Dodaj do ulubionych

4 kilogramy

IP: *.lodz.msk.pl / 10.120.48.* 25.12.02, 22:10
chłe chłe, ważę dokładnie 4 kilogramy więcej niż wczoraj o godzinie 16 :-))
I to nie jest moje ostatnie słowo. A jakie Wy macie wyniki?

P.S. Oczywiście wszystko jak zwykle wróci do normy w 2-3 dni po Świętach.
Obserwuj wątek
    • ixtlilto Re: 4 kilogramy 25.12.02, 22:13
      Nie ma mowy żebym weszła teraz na wagę!
      Pepe, przyznaj się co takiego zjadłeś, że 4kg przybyłeś! Prezent Ci się nie
      spodobał i chciałes go strawić? ;))))))
      • Gość: pepe Re: 4 kilogramy IP: *.lodz.msk.pl / 10.120.48.* 25.12.02, 22:17
        ixtlilto napisała:

> Nie ma mowy żebym weszła teraz na wagę!
        > Pepe, przyznaj się co takiego zjadłeś, że 4kg przybyłeś! Prezent Ci się nie
        > spodobał i chciałes go strawić? ;))))))

Cały czas coś jem. Z bardziej spektakularnych rzeczy: pół kaczki w jabłkach na
        obiadek :-)))) ale to było arcydzieło, mmm!
        • hubar Re: 4 kilogramy 25.12.02, 22:33
          Gość portalu: pepe napisał(a):
          > Z bardziej spektakularnych rzeczy: pół kaczki w jabłkach na
          > obiadek :-)))) ale to było arcydzieło, mmm!
          --Dokładnie tak samo!!! mniam mniaaam
          • ixtlilto Re: 4 kilogramy 25.12.02, 22:45
            Drodzy Forumowi Rodzice... przez Was robię się głodna!!!
            • hubar Re: 4 kilogramy 25.12.02, 23:07
              Buahahahahahha rodzice hahahahahhaha
              Na mnie nie licz, kaczka, a własciwie dwie są już historią :P
    • Gość: Maruda Re: 4 kilogramy IP: *.widzew.net / *.tvsat364.lodz.pl 25.12.02, 22:13
      Zważyłem się jakieś pól godziny temu i... schudłem pół kilo :))) Nie wiem jak ja to robię :)))
      • Gość: kasiaprim Zmien wage, bo ta juz sie do niczego nie nadaje! IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 25.12.02, 22:44
        ;-)))))))))))
        • Gość: Maruda Re: Zmien wage, bo ta juz sie do niczego nie nada IP: *.widzew.net / *.tvsat364.lodz.pl 25.12.02, 22:47
          Kasiu :)) W tym rzecz, że ostatnio przytyłem dwa kilo (tuż prze świętami się ważyłem) a teraz jakby moja waga wracała do zwykłego stanu :)))) Mam chyba dobrą przemianę materii (bo wagę elektroniczną :)))
          • Gość: kasiaprim A Ty zupełnie nieorientalny jestes! IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 25.12.02, 22:54
            Liczylam na to, ze zechcesz sie tej wagi pozbyc, to ja chetnie bym ja odkupila.
            Potrzebuje takiej, zwlaszcza w trudnym swiatecznym okresie!
            I caly moj lisi podstep -padl na pysk!
            • Gość: Maruda Nowe dane... IP: *.widzew.net / *.tvsat364.lodz.pl 31.12.02, 13:07
              Jak tak dalej pójdzie, będę jednak chciał się pozbyć tej wagi...

Zważyłem się teraz i co sie okazało? Schudłem następne dwa i pół kilo, czyli od przed świąt juz trzy...

Nie wiem co o tym myśleć, natomiast moja mama już planuje jak mnie 'upaść'. Pozdrawiam, M.
              • hubar Re: Nowe dane... 31.12.02, 16:56
                To jest nie możliwe! Może jakiegoś lokatora masz?
                • Gość: Maruda Re: Nowe dane... IP: *.widzew.net / *.tvsat364.lodz.pl 31.12.02, 17:35
                  Heh, trzeba brac pod uwagę wszystkie mozliwosci ;))) Ale poki co mój BMI jest w normie, wiec jest ok.
            • Gość: Maruda Kasiu!!! IP: *.widzew.net / *.tvsat364.lodz.pl 12.01.03, 11:43
              Amerykańscy naukowcy głowili się nad tym problemem ;) i nie wiem co im wyszło, w każdym razie pod żadnym pozorem nie waż się na miękkim dywanie!!! Postaw wagę na twardym podłożu a od razu będzie wskazywać przynajmniej 0.5-1kg mniej!!! Naprawde!!!
              Pozdrawiam, Maruda :))
    • hubar Re: 4 kilogramy 25.12.02, 22:44
      Ja wszedłem właśnie na wagę...

Nie wiem ile ważyłem przed, ale obecna waga od ostatniego ważenia wzrosła o
      2,5kg
      • Gość: kasiaprim Pierozki, Kochanienki, pierozki... IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 25.12.02, 23:01
        Policz ilosc (ale tak prawdziwie a nie dla picu, czyli Forum), dorzuc rybke (co
        najmniej w trzech postaciach) makowca i babke, ze cztery tabliczki Milki (bo
        jak znam zycie, ktos Ci kupil fioletowa, Milkowa czapke Mikolajowa z dodatkiem
        czterech tabliczek Produktu z Niebieskiej Krowy)- i poczekaj az Ci sie w
        brzuszku rowno uklepie, a gwarantuje jeszcze dalsza kariere w przybieraniu...
        Nie mylic z przybiezeniem. Zwlaszcza do Betlejem...
        • ixtlilto Re: Pierozki, Kochanienki, pierozki... 25.12.02, 23:06
          kasiaprim napisała:

> [..] gwarantuje jeszcze dalsza kariere w przybieraniu... [..]
          Kochanego ciałka... ;)
          • Gość: kasiaprim Re: Pierozki, Kochanienki, pierozki... IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 26.12.02, 12:35
            ixtlilto napisała:

> kasiaprim napisała:
            >
            > > [..] gwarantuje jeszcze dalsza kariere w przybieraniu... [..]
            > Kochanego ciałka... ;)

No wiesz!
            Toz to prawdziwe WYZNANIE...choc dla Hubara tez i WYZWANIE !!! Chi, Chi...
            • ixtlilto Re: Pierozki, Kochanienki, pierozki... 16.01.03, 23:37
              Kasiu przyznaj się: ile Cię przybyło po świętach? ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka