Dodaj do ulubionych

Limit szczęścia wyczerpany. Remis Widzew z Rado...

IP: *.toya.net.pl 23.04.06, 19:48
Kłamstwo widzów 5 milionów!! ;] Przecież GW zawyża ełkaesiakom frekwencję a zaniża widzewiakom.. to znany fakt ;]
Obserwuj wątek
    • Gość: RTS_harnaś [...] IP: *.toya.net.pl 23.04.06, 19:53
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: max Re: Limit szczęścia wyczerpany. Remis Widzew z Ra IP: *.toya.net.pl 23.04.06, 20:14
        To musiałoby was być 12 tyś bo u sąsiada za miedza było około 6000 osób :) a jeśli mi dobrze wiadomo (popraw mnie jesli się mylę) ale 2*6000 = 12000 a 12000 < 9500 ... no ale może się pomyliłem... z matmy nigdy prymusem nie byłem... :)
        • Gość: mikasRTS Re: Limit szczęścia wyczerpany. Remis Widzew z Ra IP: *.os1.kappa.pl 23.04.06, 20:50
          no widać ze z matmy dobry nie byłes;) 12000 nie mzoe byc wieksze od 9500 a
          napisałes "12000<9500"...aha no i wyrazenie "dobrze wiadomo" nie brzmi z byt
          logicznie wiec zanim sie wpiszesz to pocwicz podstawy;) przez sedziego Widzew
          nie wygrał tego meczu....bramka Grzelaka jak najbardziej prawidłowa,
          niepodyktoeany rzut karny w 90 minucie, natomiast podyktowany w 78 ktorego moim
          zdaniem byc nie powinno... druga zolta kartka dla Kuzery z kapelusza!!! ale
          Widzew i tak był lepszy mimo iz grał w osłabieniu!!
          Elita na nas czeka!! i niebawe do niej powrocimy...marzy mi sie ze Łks tez
          awansuje!! Polacy znowu zobacza najlepsze derby!!!!
          ps:
          kibice slaska uczcie sie!! mimo, iz w zespole Radomiaka grał zawodnik czarnej
          masci nie było zadnych obrazliwych rykow w jego kierunku, jesli chodzi o poziom
          kibicowania to Widzew juz jest w ekstraklasie!!
          pozdro dla norlmalnych
          • Gość: fd Re: Limit szczęścia wyczerpany. Remis Widzew z Ra IP: *.toya.net.pl 23.04.06, 20:51
            >jesli chodzi o poziom
            >kibicowania to Widzew juz jest w ekstraklasie!!

jesteśmy w niej nieprzerwanie od kilkunastu lat.
          • Gość: n Re: Limit szczęścia wyczerpany. Remis Widzew z Ra IP: *.toya.net.pl 23.04.06, 21:05
            > Elita na nas czeka!! i niebawe do niej powrocimy...marzy mi sie ze Łks tez
            > awansuje!! Polacy znowu zobacza najlepsze derby!!!!

lepiej nie popełniac błedu z Krakowa. Tam już znudziły im sie derby z Cracovią.
            Po co nam wrzut koło d**y za przeproszeniem. Sytuacja w mieście zmienia sie
            nieustannie a im ŁKS niżej tym lepiej dla nas. brutalna prawda.
            • Gość: K Re: Limit szczęścia wyczerpany. Remis Widzew z Ra IP: *.lodz.dialog.net.pl 23.04.06, 21:24
              trudno się z tym nie zgodzić !
              • Gość: sea Re: Limit szczęścia wyczerpany. Remis Widzew z Ra IP: *.toya.net.pl 24.04.06, 19:16
                ja sie nie zgadzam
            • Gość: polonista Wrzut to może być piłką, analfabeto IP: *.zdnet.com.pl 24.04.06, 09:04
              Bo pewnie chodziło ci o wrzód, czyżby "dzieci neo" miały stałe łącza?
              • Gość: llllllllllllllllll [...] IP: *.toya.net.pl 24.04.06, 14:36
            • Gość: łodzianin Re: Limit szczęścia wyczerpany. Remis Widzew z Ra IP: *.pai.net.pl 24.04.06, 15:20
              co to jet wrzut?

bo nie wiem o co ci chłopcze chodzi??

a co do awansu...winny awansowac i ŁKS i widzew...a argument o śmiesznych
              derbach krakowa jest żenujący!
              • Gość: n Re: Limit szczęścia wyczerpany. Remis Widzew z Ra IP: *.toya.net.pl 24.04.06, 15:47
                a ja wolę mecze z Legią niż te śmieszne derby które bojkotujecie. Po co derby
                skoro jedną ze stron ma je w dupie? Widzew w I lidze, ŁKS w II. Tak było dobrze
                i tak będzie nadal.
        • Gość: RTS_harnaś Re: Limit szczęścia wyczerpany. Remis Widzew z Ra IP: *.toya.net.pl 24.04.06, 07:59
          jakie 6 tysięcy? Miałem na myśli mecz a nie bazar!!!!
          Wszędzie podawano 4,5 tysiaca, pomnóż ta liczbe razy dwa i dostaniesz oficjalna
          liczbe kibiców na stadionie Widzewa w meczu z Radomiakiem
      • Gość: AK [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 07:33
        • Gość: RTS_harnaś Re: Limit szczęścia wyczerpany. Remis Widzew z Ra IP: *.toya.net.pl 24.04.06, 08:00
          Żadne ;-)
    • Gość: Fanatyk Re: Limit szczęścia wyczerpany. Remis Widzew z Ra IP: *.lodz.dialog.net.pl 23.04.06, 20:22
      Bartek choć nie strzeliles karnego, to i tak wielkie dzięki za to co robisz dla
      Widzewa !
    • Gość: kibic Re: Limit szczęścia wyczerpany. Remis Widzew z Ra IP: *.mtvk.pl 23.04.06, 20:43
      Kto pozwolił temu nieudacznikowi sędziować wczorajszy mecz. To on wypaczył
      wynik meczu - skandal!!!
      A może nie nieudacznik tylko facet robiący świetne interesy ciekawe ile wziął
      kasy za drukowanie tego meczu. PZPN WSTYYYD!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: sea Re: Limit szczęścia wyczerpany. Remis Widzew z Ra IP: *.toya.net.pl 24.04.06, 19:18
        on byl poprostu nieudacznikiem, nie szukaj jakiegos drugiego dna
    • Gość: dino Re: Limit szczęścia wyczerpany. Remis Widzew z Ra IP: *.gprspla.plusgsm.pl 23.04.06, 20:54
      Szkoda tych dwoch punktow bo byly na wyciagniecie reki !!!Ale tez trudno miec
      zal do naszych chlopcow bo zagrali jak Prawdziwy Widzew !! zabrako odrobiny
      szczescia bo 10 naszych o klase przewyzszalo Radomiaka .Szczegolnie Bartkowi
      Grzelakowi braklo farta.Bartek nie martw sie Szewczenko tez nie zawsze trafia !!
      najwazniejsze ze ta druzyna walczy a ze nie zawsze da sie wygrywac to caly urok
      pilki.B.Fabiniak zagral slabiej ale przeciez wiemy zeby nie On to mielibysmy
      tych punkcikow troche mniej.no i Iwanek !! z Nim w skladzie Widzew zawsze gra
      ladniej!!
      • Gość: wdz zach Re: Limit szczęścia wyczerpany. Remis Widzew z Ra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.06, 21:04
        co tak bronicie Grzelaka??????? Spieprzyl mecz, tyle sytuacji do tego karny i
        jeszcze nie potrafi ze spalonego uciec obserwowalem go uwaznie i naprawde
        powinien usiasc na 1 mecz na lawce za to co pokazal.
        • Gość: Dino Re: Limit szczęścia wyczerpany. Remis Widzew z Ra IP: *.gprspla.plusgsm.pl 23.04.06, 21:11
          Bronie Go bo na to zasluzyl !!!Nie da sie non stop grac na maxa!! poza tym nie
          gral zle zeby nie ten pajac sedzia o to swoje by strzelil i bylby bohaterem.
          • Gość: rwt Re: Limit szczęścia wyczerpany. Remis Widzew z Ra IP: *.centertel.pl 24.04.06, 19:45
            Przecież Grzelak strzelił trzecią bramę, ale klaun jej nie uznał!
        • Gość: K Re: Limit szczęścia wyczerpany. Remis Widzew z Ra IP: *.lodz.dialog.net.pl 23.04.06, 21:18
          Grzelak to 80% siły ofensywnej Widzewa. A'spieprzyl' mecz Fabiniak i Kuzera i
          swoje dodał sędzia.
        • Gość: Marta Re: Limit szczęścia wyczerpany. Remis Widzew z Ra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.06, 21:43
          Do wdz zach. Ty z bazaru jestes?
    • Gość: Bogdan Re: Limit szczęścia wyczerpany. Remis Widzew z Ra IP: *.vline.pl / *.65.rev.vline.pl 23.04.06, 21:15
      W moim odczuciu liczba widzów jest obiektywna.Nie wiedzę powodów do "czepiania
      sie " GW.Stadion max moze miec 10-10,5 tys a nie wszystkie miejsca były
      zajęte.Na "moje oko" włsnie 0koło 1ooo miejsc było wolnych.zresztą inne żródła
      również podają 9 tys.kibiców.
      • Gość: K Re: Limit szczęścia wyczerpany. Remis Widzew z Ra IP: *.lodz.dialog.net.pl 23.04.06, 21:22
        Bogdan ale np. sektor pod zegarem na 1250 krzesełek a tam ludzi było ponad 2
        tys. bo ludzie stoją na krzesełkach jak równiez miedzy rzedami krzesełek, w
        przejsciach jak równiez na koronie trybuny :-)
        • Gość: Łodzianin Bogdan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.06, 21:30
          Nikt tu nie mowi ze Was nie bylo 10 tysięcy. Chodzi o to ze na meczach ŁKS tez
          sa konkretne liczby a pisza ze jest 4 tysiace. Polecam sie zalogowac na
          oficjalnej stronie ŁKSu www.lkslodz.pl i na forum w dziale "KIBICE" sprawdzic
          zdjecia z meczu z KSZO. Pozdro dla normalnych. ŁKS!!
          • Gość: vg Re: Bogdan IP: *.toya.net.pl 23.04.06, 21:40
            a co nas obchodza liczby widzów na ŁKSie? to jest artykuł o Widzewie.
            • Gość: Łodzianin Re: Bogdan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.06, 21:42
              ale temat zszedł na frekwencję podaną w wyborczej. nie rozmywam juz
              • Gość: zawarow Re: Bogdan IP: 217.113.224.* 23.04.06, 22:25
                Na C też był nadkomplet sporo ludzi stało w przejściach C mieści 5 tysi a było
                spokojnie z 6,5 tyś...........Myślę że moglo być nas więcej niż 9,5
                tysiąca.................
          • Gość: rzaba Re: Bogdan IP: *.132.rev.vline.pl 23.04.06, 23:20
            ja przegladałem zdjęcia, owszem galera pełna ale na trubunie tylko śridkowe
            sektory. Skoro na derbach bylo 12 tysiecy a wtedy trybuna byla wypelniona w 100%
            plus my na luku to na KSZO napewno nie bylo tak jak pisza to kibice LKS'u 9 tysiecy
            • Gość: aco Re: Bogdan IP: *.toya.net.pl 24.04.06, 14:00
              Jak ogladam fotomontaze z prezentacji pod zegarem ( młodych Ultras Widzewa ) to
              zdaje sie jakby było kibiców z 25000 . Moze nikt z GW nie był na meczu tylko
              ogladał te zenujace fotki ???
          • Gość: gawar Re: Bogdan IP: *.toya.net.pl 24.04.06, 21:11
            na Ruchu podobno było was 8 czy 9 tyś. tyle tylko że kiedy miałem okazję
            obejrzeć filmik z tego meczu krecony z galery to trybuna świeciła
            pustkami.Galera owszem była wypełniona ale nie było tam więcej niż 3,5 tyś.
            plus ok.2 tyś.na głównej plus ok 0,5 tyś na łuku to daje max.6 tyś.Co tu
            porównywać?
      • Gość: 1910 Re: Limit szczęścia wyczerpany. Remis Widzew z Ra IP: *.toya.net.pl 23.04.06, 22:42
        Nie wszystkie miejsca były zajęte, bo ludzie zamiast zająć krzesełka za flagami, gdzie nic by ne widzieli, siadali na schodach (np.na C). A zauważ, że są tacy, którzy nigdy nie siadają tylko stoją na koronie stadionu, a na tym meczu było ich wyjątkowo dużo. A no i oczywiście pod zegarem...tam nigdy nie siedzą więc ludzi jest zdecydowanie więcej niż miejsc. Ale wszelkie gazety i telegazety nigdy nie podają więcej niż 9 tysięcy. Trudno. Pozdro dla normalnych.
        • Gość: RTS_harnaś Re: Limit szczęścia wyczerpany. Remis Widzew z Ra IP: *.toya.net.pl 24.04.06, 08:02
          bo nie moga powiedzieć ze było więcej niz oficjalnie jest sprzedanych biletów
    • Gość: MIKE Re: Limit szczęścia wyczerpany. Remis Widzew z Ra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.06, 21:44
      Chlopaki, dzieki za ambicje. Tylko Widzew
    • Gość: Obserwator Policzcie tych co siedzą na reklamach i płotach IP: *.zdnet.com.pl 24.04.06, 09:19
      Jak kury na grzędach. Tak to wygląda od Piłsudskiego, to z piętnacha was była jak nic. Jakie tu lamenty a to sędzia, a to kto inny, a co, dawno remisu nie było? Radomiak też chce zostać w tej lidze. No to ktoś musi te punkty dostarczyć .Zresztą patrząc na to od strony ekonomicznej to tańszy jest wyjazd do radomia niż do finishparkietu na Mazury. Więc lepiej jak oni zostaną. Bo całym tym interesem jakim jest piłka kopana rządzą pieniądze a nie sentymenty.
    • Gość: wuem Re: Limit szczęścia wyczerpany. Remis Widzew z Ra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 10:14

Krótki komentarz do meczu.Łatwo zdobytete bramki, lecz jeszcze łatwiej
      stracone.Trzeba być skoncentrowanym przez cały mecz.
      • Gość: dino Re: Limit szczęścia wyczerpany. Remis Widzew z Ra IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 24.04.06, 12:34
        Racja !! ale nikt nie jest maszyna a bledy zdarzaja sie najlepszym!!
    • Gość: art Re: Limit szczęścia wyczerpany. Remis Widzew z Ra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 20:28
      Panowie tylko szczerze !!czy Kuzera dosral slusznie czerwien?czy zagral celowo
      reka?mi sie wydaje ze ten sedzia nieudacznik mial tu racje..
      • Gość: dino Re: Limit szczęścia wyczerpany. Remis Widzew z Ra IP: *.gprspla.plusgsm.pl 24.04.06, 22:16
        Moim zdaniem za to nie daje sie kartek.napewno widzieliscie ta 3 z
        Radomiaka,dobry chlopak,przydalby sie,Majewski chyba tez tak mysli...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka