carlabruni 25.02.04, 13:47 MAM PYTANIE. CZY ZNACIE MOŻE JAKIEŚ ZIOŁA, KTÓRE POMAGAJĄ WYJŚĆ Z DEPRESJI. OBECNIE ZARZYWAM ASENTRE I PIJE MELISE LECZ MOŻE ZNACIE JAKIEŚ INNE ZIOŁA? POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
reemon Re: ZIOŁA 25.02.04, 19:11 Powiem tak , w mojej karierze depresyjnej próbowałam ratować się już chyba wszystkimi sposobami ,również niekonwencjonalnymi metodami leczenia ,ziołami ,homeopatią... i niestety skutek żaden. W przypadku mojej zdiagnozowanej depresji nawracającej - to wszystko to za mały "kaliber" , konieczna jest STAŁA farmakoterapia. Tak jest akurat ze mną. R. Odpowiedz Link Zgłoś
awanturka Re: ZIOŁA 26.02.04, 08:22 Remeron ma rację. Zioła sa dla tych, którym troszkę "siadł nastrój", prawdziwej depresji sie nimi nie wyleczy. Ale z drugiej strony wiem, że w tym stanie człowiek próbuje wszystkiego... I ja też próbowałam wszystkiego. Ale jedynie po antydepresantach widziałam jakieś zauważalne efekty. Odpowiedz Link Zgłoś
halunia48 Re: ZIOŁA 26.02.04, 11:44 Również moją nerwicę próbowałam leczyć ziołami ( valdispert) i lekami homeopatycznymi( krople R.17). Niestety nic nie było lepiej,po prostu było to wszysto za słabe. Dopiero jak lekarz zapisał mi doxepin to gdzieś tak po 2 tygodniach poczułam niewielka poprawę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
halunia48 Re: ZIOŁA 26.02.04, 11:49 Przepraszam miało być krople homeopatyczne R.72 nie jak napisałam R.17 Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni DZIĘKUJE WSZYSTKIM ZA ODPOWIEDŹ 27.02.04, 21:20 DZIEKUJE WSZYSTKIM ZA ODPOWIEDŹ.TRZYMAJCIE SIĘ.PA. Odpowiedz Link Zgłoś