marcinlodz 26.04.06, 00:53 www.fcdnet.org/chernobyl/chapter1.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
barracuda7110 Re: Czernobyl-fajny reportaż polecam !!!!!!! 26.04.06, 01:08 www.kiddofspeed.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
radioaktywny Re: Czernobyl-fajny reportaż polecam !!!!!!! 26.04.06, 11:29 Ja 1986 rok przezylem osobiscie wiec reportarz mnie nie ubawil, to raczej zajefajna dziecinada. Jak ktos chce bezpiecznie przezyc te klimaty polecam przeczytanie "Pikniku na skraju drogi" braci Strugackich. Odpowiedz Link Zgłoś
michael00 Re: Czernobyl-fajny reportaż polecam !!!!!!! 26.04.06, 17:59 radioaktywny napisał: > Ja 1986 rok przezylem osobiscie A można inaczej? - Był pan na księżycu? - Tak, ale nie osobiście. > reportarz A, to nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
radioaktywny Re: Czernobyl-fajny reportaż polecam !!!!!!! 26.04.06, 18:09 michael00 napisał: > radioaktywny napisał: > > > Ja 1986 rok przezylem osobiscie > > A można inaczej? > > - Był pan na księżycu? > - Tak, ale nie osobiście. > > > reportarz > > A, to nie znam. Chcialem jedynie delikatnie zauwazyc, ze taka ekscytacja tragedia nie jest potrzebna. Zachowanie to przypomina mi zachowanie dzieci, ktore po wyzwoleniu chodzily "na bunkry" i w inne miejsca w poszukiwaniu wojennych pamiatek. Byly wowczas bardzo czeste wypadki, nawet smiertelne, spowodowane nieostroznoscia i lekkomyslnoscia. 1986 rok, plyny lugola i klamstwa mediow doskonale pamietam, wojenne "pamiatki" i zwiazane z tym wypadki rowniez, dlatego poradzilem przeczytanie doskonalej ksiazki, ktora klimatem jest podobna a bardziej bezpieczna. Zapomnialem jedynie, ze dzis sie nie czyta a oglada.... Odpowiedz Link Zgłoś
michael00 Re: Czernobyl-fajny reportaż polecam !!!!!!! 26.04.06, 19:47 radioaktywny napisał: > Chcialem jedynie delikatnie zauwazyc, Ależ proszę. Ja zaś zauważyłem, że przypomniała mi się kpina...satyra...żart z nadmiernego używania słowa "osobiście". > Zapomnialem jedynie, ze dzis sie nie czyta a oglada.... Cóż, to prawda. A potem się pisze "reportarz". Co zaś się tyczy meritum, to się zgadzam. Nawet mi to się pięknie wpisuje w nadmierne ekscytowanie się zrujnowaną obecnie Łodzią ... ale to inny wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
tome.k Re: Czernobyl-fajny reportaż polecam !!!!!!! 26.04.06, 20:05 Polska wersja: www.mojasd.prv.pl/strony/ghosttown/ Jeszcze inne, bardzo ciekawe opowiadania: www.icpnet.pl/~eksel/opowiadania/4miszmasz/czarnobyl.php Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: Czernobyl-fajny reportaż polecam !!!!!!! 27.04.06, 00:52 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=23090953&a=23105981 naści Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziad_nieborak Re: Czernobyl-fajny reportaż polecam !!!!!!! IP: *.polmozbyt.katowice.pl 27.04.06, 08:43 Fajny reportaz to byl wczoraj na Discovery. Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: Czernobyl-fajny reportaż polecam !!!!!!! 27.04.06, 21:02 no ba! szkoda, że włączyłem około piątego maja 1986, czyli w przerwie ligi mistrzów :/ Odpowiedz Link Zgłoś
memento77 reportaż magnumphotos... 27.04.06, 10:00 profesjonalny reportaż/opowieść... www.magnuminmotion.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
s.t.a.l.k.e.r Eksploracja Czernobyla 29.04.06, 09:48 Organizuje pikniki w strefie. Czekam na propozycje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Puknij się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 10:04 Trzeba być komletnie powalonym, żeby chcieć tam jechać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Przezywacz Re: Puknij się IP: 195.69.82.* 29.04.06, 10:28 Gość portalu: Ja napisał(a): > Trzeba być komletnie powalonym, żeby chcieć tam jechać. Alez ty jestes opiniotworczy, hoho. Odpowiedz Link Zgłoś
bubot Re: Czernobyl-fajny reportaż polecam !!!!!!! 29.04.06, 11:16 a co to znaczy "fajny" reportaż? o Czarnobylu fajny reportaż? tzn co? bawią się w nim słowem, uzywają wyszukanych zwrtów? czy może w druga stronę: piszą, że świat daży do zagłady? co to znaczy fajny? Odpowiedz Link Zgłoś