med_max 29.12.02, 15:25 - Kelner!!! To ma być mocna kawa?! - A nie jest? Przecież wypił pan dopiero co łyczek i już jest pan podniecony... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: blenda Re: czas na słodką i gorącą...:) IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 29.12.02, 15:38 Oj tak nie ma t jak słodka goraca kawka z... mleczkiem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
monikaoz Re: czas na słodką i gorącą...:) 29.12.02, 15:40 E tam :) Najlepsza jest gorąca i gorzka HERBATA:) pozdr monikao Odpowiedz Link Zgłoś
markiza_de_kotlet_mielony Zgadzam się... 29.12.02, 15:43 ale pisz CHERBATA...wtedy będzie wiecej :))) Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Zgadzam się... 29.12.02, 15:44 Herbate sączę w takie dni jak dziś- prawie na okrągło... jak zwykle- ekspresową;-) Odpowiedz Link Zgłoś
markiza_de_kotlet_mielony Re: Zgadzam się... 29.12.02, 15:46 Na okragło to była Tetley...czy jak to sie tam pisze... A piłeś kiedyś zieloną z dodatkiem opuncji ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blenda Re: Zgadzam się... IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 29.12.02, 15:49 jestem maniaczka jesli chodzi o herbate, nie ma dnia bez herbatki w duzym kuble;)). ale goraca kawka w milej atmosferce, to poprostu ,a co tu duzo gadac poprostu polecam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Zgadzam się... 29.12.02, 15:52 a kawa serwowana przy winylowych dźwiękach płyt w "Pożegnaniu z Afryką"...hmmmmm... super:-) polecam, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
hanya a może...:-) 29.12.02, 16:03 właśnie, może białe, półsłodkie... bo ja się delektuję ostatnio ;-) a kawa, będzie oczywiście również - gorąca, gorzka i z mlekiem, a do tego... pyszne ciacho hmmm, żyć nie umierać :-) pozdrawiam, hanya Odpowiedz Link Zgłoś
med_max z białych 29.12.02, 16:43 z białych, to ja wole półsłodkie spacery popołudnowe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grafka Re: z białych IP: *.lodz.dialog.net.pl 29.12.02, 16:46 Z białych renskie Z czarnych kawka, no ewentualnie kawki za oknem Z beżowych - cappucino Trzy kolory moje G. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: czas na słodką i gorącą...:) IP: *.kra.cdp.pl / *.crowley.pl 29.12.02, 18:41 Takich kaw nie ma wiem cos o tym!!!!............bo jako biedna studentka dorabiam sobie pracujac w barze kawowym... Pozdrowionka z Krakowa Odpowiedz Link Zgłoś
vladip a herbata powinna być jak... 29.12.02, 18:50 pocałunek... mocna, słodka i gorąca Odpowiedz Link Zgłoś
chupacabra Re: czas na słodką i gorącą...:) 29.12.02, 22:51 piję kawę hektolitrami (może dlatego,że za 5 miesięcy matura) i uwielbiam Lavazzę, fifty - fifty z mlekiem, bez cukru. Bez kawy nie wyobrażam sobie życia, ja, moi przyjaciele, ekspres, ktoś robi pyszną kawę, czy wiecie jak przyjemnie jest gdy jest na świecie choć jeden człowiek, który wie dokładnie jaką kawę pijesz? Ja wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx Re: czas na słodką i gorącą...:) IP: *.toya.net.pl 29.12.02, 22:54 Po prostu narkoman. Odpowiedz Link Zgłoś
chupacabra Re: czas na słodką i gorącą...:) 29.12.02, 22:58 kto, ja? jeśli już to narkomanka. Odpowiedz Link Zgłoś
bibus Re: czas na słodką i gorącą...:) 29.12.02, 22:59 Ja jakos do kawy nie moge sie przekonać. Dla niektórych może wydawać się to śmieszne, ale ja poprostu nie lubie kawy. Odpowiedz Link Zgłoś
petter Re: czas na słodką i gorącą...:) 29.12.02, 23:28 bibus napisał: > Ja jakos do kawy nie moge sie przekonać. > ale ja poprostu nie lubie kawy. A ja nie pijam, choc jak ja pije to nawet mi smakuje:-) Ale nie czesciej niz dwa razy w roku. PS herbatke tez pijam nie czesto:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: czas na słodką i gorącą...:) 29.12.02, 23:23 chupacabra napisała: > czy wiecie jak przyjemnie jest gdy jest na świecie choć jeden człowiek, > który wie dokładnie jaką kawę pijesz? Ja wiem. Ja też wiem, tyle tylko, że ja jestem tym człowiekiem :)))) Ps. przystopuj troszkę z kawą! Zwłaszcza przed maturką. piłam ją litrami nawet przed snem, zwłaszcza pod koniec semestru, gdy ze wszystkiego były sprawdziany; przez następne 3 miesiące nie mogłam na nią patrzeć... Nawet Lavazza mi nie smakowała! :/ Ale teraz już jest oki. Łyżeczka kawy+ łyżeczka cukru+ łyżeczka śmietanki... pyyycha! A że teraz sobie fundnęłam porcelanową filiżankę, więc już luksus :) Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: czas na słodką i gorącą...:) 10.01.03, 20:37 ixtlilto napisała: > chupacabra napisała: > > > czy wiecie jak przyjemnie jest gdy jest na świecie choć jeden człowiek, > > który wie dokładnie jaką kawę pijesz? Ja wiem. > Ja też wiem, tyle tylko, że ja jestem tym człowiekiem :)))) > > Ps. przystopuj troszkę z kawą! Zwłaszcza przed maturką. piłam ją litrami nawet > przed snem, zwłaszcza pod koniec semestru, gdy ze wszystkiego były sprawdziany; > > przez następne 3 miesiące nie mogłam na nią patrzeć... Nawet Lavazza mi nie > smakowała! :/ Ale teraz już jest oki. Łyżeczka kawy+ łyżeczka cukru+ łyżeczka > śmietanki... pyyycha! A że teraz sobie fundnęłam porcelanową filiżankę, więc > już luksus :) Łyżeczka kawy???Co to za kawa, ZUŚDOPT????Raczej woda:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: czas na słodką i gorącą...:) 11.01.03, 12:09 bartuch napisał: > Łyżeczka kawy???Co to za kawa, ZUŚDOPT????Raczej woda:-)))) Zależy w jakiej filiżance pijesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
med_max Właśnie się telepie... 10.01.03, 18:25 Wypiłem ulepek o konsystencji miodu spadziowego. Jak mówi Jacek, "na częstoskurcz".Lepiej mi:) Odpowiedz Link Zgłoś
do~ Re: czas na słodką i gorącą...:) 11.01.03, 12:26 Herbatke :-)) Earl Grey. Pycha. I jak nastroj w pracy poprawia. Geo, czy mam Ci wlasnorecznie kupic zaparzaczke do herbaty, zebys przestal pic wymoczony papier???? Pozdr. :-))) Odpowiedz Link Zgłoś