cappu 30.04.06, 14:53 Hey! Mam pewien problem poszukuje chlopaka (wysoki blondyn w czarnym swetrze) , ktory 21 kwietnia 2006 ok godz 16-17 siedzial na laweczke pod sklepem Cubus w galerii lodzkiej. Moze sie znajdzie ... Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: b Re: Poszukiwany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.06, 15:03 "Lecz nie pamiętam dobrze Jakiej pociąg był relacji Mam lat osiemnaście A on wysiadł na jakiejś stacji Przystojny był jak Linda Więc po nocach szlocham Pomóżcie mi go znaleźć Bo go kocham - Zocha" Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: Poszukiwany 30.04.06, 15:05 Hey! Nie znam go, ale post- super:D Odpowiedz Link Zgłoś
greg-61 Re: Poszukiwany 01.05.06, 13:52 Hihihihi - a myślałem, ze to tyklo płeć brzydka wyrzuca sobie, ze nie zaczęła rozmowy, ze nie wykombinowała sposobu zapoznania się, wymiany uprzejmości czy kontaktu i później wzdycha do... księzyca. Współczuję i trzymam kciuki za udane poszukiwania! Odpowiedz Link Zgłoś
cappu Re: Poszukiwany 01.05.06, 18:16 hahah wiedzmy tylko wzdychaja do ksiezyca podczas pelni!! Poszukuje go bo...(moze cos zostawil a moze ....hmmm) pomysl sobie trzymaj kciuki dzieki pozdroowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nata82 Re: Poszukiwany IP: *.retsat1.com.pl 01.05.06, 13:58 jejku - jakie to głupie - to jak szukanie igły w stogu siana - idz do galerii - stań przy głównym wejściu może tam go spotkasz ;))).pozdrawiam , powodzenia. albo jeszcze inaczej - rozwieś jakis list gończy z dokładnym opisem. Odpowiedz Link Zgłoś
greg-61 Re: Poszukiwany 01.05.06, 14:01 Aleś Ty mądra nata... a kobieta cierpi. Zamiast współczuć stanęłabyś przy jednym z wyjść i pomogła kolezance ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nata82 Re: Poszukiwany IP: *.retsat1.com.pl 01.05.06, 14:07 no sorry greg - ale nie uważasz że te wątki są głupie. Współczuję jej bo nawet chłopaka nie zna a tak się nim zachwyciła ,ze wzorem płci brzydkiej (jak to nazwałeś) musiała przylecieć i napisać o tym wątek. A i współczuje bo naiwnie myśli,ze ktos faktycznie go widział i jej pomoże. :). Nie mniej jednak powodzenia i tak życzę. Nadzieja też kocha swoje dzieci - niech kocha i to dziecię. Odpowiedz Link Zgłoś
cappu Re: Poszukiwany 01.05.06, 18:19 idz do galerii - > stań przy głównym wejściu może tam go spotkasz Moze lepiej wynajme Rutkowskiego bedzie szybciej!! a moze lepiej zajmnij sie soba "A i współczuje bo naiwnie myśli,ze ktos faktycznie go widział i jej pomoże" i swoim zyciem a poza tym co Cie to interesuje!!! jak masz tak pisac to lepiej NIE PISZ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nata82 Re: Poszukiwany IP: *.retsat1.com.pl 01.05.06, 18:36 cóż za bulwersacja :). Napisałam też ,ze życzę powodzenia. A pisac będę gdzie, co i kiedy będę chiciała. Bo widzisz cappu - mamy wolność słowa mimo ,ze forum jest moderowane. Jeśli któraś z moich wypowiedzi tak bardzo Cie dotknęła to proszę zgłoś ją adminowi - byc może ją skasuje. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borys Re: Poszukiwany IP: *.retsat1.com.pl 01.05.06, 19:06 to bylem ja, a oco sie rozchodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
cappu Re: Poszukiwany 01.05.06, 19:14 ciekawe czy jaja se robisz czy co?? napisz na ktorej laweczce siedziales i o ktorej to bylo!!! ciekawe czy wpadniesz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juz Re: Poszukiwany może ten? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.06, 19:39 ojczyzna.pl/Politycy/Soros-Tusk-600.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
cappu Re: Poszukiwany może ten? 01.05.06, 19:45 TAK ale to ten w okularach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boryss Re: Poszukiwany może ten? IP: *.retsat1.com.pl 02.05.06, 10:40 wpadlem, jak sliwka w kompot. wstyd i hanba, czekam na ukamienowanie Odpowiedz Link Zgłoś
cappu Re: Poszukiwany może ten? 02.05.06, 11:26 napisz co wiecej o sobie to moze cie ukamieniom po Twoim IP widac ze mieszkasz na retkini:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boryss Re: Poszukiwany może ten? IP: *.retsat1.com.pl 02.05.06, 15:28 jestem boryss lubie angielska literature klasyczna, szybkie samochody, driki z palemką i truskawki. moze byc? Odpowiedz Link Zgłoś
cappu Re: Poszukiwany może ten? 02.05.06, 15:56 hmmm moze byc, a latek ile masz "boryssie"??? a nie dodales ze mieszkasz na retkini?!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cedryczątko Cappu jesteś chlopcem ? IP: *.pl 02.05.06, 15:31 Tak pytam z ciekawosci ... Odpowiedz Link Zgłoś
cappu Re: Cappu jesteś chlopcem ? 02.05.06, 15:54 NIE jestem dziewczyna ktora lubi cappuccino:) pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cedryczek a ;-P IP: *.pl 02.05.06, 15:59 Sorka, już węszyłem sensacji ... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
cappu Re: Poszukiwany 02.05.06, 21:59 poszukiwany sie odnalazl!!! dzieki pozdroowionka:) Odpowiedz Link Zgłoś