cappu Re: Wreszcie coś nowego! 02.05.06, 20:22 hmmmm ale co nowego ze gozdzikowa przypomina etopiryna! Odpowiedz Link Zgłoś
bubot Re: Wreszcie coś nowego! 03.05.06, 12:26 biggie przejąłeś schede po cassanim? Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Wreszcie coś nowego! 03.05.06, 12:31 Tak. Dał mi telepatyczne upoważnienie do wypisywania na forum co mi tylko przyjdzie do głowy. Seans odbył się na linii Bieszczady-Łódź. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Wreszcie coś nowego! 03.05.06, 12:39 Cieszę się, że zaspokoiłem Twoją ciekawość;) Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: Nowy temat 02.05.06, 20:22 Czuje, ze ten temat chwyci. Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nata82 Re: Nowy temat 02.05.06, 20:28 a swoją drogą - znalazł się ten przystojniak z galerii? Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: Nowy temat 02.05.06, 20:30 Nie. On ciagle siedzi na tej lawce i na forum jeszcze ne zagladal. Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nata82 Re: Nowy temat 02.05.06, 20:35 ... a może znowu wracamy do matki co kocha swoje dzieci... :) Odpowiedz Link Zgłoś
cappu Re: Nowy temat 02.05.06, 20:36 nata82 napisała: > ... a może znowu wracamy do matki co kocha swoje dzieci... :) jakiej matki???? Odpowiedz Link Zgłoś
cappu Re: Nowy temat 02.05.06, 20:43 chodzi Ci o to Mam pewien problem poszukuje chlopaka (wysoki blondyn w czarnym swetrze) , ktory 21 kwietnia 2006 ok godz 16-17 siedzial na laweczke pod sklepem Cubus w galerii lodzkiej. Moze sie znajdzie ... Dzieki ............ Odpowiedz Link Zgłoś
nata82 Re: Nowy temat 02.05.06, 20:44 dokładnie o ten wątek i moje w nim nawiązanie do matki... (bynajmniej nie Polki ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
cappu Re: Nowy temat 02.05.06, 20:31 nie, ale jakis boryss sie podaje ze to on!!:P Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: Nowy temat 02.05.06, 20:32 Jesli boryss jest z retkini to na pewno mowi prawde. Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cappu Re: Nowy temat 02.05.06, 20:33 to niech sie odezwie a nie tylko mowi ze lubi truskawki itp Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Nowy temat 02.05.06, 20:41 Jak truskawki, to tylko z szampanem. Jak szmpan, to tylko w kapieli. Jak w kąpieli, to małpa. Jak małpa, to Borys zrezygnował;) Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Nowy temat 02.05.06, 20:43 Nie podłamuj się. Zresztą to nowy temat, nie ma co wracać do zaszłości;) Odpowiedz Link Zgłoś
nata82 Re: Nowy temat 02.05.06, 20:43 i przez Twoją dedukcję dziewczyna juz na zawsze straci nadzieję - ojej Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Nowy temat 02.05.06, 20:44 W tym wątku nie straci, bo to jest wątek nowy, rzekłby kto nowatorski, na miarę naszych czasów ten wątek jest! Odpowiedz Link Zgłoś
cappu Re: Nowy temat 02.05.06, 20:51 Nadzieja - marzenia i oczekiwania zawinięte w jedną paczkę. Ambrose Gwinnet Bierce Odpowiedz Link Zgłoś
nata82 Re: Nowy temat 02.05.06, 20:56 to duuuuużej paki Ci życzę. Miłego kontynuowania NOWEGO wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Nowy temat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.06, 21:01 > ha musi inne to same nudy:P Zwlaszcza, ze Ty zalozylas juz chyba ze trzy czy cztery. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Nowy temat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.06, 21:04 ? Prosze o wyjasnienie pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
cappu Re: Nowy temat 02.05.06, 21:05 poza tym naucz sie czytac i liczyc!!! nie mam zamiaru Ci odpowiadac! zegnam i zycze milej lektury Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Nowy temat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.06, 21:08 Bosh. :) Nie dziwie sie, ze skoro sleczysz non stop przy kompie, by zakladac nowe watki i sprawdzac odpowiedzi na swoje posty, to zrobilas sie nie do wytrzymania wrecz. > zegnam i zycze milej lektury No licze, ze pojawi sie cos przyjemniejszego na forum. Jesli nie, poszukam naprawde jakiejs lektury. PS. Ktos tu mowil, ze po wprowadzeniu obowiazku logowania znikna glupie watki. Tia... Odpowiedz Link Zgłoś
cappu Re: Nowy temat 02.05.06, 21:10 Gość portalu: magda napisał(a): > Bosh. :) Nie dziwie sie, ze skoro sleczysz non stop przy kompie, by zakladac > nowe watki i sprawdzac odpowiedzi na swoje posty, to zrobilas sie nie do > wytrzymania wrecz. > > > zegnam i zycze milej lektury > no widzisz to chyba Ty masz problem a poza tym wlasnie zaloguj sie a marudzisz! > No licze, ze pojawi sie cos przyjemniejszego na forum. Jesli nie, poszukam > naprawde jakiejs lektury. > > PS. Ktos tu mowil, ze po wprowadzeniu obowiazku logowania znikna glupie watki. > Tia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Nowy temat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.06, 21:12 Hmm... A ponoc mialas mi nie odpowiadac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szprota_z_wanny Re: Nowy temat IP: 194.150.251.* 02.05.06, 21:29 PS. Ktos tu mowil, ze po wprowadzeniu obowiazku logowania znikna glupie watki. > Tia... e. chyba tylko, że jest szansa na ich mniejszą ilość. zresztą wątek zapowiadał się ciekawie, a że nie wszyscy umieją się bawić forum bez skakania sobie do oczu... no cóż, nawet Największy Admin Wszechświata nie ma na to wpływu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Nowy temat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.06, 21:30 > zresztą wątek zapowiadał się ciekawie Boze, powiedz, ze nie mowisz o tym watku? Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Re: Nowy temat 02.05.06, 22:13 nie mów do mnie Boże, bo mnie to onieśmiela ;] tak, o tym. bardzo ładnie go spsuli biggie z dziadem :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Nowy temat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.06, 22:15 Kontynuujac, droga Bogini... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cappu Re: Nowy temat 02.05.06, 21:07 Uzytkowniku Boryss, ktory lubi truskawki odezwij sie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nata82 Re: Nowy temat 02.05.06, 21:08 nieeee noooo, tym to mnie rozbawiłaś na całego :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Nowy temat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.06, 21:10 Widac wciaz sie ludzi, ze to moze ten Jedyny... z Galerii. Odpowiedz Link Zgłoś
nata82 Re: Nowy temat 02.05.06, 21:15 dziad ma racje - on zapewne jeszcze siedzi na tej ławce...biedaczek pewnie tak samo zagubony jak cała cappu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Nowy temat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.06, 21:19 W takim razie to chyba nie ten od truskawek. No chyba, ze pisal z Galerii, moze laptopa ma i sieciowke. Odpowiedz Link Zgłoś
nata82 Re: Nowy temat 02.05.06, 21:24 bo widzisz - on tam siedział od niedzieli - przez ten czas połapał się gdzie można poklikać. To może on faktycznie nie jest taki zagubiony ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Nowy temat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.06, 21:27 Wiesz co, my tu sobie zartujemy, a dziewczyna pewnie przezywa to mocno. Jestesmy wredne i nieczule. Odpowiedz Link Zgłoś
nata82 Re: Nowy temat 02.05.06, 21:29 Gość portalu: magda napisał(a): > Wiesz co, my tu sobie zartujemy, a dziewczyna pewnie przezywa to mocno. Jestesm > y > wredne i nieczule. przyznaję - jestem wredna i nieczuła Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Re: Nowy temat 02.05.06, 21:34 mnie moj ex powiedział kiedyś, że jestem wredna i nieczuła, gdy nie przejęłam się tak jak on dojmującym brakiem ładowarki do siemensa. tak że te cechy niejedne mają imię ;] Odpowiedz Link Zgłoś
szprota nie jedno - to prawda [dzięki za poprawkę] 02.05.06, 22:16 aż mi wstyd taką niemoralność gramatyczną uskutecznić i to przy świadkach :D Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Nowy temat 02.05.06, 21:38 A mnie kiedyś jedna ex powiedziała, że jestem infantylny, bo kiedy okropnie roniła łzy oglądając jakiś serial, to przyniosłemjej do otarcia oczu prześcieradło. Rzeczywiście zachowałem się idiotycznie? Męczy mnie to już jakiś czas... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Nowy temat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.06, 21:40 > Rzeczywiście zachowałem się idiotycznie? Niestety tak. No chyba, ze przescieradlo mialo byc sugestia, wstepem do jakiejs milej gry wstepnej. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Nowy temat 02.05.06, 21:48 Jaka tam sugestia. My na piętrze byliśmy, bałem się, że zaleje sąsiadów z parteru. Odpowiedz Link Zgłoś
nata82 Re: Nowy temat 02.05.06, 21:40 o kurcze - mi jeszcze żaden tak dużej chusteczki nie przyniósł :( Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Nowy temat 02.05.06, 21:50 A oglądasz "Kachorrę", "Ptaki ciernistych krzewów" albo inną "Niewolnicę Isaurę"? Jeżeli nie, to facet nie ma powodu do do tak dużej usłużności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Nowy temat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.06, 21:55 > A oglądasz "Kachorrę", "Ptaki ciernistych krzewów" albo inną "Niewolnicę > Isaurę"? No ja wszystko rozumiem, ale zeby "Ptaki ciernistych krzewow" wrzucac do jednego wora z brazylijskimi telenowelami? Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Nowy temat 02.05.06, 21:59 Przeca to nie ja oglądam seriale. Ani polskie, ani brazylijskie, ani kolumbijskie, ani wenezuelskie, ani czeskie, ani amerykańskie, ani dedeerowskie mnie nie wciągają. To skąd mam wiedzieć, że popełniłem jakiś faux pas? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Nowy temat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.06, 22:10 Voila! www.filmweb.pl/Film?id=110996 Serial - owszem, kilkanascie odcinkow, ale czyzbys teraz wszystkie seriale chcial ustawic w rzadku obok siebie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Nowy temat 02.05.06, 22:13 Mnie poza Dyzmą, Alternatywami, Zmiennikami i może jeszcze Lalką wsio rawno;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Nowy temat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.06, 22:15 Klasyka klasyka, ale powstaly tez ciekawe produkcje zagraniczne. Trzeba byc otwartym na swiat. Na przyszlosc proponuje zagryzc zeby i zobaczyc choc jeden odcinek z obecna partnerka. Moze nie bedzie tak zle? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Nowy temat 02.05.06, 22:20 Wolę, mimo wszystko, oglądać obecną partnerkę, niż wraz z nią jakiekolwiek (niechby i zagraniczne) produkcje;) Aha, jestem też otwarty na różne imperialistyczne nowości. Ale tylko w kontekście mojej aktualnej partnerki:) Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: Nowy temat 03.05.06, 14:09 big_news napisał: > A oglądasz "Kachorrę", "Ptaki ciernistych krzewów" albo inną "Niewolnicę > Isaurę"? a czemuż to ustawiasz biedną niewolnicę w jednym szeregu z "Kaczorrami ciernistych krzewów?"? :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borryysio Re: Nowy temat IP: *.retsat1.com.pl 02.05.06, 21:25 nie mam raczej bezprzewodowy net wszedzie wiec nie tylko w Galerii a jak widać niektorym "panienkom" sie nudzi i nie maja co robić w domu bo chlopy wola ogladać mecz wiec siedza na forum i mecza pewna "cappu" zajmnijcie sie facetami bo moze im pifka zabraklo!! ps: cappu odezwij sie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Nata, zmywamy sie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.06, 21:29 panstwo chca sobie romantycznego priva na forum urzadzic. ROTFL :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borryysio Re: Nowy temat IP: *.retsat1.com.pl 02.05.06, 21:36 ale te panienki zazdrosne a gadajcie sobie pewnie brzydulice zwas sa hahaahahahahahh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Nowy temat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.06, 21:42 Chcialbys wiedziec... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: redsun Re: BABY są głupie!!!!! IP: *.retsat1.com.pl 02.05.06, 21:51 ale te baby są głupie!!! wlasnie widać ja sie przczuta ten wątek!!1 sie nudzą w domu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: BABY są głupie!!!!! 02.05.06, 21:52 Ty nie jesteś przypadkiem ten od Galerii z truskawkami? Odpowiedz Link Zgłoś
nata82 Re: BABY są głupie!!!!! 02.05.06, 21:53 Gość portalu: redsun napisał(a): > wlasnie widać ja sie przczuta ten wątek!!1 hmm, możesz to przetłumaczyć na polski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: redsun Re: BABY są głupie!!!!! IP: *.retsat1.com.pl 02.05.06, 21:58 nie ja jestem od ziemniakow a moze wolisz po Daar lig je dan, mooier dan ooit,tis net alsof ik je al jaren ken. Je kijkt me aan het voelt zo compleet,volmaakt gelukkig als ik bij je ben. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: BABY są głupie!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.06, 21:56 Nicka sobie borys zmienil i zadowolony z siebie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
nata82 Re: BABY są głupie!!!!! 02.05.06, 21:59 magda - ten borysssio to nasza cappu - tylko wylogowała się na ten czas... by trochę się podbudować. Odpowiedz Link Zgłoś
cappu Re: BABY są głupie!!!!! 02.05.06, 22:01 szukasz cappu to pozdrawiam bo wlasnie z piwa wrocialam jak masz cos do mnie to napisz!!! dziwna jednak jestes bye Odpowiedz Link Zgłoś
nata82 Re: BABY są głupie!!!!! 02.05.06, 22:03 dziwny to Ty masz sposób na zwracanie na siebie uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
cappu Re: BABY są głupie!!!!! 02.05.06, 22:06 a co masz z tym problem??? bo ja nie moze zajmij sie Co się paliło wieczorem przy Gorzowskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borryysio Re: BABY są głupie!!!!! IP: *.retsat1.com.pl 02.05.06, 22:04 aleś Ty zazdrosna!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: BABY są głupie!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.06, 22:07 > magda - ten borysssio to nasza cappu - tylko wylogowała się na ten czas... by > trochę się podbudować. Na forum to codziennosc. Obawiam sie, ze w duzej mierze zawdzieczamy ja nastolatkom nie wiedzacym co z soba poczac po szkole. Odpowiedz Link Zgłoś
cappu Re: BABY są głupie!!!!! 02.05.06, 22:10 > Na forum to codziennosc. Obawiam sie, ze w duzej mierze zawdzieczamy ja > nastolatkom nie wiedzacym co z soba poczac po szkole. a moze stare panny szukajace rozrywki hahahah a moze zboczency a moze moherowe berety a moze Giertych pisze bo go nie lubia .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: BABY są głupie!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.06, 22:16 Moze. Wszak "w duzej mierze" nie oznacza "wylacznie". Odpowiedz Link Zgłoś
cappu Re: BABY są głupie!!!!! 02.05.06, 22:18 Gość portalu: magda napisał(a): > > magda - ten borysssio to nasza cappu - tylko wylogowała się na ten czas.. > . by > > trochę się podbudować. > > Na forum to codziennosc. Obawiam sie, ze w duzej mierze zawdzieczamy ja > nastolatkom nie wiedzacym co z soba poczac po szkole. www.maxior.pl/?p=index&id=16648&8 pozdrowienia od tak zwanych nastolatkow studiujacych Polibude a doklaniej Budownictwo~!!! ciekawe co Ty robisz?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: BABY są głupie!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.06, 22:25 No jak Ty studiujesz Polibude, to chyba jakis nowy kierunek, bo o nim nie slyszalam jeszcze. :D A poza tym - czy ja gdzies napisalam, ze jestes nastolatka? No wlasnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: BABY są głupie!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.06, 22:31 O sobie mowisz? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Buahahahahhaha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.06, 11:47 A jak sie na mnie oburzyla, ze zwrocilam na to uwage. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotruś Re: Buahahahahhaha IP: *.retsat1.com.pl 03.05.06, 12:18 magdusiu tobie sie nudzi chyba ze non stop siedzisz na forum na sie nie dziwie jakas kretynka a ty jeszcze wieksza!! naprawde smieszna jestes!! a propo co masz do ludzi ktorych znasz tylko na forum??? bo chyba w zyciu sobie nie radzisz moze potrzebujesz kolezanki z polibudy?? a poza tym WSHE jest lepsz od polibudy!!!!?:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Buahahahahhaha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.06, 12:29 A to mialo byc na temat, kolezanko cappu? ROTFL. :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotruś Re: Buahahahahhaha IP: *.retsat1.com.pl 03.05.06, 12:32 wiesz co chyba głupia jestes!! i masz problem z tym cappu jak co to pisz do niej a nie do mnie jak to sie mówi gówna nie ruszaj bo śmierdzi!!! wlasnie magdusiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Buahahahahhaha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.06, 12:34 Bye bye, dziecinko. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Buahahahahhaha 03.05.06, 12:36 Chłopaczku, kompromitujesz się coraz bardziej, nie mówiąc już o tym, że nie przynosisz chluby Retkini. Jak namierzą tam taką miernotę, to..., a to już nawet nie chcę myśleć co zrobią. Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: Nowy temat 03.05.06, 14:10 cappu napisała: > Uzytkowniku Boryss, > ktory lubi truskawki > odezwij sie!!! Użytkownik Boryss który lubi truskawki nie ma jeszcze wizytówki. Możesz wysłać do niego wiadomość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavinka z nielogu Re: Nowy temat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.06, 15:41 A na jaki temat jest nowy temat? lav Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Nowy temat- KTO WIE IP: *.retsat1.com.pl 04.05.06, 17:53 Kto wie czy siostry urszulanki na ul. Obywatelaskiej w Lodzi gdzie maja ogrod sprzedaja jeszcze tam kwiaty?!?! Slyszalam ze podobno juh nie!? Dajcie znac Dzieki :) Odpowiedz Link Zgłoś