Dodaj do ulubionych

Statystyka Lotniska Lublinek

IP: *.toya.net.pl 04.05.06, 12:14
Ze strony Lublinka
www.airport.lodz.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=429&Itemid=1&lang=iso-8859-2
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: sympatyk lublinka Re: Statystyka Lotniska Lublinek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 14:40
      Zważywszy, ze dane są podane w tysiącach brzmi to naprawdę optymistycznie a
      wręcz nieprawdopodobnie.
      • miiszczu Re: Statystyka Lotniska Lublinek 04.05.06, 14:58
        Hehe, przez kwartał ponad 30 milionów pasażerów ;)
        Strona lotniska może czasem poprawić nastrój :D
        • Gość: S&F Re: Statystyka Lotniska Lublinek IP: *.toya.net.pl 04.05.06, 15:09
          > Hehe, przez kwartał ponad 30 milionów pasażerów ;)
          > Strona lotniska może czasem poprawić nastrój :D

Napisane jest że w tysiącach,a to nie oznacza, że trzeba czytać jak w mln.
          • miiszczu Re: Statystyka Lotniska Lublinek 04.05.06, 16:17
            To jak wyjaśnisz liczbę 489 w 2001 roku?

Dla mnie liczba 30493 podana w tysiącach to nic innego jak 30493000.
            • Gość: S&F Re: Statystyka Lotniska Lublinek IP: *.toya.net.pl 04.05.06, 17:31
              Jeżeli już to 3493000 - dodałeś jedno zero za dużo, a tak wracając do tematu,
              każdy kto interesuje się Lublinkiem wie o co chodzi.
              Pozdrawiam
              • Gość: kp Re: Statystyka Lotniska Lublinek IP: *.4web.pl / *.4web.pl 04.05.06, 17:37
                nie wiem czemu sie klocisz, skoro nie masz racji
                jest 30 493 (w tys) czyli 30 493 000
                w matematyce sa liczby a nie czy inni wiedza o co chodzi czy nie
                skad na tym forum czasam ityle jadu
                byle by sobie dogryzc
              • miiszczu Re: Statystyka Lotniska Lublinek 04.05.06, 17:50
                Tak, ja też wiem o co chodzi, ale podaje to OFICJALNA strona lotniska, a chyba należałoby wymagać, żeby dane były podawane prawidłowo. A takie nawet błahostki kompromitują lotnisko...
                • Gość: Artur Re: Statystyka Lotniska Lublinek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 18:33
                  Hmm.. skoro w I kwartale mamy ~30000 paxów to znaczy że w roku będzie ich
                  120000 (nie licząc czarterów i ew. nowych połączeń) czy to nie jest
                  satysfakcjonujące ? :):)

Pozdrawiam, Artur
                  • Gość: . Re: Statystyka Lotniska Lublinek IP: *.toya.net.pl 04.05.06, 19:17
                    Będzie więcej, doszły nowe połączenie np. Dublin i Nottingham w kwietniu to za
                    II kw. powinno być ok 50 tyś
                    • axx61 Re: Statystyka Lotniska Lublinek 04.05.06, 20:39
                      Niestety prosze panow ktos musi doplacac do tych pasazerow. Konkretnie kto.
                      Chyba miasto. Linia zostanie zlikwidowana bo kapitalizm w Polsce ma morde
                      wilka.Dla 10 pasazerow nikt z szanujacych sie kapitalistow nie bedzie tego
                      robil. A miasto moze placic bo placi pieniedzmi podatnikow. Wiec niech doplaca
                      i zyje zludzeniami. Zadowolona jest tylko linia bo pieniadze ma a czy ma
                      pasazerow. Tak ma 10.Paliwo jeszcze pojdzie w gore.
                      • Gość: gazeta.pl Re: Statystyka Lotniska Lublinek IP: *.toya.net.pl 04.05.06, 21:06
                        Kocham cię moja wilcza mordeczko.
                      • Gość: Artur Re: Statystyka Lotniska Lublinek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 21:07
                        Nie do końca się z Tobą zgadzam.
                        Połączenie z STN ma się bardzo dobrze, z Dublinem też nie jest źle, Notthingham
                        tak samo, WAW powoli rośnie - zgadzam się co do DirectFly...

Pzdr, Artur
                  • Gość: Wilczy Re: Statystyka Lotniska Lublinek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 21:49
                    > to znaczy że w roku będzie ich 120000 (nie licząc czarterów i ew.
                    > nowych połączeń) czy to nie jest satysfakcjonujące ? :):)

To jest raczej zasmucające... 120 tys oznaczałoby, że lotnisko się w ogóle w tym
                    roku nie rozwinęło i tylko korzysta z tego, co udało się wypracować w zeszłym
                    roku...
                    • geographer Re: Statystyka Lotniska Lublinek 04.05.06, 23:05
                      Zapytajmy się prezesa dyrektora czy to sukces czy porażka! Zapewne ogromny
                      sukces!
    • maxxman Re: Statystyka Lotniska Lublinek 04.05.06, 21:16
      Te dane sa... smutne :( I tyle

maxxman
      • axx61 Re: Statystyka Lotniska Lublinek 05.05.06, 04:06
        Nie tylko ze smutne ale zapowiadajace ...likwidacje.
        Bo kapitalizm w Polsce a w Lodzi w szczegolnosci ma morde wilka,nieprawdaz?
        • maxxman Re: Statystyka Lotniska Lublinek 05.05.06, 16:29
          Wiesz co, nie odpowiadaj juz wiecej na moje posty, ok? Bo nawet mi sie tych
          odpowiedzi nie chce juz czytac i klikac "skasuj" na gorze po prawej...

subiektywnie bez pozdrowien,
          maxxman
          • Gość: sympatyk lublinka Re: Statystyka Lotniska Lublinek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 16:39
            Tak to już jest jak ludzie którzy powinni się wypowiadać na forum " DOROŻKI I
            POWOZY" przez pomyłkę wpisują się na forum "LOTNISKO"
            • axx61 Re: Statystyka Lotniska Lublinek 05.05.06, 19:07
              Korzystam tylko z wolnosci i demokracji i moge pisac co chce a TY nie musisz
              tego czytac. Po prostu mi to lata calkowicie czy Ty to czytasz czy nie.Jest
              taki watek o komunikacji w Lodzi ale dotyczy ostatniej technologii sprowadzonej
              do Lodzi a mianowicie ...rykszy. To dobra technologia zapewnie z offsetu USA.
              • Gość: beholder Re: Statystyka Lotniska Lublinek IP: *.server.ntli.net 05.05.06, 19:43
                A kapitalizm ma morde wilka zapomniales dodac. Dla mnie dane (co prawda ciezko
                analizowalne, bo pokopane :) pokazuja rozwoj polaczen zagranicznych i znaczny
                spadek krajowych. No ale czego sie spodziewac po przewoznikach teze krajowe
                obslugujacych? Jezeli rzad wielkosci jest taki sam za caly 2005 i pierwszy
                kwartal 2006r. to znaczy, ze w I kwartale lotnisko obsluzylo wiecej osob niz w
                calym 2005r. Tylko jak tu podjesc do danych w ktorych generalnie nic sie kupy
                nie trzyma? Moze jakas korekta?
        • Gość: jar Re: Statystyka Lotniska Lublinek IP: 212.191.172.* 09.05.06, 00:19
          Prawdaż, aczkolwiek trzeba wziąść pod uwagę drobny szczegół,że obecny rozwój
          awdzięczamy obecnej władzy miasta i w zasadzie jest to I rok działalności
          lotniska spełniającego podstawowe wymogi zwiazane z jego funkcjonowaniem.
          Ciekawe, że nikt nie ma pretensji do czerwonego pyszczka komuny wraz z jej
          przybudówką z UW w osobie Czekalskiego, co to jeszcze niedawno Łodzią rzadziła
          i nie zrobiła w zasadzie nic dla Lotniska. Być może,że spora część bywszej
          władzy i związanych z nią urzędników posiada swoje haciendy w rejonie lotniska?
          • Gość: res Re: Statystyka Lotniska Lublinek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.06, 16:30
            statystyka lotnisk w I kwartale 2006
            WAW-1 542 507
            KRK-387 492
            KTW-227 736
            GDN-203 347
            WRO-130 556
            POZ-100 009
            RZE-48 729
            SZZ-40 405
            BZG-31 282
            LCJ-30 399
            IEG-1 349
            • Gość: rk Re: Statystyka :Lodz wyprzedzila Z.Gore IP: 195.143.166.* 09.05.06, 16:54
              To wielki sukces jak na poczatek. Do konca roku Lodz wyprzedzi Bydgoszcz .
              • Gość: res Re: Statystyka :Lodz wyprzedzila Z.Gore IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.06, 16:58
                prawdopodobnie wyprzedzi tez Szczecin i moj Rzeszów, ale cóż zrobić, bylem
                wielkim entuzjasta rozwoju Lublinka to teraz mam za swoje hahahaha.
                • Gość: Jacho Re: Statystyka :Lodz wyprzedzila Z.Gore IP: *.lodz.dialog.net.pl 09.05.06, 19:37
                  W życiu staram się być optymistą, ale w tym przypadku nim nie jestem. Mam
                  wielkie obawy czy przy naszej władzy miasta i lotniska będziemy w stanie
                  wyprzedzić choćby jeden port w Polsce. Naszej władzy wystarczy to co jest i nie
                  robią nic albo prawie nic by Lublinek rozwijał się dalej. Zdaje się że CO przy
                  tak dużych stratach finansowych będzie musiał zmniejszyć ilość lotów, a z
                  krórego lotniska wycofa się , jak myślicie, bo ja jestem przekonany że z Łodzi.
                  Loty DF Ukraina i Berlin bez komentarza sami wiecie. Innych połączeń brak i jak
                  tu dogonić Rzeszów czy Bydgoszcz.
                  • Gość: res Re: Statystyka :Lodz wyprzedzila Z.Gore IP: 82.177.98.* 09.05.06, 19:39
                    dublin i East middlands wystarczy by wyprzedzic RZE, SZZ czy BZG.
                  • Gość: kp Re: Statystyka :Lodz wyprzedzila Z.Gore IP: *.4web.pl / *.4web.pl 09.05.06, 20:14
                    a propos wycofania sie C0 z Lodzi:

miasta.gazeta.pl/lodz/1,35136,3334200.html
                    • Gość: S&F Re: Statystyka :Lodz wyprzedzila Z.Gore IP: *.toya.net.pl 03.07.06, 12:00
                      Czy ktoś wie jak było w czerwcu?
                      Pozdrawiam
                    • Gość: kropka Re: Statystyka :Lodz wyprzedzila Z.Gore IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.06, 22:39
                      Czy ktos wie jaka jest factory load z apierwswze półrocze?
                      Halo czy ktos tu jest?
    • Gość: sebaldz Re: Statystyka Lotniska Lublinek IP: *.lodz.dialog.net.pl 18.07.06, 22:35
      Czy sa jakies statystyki lotów do wawy? Ile osob lata na tej trasie?
    • Gość: Aleczko Re: Statystyka Lotniska Lublinek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.06, 10:27
      Jako najlepiej poinformowany znawca tematów związanych z lotniskiem i
      połączeniami to Ty powinieneś raczej nas informawać o takich rzeczach.
      • Gość: sebaldz Re: Statystyka Lotniska Lublinek IP: *.lodz.dialog.net.pl 19.07.06, 16:52
        Tych informacji mi nie podali na lotnisku natomiast poprzednie informacje mam z
        lotniska.
        • Gość: Is there anybody i Re: Statystyka Lotniska Lublinek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.06, 22:40
          Czy ktos wie jaka jest factory load z apierwswze półrocze?
          Halo czy ktos tu jest?
    • Gość: schab z kością Re: Statystyka Polska GB IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 23:52
      Gatwick:
      - KRAKÓW: 12 282;
      - WARSZAWA: 10 775.

Heathrow:
      - KRAKÓW: 102;
      - WARSZAWA: 36 531.

Luton:
      - GDAŃSK: 13 570;
      - KATOWICE: 16 754;
      - KRAKÓW: 7 690;
      - POZNAŃ: 6 063;
      - WARSZAWA: 30 171.