hubar 03.01.03, 01:21 Przejeżdżam koło radiostacji, jadę i oczom nie wirzę. Był to coprawda Noworoczny poranek, ale chyba omamów nie miałem. Na budynku Radia Łódź wielki napis: "Pomieszczenia do wynajęcia". Czy ktoś wie co sie dzieje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Prawy Re: Radio Łódź- budynek DO WYNAJĘCIA?? IP: 212.191.130.* 03.01.03, 01:34 Jak narazie nie cały budynek... a tylko jedno skrzydło To nowe, wybudowane kilka lat temu. Na budynku jest numer telefonu gdzie dzwonić żeby dowiedzieć się szczegółów ewentualnego wynajęcia. Aha... i jeszcze jedno. Wynajmujący wynajmie same mury, bez dziennikarzy :-) Hehehehehe Prawy Odpowiedz Link Zgłoś
jasam Re: Radio Łódź- budynek DO WYNAJĘCIA?? 03.01.03, 01:38 Gość portalu: Prawy napisał(a): > Aha... i jeszcze jedno. > Wynajmujący wynajmie same mury, bez dziennikarzy :-) Dlatego Kubasiewicz przestał sie interesować tematem. :-) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawy Re: Radio Łódź- budynek DO WYNAJĘCIA?? IP: 212.191.130.* 03.01.03, 01:47 jasam napisał: > Dlatego Kubasiewicz przestał sie interesować tematem. > :-) Najpierw to On musiałby nauczyć się co słowo "dziennikarz" oznacza. Ale czego wymagać od osoby która ma maila director@radio-parada.pl Przypomnę tylko, że director to z angielskiego reżyser :-) Prawy* Odpowiedz Link Zgłoś
unikorn Re: 03.01.03, 09:55 Czas najwyższy reaktywować Radio KaFeL Fm :) (czy jest gdzieś tu Porucznik...?) Odpowiedz Link Zgłoś
jasam Re: 03.01.03, 10:03 unikorn napisał: > (czy jest gdzieś tu Porucznik...?) Porucznik z Tylicza nadawał nie dawno. Pewnie po łikendzie powróci na łódzkie łono. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
hubar dostałem m@ila 12.02.03, 01:00 Jakiś czas temu dostałem m@ila z adresu ...@uml.lodz.pl autor prosił o anonimowość: "Jeśli interesujesz się Radiem Łódź, to jakieś dziesięć lat temu postanowiono rozbudować siedzibę rozgłośni na Narutowicza. Jedna z wielu idiotycznych decyzji. Jak już zaczęto, to trzeba było skończyć, a jak skończono, to nie ma co z tym zrobić. To co jest i tak jest za duże. Więć radio próbuje wynająć (wcale nie na cele związane z własną działalnością), ale w dzisiejszych czasach nie jest łatwo znależć chętnego." Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: dostałem m@ila 12.02.03, 16:35 hmmmm.... zarządcom biurowca Centrum Biznesu (na Piłsudskiego,przy Silver) udało się wynająć całą powierzchnię...a noż powoli rośnie zainteresowanie łódzkimi biurami?? Ktoś ma jakieś dane?? Czy to może po prostu sprawny marketing i ostry bój na rynku?? Odpowiedz Link Zgłoś
michal.ch Re: dostałem m@ila 15.02.03, 13:17 Centrum Biznesu owszem, ale w Orionie do tej pory są wolnę piętra czekające na najemców. Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: dostałem m@ila 15.02.03, 16:28 Niby tak, że nie można nie doceniać lokalizacji. Zdecydowanie bardziej reprezentacyjnym miejcem jest róg Piotrkowskiej i Pisudskiego, od Narutowicza i to jeszcze "gdzieś tam" przy Konstytucyjnej. Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: dostałem m@ila 16.02.03, 13:54 Owszem, ael weźmy również pod uwagę różnicę jakości powierzchni biurowej w CB i w Orionie;-) Poczekajmy jeszcze trochę...jeżeli przyczyną wynajmu miejsc w CB była sprawna polityka marketingu, to sądzę, ze stać ich na podobne działanie w Orionie... poczekamy-zobaczymy...ja jestem do tego pozytywnie nastawiony:-) HuBar- nie każda firma chce mieć "reprezentacyjne" miejsce na biuro czy też siedzibę. Poza tym z punktu widzenia jakości terenu, osiedle Radiostacja jest BARDZO blisko centrum (właściwie 5 minut jazdy tramwajem) a jest tam tak cicho i spokojnie...a na dodatek ładnie. Mało tego- podejrzewam, ze i łatwiej i taniej byłoby wynająć całą powierzchnię na Radiostacji, aniżeli taką samą w CB, czy Orionie;-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
michal.ch Re: dostałem m@ila 16.02.03, 15:37 geograf napisał: > Owszem, ael weźmy również pod uwagę różnicę jakości powierzchni biurowej w CB i > w Orionie;-) Jaką różnicę? Zarówno CB, jak i Orion, to jedyne w Łodzi biurowce klasy A (najwyższej). Naturalnie cena wynajmu lokali jest adekwatna do ich jakości (czyli jest najwyższa w Łodzi i plasuje się w krajowej czołówce najdroższych). > Poczekajmy jeszcze trochę...jeżeli przyczyną wynajmu miejsc w CB była sprawna p > olityka marketingu, to sądzę, ze stać ich na podobne działanie w Orionie... > > poczekamy-zobaczymy...ja jestem do tego pozytywnie nastawiony:-) No cóż. Orion reklamuje się nawet w normalnych gazetach. I mimo wszystko ma wolne piętra. Chyba jednak łódzkich firm nie stać na takie biura. Druga sprawa, to bardziej eleganckie otoczenie CB. Przy Orionie nadal straszy dziurawy i zniszczony chodnik, co raczej nie robi dobrego wrażenia. Odpowiedz Link Zgłoś