ak813 Szkoda ze Michnik i towarzysze nie chca zrzec sie 08.05.06, 23:21 polskiego obywatelstwa. A maja przeciez gdzie wyjechac...Rodzina czeka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mzeta Re: Łodzianin zrzeka się obywatelstwa polskiego IP: *.bulldogdsl.com 08.05.06, 23:21 ja też się zrzeknę, tylko dla uniknięcia komplikacji najpierw postaram się o inne-jeszcze cztery latka.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sledczy z policji zachowanie Deronia na zamówienie GW i PO IP: *.promax.media.pl 08.05.06, 23:22 Ciekawe ile dostał w "łape". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kebej tolerancja demokratow.pl IP: *.sympatico.ca 08.05.06, 23:26 Ciekawe, ze w srodowiskach lewo-liberalnych tolerancja konczy sie, gdy pojawiaja sie inne poglady niz lewo-liberalne A swoja droga gosc gada bzdury o tzw paszporcie nansenowskim - chyba nigdy nie zapoznal sie z sytuacja bezpanstwowcow. No to juz koniec prawa pracy dla niego w UE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śledziona Re: tolerancja demokratow.pl IP: *.promax.media.pl 08.05.06, 23:37 kebej - przecież ten Deron jest z Łodzi ...., GW "fundnęła" mu pavulon i facet sie zaczął wygłupiać na jej zamówienie . Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: tolerancja demokratow.pl 09.05.06, 17:10 A Ty debilu z Ostrowca Wielkopolskiego, co połknąłeś, własną śledzionę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Łodzi Współczuje Łodzianom takiego ziomka . - Wstyd dla IP: *.promax.media.pl 08.05.06, 23:26 ...Łodzi . Teraz Łódz oprócz Millera ,łowców skór, pavulonu , Pęczaka, ... bedzie się dodatkowo kojarzyć z nijakim Deroniem . Kompromitacja Łodzi trwa . Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Współczuje Łodzianom takiego ziomka . - Wstyd 09.05.06, 17:07 A Ostrowiec Wielkopolski z takim debilem jak TY! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szkło przezroczyst Kraków ma Rokitę, Łódz Deronia a TrójmiastoTuska IP: *.promax.media.pl 08.05.06, 23:30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szkło przezroczyst Re: Kraków ma Rokitę, Łódz Deronia a TrójmiastoT IP: *.promax.media.pl 08.05.06, 23:32 hahahahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j.kowalski Re: Łodzianin zrzeka się obywatelstwa polskiego IP: 87.207.175.* 08.05.06, 23:31 Proponuje, by obywatelstwa zrzekli sie wszyscy, ktorym nie podoba sie IV. Z red. Michnikiem na czele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaukaski Re: Łodzianin zrzeka się obywatelstwa polskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 23:41 Można się zrzec obywatelstwa, ale nie ojczyzny. To co ten pan robi, robi z powodu tego, że to co jest sercu bliskie, staje się dalekie, bo zawłaszczone przez cwaniaczków. Nie można zrzec się ojczyzny, ale co robic? To proste, ale bardzo trudne i cięzkie zadanie. Można jednak jak, to powiedział Młynarski, ROBIĆ SWOJE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Burak Re: Łodzianin zrzeka się obywatelstwa polskiego IP: *.chello.pl 08.05.06, 23:42 Kolejny niedostosowany do realiów życia w Polsce, że też GW chce się chcieć zajmować się takimi pie....łami. Jest tyle innych ciekawszych tematów, z życia ludzi wziętych, do poruszenia na Waszych łamach. A potem dziwicie się Szanowni Redaktorzy Naczelni dlaczego tak Wam spada poczytność. Coraz bliżej GW tabloidu. Mnie się to coraz mniej podoba. Gdzie jest ta porządna, rzetelna GW sprzed 10 lat, oj gdzie ona jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barbara444 Re: Łodzianin zrzeka się obywatelstwa polskiego IP: *.roadrunner.nf.net 08.05.06, 23:49 gdzie ten lodzianin teraz pojedzie. Lodzia do Haify ?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cccccc Re: NO I GITES IP: *.roadrunner.nf.net 08.05.06, 23:53 bajka o Lodzi: Ludz sie hu.u lodz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adalbert Może powinien się podpalić, oczywiście po ... IP: *.dip.t-dialin.net 08.05.06, 23:55 .. uprzednim oblaniu się benzyną (lepiej biopaliwem). Protest byłby skuteczniejszy. Radzę spróbować ! Odpowiedz Link Zgłoś
666kgb Re: Łodzianin zrzeka się obywatelstwa polskiego 08.05.06, 23:56 SAM JESTEŚ IDIOTA I TO NIE JAKIŚ - ZAAWANSOWANY... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Łodzianin zrzeka się obywatelstwa polskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 00:03 żal mi tego kraju.:(((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Łodzianin zrzeka się obywatelstwa polskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 03:15 Miller też jest z Łodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obywatel Swiata Ponoć kosztowało to 15 tysięcy złotych. Czy to IP: *.bazapartner.pl 09.05.06, 00:05 Czy to prawda? Dowcipny numer. Ciekawe, że przy okazji piszą o tym media III RP...... :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc IDIOTA! IP: *.ipt.aol.com 09.05.06, 00:08 sami idioci w tej Lodzi, wczesniej Leszek M. teraz kolejny palant... Odpowiedz Link Zgłoś
donald_2005 Nie każdy chce żyć w operetce 09.05.06, 00:10 Facet z wyrokami zostaje ministrem i wicepremierem; młody człowiek, symbol kiboli, budzący przerażenie z okładki tygodnika - ministrem, a inny gość, który wsławił się tym, że nawet w narodowym sanktuarium, pozwolił sobie na ostentacyjne mijanie się z prawdą, ma sprawować pieczę nad edukacją i wychowaniem młodzieży. Wokół nich wszystkich krąży klecha, który jest szarą eminencją, rozdającą karty w polityce. I ma w wielkim poważaniu to co mu mówi Papież, teoretycznie jego przełożony. Jego bracia z zakonu uwielbiają drogie samochody oraz ryzykowną grę na giełdzie. Większość biskupów w tym kraju także olewa to co mówi Papież. Gdzie coś takiego jest możliwe? Tylko w operetce oraz w IV Rzeczpospolitej. Wcale się nie dziwię, że ten człowiek z Łodzi już tego nie wytrzymał i złożył podanie o zrzeczenie się polskiego obywatelstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bambini Re: Nie każdy chce żyć w operetce- do donalda IP: *.promax.media.pl 09.05.06, 00:38 Donald- a co robił twój Tusk ,przypomne Tobie jak to przed wyborami slubował w przed Bogiem , pózniej jezdził do sanktuarium Miłosierdzia Bozego do Łagiewnik , ...i co ? - diabeła w dalszym ciagu ma za skórą .... Nie ma polityków swiętych ! Przypomnę Tobie równiez jak to komunista Olejniczak jako min, rolnictwa przemawiał do rolników z Jasnej Góry na dozynkach , .....hehehehehehe i co ? Odpowiedz Link Zgłoś
donald_2005 Re: Nie każdy chce żyć w operetce- do donalda 09.05.06, 00:48 Gość portalu: bambini napisał(a): > Donald- a co robił twój Tusk ,przypomne Tobie jak to przed wyborami Co robił? Na przykład pojechał do Grodna i jako jedyny się ujął za pacyfikowaną przez Łukaszenkę polską mniejszością. Na pewno Tusk nie jest przestępcą, nie wygrażał nikomu pięściami w pijackim amoku i nie kłamał w żywe oczy. Również nie wziął kredytu którego mu się nie chce spłacać. Jedynym jego błędem była naiwność że PiS to uczciwi ludzie, przyjaciele, którzy nia łamią umów. Za to mam do niego żal, że dał się nabrać cwaniakom bez zasad, którzy bezpardonowo zaatakowali PO w wyborach, chociaż zobowiązali się że tego nie zrobią. Odpowiedz Link Zgłoś
patthecat Jajco ma sie twoja odpowiedz do tematu... 09.05.06, 01:30 To, ze inni robili z siebie czasami pajacy nie zwalnia obecnie rzadzacych z zachowywania sie z glowa. A jak na razie, to narazie im sie chyba glowy z dupami miejscami pozamienialy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: Nie każdy chce żyć w operetce- do donalda IP: *.cable.ubr05.edin.blueyonder.co.uk 09.05.06, 01:33 i to, baranie, ze nie chodzi o donaldow, sraldow, czy innych palantow:P Kiedy glaby tobie podobne zrozumieja ze niewazne kto rzadzi, tylko o to, ze ma rzadzic dobrze, bo gowno to obchodzi przecietnego kowalskiego czy posel mowi paciorek przed glosowaniem czy nie, bo sie na tym po prostu nie zna. Tak jak i ty sie gowno na tym znasz ino szczekac umiesz. Kowalskiemu ma sie zyc w porzadku. Ale czy to w tym obesrany kraju w ogole moyliwe... Odpowiedz Link Zgłoś
patthecat Re: Nie każdy chce żyć w operetce 09.05.06, 01:28 Stary, ty to wiesz i ja to wiem. Ale nie przejmuj sie, zaraz cie kilkunastu 'inteligentow', ktorz az dziw bierze, ze kompa potrafia obslugiwac przy takiej bezdennej glupocie, rozszyfruje cie jako zyda, masona, cykliste, rowerzyste, liberala, komucha, sbka, liberala czy co tam jeszcze. Pewnie sie jeszcze dowiesz ze jestes czescia ukladu PZPR, ktorego bronisz, bo sie sypie. I jak tu z ludzmi normalnie gadac? Odpowiedz: nie da sie, bo oni nie sa normalni. Pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r Ale różowy salon namieszał niektórym w głowach IP: *.bazapartner.pl 09.05.06, 00:12 Myślę, ze to sie nadaje do tego, aby zamknąć Wyborczą i inne michnixowe media, bo mamy jawne przykłady paranoi kreowanej i podsycanej przez kłamstwa różowo-czerwonych mediów. III Odpowiedz Link Zgłoś
barbara444 Re: Ale różowy salon namieszał niektórym w głowac 09.05.06, 01:20 GW popelnia pezstepstwa przeciwko panstwu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kar83ldz Re: Łodzianin zrzeka się obywatelstwa polskiego IP: *.toya.net.pl 09.05.06, 00:15 jest to zank protestu przeciw osobom które przejeły czesc steru władzy dosc ostra reakcja ale odwazna pełna meskosci i wiary w sowe przyrzeczenia a powodem jest to ze rzadza nami przygłupy i kazdy nastepny dzien nie wiadomo jak sie zakonczy czyli jak za komuny polacy sie boja włądzy skrajnych... i radykałów a tak sie stało Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 A gdzie podzial sie pierwszy artykul na ten temat? 09.05.06, 00:27 Dlaczego usuwacie moje wypowiedzi? Beznadzieja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rusek Re: A gdzie podzial sie pierwszy artykul na ten t IP: *.promax.media.pl 09.05.06, 00:32 własnie , gdzie sie podział ? - widocznie były posty nie wygodne GW - hahahaha, to mi sie podoba , ze nasze posty powoduja znikanie artykułu , widac ich nieczystą grę - GW Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 do rueka 09.05.06, 00:36 Gość portalu: rusek napisał(a): > własnie , gdzie sie podział ? - widocznie były posty nie wygodne GW - hahahaha, > to mi sie podoba , ze nasze posty powoduja znikanie artykułu , widac ich > nieczystą grę - GW Ten artykul zniknal jak fatamorgana i wiecej sie nie pojawi. Typowa manipulacja GW. Wstydu nie maja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rusek Re: do rueka-, do wet 3 IP: *.promax.media.pl 09.05.06, 00:41 Przeciez to widac dokładnie jak ten Dereń z Łodzi gra na zlecenie , napewno zlecenie GW Odpowiedz Link Zgłoś
sadhu ma czlowiek racje! 09.05.06, 01:07 Tez mam taki problem. Jak uslyszalem, ze Lepper i Gertych wchodza do rzadu zlorzylem podanie o prawo stalego pobytu w Wielkiej Brytanii (mieszkam tu pare lat). Kocham Polske, moje miasto rodzinne (Krakow), Mazury, Bieszczady, Podhale, ludzi, kulture etc.. Ale jak czytam o tym calym szowinistycznym szalenstwie to coraz bardziej czuje ze nie mam z tym nic wspolnego. Rozumiem doskonale tego kolesia tyle ze ja to czuje inaczej. To nie ja rezygnuje z Polski, to Polska rezygnuje ze mnie. Nie mam tam dla mnie miejsca. Nie jestem katolikiem, popieram aborcje, antykoncepcje, uwazam, ze ludzie o odmiennej seksualnosci maja takie samo prawo do istnienia w sferze publicznej jak heteroseksualisci i nic mnie nie obchodzi styl zycia innych ludzi, pod warunkiem ze nie lamia prawa,a najbardziej mnie brzydza politycy - osoby publiczne, ktore maja pretensje do kierowania spoleczenstwem - ktorzy maja prawomocne wyroki sadowe i razace braki w edukacji, a zarazem nieskonczone poklady arogancjii.. Nie sadze zebym byl wymarzonym obywatelem dla ekipy, ktora traktuje ten kraj jak swoja wlasnosc. Gertych ministrem edukacjii?!!! Wole Krolowa ktora wymaga tylko zebym placil podatki i przestrzegal prawa, reszta to moja prywatna sprawa. Pozdrawiam! (Ale lesli ktos organizuje jakas rewolucje to moze na mnie liczyc - przylatuje pierwszym samolotem!!! propozycje pod adres; sadhu@gazeta.pl) Odpowiedz Link Zgłoś
ak813 Re: ma czlowiek racje! 09.05.06, 04:55 Smieszny ten twoj list i jakis zalosny. Jako alternatywe stawiasz Anglie. Chyba liczysz na to ze znakomita wiekszosc respondentow forum nie zna tego kraju - a to juz jest nieuczciwosc. Jezeli natomiast uwazasz ze Anglia jest wzorem liberalnosci itp,itd. to albo tam jestes krotko, albo dzialasz na niskim locie albo jestes niezorientowany. Popraw sie troche na tych trzech pozycjach i wtedy porozmawiamy Pozdrawiam ak813 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jezykoznawca do sadhu IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 11.07.06, 03:19 Chce zawazyc, ze Krolowa Brytyjska jest szalona purystka wrazliwa na ortografie i gramatyke. Radze podciagnac sie w tych kwestiach, bo moze ci ona(mam nadzieje) odmowic prawa stalego pobytu, zwlaszcza jesli przedstawione zostana jej dowody w postaci wypowiedzi tutaj. Tudziez, nie wiem czy sa ci znane poglady JKM na temat homoseksualizmu, aborcji, itd _ na twoim miejscu wstrzymalbym sie od manifestowania swojej postepowosci: mozesz nie byc wymarzonym modelem obywatela naszej Monarchini! Odpowiedz Link Zgłoś
barbara444 Re: A gdzie podzial sie pierwszy artykul na ten t 09.05.06, 01:23 te exNKWDowskie lobuzy to 5 ta kolumna od 1920 Odpowiedz Link Zgłoś
neiden Re: Łodzianin zrzeka się obywatelstwa polskiego 09.05.06, 00:43 posuniecie jest bardzo glupie,ale osoba jest intelektualna.i dlatego nie morzna sie dziwic jego decyzji jako czlonek demokratycznej partji.niestety nie rozumie co to jest demokracja.to sa typowe reakcje obywateli tzw. intelektualnych, bardzo szybko sie poddaja. Odpowiedz Link Zgłoś
thomas.brandt pewnie ma drugie izraelskie.. 09.05.06, 00:52 co jest typowe dla roznej masci "demokratów". Odpowiedz Link Zgłoś
patthecat Kolejny biedaczek chory na żydo-amok..... 09.05.06, 01:32 Może okulista ci pomoze? Sprzeda ci takie okulary ktore sprawia, ze nie bedziesz wszedzie zydow widzial...... Synu pokolenia Jana Pawła II..... Odpowiedz Link Zgłoś
slayer_fan Deroń naprawdę ma pochodzenie żydowskie 09.05.06, 02:12 pl.wikipedia.org/wiki/Krzysztof_Deroń Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: phe Re: Deroń naprawdę ma pochodzenie żydowskie IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 09.05.06, 02:35 A co to ma do rzeczy? Nie lubi pissu, to pewnie albo żyd, albo liberal, albo uklad, albo sb albo pzpr, albo penis wie co..... I o to w tym wszystkim chodzi.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wladyslaw Ja bede nastepny. Wstydze sie.. IP: *.cable.ubr05.edin.blueyonder.co.uk 09.05.06, 01:25 glupoty tego narodu, zlodziejstwa, dranstwa i pijanstwa, wstydze sie idiotow, ktorzy rzadza Polska, wstydze sie byc Polakiem. Dziwne? Odpowiedz Link Zgłoś
ak813 Re: Ja bede nastepny. - Wsiadz do lodzi....i wio ! 09.05.06, 01:43 Gość portalu: Wladyslaw napisał(a): > glupoty tego narodu, zlodziejstwa, dranstwa i pijanstwa, wstydze sie idiotow, > ktorzy rzadza Polska, wstydze sie byc Polakiem. Dziwne? Odpowiedz Link Zgłoś
ak813 Jezeli on wszyscy siedza w Lodzi (Miller, 09.05.06, 01:33 Deron, duren itd)to wypchijmy te lodz na pelne morze Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Jezeli on wszyscy siedza w Lodzi (Miller, 09.05.06, 02:50 Sam się wypchnij i potem utop! Odpowiedz Link Zgłoś
slayer_fan Deroń jest członkiem PD co wszystko wyjaśnia 09.05.06, 02:11 Kosmopolityzm i zero patriotyzmu (bo to "zgniły faszyzm"). Może teraz zostać obywatelem Izraela. Żydowskie korzenie mogą być silniejsze od tych Polskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ssadam Re: Łodzianin zrzeka się obywatelstwa polskiego IP: *.bchsia.telus.net 09.05.06, 02:19 Facet jest idiota i do tego nie wie do czego sluzy paszport "nansenowski".Z takim paszportem zobaczy swiat jak swinia niebo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jozue Re: Łodzianin zrzeka się obywatelstwa polskiego IP: 82.160.248.* 09.05.06, 02:34 brawo! nie idiota tylko normalny człek, brawo jeszczeraz brawo Odpowiedz Link Zgłoś
jaremma PD to bezpanstwowcy 09.05.06, 03:56 A jeszcze niedawno probowali wmawiac nam, ze sa panstowcami. Nareszcie odkryli karty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: PD to bezmózgowcy - czy rżną głupa IP: *.z064220066.chi-il.dsl.cnc.net 09.05.06, 04:04 To chore, żeby zrzec się obywatelstwa , to trzeba wystąpić o stały pobyt w jakimś kraju. Pobyt w Polsce nie wchodzi w rachubę ,bo Polska temu panu sie nie podoba ? Więc, jak nie wiadomo o co chodzi , to chodzi o sławę pani Nieznalskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
annamarta8 Re: Łodzianin zrzeka się obywatelstwa polskiego 09.05.06, 04:05 - zrzekajac sie polskiego obywatelstwa, udowadnia, ze nie rozumie co to jest OJCZYZNA i nie wie co takiego jest demokracja. Uwazam jego wybryk za czyn czlowieka niezrownowazonego i dziwie sie calej histerii, niektorych tutaj piszacych jak i naglasnianie tego zdarzenia w Gazecie. Odpowiedz Link Zgłoś