Dodaj do ulubionych

Widzew zwyciężył w derbach

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 23:23
huuuura,ciesze sie jak cholera.Widzewek pokazał klase.1 liga tuż tuż.a co do
łksu to może w przyszłym sezonie...
Obserwuj wątek
    • Gość: rwt Widzew zwyciężył w derbach IP: *.centertel.pl 10.05.06, 23:26
      Super!!! Już niedługo przywitamy na Widzewie Legię. A Ty ŁKSie - sprężaj się,
      żeby to nie były ostatnie nasze derby. Chyba nie chcecie, żeby taki wynik
      został na zawsze? ;))))
      • Gość: Niezależny Re: Widzew zwyciężył w derbach IP: 195.13.39.* 11.05.06, 02:40
        Co jak co ale Łódź to - nieodzownie Widzew i ŁKS! Te rywalizujące kluby to
        tradycja i słynny klimat tego miasta! :)
      • Gość: olej Re: Widzew zwyciężył w derbach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.06, 07:53
        gratuluje awansu do I ligi, jeszcze raz gratuluje! a klub ktoremu kibicuje, no
        coz.....pozdrawiam.
    • Gość: Rodowity Zgierzani [...] IP: 62.233.224.* 10.05.06, 23:27
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: leslaw_m Re: Widzew zwyciężył w derbach IP: *.lodz.msk.pl 10.05.06, 23:35
      kto pisał ten artykuł?
      "Remis był wynikiem zasłużonym, bo w pierwszej minucie lepszym zespołem był ŁKS"
      "Mimo heroicznych ataków gospodarzy udało im się utrzymać prowadzenie."
      • Gość: Radek Napalił sie zielska to i pisanie sie nie składa... IP: *.chello.pl 10.05.06, 23:58
        Rzeczywiście, klasyka komentarzy sportowych!
    • Gość: cobra Re: Widzew zwyciężył w derbach IP: *.centertel.pl 10.05.06, 23:36
      szkoda że nie ma ani słowa o profesjonalnej postawie MILICJI(inaczej nie mażna
      ich nazwać) Fantastyczne widowisko zamienili w wojne!!! Banda zakompleksionych
      impotentów w kaskach na czele z ich dowódcą, który nakazał natarcie. Wyżyj się
      na murze i pier...nij głową w mur z rozpędu debilu!!!! Mam nadzieję, że cię
      ktoś z tych decyzji rozliczy!!!
      • Gość: młody głupi jesteś!! IP: *.pai.net.pl 11.05.06, 13:15
        a co "kibice" byli pewnie nie winni??

to banda troglodytów zaczęła to jatke....
    • Gość: apacz Widzew zwyciężył w derbach IP: *.4web.pl 10.05.06, 23:37
      Brawo nasz kochany Widzew. Mam nadzieję, że doczekam czasów gdy z dzieckiem
      pójdę na mecz i nie będę się bał. W czasie finału pucharu UEFA kamery
      pokazywały całe rodziny z dziećmi, które oglądały w spokoju ten mecz kiedy tak
      na naszych bojskach.
    • Gość: 1908 ŁKS na zawsze w moim sercu, IP: *.158.rev.vline.pl 10.05.06, 23:40
      kiedyś odwróci się karta...
      • Gość: Radek Re: Napewno..... IP: *.chello.pl 10.05.06, 23:57
        Napewno,każda zła passa musi się przecież kiedyś skończyć. To rzeczywiście musi
        byc dołujące żeby nie móc wygrać u siebie ze znienawidzonym Widzewem od 14 lat
        (na wyjeździe od 9). Szkoda że tak katastrofalnie dajece dupy wiosną. Ja
        naprawdę uwielbiam pierwszoligowe derby! Weźcie się do roboty! Tylko Widzew
      • Gość: 1910 Re: ŁKS na zawsze w moim sercu, IP: *.toya.net.pl 11.05.06, 07:15
        jak załozymy rezerwy to czemu nie, mogą być kolejne derby :-)))))
    • Gość: globus babaluga [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 23:46
    • Gość: M Re: Widzew zwyciężył w derbach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 23:48
      Super. Widzew rzadzi w Lodzi. Szkoda tylko, ze czulem sie jak na wojnie. Ciezko bylo sie skupic na
      meczu.
    • Gość: Sake(ŁKS) Re: Widzew zwyciężył w derbach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 23:52
      otalna porażka!!!
      Organizacyjnie (pozwolić zarąbać sobie oprawę - wstyd), Kibicowsko (galera=zero)
      i piłkarsko (chociaż zawodnicy dali z siebie wszystko).
      Nistety policja też nie staneła na wysokości zadania(z trybuny było widać że
      całe zajścia były prowokowane przez policję).
      Widzew pokonał nas w każdym calu.
      Mam nadzieję że nie był to najważniejszy mecz w historii ŁKS, mecz o
      przetrwanie.
      • Gość: gawar Re: Widzew zwyciężył w derbach IP: *.toya.net.pl 11.05.06, 00:20
        Sake(ŁKS)-szacunek za obiektywizm. Niewielu z Waszej "strony" miasta stać na to.

Kibice Widzewa pokazali dziś , która ekipa w Łodzi jest lepsza pod każdym
        względem.

• Gość: rachmistrz Re: Trzy punkty zostały w Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 23:52
      gdyby był remis, zostały by tylko dwa
    • Gość: widzewiak Re: Widzew zwyciężył w derbach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 23:53
      a jak tym razem wypadła Polonia Bytom
    • Gość: Łódzki [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 23:55
      • Gość: Radek Re: Widzew zwyciężył w derbach IP: *.chello.pl 11.05.06, 00:04
        No i z czego się cieszysz frajerze, nie wiem jak ty ale ja uwielbiam derby,
        szczególnie przy al.Unii wygrane przez Widzew. Ja szczerze kibicuję drużynie z
        bazaru żeby weszła do Orange.
        • Gość: re przypominam że ŁKS grał bez Leszcza podstawowego ś IP: *.158.rev.vline.pl 11.05.06, 00:30
          i to na pewno miało wpływ na wynik no i bramka w 3 minucie kiedy potknął się
          Łakomy ustawiło mecz bo ŁKS biegał na ful całą drugą połowę - widzew był lepszy
          ale bez przesady
        • Gość: Mosty Re: Widzew zwyciężył w derbach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.06, 11:26
          Daruj sobie proszę tą "drużynę z bazaru", OK?
    • Gość: kibic Re: Widzew zwyciężył w derbach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 00:14
      No cóż...najlepszy dla ŁKSu jest R.Polak tak jak dla Widzewa Smuda jednak,
      Majewski raczej szukał będzie szczęścia w Wielkopolsce jeżeli nie awansuje.
      Derby na totalnie niskim poziomie. W ŁKSie totalny chaos chociaż fajni
      zawodnicy.
      M. Chojnacki jest świetym menadżerem i niech tak zostanie. Goszczyński świetny
      facet ale za mięki. Weź Polaka ...ryzyk fizyk....Wyprostuje siebie i
      drużynę ..właściwie..wszyscy z Łodzi. Groteskowy Widzew wygrywa na stadinie
      ŁKSu. To nie dopuszczalne. Polak Poukłada Te Dobre Klocki które, na razie nie
      wiedzą co mają grać.
      • Gość: jinx Re: mnie zastanawia forma Widzewa IP: *.dsl.renocs.nvbell.net 11.05.06, 00:21
        z Bytomiem grali totalne gowno, a teraz pukneli trzy bramki. moj entuzjazm
        odnosnie tej druzyny jest mocno stonowany. po prostu nie wierze ze w trzy dni
        przeszli taka odmiane, wiec po derbach mecz z Polonia smierdzi jeszcze bardziej.
        pozdrawiam
        • Gość: ełkaesiak To jeszcze nie koniec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 00:31
          Gratulacje dla Widzewa, był po prostu lepszy, ale my się jeszcze nie poddaliśmy,
          pozostaje siedem kolejek do końca i wiele punktów do zdobycia. Ełkaesiacy w
          końcu przypomną sobie, że wiosna jest ich.
          • Gość: 1910 Re: To jeszcze nie koniec IP: *.toya.net.pl 11.05.06, 07:17
            oby tylko nie awansowali do baraży...... III ligowych rzecz jasna....
    • Gość: raju Re: Widzew zwyciężył w derbach IP: *.pcz.pl 11.05.06, 00:36
      macie moz link do bramek z tego mczu?? jak cos to poprosze na poczte:
      widrtszew@wp.pl . z gory dziekuje :]
      • thomaspawel Re: Widzew zwyciężył w derbach 11.05.06, 01:17
        Jaki miły wieczór!
        Kolejne derby wygrane przez Widzew zgodnie z tradycją. A ŁKS zgodnie z tradycją
        musi na zwycięstwo w derby poczekać jeszcze ileś tam lat...
        Szkoda by ŁKS-u zabrakło w I lidze...
        Wielkie brawa dla Widzewa!
        Widzew to Widzew - wiadomo!
    • Gość: rufus71 Re: Widzew zwyciężył w derbach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 01:39
      na meczach od 20 kilku lat.ale to co odwalaja teraz w lidze to jest totalny
      przekret.goszczu jezeli ty w tym nie jestes to wywal tych kupczykow. gratulacje
      dla podmiejskich.
    • hubar Organizacyjny SKANDaL! 11.05.06, 03:02
      To w jaki sposób kibice Widzewa mięli opuścić stadion przy al. Unii, to jest
      SKANDAL!

Kto wpadł na tak debilny pomysł?!?!?! Ja rozumiem, że trzeba swoje odczekać, że
      zaraz po zakończeniu meczu nie było możliwości aby kibice Widzewa wyszli ze
      stadionu. Ale to że przewozić kibiców w autobusach z jednego stadionu na drugi?
      Serio nie można było puścić marszu widzewiaków około 22:00? Nie! Ktoś sobie
      wymyślił, że około 5,5 tysiąca osób przewiezie 6 zdezelowanymi ikarusami. W ten
      oto piękny sposób, ostatnia runda tej debilnej kolumny autobusów i radiolek,
      wyjechała z al. Unii o 23:55!!
      Ten kto to wymyślił powinien sam tam stać przy zamnkiętych bramach kilka godzin,
      w ścisku.

Kretynie, który to wymyśliłeś zastanowiłeś się ile to kosztowało?
      Zamiast wyjść i zgasić światło o 22:00, impreza zakończyła się po północy
      Zamiast jednej rundy radiowozów, było ich kilka!
      Zamiast spokojnego przemarszu, była jazda zdezelowanymi wrakami
      Zamiast spokojnie rozejść się o 23, koniec wszystkiego o 1? 2? w nocy

A dodatkowo zamiast pozwolić ludziom wrócić o normalnej porze do domu,
      zafundowaliście nocne zwiedzanie miasta i mordęgę na stadionie. Cud że nikt nie
      zemdlał.
      • Gość: dino Re: Organizacyjny SKANDaL! IP: *.gprspla.plusgsm.pl 11.05.06, 06:32
        Prawie...LKS jak WIDZEW
        KIBICE LKS jak KIBICE WIDZEWA,II LIGA Jak OrangeEkstraklasasa,Sypniewskiski Jak
        GRZELAK ...prawie...robi roznice.....cieniasy....jak.......
        • Gość: mtrex Re: Organizacyjny SKANDaL! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 09:42
          gdzie poszły pieniądze na oprawe!!!! ktorą zbierał łks przez cała rundę!!!!!!!
          lipa galera zero. moze sie tylko uczyc od WIDZEWA.
          Gra Łks kiepska i dlatego przegrali tam nie ma kto bramek strzelac.
          A co do policji to nalezalo sie Łksiakom - poco rzucali racami, wbiegali na
          murawe, poco niszczycie swoj stadion BO DEBILE JESTESCIE i szacumku dla klubu
          nie macie który nie ma pieniędzy BARANY POLE ORAĆ A NIE NA MECZE CHODZIC -
          prostaki
          pozdro widzew:)
          • Gość: Do kolegi krzykacz Re: Organizacyjny SKANDaL! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 12:04
            pierwsza osoba ktora wtargnela na plyte byl kibic widzewa, pytanie po co to
            zrobil i dlaczego siedzial w sektorze dla kibicow LKS? oprawa? powinienes
            wiedziec,ze przed meczem kibole widzewa ja rozkradli. race zaczaleli rzucac
            kibice widzewa. czy nalezalo sie "gazowanie" kilku tysiecznej widowni
            zajmojacej galere?? poza grupa kilku wyrostkow, ktorzy odrzucali race i
            dewastowali siedziska, byli tam normalni ludzie. przyszli po to by ogladac
            sportowe widowisko "swieto Lodzi" a w zamian otrzymali gazowy prysznic od
            policji, ktora swymi "prewencyjnymi dzialaniami" wywolala jeszcze wikesze burdy
            oraz sprawil,ze kibice zaczeli sie tratowac. i TY DEBILU twierdzisz,ze sie im
            nalezalo?? " co glupiemu po rozumie jak go nie ma"
            • Gość: Fulko de Lorsz Re: Organizacyjny SKANDaL! IP: *.toya.net.pl 11.05.06, 12:14
              "rozkradli" oprawe....
              a "Robotnicze.." to moze zdobyliście? Tak samo ukradliście! I co może byłes
              oburzony paleniem go na poprzednich derbach na tym stadionie?
              Flagi i oprawa są po to aby ich bronić... Jak ktos frajersko traci
              (my "Robotnicze...." wy oprawę) to ma pretensje to swego niezorganizowania, a
              nie do przeciwnika...
              Co do gazowania i polewania was zgadzam się, według mnie było to niepotrzebne i
              na wyrost, ale moge się myliś podobno (pisze podobno bo nie widziałem) w
              policje leciały z galery butelki... Czemu była polewaczka na łuku pod zegarem
              to juz zupełnie nie rozumiem...
              Ten co wbiegł to naprawde jakas enigmatyczna sprawa, bo biegł z galery, a
              ponoc "nasz" - ale skopanie go na środku boiska było kiepskie i samo to już
              mogło byc przyczyną interwencji policji...

• Gość: r Re: Organizacyjny SKANDaL! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 12:22
                szkoda ze ciebie nie skopali
          • Gość: gawron ŁKS Re: Organizacyjny SKANDaL! IP: *.p.lodz.pl 11.05.06, 16:12
            Prostak to może jesteś ty leszczyku.
            A jak nie wiesz nic na temat oprawy to niezły piknik z ciebie dzieciaczku.
            Zapytaj kolegów...
            Bez odbioru.

ŁKS KLUBEM ŁODZI JEST !!!
      • Gość: Fulko de Lorsz Re: Organizacyjny SKANDaL! IP: *.toya.net.pl 11.05.06, 10:33
        Taa...
        Ja wylazłem przez płot z dziewczyna około 23.30 coby już nie gnić na tym
        stadionie i wtedy sie dowiedziałem, że ikarusy zabieraja z terenu stadionu... W
        brakie ogromna ekipa policji broniąca wyjścia na zewnątrz tym na stadionie i
        wejścia tym z zewnątrz.. Mówię typowi, że chcę wejść do autobusu, a on "jak
        wyszedłes to spie..j"...
        Po ch*j stali w tej bramie! Co za debil to zorganizował!
        W domu o 1szej w nocy bo i tak z buta spod bazaru na Widzew trzeba było
        zasuwać...
        Eh gdyby nie pozytywne emocje związane z wszystkim pozostałym to byłbym
        fk****ny!
      • essene Re: Organizacyjny SKANDaL! 11.05.06, 14:00
        gratulacje dla widzewa.
        hubar, nie byłem na meczu i wierzę ci, ze z opuszczeniem stadionu było jak
        mówisz, ale (jako ani ŁKSiak ani Widzewiak) nie wiem, czy puszczenie kibiców
        widzewa "wolno" byłoby sensownym pomysłem.
        Trudno, obie strony mają opinię moze nie tak przesraną jak np. kibice z Kraka,
        ale i tak trudno zaprzeczyć, ze rozpierduchy na miescie się zdarzały.
        Gdybys był komendantem miejskim policji, to nie wiem, czy postawiłbyś swój
        stołek w grze, czy chłopaki z Unii i z Piłsudskiego nie postanowili się gdzies
        po drodze spotkac, coby pewne niescisłości ustalić. Co nieodmiennie wiazałoby
        się z chaosem trudnym do opanowania na otwartej przestrzeni który (w najgorszym
        wypadku )potrwłałby dłużej niż do północy,z radiowozów oczyszczono by w trybie
        alarmowym całe województwo.
        Cud, ze nikt nie zemdlał? Pewnei tak, cieszę się, tak jak z tego, ze mogłem
        sobie spokojnie wrócić wieczorkiem do akademika bez wyliczanki z obitym pyuskiem
        jako stawką za złą odpowiedź "Widzew czy ŁKS?"

pozdrawiam i zycze ciekawych meczów
    • Gość: ŁKS-WA Brawo Goszczyński IP: 213.25.35.* 11.05.06, 10:22
      Zwolniłeś Wojno, bo remisował, Teraz masz 2 mecze w łeb. Może Choinkę zmienisz?
      Zobacz gdzie byłby ŁKS gdyby miał nawet 2 punkty więcej.
      Jak kroś się nie zna to po co sie pcha do LIGI.

PSEUDOKIBICE - oddajcie moją wrzutkę na Derby - ostatni raz coś dałem
    • Gość: maturzysta Re: Widzew zwyciężył w derbach IP: *.toya.net.pl 11.05.06, 10:51
      Szkoda,że nic nie napisali o tym co działo się na trybunach.
    • Gość: Widzewiak Re: Widzew zwyciężył w derbach IP: *.toya.net.pl 11.05.06, 10:54
      Zawsze i wszędzie Widzew od ŁKS-u lepszy będzie !
      • Gość: glowas Organizacja powrotu kibicow Widzewa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.06, 11:25
        Osoby ktore odpowiadaja za organizacje powrotu kibicow Widzewa ze stadionu ŁKS,
        powinny sie powaznie zastanowic nad zmiana pracy - bo ta ich wyraznie przerasta
        ! Tak trudno sobie policzyc ze powrot 5 tys ludzi 5 autobusami na drugi koniec
        miasta zajmmie troche czasu ? I jaki sens takowego powrotu, precza wiekszasc
        tych ludzi ponownie musiala o 1 szukac transportu na zachod Łodzi.
        Gratuluje rozumu.
    • Gość: Mosty Re: Widzew zwyciężył w derbach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.06, 11:20
      Widzew wygrał zasłużenie, choć ma bardzo słabą drużynę :( ŁKS żenująco słaby
      (ale to akurat dla mnie nic nowego) i mam nadzieję, że nie załapiemy się na
      baraże o utrzymanie :( Dowódca accji policyjnej DO WIĘZIENIA za nieudolną
      interwencję i spowodowanie zamieszek. Brawo panowie, trzeba jeszcze było
      strzelać z ostrej bo sytuacja była krytyczna, barany! Kibice - debile z galery
      (tylko ci debile), rzucacze rac i targacze płotów do wyłapania przez monitoring
      i obciążeni GIGANTYCZNYMI karami które z pewnością dostaniemy od PZPNu. Stadion
      do zamknięcia do końca rundy. ŁKS pogrzebał awans, Widzew - cieszcie się że
      macie tyle punktów bo z taką obroną możecie nie zdobyć ich już za wiele.

Doping i oprawa Widzewa - 1 ligowa, ŁKS skromniej aczkolwiek kilka ciekawych
      akcentów się pojawiło. Aha, już nigdy nie dołożę się do oprawy jeżeli, po
      pierwsze nie umiecie jej upilnować, a po drugie wyrzucacie ją na boiska. Barany
      i debile, DEBILE!

To tyle :)
    • Gość: młody ŁKS gratuluje Widzewowi 1 ligii! IP: *.pai.net.pl 11.05.06, 13:14
      wygrał wczoraj lepszy i mądrzejszy tego dnia zespół!!

broniliście się bardzo zdecydowanie i skoncentrowani niemal cały mecz...z60min
      ŁKS był na waszej połowie i gdyby nie zderzenie obrońcy z waszym bramkarzem było
      by do 0...no chyba że sędzia by oddał nam ewidentny rzut karny...ale cóż..

natomiast ŁKS...obrona żenująca i ataki jak w ściane...tyle...

o kibicach nie chce pisać...ładnie straciliśmy oprawe przed meczem, w trakcie
      meczu bicie jednego debilnego widzewiaka na środku boiska, a w drugiej połowie
      kibicowskie dno...cały czas mnie oczy bolą jak dostałem gazem bo paru idiotów
      nie wie co to derby i święto!!!

to najprawdopodobniej ostatni mecz ŁKSu z Widzewem....nie wiem czy będzie o czym
      opowiadać!!

ps. fajna oprawa widzewa z tymi sreberkami....reszta dość mizerna!
      • Gość: beholder Re: ŁKS gratuluje Widzewowi 1 ligii! IP: *.server.ntli.net 11.05.06, 14:26
        E tam ostatni. Moze jeszcze im się uda (chociaż nie za bardzo wierzę,ale w
        czołówce tabeli jest taki ścisk, że jak się spręzą, to chociaż o baraże mogą
        powalczyć, bo w bezpośredni awans nie za bardzo wierzę).
        Co do oprawy - faktem jest, że pewnie byłaby ciekawsza, gdyby nie banda idiotów
        z Widzewa, którzy ją totalnie zdemolowali na kilkadziesiąt minut przed meczem -
        źródła ŁKS twierdzą, że kilka osób zostało poturbowanych, źródła Widzewa milczą
        - pewnie przedstawią to jako sukces - gigant w wojnie ze znienawidzonym rywalem.

Żal, żal, żal. Żal, bo oglądałem później finał UEFA, wspaniałą oprawę meczu,
        wspaniałą atmosferę na stadionie i kibiców - prawdziwych kibiców - dopingujących
        swoje zespoły. Myślę, że podobnie będzie za tydzień w Paryżu. Patrzcie i się
        uczcie. Oprawy i kultury.
        • Gość: Madmartin Re: ŁKS gratuluje Widzewowi 1 ligii! IP: *.cc.strath.ac.uk / *.cc.strath.ac.uk 11.05.06, 17:59
          Zgadzam się w stu procentach. Przecież jesteśmy mieszkańcami tego samego
          miasta, więc czy nie lepiej byłoby żyć w przyjaźni, wzajemnym szacunku???
      • Gość: WIDZEW WSCHOD Re: ŁKS gratuluje Widzewowi 1 ligii! IP: *.tvsat364.lodz.pl 11.05.06, 17:00
        MIALEM NADZIEJE NA DERBY W 1 LIDZE, ALE WIDZE, ZE SZYBKO NIE NASTAPIA.
        LKS POLEGL CHYBA NA WSZYSTKICH FRONTACH WCZORAJ.
        CZY TO OSTATNIE DERBY? NIE PRZESADZAJ. TO TYLKO PRZERWA, A NA JAK DLUGO? ZALEZY
        OD TEGO JAK SZYBKO SIE POZBIERACIE...

POZDROWIENIA Z WIDZEWA
    • Gość: sprzątaczka Na trybunach ktoś zaszczał tunele, . IP: *.toya.net.pl 11.05.06, 15:28
      do tej pory to się nie zdarzało, bo do tej pory przyjezdni siedzieli tylko w
      jednym miejscu, naprzeciw zegara.
    • Gość: kyno Re: Widzew zwyciężył w derbach IP: *.lannet.pl / *.lannet.pl 11.05.06, 17:04
      czytam co wypisuje gość o meczu widzewa z lksem to mnie krew zalewa może
      widzewowi jeszce sędzia pomógł
      • Gość: młody Re: Widzew zwyciężył w derbach IP: *.pai.net.pl 11.05.06, 19:15
        ale faktem jest ze karny był...bramkarz wyciąl niżnika że aż pofrunął!!

no i przez chwile sie pogubił przy kartkach!choć madej winien wylecieć!

ale tego dnia i tak by to nie pomogło bo widzew miał więcej atutów tego dnia!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka