Gość: mixer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 23:23 huuuura,ciesze sie jak cholera.Widzewek pokazał klase.1 liga tuż tuż.a co do łksu to może w przyszłym sezonie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rwt Widzew zwyciężył w derbach IP: *.centertel.pl 10.05.06, 23:26 Super!!! Już niedługo przywitamy na Widzewie Legię. A Ty ŁKSie - sprężaj się, żeby to nie były ostatnie nasze derby. Chyba nie chcecie, żeby taki wynik został na zawsze? ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niezależny Re: Widzew zwyciężył w derbach IP: 195.13.39.* 11.05.06, 02:40 Co jak co ale Łódź to - nieodzownie Widzew i ŁKS! Te rywalizujące kluby to tradycja i słynny klimat tego miasta! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olej Re: Widzew zwyciężył w derbach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.06, 07:53 gratuluje awansu do I ligi, jeszcze raz gratuluje! a klub ktoremu kibicuje, no coz.....pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rodowity Zgierzani [...] IP: 62.233.224.* 10.05.06, 23:27 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leslaw_m Re: Widzew zwyciężył w derbach IP: *.lodz.msk.pl 10.05.06, 23:35 kto pisał ten artykuł? "Remis był wynikiem zasłużonym, bo w pierwszej minucie lepszym zespołem był ŁKS" "Mimo heroicznych ataków gospodarzy udało im się utrzymać prowadzenie." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radek Napalił sie zielska to i pisanie sie nie składa... IP: *.chello.pl 10.05.06, 23:58 Rzeczywiście, klasyka komentarzy sportowych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cobra Re: Widzew zwyciężył w derbach IP: *.centertel.pl 10.05.06, 23:36 szkoda że nie ma ani słowa o profesjonalnej postawie MILICJI(inaczej nie mażna ich nazwać) Fantastyczne widowisko zamienili w wojne!!! Banda zakompleksionych impotentów w kaskach na czele z ich dowódcą, który nakazał natarcie. Wyżyj się na murze i pier...nij głową w mur z rozpędu debilu!!!! Mam nadzieję, że cię ktoś z tych decyzji rozliczy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody głupi jesteś!! IP: *.pai.net.pl 11.05.06, 13:15 a co "kibice" byli pewnie nie winni?? to banda troglodytów zaczęła to jatke.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apacz Widzew zwyciężył w derbach IP: *.4web.pl 10.05.06, 23:37 Brawo nasz kochany Widzew. Mam nadzieję, że doczekam czasów gdy z dzieckiem pójdę na mecz i nie będę się bał. W czasie finału pucharu UEFA kamery pokazywały całe rodziny z dziećmi, które oglądały w spokoju ten mecz kiedy tak na naszych bojskach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 ŁKS na zawsze w moim sercu, IP: *.158.rev.vline.pl 10.05.06, 23:40 kiedyś odwróci się karta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radek Re: Napewno..... IP: *.chello.pl 10.05.06, 23:57 Napewno,każda zła passa musi się przecież kiedyś skończyć. To rzeczywiście musi byc dołujące żeby nie móc wygrać u siebie ze znienawidzonym Widzewem od 14 lat (na wyjeździe od 9). Szkoda że tak katastrofalnie dajece dupy wiosną. Ja naprawdę uwielbiam pierwszoligowe derby! Weźcie się do roboty! Tylko Widzew Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910 Re: ŁKS na zawsze w moim sercu, IP: *.toya.net.pl 11.05.06, 07:15 jak załozymy rezerwy to czemu nie, mogą być kolejne derby :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: globus babaluga [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 23:46 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Widzew zwyciężył w derbach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 23:48 Super. Widzew rzadzi w Lodzi. Szkoda tylko, ze czulem sie jak na wojnie. Ciezko bylo sie skupic na meczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sake(ŁKS) Re: Widzew zwyciężył w derbach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 23:52 otalna porażka!!! Organizacyjnie (pozwolić zarąbać sobie oprawę - wstyd), Kibicowsko (galera=zero) i piłkarsko (chociaż zawodnicy dali z siebie wszystko). Nistety policja też nie staneła na wysokości zadania(z trybuny było widać że całe zajścia były prowokowane przez policję). Widzew pokonał nas w każdym calu. Mam nadzieję że nie był to najważniejszy mecz w historii ŁKS, mecz o przetrwanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gawar Re: Widzew zwyciężył w derbach IP: *.toya.net.pl 11.05.06, 00:20 Sake(ŁKS)-szacunek za obiektywizm. Niewielu z Waszej "strony" miasta stać na to. Kibice Widzewa pokazali dziś , która ekipa w Łodzi jest lepsza pod każdym względem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachmistrz Re: Trzy punkty zostały w Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 23:52 gdyby był remis, zostały by tylko dwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widzewiak Re: Widzew zwyciężył w derbach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 23:53 a jak tym razem wypadła Polonia Bytom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łódzki [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 23:55 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radek Re: Widzew zwyciężył w derbach IP: *.chello.pl 11.05.06, 00:04 No i z czego się cieszysz frajerze, nie wiem jak ty ale ja uwielbiam derby, szczególnie przy al.Unii wygrane przez Widzew. Ja szczerze kibicuję drużynie z bazaru żeby weszła do Orange. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re przypominam że ŁKS grał bez Leszcza podstawowego ś IP: *.158.rev.vline.pl 11.05.06, 00:30 i to na pewno miało wpływ na wynik no i bramka w 3 minucie kiedy potknął się Łakomy ustawiło mecz bo ŁKS biegał na ful całą drugą połowę - widzew był lepszy ale bez przesady Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mosty Re: Widzew zwyciężył w derbach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.06, 11:26 Daruj sobie proszę tą "drużynę z bazaru", OK? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Widzew zwyciężył w derbach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 00:14 No cóż...najlepszy dla ŁKSu jest R.Polak tak jak dla Widzewa Smuda jednak, Majewski raczej szukał będzie szczęścia w Wielkopolsce jeżeli nie awansuje. Derby na totalnie niskim poziomie. W ŁKSie totalny chaos chociaż fajni zawodnicy. M. Chojnacki jest świetym menadżerem i niech tak zostanie. Goszczyński świetny facet ale za mięki. Weź Polaka ...ryzyk fizyk....Wyprostuje siebie i drużynę ..właściwie..wszyscy z Łodzi. Groteskowy Widzew wygrywa na stadinie ŁKSu. To nie dopuszczalne. Polak Poukłada Te Dobre Klocki które, na razie nie wiedzą co mają grać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jinx Re: mnie zastanawia forma Widzewa IP: *.dsl.renocs.nvbell.net 11.05.06, 00:21 z Bytomiem grali totalne gowno, a teraz pukneli trzy bramki. moj entuzjazm odnosnie tej druzyny jest mocno stonowany. po prostu nie wierze ze w trzy dni przeszli taka odmiane, wiec po derbach mecz z Polonia smierdzi jeszcze bardziej. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ełkaesiak To jeszcze nie koniec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 00:31 Gratulacje dla Widzewa, był po prostu lepszy, ale my się jeszcze nie poddaliśmy, pozostaje siedem kolejek do końca i wiele punktów do zdobycia. Ełkaesiacy w końcu przypomną sobie, że wiosna jest ich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910 Re: To jeszcze nie koniec IP: *.toya.net.pl 11.05.06, 07:17 oby tylko nie awansowali do baraży...... III ligowych rzecz jasna.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raju Re: Widzew zwyciężył w derbach IP: *.pcz.pl 11.05.06, 00:36 macie moz link do bramek z tego mczu?? jak cos to poprosze na poczte: widrtszew@wp.pl . z gory dziekuje :] Odpowiedz Link Zgłoś
thomaspawel Re: Widzew zwyciężył w derbach 11.05.06, 01:17 Jaki miły wieczór! Kolejne derby wygrane przez Widzew zgodnie z tradycją. A ŁKS zgodnie z tradycją musi na zwycięstwo w derby poczekać jeszcze ileś tam lat... Szkoda by ŁKS-u zabrakło w I lidze... Wielkie brawa dla Widzewa! Widzew to Widzew - wiadomo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rufus71 Re: Widzew zwyciężył w derbach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 01:39 na meczach od 20 kilku lat.ale to co odwalaja teraz w lidze to jest totalny przekret.goszczu jezeli ty w tym nie jestes to wywal tych kupczykow. gratulacje dla podmiejskich. Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Organizacyjny SKANDaL! 11.05.06, 03:02 To w jaki sposób kibice Widzewa mięli opuścić stadion przy al. Unii, to jest SKANDAL! Kto wpadł na tak debilny pomysł?!?!?! Ja rozumiem, że trzeba swoje odczekać, że zaraz po zakończeniu meczu nie było możliwości aby kibice Widzewa wyszli ze stadionu. Ale to że przewozić kibiców w autobusach z jednego stadionu na drugi? Serio nie można było puścić marszu widzewiaków około 22:00? Nie! Ktoś sobie wymyślił, że około 5,5 tysiąca osób przewiezie 6 zdezelowanymi ikarusami. W ten oto piękny sposób, ostatnia runda tej debilnej kolumny autobusów i radiolek, wyjechała z al. Unii o 23:55!! Ten kto to wymyślił powinien sam tam stać przy zamnkiętych bramach kilka godzin, w ścisku. Kretynie, który to wymyśliłeś zastanowiłeś się ile to kosztowało? Zamiast wyjść i zgasić światło o 22:00, impreza zakończyła się po północy Zamiast jednej rundy radiowozów, było ich kilka! Zamiast spokojnego przemarszu, była jazda zdezelowanymi wrakami Zamiast spokojnie rozejść się o 23, koniec wszystkiego o 1? 2? w nocy A dodatkowo zamiast pozwolić ludziom wrócić o normalnej porze do domu, zafundowaliście nocne zwiedzanie miasta i mordęgę na stadionie. Cud że nikt nie zemdlał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dino Re: Organizacyjny SKANDaL! IP: *.gprspla.plusgsm.pl 11.05.06, 06:32 Prawie...LKS jak WIDZEW KIBICE LKS jak KIBICE WIDZEWA,II LIGA Jak OrangeEkstraklasasa,Sypniewskiski Jak GRZELAK ...prawie...robi roznice.....cieniasy....jak....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtrex Re: Organizacyjny SKANDaL! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 09:42 gdzie poszły pieniądze na oprawe!!!! ktorą zbierał łks przez cała rundę!!!!!!! lipa galera zero. moze sie tylko uczyc od WIDZEWA. Gra Łks kiepska i dlatego przegrali tam nie ma kto bramek strzelac. A co do policji to nalezalo sie Łksiakom - poco rzucali racami, wbiegali na murawe, poco niszczycie swoj stadion BO DEBILE JESTESCIE i szacumku dla klubu nie macie który nie ma pieniędzy BARANY POLE ORAĆ A NIE NA MECZE CHODZIC - prostaki pozdro widzew:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do kolegi krzykacz Re: Organizacyjny SKANDaL! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 12:04 pierwsza osoba ktora wtargnela na plyte byl kibic widzewa, pytanie po co to zrobil i dlaczego siedzial w sektorze dla kibicow LKS? oprawa? powinienes wiedziec,ze przed meczem kibole widzewa ja rozkradli. race zaczaleli rzucac kibice widzewa. czy nalezalo sie "gazowanie" kilku tysiecznej widowni zajmojacej galere?? poza grupa kilku wyrostkow, ktorzy odrzucali race i dewastowali siedziska, byli tam normalni ludzie. przyszli po to by ogladac sportowe widowisko "swieto Lodzi" a w zamian otrzymali gazowy prysznic od policji, ktora swymi "prewencyjnymi dzialaniami" wywolala jeszcze wikesze burdy oraz sprawil,ze kibice zaczeli sie tratowac. i TY DEBILU twierdzisz,ze sie im nalezalo?? " co glupiemu po rozumie jak go nie ma" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fulko de Lorsz Re: Organizacyjny SKANDaL! IP: *.toya.net.pl 11.05.06, 12:14 "rozkradli" oprawe.... a "Robotnicze.." to moze zdobyliście? Tak samo ukradliście! I co może byłes oburzony paleniem go na poprzednich derbach na tym stadionie? Flagi i oprawa są po to aby ich bronić... Jak ktos frajersko traci (my "Robotnicze...." wy oprawę) to ma pretensje to swego niezorganizowania, a nie do przeciwnika... Co do gazowania i polewania was zgadzam się, według mnie było to niepotrzebne i na wyrost, ale moge się myliś podobno (pisze podobno bo nie widziałem) w policje leciały z galery butelki... Czemu była polewaczka na łuku pod zegarem to juz zupełnie nie rozumiem... Ten co wbiegł to naprawde jakas enigmatyczna sprawa, bo biegł z galery, a ponoc "nasz" - ale skopanie go na środku boiska było kiepskie i samo to już mogło byc przyczyną interwencji policji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r Re: Organizacyjny SKANDaL! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 12:22 szkoda ze ciebie nie skopali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gawron ŁKS Re: Organizacyjny SKANDaL! IP: *.p.lodz.pl 11.05.06, 16:12 Prostak to może jesteś ty leszczyku. A jak nie wiesz nic na temat oprawy to niezły piknik z ciebie dzieciaczku. Zapytaj kolegów... Bez odbioru. ŁKS KLUBEM ŁODZI JEST !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fulko de Lorsz Re: Organizacyjny SKANDaL! IP: *.toya.net.pl 11.05.06, 10:33 Taa... Ja wylazłem przez płot z dziewczyna około 23.30 coby już nie gnić na tym stadionie i wtedy sie dowiedziałem, że ikarusy zabieraja z terenu stadionu... W brakie ogromna ekipa policji broniąca wyjścia na zewnątrz tym na stadionie i wejścia tym z zewnątrz.. Mówię typowi, że chcę wejść do autobusu, a on "jak wyszedłes to spie..j"... Po ch*j stali w tej bramie! Co za debil to zorganizował! W domu o 1szej w nocy bo i tak z buta spod bazaru na Widzew trzeba było zasuwać... Eh gdyby nie pozytywne emocje związane z wszystkim pozostałym to byłbym fk****ny! Odpowiedz Link Zgłoś
essene Re: Organizacyjny SKANDaL! 11.05.06, 14:00 gratulacje dla widzewa. hubar, nie byłem na meczu i wierzę ci, ze z opuszczeniem stadionu było jak mówisz, ale (jako ani ŁKSiak ani Widzewiak) nie wiem, czy puszczenie kibiców widzewa "wolno" byłoby sensownym pomysłem. Trudno, obie strony mają opinię moze nie tak przesraną jak np. kibice z Kraka, ale i tak trudno zaprzeczyć, ze rozpierduchy na miescie się zdarzały. Gdybys był komendantem miejskim policji, to nie wiem, czy postawiłbyś swój stołek w grze, czy chłopaki z Unii i z Piłsudskiego nie postanowili się gdzies po drodze spotkac, coby pewne niescisłości ustalić. Co nieodmiennie wiazałoby się z chaosem trudnym do opanowania na otwartej przestrzeni który (w najgorszym wypadku )potrwłałby dłużej niż do północy,z radiowozów oczyszczono by w trybie alarmowym całe województwo. Cud, ze nikt nie zemdlał? Pewnei tak, cieszę się, tak jak z tego, ze mogłem sobie spokojnie wrócić wieczorkiem do akademika bez wyliczanki z obitym pyuskiem jako stawką za złą odpowiedź "Widzew czy ŁKS?" pozdrawiam i zycze ciekawych meczów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁKS-WA Brawo Goszczyński IP: 213.25.35.* 11.05.06, 10:22 Zwolniłeś Wojno, bo remisował, Teraz masz 2 mecze w łeb. Może Choinkę zmienisz? Zobacz gdzie byłby ŁKS gdyby miał nawet 2 punkty więcej. Jak kroś się nie zna to po co sie pcha do LIGI. PSEUDOKIBICE - oddajcie moją wrzutkę na Derby - ostatni raz coś dałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maturzysta Re: Widzew zwyciężył w derbach IP: *.toya.net.pl 11.05.06, 10:51 Szkoda,że nic nie napisali o tym co działo się na trybunach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Widzewiak Re: Widzew zwyciężył w derbach IP: *.toya.net.pl 11.05.06, 10:54 Zawsze i wszędzie Widzew od ŁKS-u lepszy będzie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glowas Organizacja powrotu kibicow Widzewa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.06, 11:25 Osoby ktore odpowiadaja za organizacje powrotu kibicow Widzewa ze stadionu ŁKS, powinny sie powaznie zastanowic nad zmiana pracy - bo ta ich wyraznie przerasta ! Tak trudno sobie policzyc ze powrot 5 tys ludzi 5 autobusami na drugi koniec miasta zajmmie troche czasu ? I jaki sens takowego powrotu, precza wiekszasc tych ludzi ponownie musiala o 1 szukac transportu na zachod Łodzi. Gratuluje rozumu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mosty Re: Widzew zwyciężył w derbach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.06, 11:20 Widzew wygrał zasłużenie, choć ma bardzo słabą drużynę :( ŁKS żenująco słaby (ale to akurat dla mnie nic nowego) i mam nadzieję, że nie załapiemy się na baraże o utrzymanie :( Dowódca accji policyjnej DO WIĘZIENIA za nieudolną interwencję i spowodowanie zamieszek. Brawo panowie, trzeba jeszcze było strzelać z ostrej bo sytuacja była krytyczna, barany! Kibice - debile z galery (tylko ci debile), rzucacze rac i targacze płotów do wyłapania przez monitoring i obciążeni GIGANTYCZNYMI karami które z pewnością dostaniemy od PZPNu. Stadion do zamknięcia do końca rundy. ŁKS pogrzebał awans, Widzew - cieszcie się że macie tyle punktów bo z taką obroną możecie nie zdobyć ich już za wiele. Doping i oprawa Widzewa - 1 ligowa, ŁKS skromniej aczkolwiek kilka ciekawych akcentów się pojawiło. Aha, już nigdy nie dołożę się do oprawy jeżeli, po pierwsze nie umiecie jej upilnować, a po drugie wyrzucacie ją na boiska. Barany i debile, DEBILE! To tyle :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody ŁKS gratuluje Widzewowi 1 ligii! IP: *.pai.net.pl 11.05.06, 13:14 wygrał wczoraj lepszy i mądrzejszy tego dnia zespół!! broniliście się bardzo zdecydowanie i skoncentrowani niemal cały mecz...z60min ŁKS był na waszej połowie i gdyby nie zderzenie obrońcy z waszym bramkarzem było by do 0...no chyba że sędzia by oddał nam ewidentny rzut karny...ale cóż.. natomiast ŁKS...obrona żenująca i ataki jak w ściane...tyle... o kibicach nie chce pisać...ładnie straciliśmy oprawe przed meczem, w trakcie meczu bicie jednego debilnego widzewiaka na środku boiska, a w drugiej połowie kibicowskie dno...cały czas mnie oczy bolą jak dostałem gazem bo paru idiotów nie wie co to derby i święto!!! to najprawdopodobniej ostatni mecz ŁKSu z Widzewem....nie wiem czy będzie o czym opowiadać!! ps. fajna oprawa widzewa z tymi sreberkami....reszta dość mizerna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beholder Re: ŁKS gratuluje Widzewowi 1 ligii! IP: *.server.ntli.net 11.05.06, 14:26 E tam ostatni. Moze jeszcze im się uda (chociaż nie za bardzo wierzę,ale w czołówce tabeli jest taki ścisk, że jak się spręzą, to chociaż o baraże mogą powalczyć, bo w bezpośredni awans nie za bardzo wierzę). Co do oprawy - faktem jest, że pewnie byłaby ciekawsza, gdyby nie banda idiotów z Widzewa, którzy ją totalnie zdemolowali na kilkadziesiąt minut przed meczem - źródła ŁKS twierdzą, że kilka osób zostało poturbowanych, źródła Widzewa milczą - pewnie przedstawią to jako sukces - gigant w wojnie ze znienawidzonym rywalem. Żal, żal, żal. Żal, bo oglądałem później finał UEFA, wspaniałą oprawę meczu, wspaniałą atmosferę na stadionie i kibiców - prawdziwych kibiców - dopingujących swoje zespoły. Myślę, że podobnie będzie za tydzień w Paryżu. Patrzcie i się uczcie. Oprawy i kultury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madmartin Re: ŁKS gratuluje Widzewowi 1 ligii! IP: *.cc.strath.ac.uk / *.cc.strath.ac.uk 11.05.06, 17:59 Zgadzam się w stu procentach. Przecież jesteśmy mieszkańcami tego samego miasta, więc czy nie lepiej byłoby żyć w przyjaźni, wzajemnym szacunku??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WIDZEW WSCHOD Re: ŁKS gratuluje Widzewowi 1 ligii! IP: *.tvsat364.lodz.pl 11.05.06, 17:00 MIALEM NADZIEJE NA DERBY W 1 LIDZE, ALE WIDZE, ZE SZYBKO NIE NASTAPIA. LKS POLEGL CHYBA NA WSZYSTKICH FRONTACH WCZORAJ. CZY TO OSTATNIE DERBY? NIE PRZESADZAJ. TO TYLKO PRZERWA, A NA JAK DLUGO? ZALEZY OD TEGO JAK SZYBKO SIE POZBIERACIE... POZDROWIENIA Z WIDZEWA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprzątaczka Na trybunach ktoś zaszczał tunele, . IP: *.toya.net.pl 11.05.06, 15:28 do tej pory to się nie zdarzało, bo do tej pory przyjezdni siedzieli tylko w jednym miejscu, naprzeciw zegara. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kyno Re: Widzew zwyciężył w derbach IP: *.lannet.pl / *.lannet.pl 11.05.06, 17:04 czytam co wypisuje gość o meczu widzewa z lksem to mnie krew zalewa może widzewowi jeszce sędzia pomógł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody Re: Widzew zwyciężył w derbach IP: *.pai.net.pl 11.05.06, 19:15 ale faktem jest ze karny był...bramkarz wyciąl niżnika że aż pofrunął!! no i przez chwile sie pogubił przy kartkach!choć madej winien wylecieć! ale tego dnia i tak by to nie pomogło bo widzew miał więcej atutów tego dnia! Odpowiedz Link Zgłoś