Gość: maga IP: 212.191.66.* 22.10.01, 10:09 Szukam łódzkich art-zinów. Czy ktoś zna jakieś namiary na osoby wydające? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kropka. Re: art-zin IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.10.01, 11:00 Za stara jestem na ten slang! Was ist das? Odpowiedz Link Zgłoś
yaa Re: art-zin 22.10.01, 11:34 Właśnie, co to u diabła, takiego, ten art-zin? Z niewielu informacji jakie znalazłem w necie wynika, że to są jakieś alternatywne pisemka literackie, ale mogę się mylić ( i pewnie się mylę) Pozdrawiam Yaa Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: art-zin 23.10.01, 17:45 Ja wiem tylko o fan zinach i są to marnej jakości gazetki dla chuliganów piłkarskich. pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
ochman Re: art-zin 23.10.01, 17:54 hubar napisa?(a): > Ja wiem tylko o fan zinach i sa to marnej jakosci gazetki dla chuliganów > pilkarskich. nieprawda - czesc z nich to bardzo dobre gazetki np. When Saturday Comes (www.wsc.co.uk) ziny sa to niezalezna pisemka wydawane przez fanow, kibicow, artystow, itp., itd. Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: art-zin 23.10.01, 17:57 ok. Mówiłem o polskich odpowiednikach. A pismo studenckie też jest niezależne, czy to już albo jeszcze zin? pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: art-zin 23.10.01, 18:02 a widzisz go! To znaczy, ze art-ziny dotyczą sztuki? I powinnam znać? I dotyczą niezależnych artystów? A są jeszcze jacyś zależni? Uzależnionych paru znam, ale oni wydają najwyżej pieniądze. To nie znam art-zinów. Przykro mi :(( Ale mogę polecić bibliotekę Muzeum Sztuki w Łodzi - tam tego od zarąbania! stronka www.muzeumsztuki.com.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś