bbbb15 21.05.06, 19:01 nie jestem z Łodzi,ale jestem zainteresownay mieszkaniem z tbs w tym mieście może mi ktoś coś przybliżyć,gdzie ewentualnie się udać aby cos więcej się dowiedzieć? czy są gdzieś budowane tbs-y obecnie w Łodzi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: magda Re: tbs w Łodzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.06, 22:15 www.tbs.zgierz.pl/dom.php?lev0=domek&lev1=noweMieszkanie&lev2=lodz Tam masz wykaz nowych inwestycji w Lodzi i Zgierzu. Biuro lodzkiego TBSu znajduje sie na Pilsudskiego w poblizu Niciarnianej, ale moze adres znajdziesz na stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: tbs w Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 11:17 mamy tez lodzkie tbsy:) www.wtbs.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
citoyen TBS-y w Łodzi. Uzuełnienie 22.05.06, 13:45 Poza wspomnianym Widzewskim TBS, istnieją jeszcze następujące zarejestrowane podmioty: TBS EURODOM Plac Wolności 2. Nr 370 w Rejestrze Ministerstwa Budownictwa. TBS "Andresbud" - Księży Młyn 14. Nr 321 w Rejestrze Ministerstwa Budownictwa. TBS DOMATOR ul. Sasanek 32 A. Nr 305 w Rejestrze Ministerstwa Budownictwa. TBS MODUŁ J. Piłduskiego 12. Nr 290 w Rejestrze Ministerstwa Budownictwa. POwszechne TBS "Energo-Inwest, Św. Teresy 103 A, Nr 208 w Rejestrze Ministerstwa Budownictwa. Powszechne TBS "Pomorska" ul. Więckowskiego 58. Nr 153 w Rejestrze Ministerstwa Budownictwa. Dla ciekawości, budującym jest TBS z Widzewa, TBS w Zgierzu przy ul. M. Wojewódzkiego, z z kolei posiadającym zasób 110 mieszkań - Powszechne TBS przy ul. Pomorskiej 540, zaś Powszechne TBS "Energo-inwest" realizuje politykę mieszkaniową w Nowym Dworze Mazowieckim. Pozostałe TBS-y w Łodzi to atrapy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: TBS-y w Łodzi. Uzuełnienie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 14:04 a po co komu te atrapy? jakies machlojki? Odpowiedz Link Zgłoś