banmar24 24.05.06, 11:22 Na poczatku czerwca jadę na ślub do moich dobrych znajomych. Mam problemy z wyborem prezentu dla nich. Najlepiej gdyby to bylo coś orginalnego, nietuzinkowego i fajnego. Koszt 200-300 PLN.Może macie jakieś propozycje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fleurette Re: pomocy - prezent ślubny 24.05.06, 11:37 znajoma w takim wypadku zamówiła obraz u malarza. mnei niestety przychodzą ostatnio same złosliwe pomysły więc odpadam. no ewentualnie moze jakieś 2 filizanki orginalne i wyjatkowe... nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
banmar24 Re: pomocy - prezent ślubny 24.05.06, 12:02 może byc i złośliwy. Ja początkowo miałem zamiar kupić jakieś gadżety erotyczne i dołączyc do nich życzenia udanego pożycia.Ale nie wiem czy wypada moja dziewczyna powiedziała, że to niezbyt dobry prezent Odpowiedz Link Zgłoś
fleurette Re: pomocy - prezent ślubny 24.05.06, 12:03 złośliwy właśnie nie wypada... ciezko coś doradzic, jak sie nie zna ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: pomocy - prezent ślubny 24.05.06, 11:47 Może np. coś z tej strony: www.patery.com.pl/index.php?cPath=107&osCsid=b8c9350e5924ecc0b330d1cae8d6245f Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: pomocy - prezent ślubny IP: 169.199.141.* 24.05.06, 12:14 daj im te trzy stowki w kopercie, i nie uszczesliwiaj na sile jakims prezentami, ktore predzej czy pozniej wyladuja w komorce. Odpowiedz Link Zgłoś
banmar24 Re: pomocy - prezent ślubny 24.05.06, 12:49 no własnie ale oni sami powiedzieli, że od dawania pieniędzy to jest rodzina a od nas znajomych to chca dostac jakąs pamiatkę i własnie tu jest problem bo tak to tez poszedł bym na łatwizne, kupił koperte i włozył kasę Odpowiedz Link Zgłoś
fleurette Re: pomocy - prezent ślubny 24.05.06, 12:51 pamiatke... a skad sie znacie? moze cos z tym zwiazanego? Odpowiedz Link Zgłoś
banmar24 Re: pomocy - prezent ślubny 24.05.06, 12:58 chodizłem z nimi do liceum (wtedy to bylo 4 lata)zarówno z panem młodym jak i z panną młoda (tak para z szkolnej ławki), później na studia rozjechaliśmy się w różne strony mimo tego zawsze utrzymywaliśmy kontakty, Odpowiedz Link Zgłoś
fleurette Re: pomocy - prezent ślubny 24.05.06, 13:01 moze abum zdjeciowy ze zdjeciami z tamtych czasów? ale to takie sobie. i nie za 200-300zł:) trudne zadanie. Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: pomocy - prezent ślubny 24.05.06, 13:58 Fleurette, oryginalne, ręcznie robione albumy nie są najtańsze... Ale faktycznie, jeśli są zdjęcia z czasów studiów, to można z tego zrobić świetny prezent. Zależy co młodzi lubią... jednych ucieszy komplet do profesjonalnego przygotoania herbaty czy robienia founde a inni będą mieli radochę z obrazu, chińskich kuleczek czy właśnie albumu. Odpowiedz Link Zgłoś
fleurette Re: pomocy - prezent ślubny 24.05.06, 15:02 ja bym stawiała na coś ogromnie oryginalnego i nie do kupienia w zwykłym sklepie. pytanie tylko co. niekoniecznie to co by ucieszyło ucieszy innych. Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: pomocy - prezent ślubny 24.05.06, 15:07 Jesli lubia wina kup im jakies dobre cos. Niech sobie wypija na 10 rocznice. Ewentualnie jakies rekwizyty winne do tego. Dzierżżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: pomocy - prezent ślubny IP: *.icaramba.biz 24.05.06, 15:16 Jesli lubia palic kup im woreczek tytoniu i fajke pokoju. Malzenstwo to ciagla wojna wiec napewno im sie przyda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariann Re: pomocy - prezent ślubny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.06, 12:29 kup im hebel do kapusty i drewniana beczke. wspolnie spedzone na kiszeniu kapusty jesienne wieczory tylko scementuja ich zwiazek. Odpowiedz Link Zgłoś
excentrix Re: pomocy - prezent ślubny 24.05.06, 12:52 to może od razu kup worek cementu, to scementuje na bank albo przyczłapy do bulgulatora Odpowiedz Link Zgłoś
banmar24 Re: pomocy - prezent ślubny 24.05.06, 13:01 a co to ten bulgulator??? i do czego te przyczłapy??? Odpowiedz Link Zgłoś
trawka3 Re: pomocy - prezent ślubny 24.05.06, 15:49 Ja na swoim ślubie dostałam dużo prezentów, ale najbardziej orginalny i najfajniejszy to byla kuta wizytówka na drzwi wejściowe do domu typu K.K.Kowalscy Trawka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bart / bart_step Re: pomocy - prezent ślubny IP: *.mnc.pl 24.05.06, 23:51 Jeśli mają inaczej na azwisko niż Kowalscy, to prezent może być nietrafiony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: pomocy - prezent ślubny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 14:10 Na ul. Sienkiewicza przy kinie "Tatry" jest galeria przedmiotu. Jest tam mnóstwo pięknych drobiazgów. Osobliwie polecam posrebrzane wyroby cynowe. Mój ulubiony sklep. Najchętniej bym wykupiła wszystko, jednak tanio nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bnm Re: pomocy - prezent ślubny IP: 194.42.116.* 25.05.06, 16:15 Taka wizytówkę zamawia sie u GRAWERA, a nie kupuje sie gotowej!! I to rzeczywscie fajny prezent. Moi znajomi byli bardzo zadowleni z takiego mojego prezentu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Soma www.2future.pl - Spróbuj tutaj IP: *.chello.pl 27.05.06, 17:39 Na pewno coś znajdziesz - no chyba że nie ;) Odpowiedz Link Zgłoś