asik57 01.06.06, 08:54 Szukam opini na temat lokalu RAJ. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zgierzak Re: Raj 01.06.06, 11:10 hehe - trochę jak skąplikowany system sal operacyjnych - po wymianie obsady w kuchni - NIE POLECAM - do tego trzeba uważać na obsługę - jakoś tak znikają do połowy wypite flaszki. - /robią atak na dno - poszukaj innego lokalu... Odpowiedz Link Zgłoś
zgierzak Re: Raj 08.06.06, 03:08 dzięki, nie przypuszczałem że mi kiedyś rację przyznasz... Odpowiedz Link Zgłoś
apples Re: Raj 06.06.06, 16:28 Nie polecam ,znikają flaszki, obsługa wjeżdża z barszczykiem na sale i zostawia wózek z zupką na środku sali, żeby sobie goście chyba sami wzięli, brak komentarza, na stole jakies nogi jakiegoś zwierzęcia uwędzone niby mają zdobić, a apetyt odbierają :D Poszukaj innego lokalu, to moja rada. Odpowiedz Link Zgłoś
katka256 Re: Raj 06.06.06, 18:21 Przerażacie mnie, idę tam na wesele:) Nie ma jakichś pozytywów? Odpowiedz Link Zgłoś
leslaw_m Re: Raj 06.06.06, 23:51 hehe, byliśmy chyba na tym samym weselu,albo te nogi swini są tak przechodzone:)) Odpowiedz Link Zgłoś
zgierzak Re: Raj 08.06.06, 03:33 eee, to wypas pod nazwą "szynka z nogą" - noga jak noga ale natrafiłem na takie coś identyczne z oryginalnym w Balcerzak & Spółka., ul. Wedmanowej 4, 93-228 Łódź - po kilku cyklach +/- 20 stopni celsiusza. ale fason trymało bo w polietylenie było przyduszone. Ach, wesele - to wesele - gorzała tania to i tak nic się nie stanie... (oprócz wywrotki paru wujków i szwagrów)... Odpowiedz Link Zgłoś
czikita13 Re: Raj 27.06.06, 18:27 Co wy tam wiecie o Raju.Byłam tam na kilku imprezach i jestem zachwycona.!!!!! Panuje tam rodzinna atmosfera, obsługa miła i pomocna a jedzenie pierwsza klasa. Nic dodac, nic ując. Odpowiedz Link Zgłoś
katka256 Re: Raj 05.07.06, 16:57 a Pani to pewnie z obsługi czy właścicielka? Rodzinna atmosfera?Bajki też opowiadają na dobranoc, kocykiem przykrywają a i na ramieniu można się wypłakać? Odpowiedz Link Zgłoś
skoonx Re: Raj 13.07.06, 09:47 Jakie społeczeństwo, jaki kraj...no to taki mamy RAJ Odpowiedz Link Zgłoś
welblad Re: Raj 24.07.06, 23:53 Uwzam,iz ośrodek"Raj"jest dobrze sprawującą sie firmą na naszym rynku.Posiada on miła i przyjazną obsługe,a także wyśmienite jedzenie.Ktoś kto pisze takie pierdoły na temat raju jest DEBILEM!!!!!!!!Mam tam 5 juz impreze i nie narzekam a jesli wam się nie podoba to zawsze możecie zrobić imprezę w HILTONIE oczywiscie jesli was stac hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
katka256 Re: Raj 04.08.06, 20:52 Znowu pisze ktoś z obsługi bo wiem,że zostali powiadomieni o tym watku. Na imprezie tam byłam-cóż byłam i tyle.Chłodnik na stole stał już o 15 a wesele zaczynało się ok.20 w najupalszy dzień,mięso w galarecie pływało po stole,barszcz z torebki, frytki wysuszone a o ciasto trzeba było się bić(to lepsze i lepiej wyglądające), soki z pływającymi flukami w dzbankach, woda mineralna rodem z biedronki z minerałami wsypywanymi z wiadra(napoje, ciasto zapewniał Raj-nie młodzi).Całe szczęście,że młodzi dobrze się bawili i zadbali żeby inni też się dobrze bawili, więc nie mieli czasu na jedzenie.A wędlinę w galarecie widziałam jak na drugi dzień nieśli na impreze w sali obok(chrzciny czy coś). Obsługa jednak sprawna a czy miła nie sprawdzałam, jak się o coś poprosiło to zaraz było podane. Odpowiedz Link Zgłoś
zgierzak Re: Raj 06.08.06, 02:02 to i tak wypas, kiedyś byłem na weselu "na działkach nad Bzurą", WC typu sławojka, woda ze studni i skisł niestety gwóźdź programu czyli tak zwane flaki - kuchary dosypały do gara z pół kilo mielonego pieprzu, słoiczek solonego czosnku i poszło jako "flaki pikantne" - po węgiersku. Spiryt na alkoholowe popitki nie mógł skisnąć bo pochodził prosto z destylacji sfermentowanej melasy rodem spod Żychlina. Ale paskudne to było.... Za to kapela była rewelacyjna.... (bo z Pabianic). Odpowiedz Link Zgłoś
the_besciak111 Re: Raj 10.09.06, 20:43 Ludziska do k...y nędzy co wy tam wiecie o weselach, komuniach, chrzcinach, stzpach, bibach, gibanach, sylwkach czy innych imprach w RAJ-u. NAJLEPSZY lokal w Zgierzu i okolicach. Miałem tam swoje wesele i było super, zaje fajnie. Niektórzy narzekali, że było gorąco, a już zapomnieli o ostatniej zimie jak im dupska zmarzły na zewnątrz - wiadomo jak to nasz w większości niestety głupawy naród wiecznie marudzi i jeczy. Jak komuś nie pasi to niech wyjedzie na Arktykę i bedzie mial chlodek. Od tego jest lato żeby było gorąco. Ale do rzeczy. Talerzykowe najniższe w okolicy . Dzieci, zespół, fotograf, kamerzysta GRATIS!!!. Poza tym stoły uginały się od jedzenia. Jadełko to Liga Mistrzów!!! Dużo, urozmaicone, zróżnicowane, smacze i w ogóle miodzio, git. W przypadku przyjezdnych nie ma problemu z noclegami. Obok ya sciana w tym samym budynku super pokoje hotelowe 2, 3, 4 i taniutkie. Balbina na Chełmach ul. Łagiewnicka za dobę od łebka bieże 3x więcej niż u Rajskiej. Poza tym duży parking. Całodobowa ochrona, brama zamykana na noc. Sale klimatyzowane. Obiekt duży, wewnątrz bardzo ładny, nowocześnie wyposażony bardzo miła i profesjonalna obsługa. Poza tym podczas jednej nocy lub w ciągu dnia mogą odbywać się 3 różne imprezy. Są tu 3 sale na 2 p. do 200 osób oddzielna jadalna i taneczna lub 2 po 50 osób w przypadku jeżeli z jednej zrobimy jadalno-taneczną. Na I p. sala do 30 osb a na parterye do 70 osob. Moze niektorym z was zal 4litery sciska ze przeplaciliscie u konkurencji. To juz wasz problem. Generalnie w skali od 1 do 10 pryzynaje ogolnie globalnie 9 pkt. Jak komus zalezy zeby wszystko bylo OK musi sam sie pofatygowac i pilnowac swoich spraw. Wodka nie ginie, nikt nie zlewa niedopitej. U kogos widzcie zdzblo trawy w oku, ale u siebie beli juz nie. Albowiem nie ma takiego glupiego, ktory powie o sobie ze jest glupi, a wszyscy madrzy. Odpowiedz Link Zgłoś
sh4rky Re: Raj 10.09.06, 23:20 A szynka z nogą była? A może to był guziec? Taka świnia z afryki :) Odpowiedz Link Zgłoś
leslaw_m Re: Raj 12.09.06, 00:19 sobie chłopina ostro podjadł do dzisiaj ma rewolucje nie tylko w żołądku. życzę smacznego Odpowiedz Link Zgłoś
gargamel31 Re: Raj 23.10.06, 18:44 piszę do the_besciak111 chłopie ja wole zapłacić więcej i mieć pewność że wszystko będzie świeże i smaczne a tam pewności niema sprzątaczki to złodziejki jak coś zostawisz w pokoju to amba niema ja tam mieszkałem długo jakieś 10 miesiący rotacja pracowników ciągła bo w takim syfie nikt nie chcę pracować do imprez są wynajmowani kelnerzy ponieważ nikogo nie uda się tam zatrzymać długo na etacie. Odpowiedz Link Zgłoś
zgierzak raj-nowe 18.02.07, 05:14 - nowe - właśnie skończyliśmy z ekipą sesję w raju. - nic do obsmarowania - impreza, opieka ze strony firmy - ok. - trochę nam dawali ync-ync-owcy z sąsiedniego boksu - ale niezbyt to było przykre. ocena: - firma poprawiła się znacznie. - oprócz prosektoryjnego wystroju można ją wysoko ocenić za profesjonalną obsługę imprezy. 7/10 - i tak w okolicy nie ma lepszej budy. Odpowiedz Link Zgłoś
ropuche Re: raj-nowe 21.02.07, 22:10 Dogodzili i to jest dopiero ocena, gogusie mają nadal cykora. Odpowiedz Link Zgłoś
zgierzak Re: raj-nowe 21.02.07, 23:37 - nie popieram prosektoryjnego wystroju ale tym razem - a jestem tam co jakiś czas niestety - poprawiło sie jakby. Odpowiedz Link Zgłoś