paenka 11.06.06, 11:38 www.umsieradz.pl/images/stories/2006/czerwiec/060609/maj.jpg ja to sie tak zastanawiam jaki sklad jest tego jury ze takie przerabiane w kompie zdjecia wygrywaja :/ ta dziewczyna wyglada jak lalka barbie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tmsieradz Re: Konkurs cztery pory roku 11.06.06, 13:24 Tak, tez zwrocilem na to wczesnij uwage. Sprawdzilem Exif tego zdjecia i wychodzi z niego ze powinno startowac w konkursie "4 klikniecia w Photoshopie". Dwa pozostale sa naturalne. Maja swoje dane zachowane. A taka lalke nad Warta to mozna w PS zrobic bez wychodzenia z domu. Zenada. Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: Konkurs cztery pory roku 11.06.06, 13:27 No cozx az tak sie nie znam ja tylko na oko potrafie ocenic ;) Ale dobrze ze przynajmniej jest potwierdzenie tego w postaci twojej wiedzy :D hrhr w ogole to zdjecie mi sie nie podoba pod wzgledem estetycznym wlasnie przez te lalkowatosc tej dziewczyny (nie chodzi o jej urode tylko plastikowatosc na zdjeciu) Odpowiedz Link Zgłoś
farbenheit Re: Konkurs cztery pory roku 11.06.06, 14:01 A ja tą dziewczynę znam :P Odpowiedz Link Zgłoś
non.conformist Re: Konkurs cztery pory roku 12.06.06, 16:21 laska zrobiona w komputerze, bo by sie liczba powiększonych i widocznych porów na jej buzi nie zgadzała z tytułem konkursu :) Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: Konkurs cztery pory roku 13.06.06, 17:39 :( e tam co to jest za foto :( Nie po żadnych Brokach czy Zwierzach z Białowieży tylko Okocimiach Mocnych może bym tam coś dowidział godnego uwagi :) bla bla Odpowiedz Link Zgłoś
m-nauzyka Re: Konkurs cztery pory roku 17.06.06, 14:57 Hmmm... a nie wiem czy to prawda, ale mnie się zdaje, że wygrywają osoby "zaprzyjaźnione" z "innymi" osobami (z tego co wiem). Czyli coś jakby światek artystyczny, współpracujący... A podobno konkurs był skierowany do fotografów - amatorów. Odpowiedz Link Zgłoś
galoszka76 Re: Konkurs cztery pory roku 17.06.06, 17:55 znam jednego z laureatów (2 jego zdjecia wygrały) i zapewniam Cię, że jest amatorem Odpowiedz Link Zgłoś
m-nauzyka Re: Konkurs cztery pory roku 17.06.06, 18:09 Możliwe, wcale nie twierdzę, że tak nie :) Ja znam jednego - który na pewno nie jest amatorem, a o pewnym innym wiem, że współpracował z U. w zakresie wykonywania zdjęć. Co prawda - żaden z nich nie ma wykształcenia w tym kierunku, ale to na pewno nie amatorzy, ale ludzie, którzy nie raz już angażowali się w różne akcje typu: "przy współudziale"... i istotnie ich prace są dobre. Ale ciekawi mnie czy te prace oceniane były obiektywnie, czy właśnie za ten wcześniejszy "współudział" Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: Konkurs cztery pory roku 19.06.06, 12:21 m-nauzyka napisała: > Możliwe, wcale nie twierdzę, że tak nie :) > Ja znam jednego - który na pewno nie jest amatorem, a o pewnym innym wiem, że > współpracował z U. w zakresie wykonywania zdjęć. Co prawda - żaden z nich nie > ma wykształcenia w tym kierunku, ale to na pewno nie amatorzy, Odpowiedz Link Zgłoś