forumowicz15 19.06.06, 13:59 Będę ubiegał się o przyjęcie do I LO w łodzi. Jaki są w tym roku spodziewane tam progi punktowe? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mag Re: XII LO- Progi punktowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 14:10 Mam pytanie czy z 140 punktami mam szanse się dostac do dwunastki do klasy biol-chem ? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: XII LO- Progi punktowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 16:20 hejka składasz do XII LO? Ja też staram się o przyjęcie do klasy z bilogią, chemią i majzą.Może się spotkamy :)Gdybyś miał/a coś odnośnie punktów to napisz. Także będe miała coś ok. 150 i boje się że moge się nie dostać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absolwentka XII Re: XII LO- Progi punktowe IP: 195.117.244.* 19.06.06, 16:24 misie, nie idźcie tam wspomnicie moje słowa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mag :)) Re: XII LO- Progi punktowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 17:50 Hmmm podejrzewam ze tam jest bardzo ciężko jeżeli chodzi o naukę :P Zatem moją dotychczasową opcją miało byc 8 LO bio-chem :D Czy 8 jest lepsza i normalniejsza ? :)) A co do tej XII to naprawdę aż tak daje popalic ? :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: XII LO- Progi punktowe IP: *.164.rev.vline.pl 19.06.06, 21:44 chodzę do 8 i uważam że jest bardzo dobrą i normalną szkołą. Miła atmosferka, fajni ludzie, wymagający nauczyciele ale to ma swoje plusy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absolwentka XII Re: XII LO- Progi punktowe IP: *.devs.futuro.pl 21.06.06, 22:13 oj daaje popalić. zwłaszcza jeśli nie uważasz że najważniejsza na świecie jest fizyka, chemia i matematyka... Odpowiedz Link Zgłoś