Gość: bq IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.06, 09:15 Powodzenia panie Piotrze! Oby się udało! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jery Re: Pustelnik: koniec z górami IP: *.comarch.com 20.06.06, 10:57 Szacunek dla tego człowieka. Powodzenia. Trzeba wiedzieć kiedy się wycofać. Piotr Pustelnik jest wizytówką Łodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mahal Re: Pustelnik: koniec z górami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 15:33 Rzeczywiście wielki bohater. I jaki skromny na co dzień. No i lubi koty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Pustelnik: koniec z górami IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.06.06, 18:47 A na spotkaniach z publicznością ma znakomite poczucie humoru i dystansu w stosunku do siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Pustelnik: koniec z górami IP: *.polskieradio.pl 22.06.06, 12:50 Zgadzam się! Mało jest teraz takich ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aniaq Re: Pustelnik: koniec z górami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.06, 21:21 Fantastyczny człowiek i miałam zaszczyt mieć z nim zjęcua Walory Turystyczne Himalajów ten fakt napawa mnie ogromną dumą. No i mam 5 w indeksie od samego pana Piotra Pustelnika! Ech ;) Naprawdę ogromny szacunek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek.l Pustelnik: koniec z górami IP: *.ostnet.pl 12.09.08, 13:27 jeszcze tylko annapurna i broad peak jestes wielki wnies na te szczyty polskie barwy Odpowiedz Link Zgłoś