Dodaj do ulubionych

Specjalizacja za łapówkę

20.06.06, 20:47
rozumiem, ze ta 'pani' nadal pracuje w IS... to sie nazywa 'sprawiedliwosc'.
powinni jej podziekowac tak samo jak lekarzowi. chociaz nie. pewnie teraz
placi za stolek innemu, wiec zostala.
Obserwuj wątek
    • Gość: bormaszyna Re: Specjalizacja za łapówkę IP: *.toya.net.pl 20.06.06, 21:08
      Naturalnie, że "młoda lekarka Anna P." powinna zostać usunięta z uczelni, tak
      samo jaj jej "kopertowy patron". Szczególnie, że na ujawnienie prawdy
      zdecydowała się dopiero kiedy doktor "przestał wywiązywać się z obowiązków".
      Śmiesznie musiała wyglądać ta jej skarga do ministerstwa: "ja mu płacę na boku,
      a on mnie olewa, brzydki doktorek."
      Ania P. do kasacji!!! Razem ze Sławkiem.
    • tomasz9999 Re: Specjalizacja za łapówkę 20.06.06, 21:40
      Podobno młodzi lekarze strasznie mało zarabiają ,okazuje się że nie jeśli dają
      łapówki,to zarabiaja wyjątkowo dużo.Wymuszanie łapówek w tak bezczelny sposób
      powinno być karane bezwzględną karą więzienia a nie wyrokiem w
      zawieszeniu.Dająca w sposób świadomy i przez tak długi czas łapówki młoda
      lekarka powinna odpowiadać karnie.
    • tomasz9999 Re: Specjalizacja za łapówkę 20.06.06, 21:40
      Podobno młodzi lekarze strasznie mało zarabiają ,okazuje się że nie jeśli dają
      łapówki,to zarabiaja wyjątkowo dużo.Wymuszanie łapówek w tak bezczelny sposób
      powinno być karane bezwzględną karą więzienia a nie wyrokiem w
      zawieszeniu.Dająca w sposób świadomy i przez tak długi czas łapówki młoda
      lekarka powinna odpowiadać karnie.
      • Gość: Boruta Re: Specjalizacja za łapówkę IP: *.4web.pl 20.06.06, 23:26
        > Podobno młodzi lekarze strasznie mało zarabiają ,okazuje się że nie jeśli dają

Przecież w artykule nie jest mowa o lekarce tylko o dentystce.
      • clio_1 Re: Specjalizacja za łapówkę 21.06.06, 10:15
        Nie będzie ponosić odpowiedzialności karnej, bo poinformowała o tym organy ścigania.
    • Gość: Jakym Re: Specjalizacja za łapówkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 23:36
      Ciekawe ile dali inni kandydaci na specjalizację... I gdzie się ta zabawa z
      kopertami zaczyna i gdzie kończy.
    • Gość: ja Re: Specjalizacja za łapówkę IP: *.toya.net.pl 21.06.06, 06:31
      Tej pani tez podziekowac!
      Jak dawala,to teraz bedzie brala!
    • Gość: heniek pewnie curunia jakiegos mafiosa skoro kasę oddał IP: *.toya.net.pl 21.06.06, 08:45
      i to tak szybciutko..no i z czego ona biedna żyła jak wszystko na łapówki
      dawala.... no to mamy biednych stomatologów i to gdzie??? w instytucie heheh
      • Gość: liść widzieliście kiedyś biednego stomatologa?! IP: *.pai.net.pl 21.06.06, 16:20
        szczególnie w IS?

ja tam chodziłem przez pewien czas aż jeden miły pan mi nie oświadczył że musze
        poddać sie leczeniu za 10tyś złotych bo inaczej wypadną mi zęby w 2lata!jakoś mi
        się wierzyć nie chciało...tym bardziej ze pan oświadczył że na IS mam wpłacić
        3tyś a reszte jemu!

nie zgodziłem się, przy następnej wizycie pan mi oświadczył że on ze mnie
        rezygnuje i oddaje mnie koleżance, młodej pani tuż po studiach która jak sama
        przyznała nawet nie wie co ma robic!

poszedłem do prywtanej przychodni, jednej z lepszych w tym mieście, lekarz
        zdębiał jak mu powiedziałem o tamtej chorobie!do dziś lecze sie tam, zęby mam
        już 2lata...dłuzej niż miałem mieć a wydaje o wiele mniej!

moi znajomi co chodzili do IS też po pewnym czasie zostali wyrzuceni z tego
        przybytku!
    • Gość: doktor Re: Specjalizacja za łapówkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 19:33
      ta lekarka jest chyba upośledzona, nikt nie daje łapówek za speckę i pracę. z
      nią naprawdę jest coś nie tak. A doktorka za to że brał do pierdla ... bez
      zawiasów -
    • Gość: życzliwy Re: Specjalizacja za łapówkę IP: *.retsat1.com.pl 21.06.06, 22:41
      Ciekawe dlaczego zmieniliście dane biednej, nadal pracującej w IS i nie
      ukaranej za dawanie łapówek- powinno być Monika P. a nie Anna.:))Na sto % (a
      może 97:))błąd drukarski.Poza tym sprawa jest już dość stara, bo wszystkie ww.
      konsekwencje (poza wyrokiem) dr P. poniósł już ładnych parę miesięcy temu- na
      początku roku akademickiego, a teraz takie halo że niby jakaś nowość. Może
      autor artykułu napisze o co mu naprawdę chodzi??
    • allspice Czy coś się stało;) ? 22.06.06, 00:52
      W sumie,gdyby nie te pieniadze -łapówka,to mozna powiedzieć,ze nic się nie stało
      A p.doktor zaproponował sobie nadzwyczaj łagodna karę. Nic sie nie dzieje, a
      wszystko toczy się,jak toczyło...
    • Gość: tez_lekarka Re: Specjalizacja za łapówkę IP: *.osnanet.de 22.06.06, 12:43
      ..rozumiem, ze jesli "pokrzywdzona" bylaby zadowolona z opiekuna, nie zglosilaby
      sie do prokuratury? Jakos mi "Biedactwa" nie szkoda.. Nie wszystkich mlodych
      lekarzy stac na taaakie lapowki!
    • bart_step Re: Specjalizacja za łapówkę 24.06.06, 19:30

Poszłam z nim do banku i przelał mi 67 tys. zł - opowiada lekarka. - Pozostałe
      30 tys. zł, oddał w trzech ratach

Czyli wszystko OK!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka