Gość: poziom IP: *.172.rev.vline.pl 21.06.06, 19:07 ciekawe kiedy wreszcie w dziennikarstwie największą rolę przestaną odgrywać znajomości....'ŁKS i Widzew dostali...' no comment Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Roman Re: ŁKS i Widzew dostali pieniądze za promowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 19:45 A co Ci sie w tym zwrocie nie podoba? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poziom Re: ŁKS i Widzew dostali pieniądze za promowanie IP: 212.160.172.* 22.06.06, 08:22 ŁKS i Widzew to kluby..a kluby 'dostały' a nie 'dostali'...już wiesz co mi się nie podoba?:). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodzianin Widzew Duma Łodzi IP: *.lodz.mm.pl 21.06.06, 19:48 Jesli stadion miejski to tylko na neutralnym terenie bo ani to nie przejdzie na ŁKSsie ani na Widzewie. A najlepiej,aby pieniadze na taki stadion miejski podzielic równo na dwa stadiony a reszte niech działacze załatwiaja od sponsorów,Panstwa,Unii. Bo na swiecie i w tymze Medilolanie odchodzi sie od jednego stadionu miejskiego a raczej kazdy klub w zalerznosci od popularnosci buduje sam przy pomocy Państwa,miasta i sponsorów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liko Re: Duma Łodzi IP: *.pai.net.pl 22.06.06, 10:33 odchodzi szczególnie np. w Monachium... a ty głupoty piszesz! po drugie miasta na stadion da niewiele a pomoże załatwić kaske z EU...tego nie da się podzielić! czasem wystarczy pomyśleć! Odpowiedz Link Zgłoś
blowjob86 Re: Duma Łodzi 22.06.06, 20:14 Monachium i Mediolan czy Rzym to są wyątki potwierdzające regułę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBIC pomyłka IP: *.lodz.mm.pl 21.06.06, 20:12 TROCHĘ SIĘ KROPKOWI PO...BAŁO BO WŁAŚNIE NIEDAWNO AC MILAN ZACZĄŁ BUDOWĘ STADIONU TYLKO DLA SIEBIE , ALE TAK TO JEST JAK SIĘ MA GŁOWĘ ZWRÓCONĄ NA IZRAEL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziku Re:Każdy gra u siebie i basta. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 20:48 "Widzew gra na Widzewie" jak powiedział Boniek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _lovellas_ p.Kropiwnicki opowiada pan bzdury.... IP: 82.139.47.* 21.06.06, 20:54 Zarówno w Mediolanie ,jak i w Turynie kluby dąża do budowy własnych stadionów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dino Re: p.Kropiwnicki opowiada pan bzdury.... IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 21.06.06, 21:15 czy Widzewowi potrzebny nowy stadion??mam watpliwosci.Widzew ma bardzo fajny obiekt,fakt ze maly ale czy nie lepiej go zmodernizowac?mysle ze mozna by to zrobic etapami.mozna przeciez na poczatek postawic nowa trybune pod zegarem z dachem(nalezy sie chlopca za fantastyczny doping zeby im deszcz nie padal),potem C i tak dalej i byloby jakis 20-25 tys a wiecej chyba nie trzeba.mysle ze w sezonie 20-toma tysiacami stadion zapelni tylko LKS,Legia i Wisla.koszty sie rozloza i nie trzeba wydawac kosmicznych pieniedzy.nie wiem moze sie myle...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: p.Kropiwnicki opowiada pan bzdury.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 22:14 popieram dino i łodzianina. walka o fundzusze przez miasto (no bo czemu gdańsk poznan wrocław warszawa mają na ten cel dostać a my nie!) rozłożenie ich na dwie kwoty i danie klubom ("monitoring" funduszy tak by dopilnować aby ich całość poszła na stadiony) zmodernizowane oba stadiony tak na 20tys widzów, spełniające wymogi FIFA, zadaszone, z dobrym zadbaniem o bezpieczenstwo (monitoring) i wystarczy! łodzi nie potrzebny duży stadion bo o walke o UEFA2012 łódź nawet nie była brana pod uwagę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 007 Opowiadacie panowie bzdury.... IP: *.zdnet.com.pl 22.06.06, 11:37 Naprawdę nie mogę zrozumieć waszego toku myślenia, tak bardzo boicie się nowego stadionu, a to czemu? Chcecie modernizować swoje skanseny? Tu nie ma już czego modernizować. Na Widzewie brak terenu na rozbudowę (ma być stadion, a co z bocznymi boiskami? i pozostałą infrastrukturą?? To tak jakbyście chcieli na fundamentach kurnej chatki postawić okazałą willę)czyli stadion dla kibiców I drużyny. Na ŁKSie jest stadion (na którym za kilka-kilkanaście lat trybuna sama się rozsypie, ale za to są tereny na budowę nowoczesnego obiektu). Jak się buduje stadion z zapleczem przenoszącym w XXIw to nie ma dużej różnicy finansowej czy będzie on na 25 czy 40 tyś. Ze ściskiem żołądka oglądam stadiony WM 2006 i za przykład wspólnego obiektu daję tu Monachium(Niemcy znani są właśnie z tego że każde euro które mają wydać oglądają cztery razy, szczególnie bawarczycy) P.S A wpisy w stylu "ciekawe kto zabezpieczy cotygodniowe przemarsze kibiców" itd mnie rozwalają. Przecież już na przełomie lat 70/80 Widzew grał na stadionie ŁKSu i jakoś nikt z tego powodu po ryju się nie tłukł. Dopóki się nie nauczycie działać wspólnie na rzecz budowy nowoczesnego stadionu ( a kibice obydwu klubów to już potężna grupa z którą każdy polityk w Łodzi będzie się liczył) szanować na wzajem i mienia swoich klubów, dopóty piłkarze będą grali na klepiskach z 70 lat, a kibice będą obszczywać murki i płotki wokół włsnych pseudostadionów. Pozdrawiam wszystkich którym leżą na sercu ich kluby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dino Re: Opowiadacie panowie bzdury.... IP: *.gprspla.plusgsm.pl 22.06.06, 16:53 007-o jakich terenach ty mowisz,czy ty chcesz budowac stadion czy osrodek treningowy,to co to ma wygladac tak ze LKS trenuje do poludnia a Widzew po? moim zdaniem to idea wspolnego stadionu to pierwszy etap,nastepny to polaczenie klubow na zasadzie jeden klub jeden klopot!chce przypomniec ze Walbrzych mial kiedys Zaglebie i Gornika na poziomie pierwszej i drugiej ligi a dzis to nawet nie wiem ale KP Walbrzych chyba IV liga.jest grono ludzi w Lodzi kturym marzy sie fuzja bo nie bedzie klopotow! ale ja sie nie zgadzam i mysle ze tak samo mysli wiekszosc kibicow Widzewa i LKS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADR Re: Opowiadacie panowie bzdury.... IP: *.net.euron.pl 23.06.06, 16:06 Ty wspaniały reformatorze posłuchaj.Widzew to duza dzielnica a więc budujmy stadion na Widzewie.Tobie grupie wyznawców twoich poglądów chodzi jednak nie o dobro łodzkiego sportu jak głosicie.Wy jesteście grupa cwaniaczków którym marzy sie rozwój ŁKS za nasze wspólne pieniądze.Pieniądze trzeba zarobic pracą dobrą jej organizacją sponsoringiem itd.Dlatego do roboty! dość żebractwa i cwaniactwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁKSman Re: Opowiadacie panowie bzdury.... IP: *.toya.net.pl 23.06.06, 23:22 Cóż za bełkot ADRa, postaw "se gościu" na Borucie stadion i nie będziesz musiał daleko jeździć P.S "Widzew to duża dzielnica" -większa od Zgierza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: ŁKS i Widzew dostali pieniądze za promowanie IP: *.toya.net.pl 22.06.06, 05:18 A ile dostana Ci ktorzy musza przetrzasac smietniki aby wyzyc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtrex Re: ŁKS i Widzew dostali pieniądze za promowanie IP: *.centertel.pl 22.06.06, 09:57 Jaj zwykle łks nie ma pomysłu na wydanie pieniędzy (chyba na pensje zaległe!!!???) też nie ma pomysłu na OE - mało transferów. Szykuje się że łks bedzie pierwszym klubem który spowrotem spadnie do II ligi. Bez sensu. A co do miejskiego stadionu- to moze LONDYN ma jeden miejski stadion. Niech miasto odda tereny klubom!!!!!!! i wtedy beda powstawac piekne stadiony:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liko Re: ŁKS i Widzew dostali pieniądze za promowanie IP: *.pai.net.pl 22.06.06, 10:36 obyś się nie zdziwił poza tym pensje są płacone...a premie nie zostały wypłacone, ale to kwestia czasu, jakoś Legia też nie wypłaciła jeszcze za mistrza! spółka nie ma długów... więc nie pierdziel człowieku farmazonów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon Re: ŁKS i Widzew dostali pieniądze za promowanie IP: *.pai.net.pl 22.06.06, 10:34 a co to ma do rzeczy?! niech się wezmą za pracę to dostaną na zycie... jakoś w Łodzi nie można znaleźć pracownika fizycznego i trzeba z okolicznych wsi ściągać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Polska jezyka bardzo trudna, "kluby dostali" IP: *.uni.lodz.pl 22.06.06, 12:29 Odpowiedz Link Zgłoś
kropaszenko Re: ŁKS i Widzew dostali pieniądze za promowanie 23.06.06, 03:00 Cztery lata Kropaszenka olewał łódzki sport, teraz raptem mu się zmieniło! Kibice, nie dajcie się nabrać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cichosza w ŁKSie rządzą z ł o d z i e j e !!! IP: *.toya.net.pl 23.06.06, 20:26 Spokojnie, władze miasta przymykają oczy na to co dzieje się na ŁKSie, jak pan Stępień defrauduje kolejną kasę. Im to na ręke, gość rujnuję klub, niedługo jeszcze pociągnie. KLub zginie śmiercią tragiczną-zadłużeniem którego nikt nie spłaci. Władzom mista nie na rękę był awans ŁKSu ale mając swojego kreta w klubie zniszczy go od środka. Więc i tak powstanie na al. Unii stadion miejski zobaczycie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goszczu A może spotkamy się w prokuraturze panie cichosza? IP: *.toya.net.pl 23.06.06, 23:35 Rządzę ŁKSem od kilku lat i nikomu nic nie ukradłem. Dlatego licz się chłopie ze słowami. Każdy admin musi udostępnic w takiej sytuacji pańskie dane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cichosza Re: A może spotkamy się w prokuraturze panie cich IP: *.toya.net.pl 24.06.06, 16:36 Ciekawe czyżby pan Stępień sam przeglądał forum... Dobrze wiemy że pan Stępień przyczynia się do upadku klubu, może się myle?? Pan Stępień jest Prezesem z przekrętu, dobrze to wiem. Skoro liczyły sie głosy osób które nie były członkami klubu. pytając na czasie to co się stało z pieniędzmi za boisko na ogrodowej? to była własniość-dzierżawa klubu, jak do tej pory wypłacił pan prezez po 1 pensji z chyba 7 zaległych ludziom którzy mają jeszcze umowy a Ci którzy pracowali na umowę zlecenie zobaczyli figę. Czy to nie jest kradzież, proszę pana? Nie wierze w to że sam pan Stępień tutaj piszę... a ja się nie boję prokuratury, może dostanę coś w zawiasach za zniewarzenie ale to trudno będzie udowodnić bo jestem pewien że się nie mylę. Nie wiem czy Pan wie ale księgowa ma zrobioną kopię wszystkich dokumentów na wszelki wypadek jakby były potrzebne tak dla swojej obrony... Szkoda tylko że panowie dziennikarze są ślepi albo liczą na kolejną imprezkę Sylwestrową na milionowej. Pracownicy już dawno poszliby do prokuratury ale boją się że stracą swoją pracę bo byli zastraszani, Ci którzy się nie bali to złożyli pozwy do sądu o swoje zaległe roczne pensje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cichosza Re: A może spotkamy się w prokuraturze panie cich IP: *.toya.net.pl 24.06.06, 16:42 Do samej sekcji piłki nożnej nic niemam bo jesteście już jakby oddzielną spółką sportową i Was to nie dotyczy ale sam prezes Łódzkiego Klubu Sportowego jest winny... Odpowiedz Link Zgłoś