lavinka 02.07.06, 12:09 Rodem z telenoweli. A już myślałam,że znowu skończy się karnymi... Ale był dzień. Anglia i Brazylia jadą do domu.... Czyli wygrają Niemcy, nie mają już żadnych przeciwników... lav Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fleurette Re: Tragedia 02.07.06, 12:12 a mnie sie wydaje, że przekora tych mistrzostw może rzucić sie cieniem i na niemcy:> Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Re: Tragedia 02.07.06, 12:14 Tylko kto im dokopie? Włosi? No tak, to by było niesamowite ;-))) Ja tam kibicuje każdej drużynie,która wygra z tymi z którymi my przegraliśmy ;-)) lav Odpowiedz Link Zgłoś
fleurette Re: Tragedia 02.07.06, 12:20 jesli uznac, ze jestem wiedźma która przewiduje wyniki meczówto wygra francja (tfu przez lewe ramię. jak dotad nieźe szło mi typowanie:> ja to widze tak 1 francja 2 portugalia 3 niemcy 4 włochy (czyli zupełnie odwrotnie niż bym chciała) Odpowiedz Link Zgłoś
sylseb Re: Tragedia 02.07.06, 13:15 Jesli sie nie myle, to z zestawu par polfinalowych wynika, ze taka konfiguracja nie jest mozliwa S. Odpowiedz Link Zgłoś
fleurette Re: Tragedia 02.07.06, 16:03 możliwe. i w sumie bardzo mnie to cieszy. Odpowiedz Link Zgłoś
al_ Re: Tragedia 02.07.06, 16:28 Przed wczorajszymi meczami powiedziałem w domu jedno: mistrzem są Niemcy, a jedyną drużyną, która im zagrozi to Francuzi. I Francuzi wygrali. Im więcej meczy grają tym idzie im lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał M. Jeszcze większa tragedia IP: *.tvsat364.lodz.pl 04.07.06, 23:53 Jeszcze większa tragedia - wygra włoskie dno:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BULDOG ;-) Re: Jeszcze większa tragedia IP: *.toya.net.pl 05.07.06, 00:38 Może Franca nie da się Portugalii i w finale pokona Włochy. Zresztą Włosi nie mają po co wracać przynajmniej ci z Juve ( do trzeciej ligi?) P.S. No nieźle Francja 98 mistrz, 2002 wyjazd bez żadnej strzelonej bramki, 2006 mistrz?? Odpowiedz Link Zgłoś