ceniek2 07.07.06, 21:25 Kto w dzisiejszych czasach trzyma dane na dyskietkach? Zdarzenie świadczy o prymitywiźmie sprzętu i lekceważeniu klientów w PKO BP. W poniedziałek likwiduję konto w PKO BP. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: makao Re: Dane na śmietniku IP: *.vline.pl / *.93.rev.vline.pl 07.07.06, 22:57 Popieram kasację konta w PKO BP. Policz ile kasy biorą za nic? 5zł tu, 5 zł tam i trochę się nazbiera Odpowiedz Link Zgłoś
julita451 Likwidacja Konta 08.07.06, 05:02 Tez zamierzam " zmienic " bank ; myślałam o tym już wcześniej. Brakowalo przyslowiowej kropki nad "I" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawiedziony obsługa w innych Bankach...czy Raiffaisen? IP: *.lodz.msk.pl 08.07.06, 05:12 kto może podać bank, w którym nie byłby zawiedziony.... ostatnio nawet w " Raifaisenie " poruszaja się jak na wybiegu pokazu mody : chodzą , wychodzą na zaplecza, znowu wchodzą i wychodzą.....i znowu wchodzą.. jedyne co może tłumaczyc to fala gorąca, która uderza do głowy... albo...brak wyszkolonych w podejściu do klienta pracowników w ŁODZI. Może tych lepszych zabrała Warszawa, albo sami tam poszli...... PS. wyłaczam z krytyki CITY BANK - Piotrkowska przy Centralu- może mają lepsza KLIMATYZACJĘ ( albo KLIMAT ).....wszędzie oczywiście nie byłam... Odpowiedz Link Zgłoś
halicz5 A opłaty za przelewy zagraniczne!!! 50 razy droższ 08.07.06, 10:59 Opłaty za przelewy zagraniczne to jest po prostu zwykła zmowa banków. Dziwne, że żaden urząd antymonopolistyczny, czy federacja konsumentów tym się nie zainteresuje...? Odpowiedz Link Zgłoś
halicz5 Brawo policja, brawo PKO BP 08.07.06, 10:55 !!!!!!!!!!!!!! Bez komentarza. Odpowiedz Link Zgłoś
halicz5 Ja też 08.07.06, 10:56 Nawet duża liczba bankomatów już ich nie uratuje w moich oczach. Odpowiedz Link Zgłoś