Dodaj do ulubionych

Szarzy wędrowcy

04.02.03, 12:41
Utrudzeni długą drogą przystajemy na kilka chwil lub kilka lat na tym oto,
gościnnym jak śmiemy mniemać, Forum, by kontynuować na nim nasze poszukiwania.
Jesteśmy bowiem Tymi, Którzy Wędrują W Poszukiwaniu Sensu. Czy znajdziemy Go
u Was?
Obserwuj wątek
    • Gość: taniej Re: Szarzy wędrowcy IP: *.bv.pl 04.02.03, 15:45
      szarzy? ooo, to dobrze trafiliście. tu dużo osób robi na szaro...
      szukacie sensu? ale szczerze mówiąc na tym forum jedyny sens mają purononsensy
      panów a & co. reszta to magiel (wcześniej czy później, niestety).
      witam was quand meme.
      :)
      • greywanderers Witam z ukłonem 04.02.03, 15:51

Długo na odpowiedź czekać kazaliscie. W całym kraju nas ugoszczono należycie, a
        tu tak długo czekać musieliśmy. Jam jest Fuar Callag i przybywam z odległych
        krain. Jam jest szary, jak szary mój strój i me mysli są. Mój brat Broc as
        Lachduinn był tu pierwszym. A zapytam się bo ciekaw, dlaczego szary taki kolor
        znienawidzony jest w tej części kraju? Szary za neutralną barwę wszak uchodzi.
        • Gość: taniej Re: Witam z ukłonem IP: *.bv.pl 04.02.03, 15:57
          o matko, co za pierdelencja forum nawiedziła! ;)
          szary kolor na forum jest zarezerwowany dla czerwonych. co to działają jak
          płachta na byka. ja szary lubię. bardzo, bardzo twarzowy. moja ulubiona kredka
          do oczu jest szara. no.
      • greywanderers Witaj, o Taniej 04.02.03, 16:01
        Jam jest Broc as Lachduinn i cieszę się widząc wreszcie w centralnym mieście
        Łodzi jakoweś powitanie. Czy-li wolno nam przy ogniu zasiąść a suknie
        podsuszyć? A może nawet śklenica miody znaleźć by się mogła?
        • greywanderers witajcie bracie moi 04.02.03, 16:57
          Ach coz to za poruszenie bracie jestes tu!!! me serce sie raduje na wiesc o
          tym pozwolisz ze i ja przysiade sie do strawy ktora goscinnie mnie tu
          przerzadziliscie i choc trojniaczka tak skromnie rozlewanego skoszowac racze.
          Jam jest Shirragh Peccah i powiadam wam zem stapion byl tak dlugo oczekujac na
          odzew z tego zacnego miasta, tym bardziej me serce redym jest powitaniem was
          zyczliwych nam
    • aard Szarzy wędrowcy? Hm... 05.02.03, 08:33
      Witajcie nam na Forum Łódź. Jestem aard z TYCH aardów. Ciekawi mnie jedna
      rzecz, którą piszecie: "przyjęto was mile w innych miastach", przywędrowaliście
      więc jednocześnie w kika miejsc? Wiem, że w erze Internetu wszystko jest
      możliwe, ale jaki w takim razie, jest Wasz cel?
      • greywanderers Cel nasz powiadasz 05.02.03, 13:12
        Cel nasz prosty powinien się wydawać, gdyż my ludzie prosci, zwykli i
        neutralni, dlatego kolorem bractwa naszego jest szary.
        Ja Fuar Callag odwiedziłem miast więc wielkich kilka i ziemie po drodze do nich
        leżące. Celem moim było zbadanie, która z tych ziem najbardziej przyjazna jest,
        i cóż mi wiecej pozostaje, jak czytać co napisane i pisać, kiedy potrzebę widzę.
        • aard No i co? 06.02.03, 09:35
          Jakie miasta już odwiedziliście? Czy u nich gościna większa czy mniejsza niż u
          nas? Coś mi się widzi, że mniejsza niż tu raczej nie może być, bo tylko dwie
          miejscowe osoby się odezwały... Ech, gdzież Twoje słynne przyjazne podejście,
          Forumie łódzki?!

A co do sensu, to muszę Was zmartwić, ale tu raczej go nie znajdziecie. Tu jest
          pewna grupa zwalczająca innych pod sztandarem PORZĄDKU, a nie sensu oraz inna,
          która za cel sobie obrała bezsens, absurd i pur-nonsens. Tej z kolei ja jestem
          członkiem i ojcem założycielem. W jej imieniu witam tu Was serdecznie raz
          jeszcze i zapraszam do pozostania, o ile potraficie tu znaleźć coś dla siebie.
    • greywanderers Re: Szarzy wędrowcy 05.02.03, 14:12
      Witam i szuram kapotą o ziemie w niskim ukłonie! Jam jest Seansaoi as Coill.
      Przybywam z krain dalekich, stąd spóźnienie me niewielkie. Wielce utrudzonym
      jest, rad bym tu odpocząć kapkę i siły zebrać do hucznych powitań późniejszych
      Bracia moi Szarzy i gospodarze przybytku tego. I niech Wam dobre Bogi odpłacą
      za gościnę!
      • greywanderers Uradowanym wielce 05.02.03, 15:57
        Ja, Broc as Lachduinn, żeś i Ty w końcu dotarł, Seansaoi as Coill! Zasiądźże z
        nami, a odpocznij sobie przy zroszonym kufelku...
    • greywanderers Re: Szarzy wędrowcy 05.02.03, 17:20
      Nieczęsto ja światu swe oblicze ukazuję...
      Lecz słysząc o Zacnych Mych Braci wędrówce opuszczam swą Wyspę Radości i do
      Waszego miasta w gościnę przybywam.
      Ja siostrą jedyną będąc w tej podróży opowieścią niewieścią będę Was karmić.
      Jestem więc i ja Keshaghagh Eangach z Tymi, Którzy Wędrują W Poszukiwaniu Sensu.
      • catt4 Re: Szarzy wędrowcy 06.02.03, 09:50
        mhmmm.... sensu szukacie powiadacie.....a po co on wam, przyjaciele? bez istoty
        sensu wszak łatwiej zyc, bo sama wedrówka i poszukiwanie radoscią i celem a
        przez to sensem jest. W kazdym razie miłego pobytu, potem podrózy i przyslijcie
        czasem kartke ;)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka