Dodaj do ulubionych

Sprawdziliśmy, jak wyglądają loga polskich mias...

13.07.06, 00:19
A to jest Łódź moja kochana, pamiętacie przekleństwo poetów "kto w Łodzi wychodzi...". Jest w naszym mieście grono wspaniałych projektantów, są młode, głodne wilki w tej dziedzinie. Tylko z czystymi zasadami gry dać im szansę.
Ale tak tródno być czystym w mieście bez wody.
Obserwuj wątek
    • Gość: jan Sprawdziliśmy, jak wyglądają loga polskich mias... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 01:00
      jak widać na przykładach innych miast UMŁ nie dość że się sporo spóźniło to
      jeszcze zrobiło to na odwal :/
    • Gość: darek A gdzie grafiki? IP: 213.77.95.* 13.07.06, 08:58
      Przypominam GAZECIE, ze internet to nie tylko tekst. Jesli czyta sie o znakach
      graficznych to milo by bylo rowniez je zobaczyc. To juz drugi artykul na ten
      temat, w ktorym nie moge zobaczyc tego b. kontrowersyjnego loga Lodzi.
      • hubar Darek 13.07.06, 14:15
        Coś kiepsko ci idzie szukanie Dareczku. Linki do logo były podawane już
        conajmniej 4 razy w każdym z wątków dotyczących logo. Jakbyś poszukał, to nawet
        wczoraj Dziennik Łódzki podawał to logo...
    • Gość: Ewa Re: Sprawdziliśmy, jak wyglądają loga polskich mi IP: *.bb.online.no 13.07.06, 11:20
      Bardzo denerwuja mnie bledy ortograficzne, choc wiele moge wybaczyc,
      to "trudno", napisane przez "o" kreskowane zwalilo mnie z nog, gorzej moze
      nawet niz proby zastapienia lodki zaglowka. Pozdrawiam.
    • Gość: Żwirownik Re: Sprawdziliśmy, jak wyglądają loga polskich mi IP: *.vline.pl / *.65.rev.vline.pl 13.07.06, 16:19
      Łodzianie jak gęsi o logo gęgają. Zapomnieli, że własny, polski język mają.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka