jasam 05.02.03, 00:17 "Nie planuję czystek personalnych" - jakich jest najlepszym uosobieniem. Bez honoru - Panie Bieszczad - dużo Pan nie osiągnie. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tomi Re: Czas spoważnieć IP: *.toya.net.pl 05.02.03, 00:39 A może w Bieszczady! Z pożytkiem dla kultury i miasta można tam poważnieć bez uszczerbku dla potencjalnych widzów. Czemu to akurat na miejsce dorastania wybrał sobie,niejaki Bieszczad tak szacowny przybytek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk. Re: Jakie kwalifikacje IP: *.supermedia.pl / 212.180.136.* 05.02.03, 09:59 niezbędne do zarządzania przedsiębiorstwem jakim jest niewatpliwie teatr posiada Pan Bieszczd? Jeśli Teatr jest finansowany przez Miasto, to jako jego mieszkaniec i podatnik, gorąco pragnę poznać CV nowego dyrektora, a przy okazji zrozumieć, jakie nalezy posiadać cechy aby w opinii Prezydenta być fachowcem. Szanowny Panie Bieszczad, uprzejmie proszę, aby przekazał Pan do publicznej wiadomości informacje na temat Pańskiej dotychczasowej kariery zawodowej i osiągnietych sukcesów. Wystarczjąca biędzie forma przyjęta przez "GW", również w przypadku Pana Prezydenta Kropiwnickiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arecki Re: Jakie kwalifikacje IP: *.centertel.pl 05.02.03, 10:05 Najwazniejszy wpis w CV to znajomosc z Jego Ekscelencja Prezydentem Najmadrzejszym i Nieomylnym Sloncem Karpat i Bieszczadow Arecki Odpowiedz Link Zgłoś
forul2003 Re: Jakie kwalifikacje 05.02.03, 14:21 Bieszczad - czyli kabaret. Pan Prezydent szykuje własny festiwal 4 Kultur. A co - jego też stać na głośne wydarzenia w Łodzi. Nad jedną kulturą (teatralną) już zapanował i bedziemy mieli: Kabaret z zarządzania Teatrem Nowym Kabaret Władzy w obsadzie stanowisk artystycznych Kabaret z mieszkańców i ich pieniędzy Gdzie następny krok ? Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Czas spoważnieć 05.02.03, 16:58 Kurwa, jak to usłyszałem, myślałem, że śnię!!!!Bieszczad na takim stanowisku. Fachowiec pełną gębą, ani słowa więcej. Szkoda mi mojego ukochanego miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Czas spoważnieć 05.02.03, 17:23 "Teraz niektórzy będą patrzyli na ten teatr przez pryzmat postaci Pana Tomka, którą Pan grał w teleturnieju "Idź na całość". Nie boi się Pan tego? " --Może mi ktoś wyjaśnić, co ten Tomek tam robił? Ja "niestety", nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoonk Re: Czas spoważnieć IP: *.toya.net.pl 05.02.03, 21:09 forul2003 napisał: > Robił za Zonka o zonku mowa a zonk tu ;) PS. mam juz dosc tej calej zawieruchy z obsadzaniem stolkow i innymi czystkami..niebawem bede pomijal te watki w gazecie. pozdrow. ! Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Czas spoważnieć 06.02.03, 02:24 Oj Zonk, a jeszcze półtora roku emu tak zachwalałes prawą stronę łodzkiej sceny politycznej... no proszę, dowód żeś nie krowa. Odpowiedz Link Zgłoś