Dodaj do ulubionych

Ludzie - łączcie sie troche ze sobą!!

14.07.06, 22:53
Nie mogę czasem zrozumieć tego mojego towarzystwa i wogóle ludzi.
Mam tego swojego faceta od 10 miesięcy i czasem chcielibysmy spotkac sie w
wiekszym gronie. No ni chusteczka!! ;-) Moje każde towarzystwo jest z innej
beczki. Z PODSTAWÓWKI mam kontakt z 5 osobami dziewczynami wszystkie same :-(
Z LICEUM dwie koleżanki, jedna dziwoloąg pani psycholog, wogóle już nie do
rozmowy. Druga fajna, rozrywkowa, towarzyska to też faceta nie ma.
STUDIA: osób 3 w tym dwie koleżanki bez facetów, trzecia - mąż, małe dziecko
nie ma czasu. Z jakichś innych miejsc typu byłe prace, organizacje w której
działałam, podwórko kontakty się pourywały albo są znikome.
Same single i to dziewczyny, to troche krepujące sie tak spotykac, jedna para
i same baby w ilości np. cztery.
Albo same małżeństwa które już mają inne rzeczy do roboty, same obowiązki nie
mają chęci i siły do jakichś spotkań.
Ciężka sprawa. Nie mówie co bym sie nudziła ze swoim facetem, wcale nie.
Tylko tak sami ciągle, czasem chce sie wyjść do ludzi i nie ma kurcze do kogo
tak naprawde!! Jak tu znaleźć towarzystwo??
No więc jak jest tu ktoś z Podstawówki nr 6 w Łodzi na Retkini to dawajacie
znać, Liceum Społeczne Oświatowe 2001 z ul. Różanej - to też. Studia Uniwerek
Wydział Zarządzania i Marketingu w latach 1999-2001.
Organizacje: Regionalne Centrum Wolontariatu w Łodzi z lat 2000- do teraz.
GDYBY COŚ TO CZEKAM.
POZDRÓWKA.
AGA
Obserwuj wątek
    • h8red połączenie nie może być zralizowane 14.07.06, 23:01
      ti ti ti
      • agunia_29 Re: połączenie nie może być zralizowane 14.07.06, 23:17
        jak nie możesz zrealizować połączenia to po co się odzywasz wogóle?
        szukam dawnych znajomych ze szkół. może nawet uda mi sie zorganizować dzieki
        temu jakieś spotkanie. czekam tylko na poważne odpowiedzi.
        • agtsmith Re: połączenie nie może być zralizowane 14.07.06, 23:58
          Daj fote.
        • big_news Jeżeli chcesz zorganizować spotkanie... 15.07.06, 00:24
          ...z poważnymi ludźmi, to nie za pośrednictwem tego forum! Jak długo tu siedzę,
          a będzie tego już dobre cztery lata, to nie natknąłem się na nikogo stosownego.
          Np. nikt z moich znajomych z czasów szkolnych na FŁ nie zagląda, co zresztą
          wyraźnie świadczy o tym, że stale obniżałem poziom klas i grup, w których
          przyszło mi się edukować. Zresztą wystarczy poczytać trochę wpisów. 99% z nich
          ma tyle wspólnego z powagą, co brona orczykowa z IBM.
          ;)
          • sztamka Re: Jeżeli chcesz zorganizować spotkanie... 15.07.06, 00:44
            big_news napisał:

> Np. nikt z moich znajomych z czasów szkolnych na FŁ nie zagląda, co zresztą
            > wyraźnie świadczy o tym, że stale obniżałem poziom klas i grup,

ty nad poziomy wylatuj...:)
            • big_news Re: Jeżeli chcesz zorganizować spotkanie... 15.07.06, 00:47
              Nie da rady. Wszystkie okna pozamykane;)
              • sztamka Re: Jeżeli chcesz zorganizować spotkanie... 15.07.06, 00:53
                wieszczu miał wybite szyby?
                :))
    • nievelle Re: Ludzie - łączcie sie troche ze sobą!! 15.07.06, 01:19
      czy ty troche nie marudzisz? tak żle i tak nie dobrze - jak się wstydzisz że
      twoje koleżanki sa singielkami to nie dziwię się że masz ich coraz mniej, a
      twój mąz nie ma żadnych kumplii? moja rada - zrób imprezę u siebie w domu żeby
      kumple i singielki sie poznali i samo zacznie się kręcić

żeby coś mieć musisz coś dać :))
      • agunia_29 Re: Ludzie - łączcie sie troche ze sobą!! 15.07.06, 13:44
        > czy ty troche nie marudzisz? tak żle i tak nie dobrze - jak się wstydzisz że
        > twoje koleżanki sa singielkami to nie dziwię się że masz ich coraz mniej, a
        > twój mąz nie ma żadnych kumplii? moja rada - zrób imprezę u siebie w domu
        żeby
        > kumple i singielki sie poznali i samo zacznie się kręcić
        >
        > żeby coś mieć musisz coś dać :))

Chyba nie bardzo rozumiesz. Nie wstydzę się nikogo tylko krepujące są spotkania
        jedna para i same baby. Jak sobie to wyobrażasz? Krępujące zarówno dla tych
        samotnych dziewczyn jak i dla tej pary. A kumpli których mam nie są samotni i
        sie porozjeżdżali, kontakty tylko e'mailowe. Mój facet nie jest jeszcze moim
        mężem.
        A jego towarzystwo przewija sie po innych miastach bo studiował w Krakowie a z
        resztą ciężko idą spotkania, jedni w Żarach drudzy jeszcze dalej... .
      • agunia_29 Re: Ludzie - łączcie sie troche ze sobą!! 15.07.06, 13:51
        ... i jeszcze jedno moje samotne koleżanki same uważają, że to jest krępujące
        dla nich jak one są same a widzą szczęśliwe pary. I na odwrót para głupio się
        czuje jak nie można za bardzo się przytulić bo koleżanka sama przyszła i nie ma
        z kim siedzieć i sie bawić.
    • longeta Re: Ludzie - łączcie sie troche ze sobą!! 15.07.06, 07:51
      Powodzania w szukaniu znajomych,ale dobre towarzystwo którego szukasz do bitki i
      wypitki to praca na lata i ostra selekcja życiowa
    • brandywine Re: Ludzie - łączcie sie troche ze sobą!! 15.07.06, 08:00
      Nie marudź kobieto, tylko na przykład spotkaj się ze swoimi koleżankami na damskie ploty. Przecież nie musisz wszędzie leźć ze swoim przecudownym przewspaniałym przeniezastąpionym facetem.
      • rozmowy_kontrolowane Re: Ludzie - łączcie sie troche ze sobą!! 15.07.06, 09:41
        Może musi;)
        • prick.teaser Re: Ludzie - łączcie sie troche ze sobą!! 15.07.06, 10:15
          Każdy ma jakiegoś bzika, każdy jakieś hobby ma...:D
          • rozmowy_kontrolowane Re: Ludzie - łączcie sie troche ze sobą!! 15.07.06, 10:25
            prick.teaser napisała:

> Każdy ma jakiegoś bzika, każdy jakieś hobby ma...:D

Hehe. Lepsze takie hobby, niż zupa pomidorowa. Danuta Wałęsowa, na pytanie o
            hobby męża, ówczesnego Prezydenta, odparła: "Zupa pomidorowa" ;)
            • prick.teaser Re: Ludzie - łączcie sie troche ze sobą!! 15.07.06, 10:51
              Skłaniam się jednak ku pomidorowej:) Wałkowanie bez przerwy tego samego
              tematu(mój facet, itp) jest stasznie nudne:(
              • rozmowy_kontrolowane Re: Ludzie - łączcie sie troche ze sobą!! 15.07.06, 10:56
                Jeśli chodzi o pomidorową- to moja jest najlepsza na świecie [lans ma sens];)
      • agunia_29 Re: Ludzie - łączcie sie troche ze sobą!! 15.07.06, 13:53
        Wszędzie?? My wogóle sie z ludźmi nie spotykamy bo o to chodzi, że nie ma z kim.
        Wkółko sami siedzimy ze sobą. Nie nudze się z nim ale wypadałoby się ruszyć
        czasem do znajomych.
        • 75.b Re: Ludzie - łączcie sie troche ze sobą!! 15.07.06, 14:08
          agunia_29 napisała:

> Wszędzie?? My wogóle sie z ludźmi nie spotykamy bo o to chodzi, że nie ma z kim
          > .
          > Wkółko sami siedzimy ze sobą. Nie nudze się z nim ale wypadałoby się ruszyć
          > czasem do znajomych.

Daj sobie z nim spokój, bo z tego co piszesz tu i tam, to ani on do tańca, ani
          do różańca. Nie postępuj wedle zasady "lepszy rydz niż nic". Znajdź sobie faceta
          który i zaspokoić cię będzie potrafił, i nudzić się z nim nie będzisz. Jak na
          początku związku masz z nim tyle problemów, to co będzie za kilkanaście lat?
          Facetowi po czterdziestce, naprawdę niewiele się już chce...
          • agunia_29 Re: Ludzie - łączcie sie troche ze sobą!! 15.07.06, 15:26
            Wcale się z nim nie nudzę!! Mówie tylko, że rzadko gdzieś wychodzimy ze
            znajomymi. Sami jeździmy wszędzie gdzie sie da i do lasu, i na działke i na
            basen i do kina i wogóle tylko że sami bo po prostu nie mamy wspólnych
            znajomych. tzn mamy ale to są ludzie którzy mają swoje rodziny, swoje życie i
            daleko mieszkają. Poza tym ludzie generalnie czasu nie mają a ja nie mogę
            znaleźć pracy i mi się zaczyna już troche nudzić ale nie z nim tylko w domu.
            • longeta Re: Ludzie - łączcie sie troche ze sobą!! 15.07.06, 15:38
              Twój problem to nadmiar czasu i brak pracy,a nie związki towarzyskie.
              Zyczę powodzenia w poszukiwaniach,wtedy docenisz co to znaczy cisza i czas
              wyłącznie dla siebie
    • teufel Re: Ludzie - łączcie sie troche ze sobą!! 15.07.06, 10:33
      Łączmy się w pary, kochajmy się - atrakcyjna pani
      Koniecznie dziś, nie jutro, dziś pozna pana jakiego
      Nawet za rok, nawet za sto kochać go nie przestanie
      Bo tylko wie, ona to wie jak niedobrze byś samej

Łączmy się w pary, kochajmy się - kulturalny pan szuka
      Kogoś kto chce, do końca chce do niego się poprzytulać
      Łączmy się w pary, kochajmy się, kochajmy się, łączmy się w pary

Pokochałem panią gdy pierwszy znak dostałem
      Teraz jasnym dla mnie jest, że tylko na to czekałem

Pokochałam pana gdy w drodze się minelim
      Teraz jasnym dla mnie jest, że życie z panem podzielę

Łączmy się w pary, kochajmy się - czy tak dopełnia się marzeń?
      To nie jest tak, to nie jest tak, że ogień nie parzy
      Więcej nie mniej, więcej nie mniej swoje życia skrzyżujmy
      Łączmy się w pary, kochajmy się, kochajmy się, łączmy się w pary

Pokochałam pana gdy pierwszy znak dostałam
      Teraz jasnym dla mnie jest, że tylko na to czekałam

Pokochałem panią gdy w drodze się minelim
      Wiem to teraz, jak nikt wiem, życie z panią podzielę
      • teufel Re: Ludzie - łączcie sie troche ze sobą!! 15.07.06, 10:35
        słowa: Kazik Staszewski, Janusz Grudziński
        muzyka: Janusz Grudziński, Kazik Staszewski
        album: Salon Recreativo
        • nata82 Re: Ludzie - łączcie sie troche ze sobą!! 15.07.06, 10:56
          lubię ta piosenkę - taka życiowa ;)
          • lavinka Re: Ludzie - łączcie sie troche ze sobą!! 15.07.06, 11:26
            Oj,życie, zycie ;)
            Ale coś w tym jest. Ludzie teraz zamykają się w 4 ścianach. Mnie też coraz
            trudniej kogoś wyciągnąć. Ale to z innego powodu. Ludziska pracują, stresują
            się i nie mają ochoty o tym nikomu opowiadać. A mnie się ostatnio wiedzie - to
            kolejny powód... inni mi zazdroszczą i z zawiści nie chcą ze mną widywać. No bo
            mnie stać na coś tam a ich nie... rany julek, jak było odwrotnie to im moja
            bieda nie pzreszkadzała chwalić się nową bryką.... :)

lav
    • brite Parzcie się na ulicach! 15.07.06, 11:22
      Ku chwale Ojczyzny!
      • aaa202 "Parujcie się"? 15.07.06, 12:23
        • rozmowy_kontrolowane Re: "Parujcie się"? 15.07.06, 12:32
          Tak, parujcie. Znaczy gotujcie na parze.
          • aaa202 Rozmowo Kontrolowano 15.07.06, 12:41
            ja zawsze gotuję w parze. To znaczy on skrobie, obiera, preparuje, sprząta i
            zmywa, a ja patronuję.

Co dziś robisz (robicie w parze) na obiad?
            • rozmowy_kontrolowane Re: Rozmowo Kontrolowano 15.07.06, 12:43
              aaao202o!
              Jako, że ja dziś pomnażam PKB do 14:00, obiad dzis będzie szybki, chińczyk
              jakiś pewnie, bo zamierzam sprzątać dziś i prać i podłogi myć i takie tam;)
              • aaa202 O matko! 15.07.06, 12:51
                No to pomnażaj, per capita i mnie coś z tego przypadnie;-)
                Ja mam teraz tak, że nic nie robię, a pomnażam. Tak wykombinowałam.

Wiesz co, nie lubię prac domowych. No strasznie nie lubię. Dokonałam ostatnio
                prania dywanu i osiadłam na laurach (i wypranym dywanie) na najbliższe pół roku.

A na dzisiaj mam zamówienie na boczniaki imitujące schaboszczaki;-)
                Moczę je teraz w mleku i leżę.
                • rozmowy_kontrolowane Re: O matko! 15.07.06, 12:51
                  a ja prace domowe i owszem:)
                  odstresowuję się przy nich:)
                  • aaa202 Ale jak to dłonie niszczy, Kontrolowano...:) 15.07.06, 12:57
                    tak serio, to lubię mycie podłogi mopem. Nic więcej.
                    • rozmowy_kontrolowane Re: Ale jak to dłonie niszczy, Kontrolowano...:) 15.07.06, 13:26
                      aaao202o, czasami zakładam rękawiczki;)
                      Czasami odczuwam potrzebę przejechania na mopie i odkurzaczu;)
    • titanic.kpt.tuska Przecież masz się z kim spotykać 15.07.06, 11:45
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=150&w=44945483&a=45108241
      przypuszczam że nie spotkań ci brakuje, tylko czegoś innego
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=150&w=44369858&a=44487271
      jakby "coś", to daj znać:)
      • agunia_29 Re: Przecież masz się z kim spotykać 15.07.06, 13:57
        Nie bądź taki mądry bo może i mi brakuje czasem i tego ale nie potrzebuje
        zastepstwa ;-)
    • ataman1 Re: Ludzie - łączcie sie troche ze sobą!! 15.07.06, 14:01
      Czesc agulka :)
      Mam taka niesmiala propozycje.
      Ja tez jestem sam wiec moze bys mnie umowila z tymi samotnymi kolezankami.
      Byc moze i Ty bedziesz miala z tego korzysci i ja :)
      Pozdrawiam
      • obywatel_piszczyk Re: Ludzie - łączcie sie troche ze sobą!! 15.07.06, 14:20
        ataman1 napisał:

> Czesc agulka :)
        > Mam taka niesmiala propozycje.
        > Ja tez jestem sam wiec moze bys mnie umowila z tymi samotnymi kolezankami.
        > Byc moze i Ty bedziesz miala z tego korzysci i ja :)
        > Pozdrawiam

Kolega inwalida? Tak trudno w dzisiejszych czasach poznać kobietę? Łatwiej już
        chybsa nigdy nie będzie, więc jak nie teraz to kiedy?
        • ataman1 Re: Ludzie - łączcie sie troche ze sobą!! 15.07.06, 21:39
          Tak, inwalida z Iraku. Urwalo mi... film.
          Zgadza sie latwo jak nigdy, z pomoca internetu wlasnie co tez probuje
          wykorzystac.
    • inesk Re: Ludzie - łączcie sie troche ze sobą!! 15.07.06, 14:05
      Ja sie niestety zgadzam z agunia_29. od jakiegos czasu sama zauwazylam,że w
      trakcie tego pedu po prace i kase pourywała się duza częśc znajomości,a to
      przez emigrację za pracą, a to przez wyjazdy w kraju itp. O ile dwa lata temu
      moje towarzystwo nie tylko imprezowe było dośyć liczne o tyle po emigracji
      polowy z nich, druga polowa sama sie jakos rozpadla nie utrzymujac stalych
      kontaktow ze soba i tak sie jakos posypalo. Natomiast znajomi z pracy to nie
      zawsze te osoby z ktorymi mamy ochote isc na impreze czy wypic drinka.
      • agunia_29 Re: Ludzie - łączcie sie troche ze sobą!! 15.07.06, 15:28
        No wreszcie ktoś normalny. Dzięki bo już mi argumentów zabrakło ;-)
    • prick.teaser Re: Ludzie - łączcie sie troche ze sobą!! 15.07.06, 14:36
      Takie już są uroki związków. Faceci nie chcą chodzić z kobietami po klubach, bo
      nie zabiera się drewna do lasu, a z drugiej strony spotkania w parach, są bardzo
      czesto sztuczne i ciężkie do zorganizowania(4 osoby muszą mieć czas w tym samym
      terminie).
      Moja rada: zostań singielką i zacznij żyć:)
      • inesk Re: Ludzie - łączcie sie troche ze sobą!! 15.07.06, 14:39
        a dlaczego myślisz że singielki mają ławtiejsze życie?
        • prick.teaser Re: Ludzie - łączcie sie troche ze sobą!! 15.07.06, 14:58
          inesk napisała:

> a dlaczego myślisz że singielki mają ławtiejsze życie?
          bo nie muszą się do kogoś dostosowywać. Typowa singielka, to singielka z wyboru,
          a nie z przeznaczenia.
          • inesk Re: Ludzie - łączcie sie troche ze sobą!! 15.07.06, 15:07
            to że nie muszą się dostosowywać do innych wcale nie oznacza, że maja ławtiejsze
            życie
            • prick.teaser Re: Ludzie - łączcie sie troche ze sobą!! 15.07.06, 15:28
              inesk napisała:

> to że nie muszą się dostosowywać do innych wcale nie oznacza, że maja ławtiejsz
              > e
              > życie
              Dużo łatwiejsze! Związek to jeden wielki kompromis, tylko że o ten kompromis
              jest często bardzo trudno. Na ogół jedno ulega drugiemu, i jest bardzo
              nieszczęśliwe. Wszystko jest fajnie na początku, ale potem zaczynają się schody.
              Slogan ze szklanką na starość mnie nie przekonuje. Chcesz namiary na tych
              szczęśliwych?
              forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=15128
              • inesk Re: Ludzie - łączcie sie troche ze sobą!! 15.07.06, 15:33
                Ja nie mówię, że singiel nie może być szczęśliwy, tylko że nie zawsze takie
                życie jest łatwiejsze. mogę Ci to pokazać na przykładzie, aktualnym bo
                wakacyjnym: jeśli singiel chce pojechać gdzieś na wycieczkę to płaci znacznie
                drożej. to tylko jeden z wielu przykładów, a że można być szczęśliwym to fakt i
                wcale go nie neguję.
                • iluminacja256 Re: Ludzie - łączcie sie troche ze sobą!! 15.07.06, 21:59
                  A kto przy zdrowych zmysłach chciałby jechać na wycieczkę przez biuro
                  podrózy?????????? Te wycieczki to sczyt nudy - zawsze to samo, jak pod
                  sznurek, jedyne sensowne wycieczki na wakacje to takie, w których TY planujesz
                  sobie cała trasę i obdzwaniasz ludzi na nocleg. Tylko wtedy człowiek widzi dany
                  region czy kraj naprawdę - biura turystyczne to coś jak proteza, kiedy ma sie
                  dwie nogi;/

Jasne, ze człwoeik samotny moze być nieszczęsliwy, ale to jest jakaś paranoja!
                  Nieszczęsliwy bo na wycieczke nie pojedzie taniej?
                  Rany, normalnie problem jak podobieństwo premiera i prezydenta:)
                  • inesk Re: Ludzie - łączcie sie troche ze sobą!! 15.07.06, 22:02
                    w tym poście nie ma hasła nieszczesliwy bo nie pojedzie taniej, była kwestia o
                    byciu niezaleznym od innych i ze nie zawsze pomimo tej niezaleznosci jest
                    łatwiej, ale to widac drobny szczegól skoro widzisz cos innego niz jest napisane.
                    • iluminacja256 Re: Ludzie - łączcie sie troche ze sobą!! 15.07.06, 22:10
                      Dobra, mogę to widzieć. Tylko, ze pójście do biura podrózy to w ogóle jest
                      ułatwienie, które zazwyczaj kończy sie sknoceniem - jak ostatnio przeczytałam
                      program wycieczki na Paryż i okolice , to popukałam sie w czoło... to jest tak,
                      ze wycieczki w doskonałej wiekszości sa opracowywane tak, ze wszyscy walą w
                      najbardziej zatłoczone i osławione miejsca, a tuż za rogiem znajduje sie mało
                      odwiedzane cudeńko. No, ale do tego to tzreba lubić ślęczeć nad pzrewodnikami,
                      mapami itp. W sumei jest to o wiele ciekawsze niż last minute.
                      • inesk Re: Ludzie - łączcie sie troche ze sobą!! 15.07.06, 22:12
                        wiesz mozna i tak do tego podejsc jesli ktos zdaje sie tylko i wylacznie na
                        biuro i oferowane przez nie wycieczki, ale ja bylam z biura a omimo tego i tak
                        sama zwiedzilam wyspe na wlasna reke i bylam bardzo zadowolona.
                        trzeba tylko wykorzystac oferte i dołożyc cos od siebie wedle swojego gustu. ale
                        nie to jest tematem tego postu
                        • iluminacja256 Re: Ludzie - łączcie sie troche ze sobą!! 15.07.06, 22:16
                          Twój pomysł zdaje egzamin na wycieczkach z lokalizacją w jednym miejscu, na
                          tych objazdowych już niestety nie bardzo:) Ale to po prostu kwestia tego, co
                          kto woli .
      • longeta Re: Ludzie - łączcie sie troche ze sobą!! 15.07.06, 14:44
        prick.teaser napisała:
        > Moja rada: zostań singielką i zacznij żyć:)

jedno nie wyklucza drugiego,mozna się świetnie bawić w towarzystwie a czasami
        wyskoczyć jako singiel
        • prick.teaser Re: Ludzie - łączcie sie troche ze sobą!! 15.07.06, 15:04
          longeta napisał:
          > jedno nie wyklucza drugiego,mozna się świetnie bawić w towarzystwie a czasami
          > wyskoczyć jako singiel

Z tym wyskakiwaniem bardzo różnie bywa: większość "parzystych" musi się bardzo
          napocić, żyby móc gdzieś samemu wyjść.
          • longeta Re: Ludzie - łączcie sie troche ze sobą!! 15.07.06, 15:06
            prick.teaser napisała:
            > Z tym wyskakiwaniem bardzo różnie bywa: większość "parzystych" musi się bardzo
            > napocić, żyby móc gdzieś samemu wyjść.

być może?,na szczęście ten problem jest mi obcy.
    • aaa202 Zrobiłaś studia w krótkim czasie! Fiu, fiuuuu!!! 15.07.06, 14:53
      1. W czym Ci przeszkadza singlizm koleżanek? Rozumiem, gdyby miały czarną ospę,
      albo różyczkę, ale one po prostu nie spotykają się z facetami - to chyba nie
      rzuca się na ich własności jako osób, kobiet.
      2. Na czym polega niestosowność sytuacji: jedna para + cztery koleżanki? Szybko
      przeliczam i wychodzi mi, że jest sześcioro młodych ludzi, którzy mogą się
      razem pobawić. Nic ponad to.
      3. Masz mnóstwo znajomych i tyle samo zarzutów wobec nich. Może odpuść, daj
      szansę tym spotkaniom?
      4. Ja mam jednego faceta od 50 miesięcy i naprawdę MARZĘ o tym, by zajęła się
      nim koleżanka - psycholog, ten dziwoląg, o którym mówisz;-)

Postulujesz, żeby się łączyć, a tymczasem dekonstruujesz na całego.
      • prick.teaser Re: Zrobiłaś studia w krótkim czasie! Fiu, fiuuuu 15.07.06, 15:12
        O!O! Właśnie!
        Bardzo mi się podoba to co napisałaś. Ludzie sami budują bariery, a potem piszą
        że są nie do przeskoczenia.
      • agunia_29 Re: Zrobiłaś studia w krótkim czasie! Fiu, fiuuuu 15.07.06, 15:33
        Re: Zrobiłaś studia w krótkim czasie! Fiu, fiuuuu

Nie, po prostu podałam tylko studia uzupełniające do magistra - Uniwerek , nie
        podałam szkoły w której robiłam licencjat dlatego tak mi wyszło. :-)
        A wczesniej skończyłam SWSPiZ ;-)
    • agunia_29 Re: Ludzie - łączcie sie troche ze sobą!! 15.07.06, 15:39
      No i widzę, że sporo postów udało mi się zebrać. Dobry tytuł?? !!
      natychmiastowa reakcja i jaka spora ;-) ;-)
      • longeta Re: Ludzie - łączcie sie troche ze sobą!! 15.07.06, 15:57
        agunia_29 napisała:

> No i widzę, że sporo postów udało mi się zebrać. Dobry tytuł?? !!
        > natychmiastowa reakcja i jaka spora ;-) ;-)

Świetny tytuł,jak chcesz to wyślę ci jeszcze 1000 postów i nawet z lodami
        wygrasz dostaniesz żółta koszulkę
      • mloda.babcia Re: Ludzie - łączcie sie troche ze sobą!! 15.07.06, 16:12
        agunia_29 napisała:

> No i widzę, że sporo postów udało mi się zebrać. Dobry tytuł?? !!
        > natychmiastowa reakcja i jaka spora ;-) ;-)
        Czytałaś co w tych postach jest napisane? Przecież przynajmniej dla połowy
        forumowiczów piszących w tym wątku jesteś po prostu żałosna. Nie zauważyłaś że
        co niektórzy zaczęli sobie robić z ciebie i tego twojego faceta jaja?
        "przewspaniały, przecudowny, przeniezastąpiony"-to tylko jeden z cytatów.
        Boże, kobieto, nie dziwię się że po skończeniu dobrych stdiów wylądowałaś jako
        sprzedawczyni w Rossmanie, bo z inteligencją nie jest u ciebie niestety najlepiej.
        • rozmowy_kontrolowane Re: Ludzie - łączcie sie troche ze sobą!! 15.07.06, 21:10
          Ostrro, mloda.babcia;)
    • dziad_borowy Re: Ludzie - łączcie sie troche ze sobą!! 17.07.06, 08:45
      Trudno mi sie nawetc zdobyc na komentarz w tak dramatycznej sytuacji, Aguniu.
      Dzierżźżż!!!
    • evonka oj, agunia, agunia... 17.07.06, 12:36
      9 miesięcy razem i ciągle razem i non stop... pomyśl czy ten facet to na całe
      życie sie nadaje jak już Wam razem nudnawo i "wypadało by" się spotkać z
      innymi...
      jak koleżankom singielkom niekomfortowo Was widzieć szczęśliwymi razem to albo
      zmień koleżanki albo się z nimi spotkaj na babskie pogaduchy bez faceta.
      towarzystwo zameżno-żonate znajdzie czas jeśli bedzie chciało. sama mam takie
      towarzystwo, dzieciate, żonate, mężate, spotykamy sie w gronie jak wcześniej.
      różnica: mamy obrączki i niektórzy niuniają maluchy. a imprezy takie same,
      tylko nie tak częste jak kiedyś. ale jest coś innego, co sobie bardzo cenimy:
      czas dla NASzej dwojki, dla każdego z nas z osobna również...
      wiec nie marudź tylko naucz sie czerpać z tego co masz.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka