Dodaj do ulubionych

wsinf a pł lub uł

IP: 62.233.227.* 15.07.06, 19:57
czesc powiedzcie mi jak to jest czy lepsza jest wyzsza szkola informatyki czy
moze uniwersytet albo politechnika na informatyke bo niektore opinie mówią ze
ta prywatna uczelnia duzo lepiej ksztalci niz np. politechnika ile w tym prawdy ?

post scriptum : a tak apropo bardzo bym prosił żebyście podali mi plany zajęć
tych uczelni z wszystkich 5 lat
Obserwuj wątek
    • Gość: gienio Re: wsinf a pł lub uł IP: *.astral.lodz.pl 16.07.06, 09:26
      Gość portalu: zdziwiony napisał(a):
      > post scriptum : a tak apropo bardzo bym prosił żebyście podali mi plany zajęć
      > tych uczelni z wszystkich 5 lat

a sam w necie nie mnozesz poszukac ?
      • Gość: zdziwiony Re: wsinf a pł lub uł IP: 62.233.227.* 16.07.06, 09:45
        nie inaczerj bym nie prosil o pomoc to chyba naturalne prawda ?
    • Gość: agathonia Re: wsinf a pł lub uł IP: *.kalisz.mm.pl 16.07.06, 13:37
      Skoro możesz sprawdzać co ktoś odpisał na forum i masz na to czas to chyba
      możesz też sprawdzić plany zajęć na uczelniach. Zresztą czy Ty wiesz o co
      prosisz? Nawet konkretnego kierunku nie podałeś. Jeśli wiesz o który Ci chodzi
      to wejdź np. na www.uni.lodz.pl i popatrz na strukturę uczelni, a potem na
      stronach konkretnego wydziału możesz sprawdzać plany zajęć.
    • Gość: Aga Re: wsinf a pł lub uł IP: *.toya.net.pl 16.07.06, 15:27
      czystą informatykę nalepiej poznasz na PŁ, co do tego nie ma wątpliwości.
      informatyka z domieszką innych rzeczy jest na UŁ (wydziały: matematyki, eksoc i
      zarządzania) szkołę prywatną traktowałabym jako wyjście awaryjne. bardzo awaryjne
      • Gość: gienio Re: wsinf a pł lub uł IP: *.astral.lodz.pl 16.07.06, 17:44
        jak nie umiesz sobie znalezc programu to jak ty chcesz infe studiowac ? :D
        • Gość: zdziwiony Re: wsinf a pł lub uł IP: 62.233.227.* 16.07.06, 19:48
          dzięki Aga, co do Ciebie gienio to wogóle się lepiej nie wypowiadaj bo twój
          rozum jest tak mały że go nie pokazujesz tylko potrafisz wszystkich krytykowac
          kiedy sam mało co komu pomożesz jeśli masz jakieś problemy to zachowaj je dla
          siebie.A wracając do tematu to pytam bo na stronach uł i pł są plany ale
          niewiadomo czy aktualne i niepełne (pł nie podała planów tygodniowych...)
          • Gość: amrita Re: wsinf a pł lub uł IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 16.07.06, 20:23
            > dzięki Aga, co do Ciebie gienio to wogóle się lepiej nie wypowiadaj bo twój
            > rozum jest tak mały że go nie pokazujesz tylko potrafisz wszystkich krytykowac
            > kiedy sam mało co komu pomożesz jeśli masz jakieś problemy to zachowaj je dla
            > siebie

ale fajna wypowiedź :> myślisz że skoro nie umiesz zlozyc sensownego zdania po
            polsku, to uda się w Javie czy C++ ;>? odpowiedz, bo bardzo mmnie to ciekawi
            • Gość: zdziwiony Re: wsinf a pł lub uł IP: 62.233.227.* 16.07.06, 21:33
              nie osądzaj innych bo sama zostaniesz osądzona, pamiętaj że wartości człowieka
              nie należy oceniać po tym czy popełnia błędy ortograficzne czy językowe tylko po
              tym jak się zachowuje i jakie ma myśli, jeśli masz jakieś problemy to wyładowuj
              ich na mnie bo ja nie mam żadnej złości do ciebie czy do "gienia" a wy do mnie
              tak DLACZEGO ???

Dobrze że są normalni i mądrzy ludzie jak mila, niestety dużo jest ludzi
              zawistnych którzy zawsze są gotowi zdeptać kogoś z błotem za nica jak widzę
              zwłaszcza w Łodzi. Pozdrawiam
            • Gość: zdziwiony Re: wsinf a pł lub uł IP: 62.233.227.* 16.07.06, 21:33
              nie osądzaj innych bo sama możesz zostać osądzona, pamiętaj że wartości
              człowieka nie należy oceniać po tym czy popełnia błędy ortograficzne czy
              językowe tylko po tym jak się zachowuje i jakie ma myśli, jeśli masz jakieś
              problemy to wyładowuj ich na mnie bo ja nie mam żadnej złości do ciebie czy do
              "gienia" a wy do mnie tak DLACZEGO ???

Dobrze że są normalni i mądrzy ludzie jak mila, niestety dużo jest ludzi
              zawistnych którzy zawsze są gotowi zdeptać kogoś z błotem za nica jak widzę
              zwłaszcza w Łodzi. Pozdrawiam
              • Gość: amrita Re: wsinf a pł lub uł IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 16.07.06, 21:38
                a ja dopiero pierwszy raz kogoś depczę :) a co do kompleksów, to moich nawet
                nabijanie się z ludzi na forum nie wyleczy, więc strzelaj dalej ;>
    • Gość: mila Re: wsinf a pł lub uł IP: *.toya.net.pl 16.07.06, 21:12
      rety ludzie, czy nie możecie normalnie człowiekowi odpowiedzieć? Próbujecie się dowartościować obrażając go? Jak ne wiecie, to nie zabierajcie głosu w dyskusji, a kompleksy zostawcie po swojej stronie ekranu :/
    • Gość: zbig Re: wsinf a pł lub uł IP: *.lodz.msk.pl 16.07.06, 23:42
      Najlepszych informatyków w Łodzi kształci PŁ. UŁ - być może dobry poziom
      teoretyczny ale pod względem umiejętności praktycznych absolwenci są słabiutcy,
      podobnie jak ci po WSInf.
      Powyższe obserwacje opieram na rozmowach z kandydatami do pracy.
      • Gość: gienio Re: wsinf a pł lub uł IP: *.astral.lodz.pl 17.07.06, 08:13
        hahaha jak widze nastepnego delikwenta ktory nie umie skorzystac z google (co
        zajmuje 5s) tylko pyta sie ludzi na forum o plan zajec (a nie o program studiow
        hahaha) to mnie krew zalewa .wiec masz tu swoja odpowiedz dlaczego ci jade .
        • Gość: zdziwiony Re: wsinf a pł lub uł IP: 62.233.227.* 17.07.06, 08:39
          jak zwał tak zwał nie wiem co to za róznica program a plan dla mnie to to samo
          widze że chyba jednak takiego rozkładu nie znajde a ty gienio nie jesteś w
          stanie mi sam pomóc więc sie nie wypowiadaj bo jak pewnie nie byłbyś studentem
          to sam byś nie wiedział i może nie wiesz bo inaczej byś mi nie pomógł liczy się
          jakośc wypowiedzi a nie ich ilość. Dzieki wszystkim którzy starają mi sie pomóc
          w wyborze
          • Gość: magda Re: wsinf a pł lub uł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.06, 10:29
            > jak zwał tak zwał nie wiem co to za róznica program a plan dla mnie to to samo

No to gratuluje. Glupoty.
          • ixtlilto Re: wsinf a pł lub uł 17.07.06, 14:18
            Do wszystkich:
            forum jest po to aby dyskutować, to wszyscy wiedzą i rozumieją. Jeśli ktoś się
            o coś pyta, a wiecie, ze pytanie jest źle skonstruowane, lub odpowiedź na nie
            już padła na forum lub można ją łatwo znaleźć w necie - nakierujcie pytającego
            gdzie ma szukać. Podajcie linka, lub zapytajcie o konkretnie chce się
            dowiedzieć.
            Może za jakiś czas Wy będziecie chcieli się czegoś dowiedzieć.
            Szanujmy się i pomagajmy sobie.

Gość portalu: zdziwiony napisał(a):

> co to za róznica program a plan dla mnie to to samo
            Program studiów to spis przedmiotów jakie czekają Cię podczas sałej nauki.
            Każdy z nich jest opisany: minimalne wymagania wiedzy studentów, zakres
            przedmiotu, tematyka itp
            Plan to poprostu plan zajęć: przedmioty rozpisane na dni, godziny i sale.
            • Gość: zdziwiony Re: wsinf a pł lub uł IP: 62.233.227.* 17.07.06, 15:44
              dziękuje. własnie chodzi mi o taki plan zajęć a nie program studiów(wyraźnie
              napisalem w pierwszym poście) więc dobrze się wyraziłem gienio.NA Uł znalazłem
              taki plan ale tylko na 1 rok Dzięki za wszystko i poszę żeby nie zbaczać z
              tematu i sie juz nie kłocić. Prośba o plan nadal aktualna więc jakby ktos miał
              to bardzo prosze o pomoc beż zbędnych uczypliwości.
              Ps.jeśli ktoś jest estetą językowym i razi go to jak piszę to z góry przepraszam.
              • ixtlilto Re: wsinf a pł lub uł 17.07.06, 15:59
                Z planami zajęć to teraz mogą być problemy.
                Podejrzewam, że te na letni semestr zostały już zdjęcie ze stron www uczelni, a
                te na zimowy jeszcze nie są ułożone.
                Poza tym plany (a czasem i nawet programy) czasmi zmieniają się co roku. To, że
                starszy kolega ma na 2 semestrze przedmiot X, nie znaczy, że Tobie nie sdadzą
                go np na 3 lub dopiero 4 semestr.

Możesz wyjaśnić po co Ci plan zajęć??
        • Gość: Aga Re: wsinf a pł lub uł IP: *.toya.net.pl 17.07.06, 11:35
          Gość portalu: gienio napisał(a):

> hahaha jak widze nastepnego delikwenta ktory nie umie skorzystac z google (co
          > zajmuje 5s) tylko pyta sie ludzi na forum o plan zajec (a nie o program studiow
          > hahaha) to mnie krew zalewa .wiec masz tu swoja odpowiedz dlaczego ci jade .

jeśli nie potrafisz wypowiedzieć się w temacie to czemu w ogóle to robisz? żeby
          pochwalić się ile wiesz o studiowaniu?
          i bądź łaskaw odpowiadać na właściwe posty, bo wprowadzasz zamęt.
    • Gość: mich Re: wsinf a pł lub uł IP: 81.219.* / *.grs.net.pl 17.07.06, 17:40
      gosciu po przeczytaniu twoich wypowiedzi ... mam nadzieje ze na polibude nie
      pojdziesz. nie potrzebujemy takich mlotow jak ty.
      • Gość: zdziwiony Re: wsinf a pł lub uł IP: 62.233.227.* 17.07.06, 17:53
        rozumiem, nie chcesz by ktoś mądrzejszy od Ciebie studiował bo wtedy czujesz sie
        dowartościowany, nic dziwnego że ludzie wyjeżdżają z tego kraju zamiast patrzeć
        na takich debili jak ty współczuję normlanym ludziom którzy muszą się z tOBĄ
        stykać na codzień
        • Gość: mich Re: wsinf a pł lub uł IP: 81.219.* / *.grs.net.pl 17.07.06, 17:59
          kiepska prowokacja. czy ty czasem nie poszukujesz gimnazjum? :)
          • Gość: zdziwiony Re: wsinf a pł lub uł IP: 62.233.227.* 17.07.06, 18:27
            nie będę się z tobą przekomarzał, bo widać z góry ze nie jesteś z żadnej
            politechniki tylko z podstawówki, co widać po tym co piszesz. Idź się pobaw w
            piaskownicy i nie śmieć w moim temacie
            ps. jest coś takiego jak netykieta ale musisz dorosnąć żeby zrozumieć co tam pisze
            • Gość: gienio Re: wsinf a pł lub uł IP: *.astral.lodz.pl 17.07.06, 19:54
              czlowieku po co ci plan zajec ?? po to zeby sprawdzic w ktorej sali grupa 1 ma
              wyklad z baz danych ? i co ci to powie ? jak rok temu szukalem info o swoich
              przyszlych studiach to szukalem PROGRAMU studiow bo chcialem wiedziec co mnie
              czeka przez te 5 lat a nie informacji na temat miejsca i godziny zajec.
              • Gość: zdziwiony Re: wsinf a pł lub uł IP: 62.233.227.* 17.07.06, 20:31
                po co to już moja sprawa, wyraziłem prosbę na tym forum o podanie planu studiów
                a nie o wykłady czy potrzebuję tego planu czy nie. Nie pomyślałeś nawet przez
                chwilę czy potrzebuje tego planu dla kogoś innego i w innym celu niż ty sobie
                wyimaginowałeś.
                Szkoda że nie można zamknąc tematu bo juz dawno bym to zrobił, dyskusja zbacza
                całkowicie z tematu...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka