Gość: JA IP: *.lodz.mm.pl 24.07.06, 21:01 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JA [...] IP: *.lodz.mm.pl 24.07.06, 21:02 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Widzewiaków Re: Stadion. IP: *.toya.net.pl 24.07.06, 22:17 Strzeżcie się, żeby was nie zwiedziono. Wielu bowiem przyjdzie pod moim imieniem i będą mówić: Ja jestem oraz: Nadszedł czas. Nie chodźcie za nimi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mosty Re: Stadion. IP: 193.239.245.* 25.07.06, 00:24 Nie zwykłem się wypowiadać w tematach o tym klubie ale nie przejdę obojętny. Ty antysemito, ty ludzka ścierko, ty pieprzona ksenofobiczna, prymitywna świnio. Szkoda śliny żeby plunąć ci w twarz. To co nas różni to różnica skali, czy tak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kix. Re: Stadion. IP: 212.191.130.* 25.07.06, 11:43 twoja wypowiedź dot. pejsów z dworca i żydowstwa co dzień jest żałosna. jesteś zwykłym prostakiem, który określa się mianem kibica. smutne, ale takie są niestety realia. do prawdziwych kibiców - tylko WIDZEW !!!!! do zobaczenia w piątek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁÓDZKI TYLKO ŁKS podmiejscy mają super kibiców IP: *.toya.net.pl 24.07.06, 21:08 sfrustrowane bezmózgi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 pisze sie jehowych tlumanie IP: *.chello.pl 24.07.06, 21:23 nawet nie umiesz napisac nazwy wlasnych kibicow. nie wiem czy lepsze zydowstwo na codzien czy jehostwo raz do roku ale skoro tak piszesz to pewnie cos o tym wiesz, wszak kibice widzewa nie pisza w tematach, o ktorych nie maja pojecia. czyz nie? a 'do pejsow zdworca' to pewnie jakas odezwa do kolegow ultras co wyzywaja sie artystycznie na stacji Lodz widzew? 'zdworca' cos jak 'z czuba' w gw. nawet fajnie sie nazwali. smiesznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wino Re: pisze sie jehowych tlumanie IP: 82.160.189.* 24.07.06, 21:47 brawo 1908 widzę że rozwijasz się z każdym postem, chyba masz dużo czasu, odpowiedzi takie przemyślane, że ho ho. Jeszcze chwila a zaproponują tobie robotę w gazecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikson Re: pisze sie jehowych tlumanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 22:10 1908 bedzie pisał do Gazety..a ty buraku bedziesz ja rozdawał na skrzyżowaniach hehehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wino Re: pisze sie jehowych tlumanie IP: 82.160.189.* 24.07.06, 22:19 Już mi zaimponowales, masz niezwykly dowcip ale obawiam sie że jego treści to nawet za darmo nie chcieliby wziąć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: pisze sie jehowych tlumanie IP: 81.15.180.* 24.07.06, 22:35 > 1908 bedzie pisał do Gazety... a ta Gazeta bedzie sie nazywala "Żydowski poradnik dla zakompleksionych forumowiczów w odcinkach". I będziecie ją rozdawać przed meczem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rwt Re: Stadion Widzewa będzie gotowy na start Orange IP: *.centertel.pl 24.07.06, 22:33 Nie "Jechowych", tylko: "Świadków Jehowy". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: John Re: Stadion Widzewa będzie gotowy na start Orange IP: *.toya.net.pl 24.07.06, 22:42 Łał, wreszcie usunęli trawę ze schodów. Nasz stadion bez trawy już nigdy nie będzie taki sam :) To była drobna autoironia. I jeszcze małe słówko do naszych "przyjaciół" zza miedzy. Tolerujemy tu Waszą obecność, bo rozumiemy, że Wy się możecie podobnego artykułu jeszcze długo nie doczekać. Piszcie śmiało. "Niech Was zobaczą" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: Stadion Widzewa będzie gotowy na start Orange IP: *.lodz.dialog.net.pl 24.07.06, 23:24 nie mogę się doczekac pierwszego meczu oooo łódzki Widzew ole !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolew Re: Stadion Widzewa będzie gotowy na start Orange IP: *.range86-137.btcentralplus.com 25.07.06, 00:01 stadion WIdzewa to obecnie jedyny obiekt piłkarski w Łodzi spełniający nie tylko kryteria praktyczne, ale i estetyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 Re: Stadion Widzewa będzie gotowy na start Orange IP: *.chello.pl 25.07.06, 00:06 ciekawe jakie? wal ziemny a na wale ziemnym 5 rzedow krzeselem. dobra w porywach do 8. w tym kraju nie ma stadionu, o ktorym piszesz a na widzewie taki stadion nie powstanie. np. z braku miejsca:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolew Re: Stadion Widzewa będzie gotowy na start Orange IP: *.range86-137.btcentralplus.com 25.07.06, 00:15 kryteria praktyczne to choćby równa murawa, o co na innych stadionach i boiskach Łodzi trudno. Poza tym świetna widoczność z każdego miejsca na trybunach. No i ten dach... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mosty Re: Stadion Widzewa będzie gotowy na start Orange IP: 193.239.245.* 25.07.06, 00:29 > kryteria praktyczne to choćby równa murawa Twoją charakterystyczną, praktyczną cechą jest równa i płaska powierzchnia mózgu. Yyyy... co ja robię, dyskutuję z dresiarzami. Dobra, koniec idę spać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolew Re: Stadion Widzewa będzie gotowy na start Orange IP: *.range86-137.btcentralplus.com 25.07.06, 00:36 może przespacerujesz się na stadionik przy Aleja Unii i swoją horyzontalną inteligencją obejmiesz sinusoidalną gładź murawy... zaś na temat twoich cech nie będę się wypowiadał, bo powinien to zdiagnozować kto inny. idź spać. to dobry pomysł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Stadion IP: 212.160.172.* 25.07.06, 08:33 Zgadza się stadion pięknieje, ale co z tego, że trawa między krzesełkami zostanie usunięta ---> tu trawa nie powinna roznąć. Stadionowi takiej drużyny jak widzew potrzebny jest zdecydowany remont a nie prace kosmetyczne. Potrzebna jest gruntowna przebudowa. Dach na całej owierzchni i może podwyższenie trybun. O WC już nie wspominam bo przypominają czasy Gierka. Panowie z Rady Miasta w ŁODZI BRAKUJE STADIONU MIEJSKIEGO. Jestem kibicem Widzewa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikasRTS do 1908 IP: *.os1.kappa.pl 25.07.06, 08:39 Kto Ci nagadał jakichs bzdur ze stadionu Widzewa nie da sie rozbudowac z braku miejsca???!!! jest wystarczajaco duzo miejsca zeby rozbudowac kazda z trybun...przyjdz i sobie zobacz... niestety ale nasz stadionik choc mniejszy to wyglada jak stadion a wasz to zwykła ruina...w dodtaku w przejsciach wali sikami o czym sami wspominaliscie bo nie smiałbym tam wchodzic:/ brawo 'debile' (bo nie wszyscy sa) ŁKS...sikac na własny stadion... gratki za tworczosc!! Pozdro dla normalnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADR stadion gotowy a nagłośnienie? IP: *.net.euron.pl 25.07.06, 12:22 Mam nadzieję że pomyślono również o odpowiednim nagłośnieniu gdyż dotychczas za wyjątkiem trybuny głównej prezentowało sie wyjatkowo słabo.Przy duzej frekwencji widzów a ta zawsze dopisuje głos spikera zawodów był prawie niesłyszalny.To nie tyko chodzi o wygodę kibiców ale również o ich bezpieczeństwo - spiker kieruje poczynanimi kibicow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roosevelt5 Re: stadion gotowy a nagłośnienie? IP: *.toya.net.pl 25.07.06, 14:48 Czy ja się kiedyć doczekam na forum normalnych kibiców ŁKS-u. Moje koty mają wyższe IQ od tych, którzy do tej pory pisali. Mówią stadion wałowy. Podziwiam za wasze postępy inteligencji. Jednak to jeszcze za mało, aby wyobrazić sobie konsekwencje wybudowania nowego, bo na remont szkoda funduszy. Jeśli nowy stadion ma pomieścić 40 tys. ludzi, to na prostą od Al.Unii powinno wejść ok. 14 tys. Jak te 14 tys. ma się ewakuować po imprezie sportowej? Na ulice? Komuś zabrakło wyobrażni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA stadion gotowy a nagłośnienie? IP: *.lodz.mm.pl 25.07.06, 16:00 NORMALNYCH KIBICÓW ŁKS-U , NO TERAZ TO JUŻ PRZESADZIŁEŚ , BYĆ AŻ TAKIM MARZYCIELEM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roosevelt5 Re: stadion gotowy a nagłośnienie? IP: *.toya.net.pl 25.07.06, 18:58 Właśnie. Wygląda na to, że to marzenia. Przecierz te strony mogą czytać ludzie z poza Łodzi. Co oni pomyślą o naszym mieście, czytając takich buraków jak 1908 i inni z Al.Unii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DaHorse Re: stadion gotowy a nagłośnienie? IP: *.ipt.aol.com 25.07.06, 20:17 Nie zebym byl dumny z ludzi takich jak 1908 ale poczytajcie sobie wypowiedzi widzewskich kibicow pod artykulami o ŁKSie. Szczgolnie na portalu 90minut.pl Obawiam sie ze i my mamy i wy macie w swoich szeregach CHOŁOTE i chyba zawsze tak bedzie. Pozdro dla PRAWDZIWYCH kibicow!!! Odpowiedz Link Zgłoś
roosevelt5 normalni kibice 25.07.06, 23:46 Wreszcie coś coś na poziomie z Al.Unii. Dziękuje za pozdrowienia, ale w derbach górą Widzew. Odpowiedz Link Zgłoś