Dodaj do ulubionych

Pasażerowie pod okiem kamer

IP: *.34.rev.vline.pl 27.07.06, 20:49
Obserwuj wątek
    • Gość: kierowca Pasażerowie pod okiem kamer IP: *.34.rev.vline.pl 27.07.06, 20:50
      Szkoda że praktycznie żadna kamera nie jest skierowana na zewnątrz autobusu.
      Na zewnątrz dzieje się czasami bardziej "ciekawie" niż wewnątrz.
      • Gość: zorro dobry ten big brader ja jestem za ....będzie troc IP: *.tvsat364.lodz.pl 27.07.06, 21:03
        troche bezpieczniej...
        • Gość: małgosia Re: dobry ten big brader ja jestem za ....będzie IP: *.lublin.mm.pl 28.07.06, 00:13
          Fajnie. Znów będzie można coś ciekawego z Łodzi w ogólnopolskiej TV obejrzeć.
          Niedawne zdjęcia z Piotrkowskiej były fascynujące.

A jaka firma montowała i czyj kuzyn ją prowadzi ?
          • axel25 Re: dobry ten big brader ja jestem za ....będzie 28.07.06, 11:25
            Gość portalu: małgosia napisał(a):

> Fajnie. Znów będzie można coś ciekawego z Łodzi w ogólnopolskiej TV obejrzeć.
            > Niedawne zdjęcia z Piotrkowskiej były fascynujące.
            >
            > A jaka firma montowała i czyj kuzyn ją prowadzi ?

jakie głupie jest to ciągłe szukanie wszędzie spisków i powiązań, teraz w tym
            kraju nie można zrobić nic zeby nie być posądzonym o nepotyzm, a jakbys
            pzeczytała artykuł, to bys wiedziała ze MPK nie zapłaciło za monitoring, tylko
            to jest reklama za sprzet, wiec ja nie widzę w tym nic złego! Ale w IV RP trzeba
            węszyć wszędzie spisek, juz tak raz mieliśmy w historii europy i wtedy stalin
            wybił miliony "wrogich" mu ludzi...
          • berger.m Re: dobry ten big brader ja jestem za ....będzie 29.07.06, 15:51
            A jak tam elektorat PiS na "ścianie wschodniej"?
      • Gość: gapowicz Re: Pasażerowie pod okiem kamer IP: *.tzg.pl / *.pl 28.07.06, 00:44
        Panie kierowco! Ale i Wy tak nic nie widzicie.
    • Gość: nerd o!-tu koment może być, a że UM kłamie to już nie.. IP: *.toya.net.pl 28.07.06, 03:08
      Kajus...
    • Gość: mietek Re: Pasażerowie pod okiem kamer IP: *.widzew.net / *.widzew.net 28.07.06, 07:49
      Już były kamery i się nie sprawdziły to tylko baier .No może żeby pracownika
      ukarać to tak w zupełności wystarczy . W sądzie na dziś to nie dowód .
      Przepisy MPK zabraniają interweniować pracownikowi w każdeji sytuacji więc czy
      ktoś pali czy jeździ rowerem to prowadzącym to wisi nie będą się narażać bo
      przepisy wewnętrzne tego zabraniają .
      Pasażer niech sam dba o własne bezpieczeństwo a ten artykuł to trk wyborczy co
      to się dla ludzi nie robi dziwne że kropiwnicki się pod tym nie podpisał.
      • Gość: małgosia Re: Pasażerowie pod okiem kamer IP: *.lublin.mm.pl 28.07.06, 10:44
        może ma jakiś stary uraz w związku z udzielaniem autografów.
        Nic tak nie plami życiorysu prezia Łodzi, jak atrament.

A życiorysy i inne kwity, to przecież obiekty, które u was w Łodzi poddaje się
        uzdatnianiu z taką zadziwiającą konsekwencją.
      • berger.m Re: Pasażerowie pod okiem kamer 29.07.06, 15:49
        Nie sprawdziły się analogowe, tańsze kamery, które testowano w osiemsetpiątce w
        Łodzi. To są cyfrowe kamery, system taki sprawdza się na całym świecie.
    • brite a czy kamery będą obejmowały 28.07.06, 12:12
      tyły pojazdów, okupowane często przez władających bardzo nieskomplikowaną mową
      łysoli z puszkami/butelkami piwa?
      • Gość: małgosia Re: a czy kamery będą obejmowały IP: *.lublin.mm.pl 28.07.06, 13:19
        Jak nauczał pewien ulubieniec łódzkich elit, obecnie nieboszczyk, niejaki
        Gadułła, istnieje prosty sposób,upowszechniony już zapewne w Łodzi
        mieście,mianowicie eleganckie ujmowanie flaszki lub puszki z wykwintnym napojem
        poprzez papierową tytkę maskującą.
        • Gość: sarnecki Re: a czy kamery będą obejmowały IP: *.lublin.mm.pl 28.07.06, 13:46
          Nadmieniam, że flaszka maskowana tytką winna być ujmowana dłonią lewą albowiem
          w prawej prawdziwy łódzki dżętelmen dzierży bewsztyk tatarski.
        • Gość: gapowicz Re: a czy kamery będą obejmowały IP: *.tzg.pl / *.pl 28.07.06, 17:15
          ale ty małgosia o tym wiesz najlepiej...
          • Gość: małgosia Re: a czy kamery będą obejmowały IP: *.lublin.mm.pl 29.07.06, 00:03
            ... cóż, widywało się łódzkich dżętelmenów, a sława ich sięga daleko.Zapewniam,
            że jest to wiedza bardzo rozpowszechniona.
            • Gość: gapowicz Re: a czy kamery będą obejmowały IP: *.tzg.pl / *.pl 29.07.06, 01:47
              Małgosiu!
              Nie wątpię, aczkolwiek liczę, że przyjedziesz do ldz jeszcze raz. Przejedziesz
              się autobusem z monitorem, przejdziesz po piotrkowskiej no i skonfrontujesz tą
              swoją wiedzę z faktami. Być może zaczniesz widzieć coś innego, niż widzisz,
              odbierać inne fale, niż odbierasz. Zwracać uwagę na to co miłe i przyjemne dla
              oka.
              Zapraszam! Chociaż nie sądzę, byś się skusiła Droga Małgorzato!
              Naprawdę pozdrawiam!
    • Gość: as Re: Pasażerowie pod okiem kamer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 15:00
      Prosimy o więcej kamer!
    • Gość: as Re: Pasażerowie pod okiem kamer (2) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 15:04
      Ochroniarze (straznicy) po cywilnemu powinni jeździć każdym tramwajem i autobusem!!!
      • Gość: małgosia Re: Pasażerowie pod okiem kamer (2) IP: *.lublin.mm.pl 29.07.06, 21:46
        Właśnie - zamiast wozić tyłki wypasionymi resortowymi samochodami.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka