maggda 18.02.03, 12:03 No właśnie - gdzie na konie w Łodzi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ala Re: Gdzie na konie? IP: *.lodz.dialog.net.pl 18.02.03, 13:48 jak to gdzie, oczywiscie, ze na Smulsko(hm tuz za Retkinia) zobacz na stronie: www.konie.infocentrum.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Gdzie na konie? IP: *.lodz.dialog.net.pl 18.02.03, 13:49 jak to gdzie, oczywiscie, ze na Smulsko(hm tuz za Retkinia) zobacz na stronie: www.konie.infocentrum.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
bibus Re: Gdzie na konie? 18.02.03, 13:57 Zabardzo to ja sie nie orientuję,ale wiem, że jescze jeden hipodrom znajduje się przy Łagiewnickiej. Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: Gdzie na konie? 18.02.03, 17:52 Łagiewnieki - potwierdzam. Róg Łagiewnickiej i Okólnej. Jest jeszcze Stajnia pod Dzwonkami na Ustronnej (za Matką-Polką), ale kiedy tam byłem, to konisie miały tak biednie, że aż ich żal :((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jezyk7 Re: Gdzie na konie? IP: *.retsat1.com.pl / 172.16.53.* 18.02.03, 18:37 Ja np. smulska nie polecam. Po pierwsze drogo. Po drugie konisie biedne. To tylko moja opinia. A tej (stadniny) na łagiwnickiej nie znam. Pzdr. jezyk7 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S. Re: Gdzie na konie? IP: *.toya.net.pl 18.02.03, 22:39 My jezdzimy do Eufeminowa - od nas z Janowa jest to jakies 10 kilometrow. Ale za to duza frajda :) S. Odpowiedz Link Zgłoś
maggda lUDZIE NAPISZCIE COŚ WIĘCEJ! 18.02.03, 22:51 Jakie konie? Jacy instruktorzy? Jakie ceny? Czy jest gdzie jeździć w teren? Dla mnie jazda w teren to na razie pieśń przyszłości ale warto wiedzieć. Czy jest tłok? Z jakim wyprzedzeniem trzeba zapisywać się na lekcje itd. Podzielcie się wiedzą! Proszę! Odpowiedz Link Zgłoś
jezyk7 Re: lUDZIE NAPISZCIE COŚ WIĘCEJ! 18.02.03, 23:28 Więc... Ja jeździłam na Smulsku... Jest tam pieruńsko drogo (25 zl za pół godziny, albo coś koło tego). Poza tym... na jazdę możesz się umówić tego samego dnia telefonicznie (kłopoty moga być z niedzielą, bo wtedy jest pełno ludzi). W teren pojedziesz tylko wtedy jeżeli umiesz jeździć, pod opieką kogos ze stadniny. Pzdr. jezyk7 Odpowiedz Link Zgłoś
maggda Dziękuję i proszę o więcej 19.02.03, 08:25 O to już coś! Są konkrety! A dlaczego piszesz, że konisie biedne?! Już dziś pojadę i obejrzę jak to wygląda. Kto następny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Re: Gdzie na konie? IP: *.armada.pl / 10.10.10.* 19.02.03, 22:31 NIe ma w Łodzi zbyt wielu koniolubów! Smulsko jest OK Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Gdzie na konie? 14.04.03, 01:48 Coś nowego pojawiło się na skrzyżowaniu Okulickiego i 11-go Listopada, widać z ulicy. Odpowiedz Link Zgłoś