ciekawyswiataldz 24.08.06, 20:26 Gdzie w Lodzi moge znalezc sklep z suplementami i odzywkami (z produktami vitalmaxu oraz olimpu glownie), ktory oferuje produkty po niezbyt wysokich cenach. Pozdrowienia i dziekuje za wszelkie informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uerbe Re: sklep z suplami i odzywkami 24.08.06, 21:28 ciekawyswiataldz napisał: > Gdzie w Lodzi moge znalezc sklep z suplementami i odzywkami... Znajomy otworzył sklep na Przybyszewskiego naprzeciwko dawnego kina (obecnie sklep spożywczy "Plus"). Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Supły i odzywki 25.08.06, 09:17 Ja najbardziej nie lubię, jak się włosy poplączą, inne supły nie mają dla mnie tajemnic. Odzywki wymyślam sama. Mogę sprzedać parę. Albo podarować zupełnie za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
ciekawyswiataldz łał, boki zrywać :) 25.08.06, 11:19 no co Ty :) kurcze, Ty to jestes kozak dopiero... Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Kozak to Ty będziesz po tym koksie 25.08.06, 11:31 a może zwykły kapeć po prostu;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mat25 Re: sklep z suplami i odzywkami 25.08.06, 11:51 Sklepy są m.in.: - na Gdańskiej róg Zielonej (w duzym budynku odsunietym troche od skrzyzowania w ktorym sa rozne firmy) - sklep Atleta, - na Pilsudskiego miedzy Kilinskiego a Targową - sklep Kult Ciała - na 6 sierpnia kolo kina Capitol Odpowiedz Link Zgłoś