Dodaj do ulubionych

List Gończy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 01:18
Poszukuje się sprawcy dewastacji przystanków przy ul Zgierskiej.
www.phalaeno.nazwa.pl/marcin/loty.jpg
Sprawca posługuje się pseudonimem Loty
Za wskazanie sprawcy tego kretyńskiego aktu wandalizmu wysoka nagroda.
Zatroskany Prezydent oraz władze miasta Łodzi.

Żartowalem:)
Niestety, nasz Prezydent oraz władze Łodzi maja w dupie to, że prawie każda kamienica w tym
mieście jest pomazana, każdy przystanek zdewastowany (jeśli nie jest to będzie wkrótce)
Może w takim wypadku sami coś zrobimy. Proponuje zrzutkę po 50 zł, a kiedy uzbieramy 1000 zł
wydrukujemy list gończy i rozwiesimy na mieście. Może ktoś się skusi. Ten jełop musi być znany w
srodowisku, tym bardziej, ze kiedy trochę rozejrzałem okazało się, że prawie połowa bazgrołów na
mieście to jego sprawka. Wkrótce wrzucę fotki z resztą ?dokonań? Lotego

Obserwuj wątek
    • Gość: J.S. Re: List Gończy IP: 195.69.82.* 03.09.06, 10:52
      O ile wiem to "Loty" to nie jeden jelop a cala "GRUPA" jelopow.
    • brite Re: List Gończy 03.09.06, 11:30
      niestety, sprawca tego się nie podpisał:
      brite.madebymonkeys.net/photos/_smieci/przystanek_xmlyn.jpg
    • brite nietrudno ich znaleźć; 03.09.06, 11:36
      Paru członków tej młodzieńczej świetlanej przyszłości naszego narodu można
      znaleźć w necie:
      hip-hop.pl/forum/projector.php?forum=3&thread=11068304903295&hhsid=129e4c17055f85be490918c9bbe73811
      Polecam lekturę tych postów. Grubasom z Policji przede wszystkim.
      • brite [...] 03.09.06, 11:59
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: KRNABRNY tiaaa... IP: *.4web.pl 03.09.06, 22:21
        ...i jeszcze w dupe piórko Panowie:-)
      • brite Re: wyszperane... 03.09.06, 23:17
        a tak, to jeden z moich ulubionych fragmentów.
    • Gość: ggg Re: List Gończy IP: *.toya.net.pl 05.09.06, 04:15
      <KU.. ZAMIAST TAK PIE..C NA TYM PIE..NYM FORUM LEPIEJ ZACZNIJCIE COS
      <KU.. MALOWAC

o własnie.
      Proponuje co bardziej odważnym zainwestowanie w spraj 10-15zł i lekkie
      podniszczenie takiego "panela" :)
      Mozna im zdeastować "pracke" pisząc na niej "PiS, LPR, NOP itd. byle by było
      śmiesznie.
      • brite Re: List Gończy 05.09.06, 09:52
        > Proponuje co bardziej odważnym zainwestowanie w spraj 10-15zł i lekkie
        > podniszczenie takiego "panela" :)

Jeżeli przez słowo "panel" masz ma myśli twarz, to chętnie!
    • Gość: Zenek Re: List Gończy IP: *.cosmosnet.pl 05.09.06, 18:46
      Chetnie sie doloze!
      • Gość: tomek.m Re: List Gończy IP: *.era.pl 06.09.06, 09:23
        Nie tędy droga panowie.. ;)
        A może zastosować sposoby JK Mikke: złapać kolesia uciąć mu dwa środkowe palce
        prawej lub lewej dłoni (w zależności czy jest prawo- czy leworęczny) i
        pozostawić bez prawa do renty inwalidzkiej!!
        • vazz Re: List Gończy 06.09.06, 09:43
          Gość portalu: tomek.m napisał(a):

> Nie tędy droga panowie.. ;)
          > A może zastosować sposoby JK Mikke: złapać kolesia uciąć mu dwa środkowe palce
          > prawej lub lewej dłoni (w zależności czy jest prawo- czy leworęczny) i
          > pozostawić bez prawa do renty inwalidzkiej!!

To jest własciwa droga? To moze od razu prawo szariatu wprowadzic?

Wracajac do tematu to najgorszym syfem są te wszystkie napisy domorosłych
          kibiców, dla mnie nie takie postepowanie nei rózni sie niczym od postepowania
          psa który musi obsikac każda latarnie i drzewo.

• Gość: tomek.m Re: List Gończy IP: *.77.rev.vline.pl 11.09.06, 22:53
            A ja myślałem, że ironia w moim poście jest taka oczywista, widać nie dla
            wszystkich byszczaków..
            • vazz Re: List Gończy 19.09.06, 15:50
              Gość portalu: tomek.m napisał(a):

> A ja myślałem, że ironia w moim poście jest taka oczywista, widać nie dla
              > wszystkich byszczaków..

buhaha najlepiej coś głupiego powiedzieć,a potem mówić wszystkim,ze to
              ironie ;) pfff prosze nie brnij w to dalej
        • Gość: ?? a ten Mikke to o tym gadał, czy tak robił ? IP: 81.219.160.* 06.09.06, 10:14
          bo z tego co pamiętam,to jego metody nie zeszły z deski kreślarskiej, choc to
          dobry chłopak był i mało pił
        • Gość: Paweł Re: List Gończy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 18:43
          ja to widze inaczej!

wyczaić kolesia co bazgrze po murach, dyskretnie go pośledzić i sprawdzić gdzie
          mieszka oraz kiedy go nie ma w domu, zrobić włam i sprayem wymalowac każdy
          kawałek ściany, mebli i urządzeń (np telewizor), ubrania i w ogóle wszystkiego!
          • brite Re: List Gończy 11.09.06, 21:01
            > ja to widze inaczej!

Hm, interesujące, zauważam tu jednak lekki konflikt z prawem... ja wolałbym
            złapać takiego mocno, kazać mu zamknąć oczka i buzię, i przyozdobić twarzyczkę
            takim "tagiem", niech nosi z dumą.
    • Gość: Marcin P Re: List Gończy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 00:25
      Oto mała próbka? dokonań? grupy Loty:
      www.phalaeno.nazwa.pl/marcin/skladanka%20gotowa%2011jpg.jpg
      Myślałem, że uda mi się zdokumentować całość dokonań tych kretynów, ale trochę osłabłem ? tyle
      tego jest. Będę jednak twardo fotografował wyczyny Loty i Dbs, aby w razie ich złapania przedstawić
      jako dowód i aby było łatwiej przy ewentualnej wycenie szkód spowodowanych działaniem tych grup.
      Napisałem grup, grupy bo jak ktoś wcześniej zauważył, Loty to chyba grupa jełopów, a nie jeden jełop.
      Analizując to jest nabazgrane na murach - to grupa Loty razem z grupą Dbs pomazała 70% miasta.
      Czasami działają oddzielnie, czasami razem. Można to zobaczyć na fotkach. Gdyby złapać te dwie
      grupy i doprowadzić do ich ukarania było by super. Tylko czy sąd nie potraktowałby ich czynów jako
      czynów mających niską szkodliwość społeczną? Myślę, że nie. Moglibyśmy się o to postarać
      dostarczając dokumentacje ich wyczynów. Kolega Avatary podsunał mi tez pomysł aby
      dokumentować te bazgroły w kontekście instytucji na, których się znajdują, a później zapytać
      zarządzających tymi placówkami czy coś zrobili w tym kierunku. Może macie jakieś rady co zrobić żeby
      złapać tych kretynów. Może gdyby dokładnie przeszukać fora hip hopowe, czy inne gdzie udzielają się
      Ci kolesie ? jakoś byśmy ich namierzyli Pomóżcie!!!!!!!!!
      Szkoda, że mamy takiego Prezydenta, który nie widzi tego całego syfu na mieście, nie czuje odoru
      moczu, który wali prawie z każdej bramy. Gdyby Kropa miał jaja to wezwałby do siebie szefa Policji
      albo Staży Miejskiej, a Ci w parę dni rozpracowaliby te grupy. W końcu to jest jakaś mafia tylko 5, czy 6
      gó..arzy. Niestety tak nie jest, więc musimy działać sami
      • Gość: jinx Re: List Gończy IP: 71.94.84.* 02.10.06, 05:51
        ale sport sobie chlopaki znalazly. czym tu sie podkrecic? ksztaltem litery? moze
        ktos podpowie. z gory dzieki.
        • Gość: Anka Re: List Gończy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.11.06, 19:17
          Czym sie Jaram Twoijm RyjEM jak ci Klatke Zbombie .jaram sie twoijm wku..eniem
          jak ci garaz zamaluje !
    • brite Jest odzew... 19.10.06, 00:05
      "Jebie tego frajera,ku.. sam sie nazywa artysta a tropi ludzi ktorzy jak on sie
      jaraja sztuka,nienawidze takich sukinsynów jak on!!! ..cw..a!!!!!!1"

Poczytajcie sobie dalej...:
      hip-hop.pl/news/projector.php?id=1161088029&iaisid=4js7ok8983eetoaka5if0emcm7
      Marcin, jesteśmy z Tobą!
      • hubar Re: Jest odzew... 19.10.06, 00:18
        Marcin!
        Jesteśmy z Tobą!
        • nadgorliwy Re: Jest odzew... 19.10.06, 08:18
          Więc Panie Marcinie...
          Na wyżej wymienionym forum padły groźby karalne wobec Twojej osoby. Jako
          bezpośrednio zainteresowany radziłbym złożenie doniesienia do prokuratury.
          Trzeba się zabrać do d--y tym kretynom.
          • brite Re: Jest odzew... 19.10.06, 09:21
            Jeżeli nasze służby bez problemu znajdują pana rozsyłającego żarty o kaczkach,
            myślę, że nie powinny mieć kłopotów z namierzeniem tych troglodytów.
      • podpisanym do prokuratury z nimi, jesli teraz im się odpusci 19.10.06, 10:37
        kiedyś podpalą nam domy
    • brite Re: List Gończy 19.10.06, 19:41
      Tu też do poczytania kilka ciekawych komentarzy:
      wiadomosci.wp.pl/kat,1342,wid,8550790,wiadomosc.html?ticaid=1287b
    • nadgorliwy Grożą tropicielowi wandali - tym razem weźmie... 24.10.06, 09:32
      się za nich policja.
      Artykuł z EL

Grożą tropicielowi wandali - tym razem weźmie się za nich policja
      dziś

Członkowie grupy LOTY, zajmującej się bazgraniem po murach, oraz ich sympatycy
      grożą w Internecie łodzianinowi, który próbuje wpaść na ich ślad.

Pan Marcin, o którym pisaliśmy w artykule pt. "Tropi grafficiarzy", prowadzi
      dokumentację zniszczeń, jakich dokonują w Łodzi wandale. Po opublikowaniu
      artykułu, na stronie internetowej hip-hop.pl - miłośnicy niszczenia murów
      rozpętali nagonkę na łodzianina. Grożą mu śmiercią.

"Tropiciel nie wychodź z domu" - ostrzega autor o pseudonimie Hehhee. "Tego
      padalca powinni znaleźć i... (dalej niecenzuralne słowa)" - pisze niejaki dtc.
      "Marcin P. zapamiętać, spotkać i dojechać!!! - nawołuje Wykson. "Jestem na
      tropie tropiciela - znajdę i wp..." - obiecuje bujaka jamajka. "Mam chęć mu
      wp... tak, że odechce mu się węszyć" - dodaje Kams. "Trzeba mu wj... i zabrać
      aparat" - nawołuje Leito, "Powinni mu okopać mordę a w Łodzi to zapewne nie
      będzie trzeba długo czekać na jego nekrolog" - cieszy się chemik 1.

Łodzianin boi się wychodzić z domu. Zamierza złożyć zawiadomienie o przestępstwie.

- Groźby są karalne. Ten, kto to robi, musi liczyć się z karą do dwóch lat
      pozbawienia wolności - mówi Elżbieta Bartosik z Komendy Miejskiej Policji w
      Łodzi. - Groźby publikowane w Internecie niczym się nie różnią od tych słownych
      czy listownych. Policjanci są w stanie odszukać ich autorów.
      • Gość: Tomasz.bu Re: Grożą tropicielowi wandali - tym razem weźmie IP: *.joensuunelli.fi 24.10.06, 09:40
        No i dobrze. Czas się z tym bezmóżdżem, które niczym psy ma w zwyczaju oznaczać
        teren, rozprawić, bo miasto wygląda jak slumsy w Ameryce. Właśnie przez takich
        debili o mózgu kanarka, którym wydaje się, że niszcząc cudze mienie uprawiają
        sztukę.
        Nie, niedowartościowane dzieci, nie jesteście artystami, a jedynie miernymi
        wandalami, których nie stać na nic poza bezmyślnym niszczeniem cudzej
        właściwości i rzucanie k*rwami.
        Mówiąc krótko - idźcie sobie do innej piaskownicy. To miasto Was nie potrzebuje
        i wstydzi się za Was.
        • Gość: Anka Re: Grożą tropicielowi wandali - tym razem weźmie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.11.06, 19:13
          Ryj PEdale jak cos ci sie nie podoba to ty wypie..j z tego miasta CIebie tez
          nikt tam nie potrzebuje tylko powietrze zatruwasz i robisz sztuczny Tłum !!
          • Gość: Tomasz.bu Re: Grożą tropicielowi wandali - tym razem weźmie IP: *.joensuunelli.fi 21.11.06, 20:53
            Dziecko drogie. Nie wiem ile ty masz lat, ale ewidentnie ci pieluchy z gaci
            wystają, więc przestań się podniecać tym, że możesz kogoś bezkarnie publicznie
            sflugać. Jakoś nikomu to nie imponuje.
            To, że jesteś niedowartościowany(-a?) nie upoważnia Cię ani do niszczenia
            cudzej własności, ani do rzucania mięchem na prawo i lewo. A jak chcesz
            pokazać, że to miasto coś dla Ciebie znaczy, to zrób coś dla niego, zamiast
            uprawiać samogwałt po kątach za każdym razem, kiedy nabazgrolisz jakieś brednie
            tu czy gdzie indziej.
            Aha. Jeszcze jedno. Jak byłem w pierwszej klasie podstawówki też kolegom bardzo
            imponowało jak zacząłem bluzgać i rzucać takie teksty, jak Ty powyżej. Jednak
            normalnym dorosłym ludziom to nie imponuje, więc przestań się ośmieszać
            próbując udowodnić jaki to jesteś dorosły(-a), dziecko.
      • Gość: barnaba Re: Grożą tropicielowi wandali - tym razem weźmie IP: *.lodz.msk.pl 24.10.06, 16:19
        Cóż, namierzenie internauty po adresie IP nie jest żadnym problemem.

Pod warunkiem, że ktoś chce to zrobić.
      • brite Re: Grożą tropicielowi wandali - tym razem weźmie 24.10.06, 16:40
        Może wreszcie coś się ruszy i te niewyżyte dzieciaki z kupą w majtach (bo skąd
        ten krok w kolanach?) przestaną bezkarnie niszczyć miasto.
        • Gość: Anka [...] IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.11.06, 19:21
          • brite Re: Grożą tropicielowi wandali - tym razem weźmie 21.11.06, 19:26
            > wyprowac sie

Pisz wyraźniej. Mam wyparować, dziecinko?
          • hubar Re: Grożą tropicielowi wandali - tym razem weźmie 21.11.06, 22:11
            A z Wrocławia będą umięli się ci twoje poziomki odnaleźć w Łodzi?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka