jtull 03.09.06, 21:02 Znacie jakis godny polecenia zakad zegarmistrzowski w Łodzi, ktory poprawnie naprawia zegarki...bo, wybaczcie Panowie w budkach w marketach, mam wrazenie ze Panowie z marketow dobrze wymieniaja tylko paski i baterie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
camelot Re: Zegarmistrz w Łodzi??? 03.09.06, 21:10 Ja od wielu lat korzystam z usług prawdziwego fachowca który ma swój mały zakład przy ulicy Piotrkowskiej prawie na wprost pomnika Reymonta. Umie naprawić i stare zegarki i zegary ścienne i ruskie lub dedeerowskie budziki a także wymienić baterie i paski. Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: Zegarmistrz w Łodzi??? 04.09.06, 00:15 Pan zegarmistrz z Placu Kościelnego na Bałutach. konkretnie przy Zgierskiej naprzeciw wlotu Wojska Polskiego, tuż przy przystanku tramwajowym linii 4 i 5. Odpowiedz Link Zgłoś
evonka Re: Zegarmistrz w Łodzi??? 04.09.06, 10:13 w pawilonie na ul Pojezierskiej, blisko zgierskiej. jest mały punkt zegarmistrza.. od strony Pojezierskiej.. Odpowiedz Link Zgłoś
bloodmery Re: Zegarmistrz w Łodzi??? 04.09.06, 17:29 Z czystym sumieniem polecam zagarmistrza na Piłsudskiego 7 w wieżowcu Manhattanu wejscie na parterze od tyłu bloku( nie od strony klatek) ja temu panu powierzyłam mój zabytkowy bardzo cenny zegar i nie zawiodłam się więc polecam . Odpowiedz Link Zgłoś
markus.kembi Re: Zegarmistrz w Łodzi??? 04.09.06, 19:05 Na Jaracza przy Piotrkowskiej - doświadczony zegarmistrz, ale drogo bierze za swoje usługi, na ścianach u niego wiszą dyplomy, jest o ile dobrze kojarzę wiceprzewodniczącym państwowej komisji przeprowadzającej examiny państwowe na zegarmistrza. Odpowiedz Link Zgłoś
oja83 Re: Zegarmistrz w Łodzi??? 04.09.06, 20:26 na rzgowskiej rog bankowej i przystanek dalej rzgowska/wesola obydwaj swietni fachowcy Odpowiedz Link Zgłoś
zof.fia zegarmistrz w Łodzi 18.02.14, 15:58 Polecam sklep zegarmistrzowski przy Legionów 44, od wielu lat juź u nich kupuje, naprawiam i wymieniam baterie i jestem bardzo zadowolona, mila, profesjonalna obsluga, przystepne ceny :) Odpowiedz Link Zgłoś
jasienczyk14 Zegarmistrz Łódź 07.06.14, 11:32 Polecam Zegarmistrza z pl Słonecznego w Łodzi na Radogoszczu wschodzie , naprawialem u niego kilka zegarków i wszystkie pracują bezbłędnie , jedynie to ten Pan ma problem z terminami nie które prace trwały dość długo ale jak zrobił to naprawde dobrze, uratował mi juz mojego Jager le. coutre, Choparda i Tag Heuera Carrera. Myśle ze po śmierci Pana Jozwiaka z Andrzeja Struga to jeden z tych punktów w Łodzi w którym spokojnie mozna zostawić swój zegarek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adrian jbl Re: Zegarmistrz Łódź IP: *.play-internet.pl 13.09.17, 22:59 Dziwią mnie te przecukrowane opinie... oddalem swoj zegarek casio edifice na wymiane szybki ponieważ pękła podczas upadku. Pan szybkę wymienił, zadzwonil do mnie i powiedział, ze zegarek zrobiony tylko czasami sie zacina i chodzi w miejscu a po chwili znów rusza.pAn kazal przyjechac po niego i powiedział "ze coś zaradzimy"... to cos jak sie okazalo to wymiana calego mechanizmu (150zl okolo)... pojechalem do innego Tym razem ZEGARMISTRZA ktory naprawil to za 20 zl( wyczyscil pył ze stłuczonego szkła ktory blokowal jedną ze wskazówek.... nie polecam nikomu tego pana! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szklarz Re: Zegarmistrz w Łodzi??? IP: *.zarzew.net 07.06.14, 12:37 Ja polecam - Jaracza 1, Rzgowska 49, Struga 11. Kolejność przypadkowa. Panowie ratowali mi Seiko, Certine, Festine, Tissot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrr ex minister Nowak IP: *.adsl.inetia.pl 10.06.14, 00:10 zegarmiszcz światła purpurowy!PO telefon należy zgłosić się do Niesioła! Odpowiedz Link Zgłoś
mkubiak62 Re: Zegarmistrz w Łodzi??? 23.09.17, 17:23 Witam, Central od wielu wielu lat ten sam zegarmistrz i naprawdę bardzo dobry , polecam również na Tuwima przy biedronce . Odpowiedz Link Zgłoś
stanislaw1964 Re: Zegarmistrz w Łodzi??? 29.04.22, 15:44 Polecam Ci zegarmistrza z hali Bałucki Rynek (zaraz przy wejściu ,numeru box u nie pamiętam) Zawsze kolejka, dobre ceny, robił mi od tanich gruzów po złote mechaniczne na których wielu się wykładało Odpowiedz Link Zgłoś