05.11.01, 13:26
Ponoć w budynku, gdzie było kiedyś kino "Gdynia" nic obecnie nie ma poza kurzem
i stadami wałęsających się pająków. Gdyby mnie było na to stać, urządziłbym tam
kino trójwymiarowe (oczywiście jeśli budynek spełnia określone warunki
techniczne dla takiej inwestycji). Nakłady na nie nałożone pewnie zwróciłyby
się raz-dwa. Może ktoś podchwyci mój pomysł?
Obserwuj wątek
    • hubar Re: Kino 3D 18.01.02, 12:53
      I co, chyba nikt nie podchwycił Twojego pomysłu?

pozdrowy
      • Gość: geograf Re: Kino 3D IP: 10.0.219.* 18.01.02, 16:21
        bo taki to myśli, że strzeli napis 3D na budynku i od razu ludzie się zleca jak po darmowe wizy do USA...
        kto by tam chodził? jak się nie mylę to aktualnie jest bardzo mały wybór dla takich kin (w wa-wie podobno graja tylko 3)- zdecydowanie wolałbym pójśc do Silver, badź Bałtyku.....
        • Gość: Maceo się przygotuj-gadaj potem IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.01.02, 16:48
          Gość portalu: geograf napisał(a):

> bo taki to myśli, że strzeli napis 3D na budynku i od razu ludzie się zleca jak
          > po darmowe wizy do USA...
          > kto by tam chodził? jak się nie mylę to aktualnie jest bardzo mały wybór dla ta
          > kich kin (w wa-wie podobno graja tylko 3)- zdecydowanie wolałbym pójśc do Silve
          > r, badź Bałtyku.....

No witam "Pana Mądra Głowa". Nie praktykuje taki, ale za to dużo czyta i uważnie
          słucha.Nie był, nie widział, ale swoje wie,bo swój rozum ma....i to sprzeczne z
          naturą przezwisko - przewrotna bestyja.

Byłem
          Widziałem
          Bardzo się podobało - ale boli głowa
          Chciałbym jeszcze, chciałbym więcej. I Wam wszystkim polecam - przyszło nowe
          Niestety drogi inicjatorze ten projekt jest BARDZO KOSZTOWNY.
          i chyba lepiej zbudować taką salę od nowa - podwieszoną pod inną masową
          inwestycję,
          niż adoptować stary, choć zasłużony dla miasta budynek ( Zresztą sam ekran ma ok
          20m wysokości !)

Ale popieram z całego serca !
          Będę częstym gościem !

• Gość: geograf Re: się przygotuj-gadaj potem IP: 10.0.219.* 18.01.02, 21:27
            kiedyś mówili, że takie 3D kino ma byc w "budowanym" Łódź Plaza, w starej fabryce Norbelany na rogu Politechniki/Mickiewicza...
    • grover Re: Kino 3D 18.01.02, 23:19
      Fajnie by bylo.
      Sam bylem w IMAXIE (kino 3D w Wa-wie) i bylo niesamowicie, następnego dnia
      wybrałem się na kolejny seans. Impreza kosztowna, ale się opłaca. Coś
      niezwykłego. MAm nadzieję, że ktoś podchwyci ten pomysł, bo fajnie by bylo iść
      w Łodzi do takiego kina...

Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka