Gość: Wódz Kwiatkowski- brawo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 09:44 Taka mała akcja PO i tyle szumu. Co zabolało?. Tak mówi ulica, brawo za akcję aby tak dalej, będę głosował na Kwiatkowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: Platforma Obywatelska atakuje prezydenta Łodz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 09:53 BRAWO PO! BRAWO!!! tak trzymać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kandydat Re: Platforma Obywatelska atakuje prezydenta Łodz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 10:06 Panie Prezydencie, nie wolno powiedzieć, że Pan się do zadanych pytań nie ustosunkuje. jeżeli tak będzie, Łodzianie pomyślą, że coś jest na rzeczy. To bardzo zła Pana odpowiedź.Jako ten co głosował na Pana jestem zawiedziony. Tak nie można uprawiać polityki, Pana wyborcy czekają na odpowiedź, jej brak spowoduje, że się od Pana odsuną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz z Łodzi Gnojek ze Zgierza IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 05.09.06, 09:55 Dlaczego kandydatem PO na przydenta Łodzi jest jakiś cienias ze Zgierza? Dlaczego PO wmawia że emigracja łodzian za chlebem to wina Kropiwnickego? W Łodzi zarobki zawsze były najniższe z całego kraju. Brak dobrych pomysłów i dobrych polityków z PO.Tylko opluwanie i oskarżanie. Cienkie gnojki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sum Re: Gnojek ze Zgierza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 10:01 Brawo Pani Wiolu, to swietny materiał o realiach Łodzian. Ten kto nie widzi tego brudu, ulic z dziurami, albo tu nie mieszka, albo jest nie obiektywny. gazeta pisze od lat o tym samym, czyżby cicha współpraca z PO w sprawach łodzian , jeżeli tak to podpisuję się pod tym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rek Re: Gnojek ze Zgierza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 10:02 Ciekawe jak wygląda ten kto pisze o kimś "Cienias". Proponuję lustro nie każdy z nas jest doskonały. Brawo Panie Krzysztofie: Psy szczekają a karawana jedzie dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: foxtrot Brawo, Brawo, Brawo!!! IP: *.ips.lodz.pl 05.09.06, 10:15 Wielkie brawa dla pomysłodawców akcji! Wreszczie znalazł sie ktoś, kto nie boi się mówić prawy o rzadzacych. Widać, ze zmiany w łódzkiej PO miały sens i partiia wrwszcie zachowuje się jak opozycja. Tak trzymać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doradca medialny To wciąż zbyt mało - niech "rzucą mięsem"! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 12:16 Na plakaty powinno się dać hasła, typu: "Kropa musi odejść!", "Kropa jest g....!". Można też pod spodem dodać: "Już k... dośc tego". To by dodało ekspresji przekazowi medialnemu. Zresztą pan Krzysztof znajdzie mnóstwo jeszce lepszych przykładów dla swoich haseł, gdy przejdzie się po swojej kolebce - doskonale zarządzanym Zgierzu i popatrzy na ściany bloków. Jako specjalista gwarantuję, że taki przekaz rzeczywiście trafi do osób dotychczas nie głosujących na PO, a nawet do takich, co nie głosują wcale. A ci co niegdyś poważnie rozważali PO, na pewno pozbędą się jakichkolwiek rozterek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tellmemore Re: To wciąż zbyt mało - niech "rzucą mięsem"! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 00:57 Nie zauważyłem żadnych wulgaryzmów na plakatach Platformy. Nie wiem skąd te złośliwości u pracowników Kropiwnickiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jonasz Grabarczyk kontra Chądzyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 11:39 Panie Pośle Grabarczyk proszę przeprowadzić dla Panów z urzędu lekcję poprawnej polszczyzny. Brawo za akcję, oni się już nie pozbierają. Aż strach pomyśleć co jeszce Państwo w kampanii przygotowali. Brawo takiej PO oczekiwali mieszkańcy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz z Łodzi Re: Gnojek ze Zgierza IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 05.09.06, 10:23 Jestem łodzianinem z dziada pradziada. Wkórza mnie jak jakiś młody cienias(Kwiatkowski) z innego miasta który sam nie ma żadnego doswiadczenia mówi same ogólniki i frazesy i myśli że ma rację. Kwiatkowski ma tylko takie doświadczenie że podczepił się pod rząd Buzka i był tam pomagierem.To że w Łodzi zarobki są słabe to raczej wina idola PO Balcerowicza.Samorząd nie ma wpływy na wysokość płac. Pajacu ze Zgierza czy w twoim mieście nie ma tych samych problemów które są w Łodzi? Zrób porządek w Zgierzu i dopiero później możesz krytykować innych. Łódź jest zbyt poważnym miastem żeby tu rządził jakiś gnojek bez doświadczenia i umiejętności,tylko dlatego że promuje go partia niudaczników. Poprzednicy PO Parzyjagła i Czekalski to zapowiedź tego co chcecie zrobić w moim mieście .Cieniasy z PO wstydzcie się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: Gnojek ze Zgierza IP: *.orange.pl 05.09.06, 10:16 Do Grzegorza z Łodzi Przedstaw się z imienia i nazwiska, opisz nam swoje dokonania abyśmy wszyscy mogli określić kim ty jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz z Łodzi Re: Gnojek ze Zgierza IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 05.09.06, 10:55 Nie ja ubiegam się o fotel prezydenta miasta. Nie ja zabiegam o poparcie wyborców. Startując na taki urząd trzeba mieć doświadczenie i umiejetności. Kwiatkowski nie ma ani jednego ani drugiego.Nie jest też lokalnym liderem PO w Łodzi.Nie wiadomo kto z PO stoi za plecami Kwiatkowskiego? Kwiatkowski jest najbardziej niekompetentnym z wszystkich startujących w wyborach na prezydenta miasta . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ślad Re: Gnojek ze Zgierza IP: *.orange.pl 05.09.06, 11:39 Zarzucanie Kwiatkowskiemu braku doswiadczenia jest co najmniej mało poważne. Kwiatkowski jest samorządowcem z trzynastoletnim doświadczeniem, czyli dużo większym niż Kropiwnicki. Był także doradcą premiera. I jest Łodzianinem. Uciekanie się do argumentów w stylu cienias wiele o tobie mówi. Ponawiam prośbę poprzednika. Przedstaw nam siebie i swoje dokonania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz z Łodzi Re: Gnojek ze Zgierza IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 05.09.06, 11:51 Ponawiam odpowiedź. Nie ja ubiegam się o fotel prezydenta miasta. Nie ja zabiegam o poparcie wyborców. Startując na taki urząd trzeba mieć doświadczenie i umiejetności. Kwiatkowski nie ma ani jednego ani drugiego.Nie jest też lokalnym liderem PO w Łodzi.Nie wiadomo kto z PO stoi za plecami Kwiatkowskiego? Kwiatkowski jest najbardziej niekompetentnym z wszystkich startujących w wyborach na prezydenta miasta . jaeżeli jest inaczej przedstaw faktyczne dokonania Kwiatkowskiego. Mam prawo do swojego zdania nie muszę się z niego tłumaczyć. Szlag mnie trafia że zamiast informacji o dokonananiach waszego kandydata piszecie że mam się spowiadać z własnego życia.Może jestwęscie KGB lub GRU .Jestem osobą prywatną nie ubiegam sie o urząd. To wasz kandydat cienias ma przedstawić swoje dokonania i umijętności. Zamiast atakować moją opinie udowodnijcie że warto na takigo mydłka głosować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: głos grzegorz frustrata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 13:42 Grzesiu do roboty a nie na forum siedzieć! To nie wina Balcerowicza a tym bardziej Kwiatkowskiego, że nie masz pracy. natomiast prezydent miasat odpowiada za kształtowanie rozwoju naszej aglomeracji w tym także takie przygotowanie mista aby przyciagałao odpowiednich inwestorów. Zaledwie 16% Łodzi posiada plan zagospodarowanai przestrzennego - to chyba świadczy o niedowładzie Kropiwnickiego. Jakbyś uważnie śledził zycie polityczne Łodzi, łodzianinie z dziada pradziada, to byś wiedział, kto stoi w PO za Kwiatkowskim. A mianowicie: Zarząd Powiatu, Rada Powiatu i Rada Regionu. Cóż, wywieszone bilboardy odwołuja sie do powszechnie znanych faktów i nie są elementem kampanii wyborczej a jedynie kampanii informacyjnej, a to zasadnicza róznica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz z Łodzi Re: grzegorz frustrata IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 05.09.06, 14:13 Frustratami to może są zwolennicy PO skoro potrafią robić tylko wycieczki osobiste. Ad.1.Nie jestem bez pracy . Ad.2.Napisałem że w Łodzi są niske zarobki za co odpwiedzialność ponosi wasz idol Balcerowicz.O Kwiatkowskim napisałem tylko tyle że ogólnie jest cienkim kandydatem na urząd prezydenta. Ad 3.Prezydent Łodzi odpowiada tylko za miasto a nie za aglomerację. Ad.4.Kropiwnicki potrafi przyciągnąć inwestrów(np.Gillete,Idesit,Dell). Ad 5.Na ważne funkcję publiczne w wyborach bezpośrednich wystawia się albo liderów albo znane osobistości, a nie aparatczyków z drugiego szeregu. To że w Łodzi kandyduje nikomu nie znany wiceprezydent Zgierza nie świadczy o sile PO w regionie. Ad.6.Co do treści reklam wyborczych to są tak marne jak program PO którego nie ma.PO jest nieodrodną córką nieboszczki UW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: głos Re: grzegorz frustrata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 16:20 Własnie brak odpowiedzialnosci za aglomeracje i poczucia wielowymiarowości lódzkich interesów jest przejawem braku kompetencji prezydenta Kropiwnickiego. Tylko we współpracy z otaczajacymi Łódź osrodkami miejskimi i pełnienie roli lidera pozwoli choćby na sensowne zagospodarowanie terenów granicznych. To nie Kropiwnicki przyciaga inwestycje tylko duza liczba studentów a także tania siła robocza.Dobrej koniunktury nawet Kropa nie da rady zniszczyć. Na co sie stawia to może drogi Frustrato zachowaj dla własnej organizacji. Wiedza na temat programu sugeruje całkowita ignorancje. Program samorządowy dla poszczegolnych dzielnic stworzony przez PO był prezentowany na konferencjach prasowych opisywanych także przez Gazetę. "wasz idol" - towarzyszu ja jestem jednoosobowym autorem odpowiedzi na twoje posty. Nie wiem skad ten "wasz". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz z Łodzi Odpowiedź dla "głos" IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 05.09.06, 16:47 Kropiwnicki jest jedynym kompetentnym prezydentem od wielu lat. Jeżeli dyskutkujesz to odpisuj na konkretne problemy. Inwestor nie pojawi się w łodzi tylko dlatego że w Łodzi jest tania siła robocza,lub jest dużo studentów.Kropiwnicki przez swoje planowe działanie stanowi dla inwestorów odpowiedniego partnera.To Kropa poprawił stan finansów miasta i zatrudnił profesjonalną firmę która wyznaczyła kierunki rozwoju miasta. Tramwaj regionalny to też pomysł Kropiwnickego. Tzw.program samorządowy PO dla dzielnic to stek pobożnych życzeń typu remont piaskownicy co może wykonać Rada Osiedla. Podaj mi dokonania i osiągniecia pana Kwiatkowskiego i odpowiedz dlaczego w Łodzi PO wystawia kandydata z drugiego rzędu. Szukałem w necie,także na stronach PO.O Kwiatkowskim który kandyduje na prezydenta Łodzi nie ma nic. Pisz o faktach a nie o bajkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daniel Re: Odpowiedź dla "głos" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 21:08 Szkoda, że PO poświęca interes miasta dla interesu partii - Kropiwnicki jest naprawdę niezłym prezydentem, potrafił w większości odłożyć na bok swoje poglądy i zając się sprawnym zarządzaniem miasta. A co do delegacji - to jak ma nawiązać kontakt z innymi samorządami (np w sprawie lotów na Ukrainę) bez wyjazdów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek do Daniela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 22:22 Danielu, w którym momencie Kropiwnicki odłożył na bok swoje poglądy? 1. Czy wtedy jak zlikwidował Paradę Techno? 2. Czy wtedy jak walczył z hipermarketami i Manufakturą? 3. Czy wtedy jak nie zaprotestował, gdy Łódź i region starciły 300 mln euro To tylko trzy przykłady. Każdy z nas zna ich więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lotnik Re: Odpowiedź dla "głos" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 23:42 Właśnie!!! - lotów na Ukrainę:-))))) Kropiwnicki poleciał zanasze pieniądze i co? Nic na Ukrainę nie lata. Lansowana i finansowana przez władze miasta linia lotnicza okazała się kompletną klapą. Nasze pieniądze poszły w błoto, ale co dostojnicy zobaczyli Ukrainę to ich!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gosiakz oto i jeden fakt 05.09.06, 22:32 Stanowisko Ogólnopolskiej Konferencji RZECZPOSPOLITA SAMORZĄDNA 2003 zorganizowanej w Łodzi dnia 8 marca 2003 roku z inicjatywy Prezydenta Łodzi Jerzego Kropiwnickiego (fragm.) V. Budownictwo - mieszkalnictwo - infrastruktura 3. Zarządzanie mieszkaniami: ˇ Gminy (jednostki komunalne) nie powinny bezpośrednio zarządzać zasobami mieszkaniowymi, gdyż nie obejmuje tego definicja użyteczności publicznej (eliminuje to konkurencję, nie wymusza racjonalności itp.). ˇ Występuje sprzeczność interesów gminy z interesem jednostki gminnej, która we wspólnotach mieszkaniowych najczęściej nie wykonuje funkcji właścicielskiej w imieniu gminy. ˇ Obowiązujące przepisy ustawowe są dostosowane do sytuacji normalnej, to znaczy do zarządzania zasobami mieszkaniowymi na zasadach rynkowych. ˇ Nowelizacji wymaga art. 20 ustawy o własności lokali. ˇ Występuje nieuzasadnione zróżnicowanie prawne zasobów mieszkaniowych różnych rodzajów. Kierunki działań: ˇ Niezbędne jest prawidłowe określenie i wykonywanie funkcji właścicielskich gminy w stosunku do jej zasobów mieszkaniowych. ˇ Konieczne jest doprowadzenie do urynkowienia zarządzania zasobami mieszkaniowymi. ˇ Niezbędne są zmiany prawne we wskazanym zakresie.(koniec cytatu) Minęły 3 lata , A DO DNIA DZISIEJSZEGO ZAKŁADY BUDŻETOWE ZARZĄDZAJĄ NIERUCHOMOŚCIAMI WSPÓLNOTOWYMI ! c.d.n. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZenonA Raport McKinsey to akurat kompromitacja Kropy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 06:49 Wiesz,udałeś się z tą strategią Mc Kinseya. Same oczywistości za 4mln. Przeczytaj ten wątek forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=443&w=42344183&a=42344183 Nowi rządzący powinni się zainteresować,kto zarobił na wytransferowaniu z miasta takiej kasy za informacje o tym,co wszyscy i tak wiedzieli Odpowiedz Link Zgłoś
skodabodzio Re: grzegorz frustrata 06.09.06, 13:06 Ad.2.Napisałem że w Łodzi są niske zarobki za co odpwiedzialność ponosi wasz > > idol Balcerowicz. Wszystkiemu winny balcerowicz? A moze Zydzi i komuchy? Nie winni sa decydenci, chcby tacy jak dzisiejszy PiS ktory zabiera lodzi fundusze unijne, przenosi droge S8 do piotrkowa czy przenosdi najwieksze panstwowe spolki PHFi BOT do warszawy. A Kropaszenko bezkrytycznie i bezwarunkowo popiera Pis wiec jest wspołwinny tym decyzjom. I nie mow mi ze za PO byloby tak samo. PO nie rzadzi tylko PiS i Kropiwnicki i to jego rozliczamy. Mial szanse, po poprzednikach z SLD kazdy, nawet mierny prezydent mial szanse wypasc lepiej od poprzednikow, ale to nie wystarczy byc lepszym od peczaka czy panasa by byc dobrym prezydentem. > Ad 3.Prezydent Łodzi odpowiada tylko za miasto a nie za aglomerację. I to jest jeden z zarzutow dla kropiwnickiego. ze sie ograniczal do miatsa, zamiast dbac o cala aglomeracje. jak walczyl chociazby o S8 to czemu nie wspolnie z pabianicami, sieradzem itd. > Ad.4.Kropiwnicki potrafi przyciągnąć inwestrów(np.Gillete,Idesit,Dell). Della jeszcze nie ma. Oby nie bylo jak z P&G.Poza tym Dell, Gillette to zasluga SLD. To oni w negocjacjach zaproponowali i forsowali lodz, a to ze kropaszenko im nie przeszkadzal nie oznacza ze nalezy jemu dac za to zaslugi. > Ad 5.Na ważne funkcję publiczne w wyborach bezpośrednich wystawia się albo > liderów albo znane osobistości, a nie aparatczyków z drugiego szeregu. A kim jest Kropiwnicki, przeciez nie liderem ani osobistoscia, bo gdyby byl nim, to by go PiS nie traktowal jak lokaja > To że w Łodzi kandyduje nikomu nie znany wiceprezydent Zgierza nie świadczy o > sile PO w regionie. wole mlodego wiceprezydenta zgierza niz ZcHNowsko-AWSowskoPiSowskiego przechodzonego politykiera > Ad.6.Co do treści reklam wyborczych to są tak marne jak program PO którego nie > ma.PO jest nieodrodną córką nieboszczki UW. Chyba zawarte w nich osiagniecia Kropy sa marne. Tu sie zgadzam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz z Łodzi Odpowiedź dlas skodabodzio IP: *.gprspla.plusgsm.pl 06.09.06, 13:54 2.Jeżeli twierdzisz że winy za niskie zarobki w Polsce a w Łodzi w szczególności nie ponosi wasz geniusz ekonomiczny Balcerowicz to jesteś w stanie pomroczności jasnej jak jeden z synów byłego prezydenta RP.To z jego winny Polska podpisał niekorzystne układy stowarzyszeniwe z UE.To z jego winy Polska jest miejscem ciągłego schładzania płac . W Łodzi prezydentem jest Kropiwnicki z ŁPO, a w radzie miasta większość ma lewica.Co do przenoszenia central spółek do Warszawy to prezydent Kropiwnicki się z tym nie zgadza. 3.Kropiwnicki jest za przebiegiem S8 według pierwszego projektu. 4.To za prezydentury Kropiwnickiego Łódź poprawiła sytuację finansową co widać w rankingach .To za jego prezydentury sprawnie działają służby ułatwiające inwestorom prać. 5.Wybory bezpośrednie są właśnie po to by lokalni liderzy mieli mocny mandat społeczny.Jakim liderem jest jakiś chłopacyna ze Zgierza? Czy w mieście którego jest wiceprezydentem zlikwidował te problemy które wytyka Kropiwnickiemu?Czy Zgierz jest miastem mlekiem i miodem płynacym, z pięknymi drogami,wspaniałymi obiektami sportowymi?Czy mieszkancy Zgierza zarabiająogromne pieniądze i nikt nie wyjeżdza za pracą na zachód.Nie wspomnę o bezrobociu którego w Zgierzu napewno nie ma.Że jesteś uprzedzony do poglądów Kropiwnickiego to nie znaczy że jakiś chłopaczyna ze zgierza jest powaznym kandydatem.Nie lubię lewicy ale ona wystawiła swojego lidera Makowskiegoa nie jak PO jakieś chłystka. Kropiwnicki jest liderem ŁPO. Napisz mi kim jest ten wasz Kwiatkowski.Pewnie sam nic o nim nie wiesz. 6.Reklamy wyborcze PO są ak samo cienkie jak wasze działanie.I tak samo kłamliwe. Kiedy dowiem się kim jest pan Kwiatkowski i jakie ma osiągnięcią. Czy kotokolwiek z sympatyków PO na forum wie kto to jest? Czy ktokolwiek z członków PO w Łodzi wie kimjest wasz kandydat? Nie wstdźcie się Piszcie śmiało. Odpowiedz Link Zgłoś
adwach Re: Panie Rafale!!! 05.09.06, 12:39 W pracy ( tj. w Orange) to się pracuje a nie wypowiada przez pół dnia na forum!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek do adwach IP: *.toya.net.pl 05.09.06, 19:43 ale czasami trzeba w słusznej sprawie :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: de_ent Platforma Obywatelska atakuje prezydenta Łodzi IP: *.range86-134.btcentralplus.com 05.09.06, 10:16 a czekalski to byl przeciez ich kolega, tzn pani pitusinskiej katusinskiej co jest teraz w platformie i jak byl prez lodzi to robil takie zniwa ze hej po 500 tysiecy od hipermarketu bral za pozwolenie na budowe to wiedza co mowia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kat Re: Platforma Obywatelska atakuje prezydenta Łodz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 10:24 Czekaklski to był wróg Katarasińskiej. Pomyliłeś osoby:Czekalski to przyjaciel Rosseta z UW-dziś PD. Ale sobie SLD koalicjanta znalazło. Odpowiedz Link Zgłoś
maxxman Re: Platforma Obywatelska atakuje prezydenta Łodz 05.09.06, 10:24 Dzięki tej akcji wiem jedno: NIE ZAGŁOSUJĘ NA PO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vox Re: Platforma Obywatelska atakuje prezydenta Łodz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 10:27 Ja wbrew Tobie zagłosuję nas nich!Brawo Platformo, to są spełnione oczekiwania nas łodzian Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abo w końcu hasła na poziomie dostępnego elektoratu IP: 81.219.160.* 05.09.06, 10:37 łódź nie jest elitarna, łodź jest zasciankawa, bo taka jest większość jej mieszkańców.jej nieliczne elity, od miasta zdają sie separować.kontakt z rzeczywistoscią miejską zatraciły. hasła napisane językiem ludzi ulicy. dla mnie bomba, kto nie czuje ten trąba... lekcja zadana przez pis i samoobronę odrobiona celująco. gratulacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klacz Platforma Obywatelska atakuje prezydenta Łodzi IP: *.orange.pl 05.09.06, 10:48 Ale będzie gorąco! Po forum widać, że Łódź podzieliła się na zwolenników Kwiatkowskiego i Kropiwnickiego. To dobrze, że PO daje alternatywę dla układu spod znaku PiS-u i Samoobrony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgosia Re: Platforma Obywatelska atakuje prezydenta Łodz IP: *.lublin.mm.pl 05.09.06, 11:29 "PO daje alternatywę dla układu spod znaku PiS ...." Należy tu dodać : Alternatywę 4, tę z filmu Barei. W sporze o to, kto jest, a kto nie jest kumplem Czekalskiego niech no młodzież sięgnie do listy płac Zarządu Regionalnego "S" w roku 81. I co tu ma do rzeczy budowanie "napięcia" w kontekście opozycji Peło do Pis. Przecież Kropiwnicki nie jest z PiS. Zdejmijcie wreszcię tę żałosną ramotę, graną już wielokroć, z afisza. I niech się wreszcie dowiem,kto w tej ramocie odstawia Anioła z "Alternatywy 4" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turysta z Lodzi Re: Platforma Obywatelska atakuje prezydenta Łodz IP: *.gaya.sk 05.09.06, 10:50 Z innego watku: "Prezes firmy Remo-Bud Sławomir Jędrzejczak odważnie zauważył, że jeśli miasto podczas przetargów na inwestycje pomagać będzie łódzkiemu kapitałowi w walce z zagranicznymi firmami, on będzie pomagał klubom. Ten sam temat podchwycił Zygmunt Pater, prezes firmy Mosty Łódź. – Jeśli wygram przetarg na budowę Puław (chodziło o węzeł autostrady w rejonie tego miasta – przyp. dk), na oba kluby dam po milionie złotych – powiedział Pater." Jawna, czysta propozycja. Czy to juz zaproszenie do korupcji w bialy dzien, czy tez wymsknely sie publicznie formy prowadzonych rozmow w gabinetach UML ? A Kropiwnicki lezke roni nad nieuczciwa kampania ? Jesli ma czyste rece moze ich pozwac do sadu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucassoo Re: Platforma Obywatelska atakuje prezydenta Łodz IP: 212.160.172.* 05.09.06, 10:53 do sądu??Kropa musi odejść tak czy siak....w łodzi robi sie padaka!!!! my młodzi uciekamy z łodzi bo jest syf.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komuto a Tomaszewski , Kuś i s-ka ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 12:16 ale pozostawi Tomaszewskiego i całą resztę popleczników , a to jest dopiero bagienko ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witek Platforma Obywatelska atakuje prezydenta Łodzi IP: *.in-addr.ventura.pl 05.09.06, 11:13 Moze Kropa jest dobrym finasista, ale przez te wyjazdy nie widzi co sie dzieje w tym miescie. Jak wyglada Kilinskiego, Zachodnia, ze na miescie wali moczem, a wiekszosc kamienic jest pomazana, a przystnkow zdewastowana. Doszlo juz nawet to tego, ze mieszkancy wobec braku reakcji wladzy sami postanowili dzialac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witek przeczytaj to! IP: *.in-addr.ventura.pl 05.09.06, 11:17 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=443&w=47950969 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: głos Re: przeczytaj to! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 13:59 dobre, dobre, ale autor postu nie grzeszy intelektem. LOT to skład graffiti a nie jeden człowiek. Nie LOTY tylko LOT. Kto jest w składzie? Trzeba przesledzić towarzyszace graffiti. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin P Re: przeczytaj to! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 20:08 Sam kolego nie grzeszysz intelektem. Teraz wiem, ze to grupa, ale nie ma kogos takiego jak Lot i nie nazywaj tego mazania graffiti! Jestes jednym z tych jelopow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GG Platforma Obywatelska atakuje prezydenta Łodzi IP: *.orange.pl 05.09.06, 11:42 Brawo PO! Tak trzymać! Akcja ostra, hardcorowa. Urzędasy mają pełne gacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adi ocw Re: Platforma Obywatelska atakuje prezydenta Łodz IP: *.lodz.dialog.net.pl 05.09.06, 11:49 głosowałem na Kropiwnickiego głosowałem na PIS zagłosuje na Kropiwnickiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgosia Re: Platforma Obywatelska atakuje prezydenta Łodz IP: *.lublin.mm.pl 05.09.06, 11:56 Utrwalacze oraz Obalacze ! Władza ludowa jast Woma wdzięczna ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poldek Re: Platforma Obywatelska atakuje prezydenta Łodz IP: *.lodz.dialog.net.pl 05.09.06, 20:11 zapomniałęś dodac: pracuję u kropiwnickiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: imigrant Platforma Obywatelska atakuje prezydenta Łodzi IP: *.toya.net.pl 05.09.06, 11:55 prawda w oczy kole, drogi panie prezydencie kropiwnicki... Odpowiedz Link Zgłoś
skodabodzio Wreszcie PO pokazuje ze ma jaja 05.09.06, 12:02 Mam nadzieje ze to poczatek nowej PO. Bojak do tej pory to sie zachowywala jak jakis prawiczek. Oby tylko frakcja inteligencikow nie byla w niej gora, bo znowu zamiast celnych i czulych atakow i blizkriegu bedzie piep... i narzekanie. Nie oszukujmy sie, dzis dla inteligencji nie ma alternatywy, musi glosowac na PO. Alternatywa jest nie pojsc na wybory, tylko wtedy niech te osoby nie biadola ze jest zle.Mozna sie tez obrazic sie ze PO walczy z PiS metodami z jajami zamiast robic akademie i wybrac PiS - tylko wtedy wybiera sie partie, ktorej szefem propagandy jest kurski - czlowiek stosujacy zaklamanie i obelgi na poziomie gebelsa i NKWD. Mozna wreszcie wybrac SLD czy jak to sie teraz to zwie. Mozna zaglosowac na partie ktora bedzie miala madrych ludzi, dobry program i poparcie 0,001%, ma sie czyste sumienie ale nic wiecej. Wiec jak widac alternatyw nie ma. Inteligencja jesli jest inteligentna musi zaglosowac na PO. Lepiej wybrac grype niz dzume albo cholere, to chyba jasne. A co do kampanii, ona nie jest skierowana do inteligencji, bo myslaca jej czesc pomysli i zaglosuje. ona jest skierowana do prostych ludzi, i warto im uswiadomic takimi plakatami ze ta papka kropy i PiSu jest stekiem klamstw. A te plakaty to zrobia. Oby to byla nowa jakosc w PO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgosia Re: Wreszcie PO pokazuje ze ma jaja IP: *.lublin.mm.pl 05.09.06, 12:07 " Inteligencja, jeśli jest inteligentna ....." No,problem jest ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOMEK Platforma Obywatelska atakuje prezydenta Łodzi IP: *.toya.net.pl 05.09.06, 12:07 do Grzegorza z Łodzi- a kto według Ciebie jest kompetentny,Makowski który trzymał z Millerem i innymi komunistami??a może Kropa sterowany z tylniego fotela przez jednago z wice-prezydentów.I nie mów,że nie musisz sie tłumaczyc bo skoro wyrażasz swoje zdanie powinieneś je podeprzec konkretnymi argumentami a Ty widocznie takich nie masz,PS,brawa dla R.R. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz z Łodzi Re: Platforma Obywatelska atakuje prezydenta Łodz IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 05.09.06, 12:19 Oczywiście że nie muszę się tłumaczyć.Nie ja ubiegam się o urząd. Faktem jest że Makowski i Kropiwnicki mają ogrmne doswiadczenie w porównaniu do takiego Kwiatkowskiego.Miasto to nie koło gospodyń . Ostatecznie liczy się tylko głos wyborcy który pójdzie i odda ważny głos w wyborach.Żadna klaka robiona na forach internetowych nie ma znaczenia.PO brak własnego dobrego kandydata zastepuje atakiem na Kropiwnickiego.Nie jest to nowośc ponieważ PO i jej młodzieżowa przybudówka zawsze atakowała Kropę.Proszę napiszcie jakie dokonania ma wasz kandydat ?A mnie wyborce możecie tylko poprosić o poparcie . Faktycznie młodzieżówka PO to banda lewaków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: głos Grzesiu bez stresu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 13:45 Grzesiu do roboty a nie na forum siedzieć! To nie wina Balcerowicza a tym bardziej Kwiatkowskiego, że nie masz pracy. natomiast prezydent miasat odpowiada za kształtowanie rozwoju naszej aglomeracji w tym także takie przygotowanie mista aby przyciagałao odpowiednich inwestorów. Zaledwie 16% Łodzi posiada plan zagospodarowanai przestrzennego - to chyba świadczy o niedowładzie Kropiwnickiego. Jakbyś uważnie śledził zycie polityczne Łodzi, łodzianinie z dziada pradziada, to byś wiedział, kto stoi w PO za Kwiatkowskim. A mianowicie: Zarząd Powiatu, Rada Powiatu i Rada Regionu. Cóż, wywieszone bilboardy odwołuja sie do powszechnie znanych faktów i nie są elementem kampanii wyborczej a jedynie kampanii informacyjnej, a to zasadnicza róznica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek do Grzesia IP: *.toya.net.pl 06.09.06, 08:16 ale Grzesiu umie tylko krytykowac,prawdopodobnie nawet na wybory nie chodzi bo najłatwiej siedziec caly dzień w domu i pisac bzdury,nie Grzesiu?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz z Łodzi Do Tomka IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 06.09.06, 08:29 Ja nie krytykuję.Pokazuje tylko że cienias ze Zgierza nie powinien kandydować w Łodzi.Podajcie osiągnięcia waszego kandydata.Nigdzie w internecie nie mogę ich znaleźć.Miałkość programowa i niemoc organizacyjna PO jest porażająca.Program typu naprawić piaskownicę jest śmieszny.Kim jest Kwiatkowski i kto z PO za nim stoi?Jeżeli nie macie żadnych argumentów to uciekacie się do ataków na prezydenta który dla miasta zrobił naprawdę dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek do Grzegorza IP: *.toya.net.pl 05.09.06, 16:44 hej kolego,Ty chyba masz jakąś obsesję na punkcie PO,po pierwsze w ogóle nie znasz się na polityce i mylisz lewaków z PO,a po drugienie umiesz żadnych merytorycznych argumentów przedstawic,a Kwiatkowski ma doświadczenie bo wice- prezydent Zgierza to chyba coś,nie uważasz,weź lepiej zastanów się najpierw trzy razy zanim coś napiszesz,a jak masz jakieś kompleksy to do lekarza się wybierz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz z Łodzi Odpowiedź dla Tomka IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 05.09.06, 17:28 Jak młodzieżówka PO od czterech lat atakuje prezydenta Łodzi (który jest umiarkowanym konserwatystą )z lewicowych pozycji to co można o nich powiedzieć? Młodzieżówki robią tylko to co im każą ich macierzyste partie. Podaj mi życiorys i dokonania pana Kwiatkowskiego bo w internecie jakoś o nim nic nie ma.Potwierdza to fakt że PO wystawiła do wyborów polityka z drugiego rzędu.Jak startujesz na prezydenta Łodzi to musisz być politykiem z dorobkiem.Uczyć to się możesz działając w radzie osiedla. Pewnie Katarasińska i Drzewiecki nie pozwolili nikomu się wychylić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziomal Kropiwnicki umiarkowanym konserwatystą? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 18:38 Jeśli Kropa jest umiarkowanym konserwatystą to faktycznie każdy kto go atakuje jest "lewakiem". Tylko, że on jest członkiem organizacji, która nazywa się ZChN, czyli katolicko-narodowej. A ZChN z umiarkowaniem ma niewiele wspólnego. Grzegorzu z Łodzi, uśmiałem się do łez !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz z Łodzi Re: Kropiwnicki umiarkowanym konserwatystą? IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 05.09.06, 22:28 Przy waszym Niesiołowskim to Kropiwnicki jest chodzącą łagodnością.I nie zmienia co sezon partii politycznej jak Niesiołowski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Kropiwnicki umiarkowanym konserwatystą? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 22:32 Ale teraz zmienia, na PiS :( Nie wiedziałeś tego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz z Łodzi Odpowiedź dla Maćka IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 05.09.06, 22:34 Kropiwnicki nie jest kandydatem PIS tylko ŁPO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dębol Re: Odpowiedź dla Maćka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 22:54 Kropa pewnie dostanie poparcie od PiSu. PiS nie ma żadnego dobrego kandydata. A wszyscy widzieli jak Kropa właził w tyłek Kaczyńskim i mówił o IV RP. Fuj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz z Łodzi Odpowiedź dla "Dębol" IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 05.09.06, 23:01 Po prostu Kropiwnicki ma stałe poglądy polityczne.Czy PIS go poprze czas pokaże. PO wystawiła natomiast jakiegoś cienkiego gościa ze swojego dalekiego zaplecza.Gościu nie ma żadnych osiągnięć ani doświadczenia.Kto się kryje za kandydatem PO.We wszystkich miastach wojewódzkich PO wystawiła mocnych kandydatów, tylko w Łodzi jakiegoś gamonia ze Zgierza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rex Re: Platforma Obywatelska atakuje prezydenta Łodz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 12:16 Płot to może jet u Ciebie w domu. Nareszcie piszą to co mówią prości ludzie. Platformo do przodu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgosia Re: Platforma Obywatelska atakuje prezydenta Łodz IP: *.lublin.mm.pl 05.09.06, 12:17 "Plajtformo do przodu !" Plajtformo przodem do przodu ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żwir Re: Platforma Obywatelska atakuje prezydenta Łodz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 12:24 Cały urząd pisze!. a te małe bilbordy wiszą i będą wisieć. Szkoda Państwa wysiłku, prawdy się nie ukryje. Miasto przeżywa kryzys.Jego władza broni już tylko najbliższy dwór. Ciekawe któremu z nich puszczą nerwy, i zostawi Kropę. Zawsze ci którzy mówią, że Prezydent jest piekny, pierwsi wbijają nóż. szkoda Kropiwnickiego, takich to mieć współpracowników! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cmr Re: Platforma Obywatelska atakuje prezydenta Łodz IP: *.4web.pl 05.09.06, 12:23 A mi się to nie podoba. I mimo, iż zagłosuję na platformę w wyborach to jednak uważam, że Kropiwnicki aż tak złym prezydentem nie był. Zrealizowano wiele nowych inwestycji, zrobiło się jakoś czyściej i ładniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: głos Kropa na 3- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 13:52 To prawda. Kropiwnicki nie był/jest najgorszym prezydentem Łodzi. Byc może był nawet najlepszym. Ale to nieoznacza, że to szczyt tego na co zasługuja łodzianie. Jak dal mnie to jego ocena wypada na 3-. Oczywiscie w porównaniu z Wrocławiem i Poznaniem a nie z Czekalskim. Zreszta to cyba nie przypadek, że zarówno Wrocław, Poznań jak i Gdańsk i Gdynia są zarządzane przez ludzi z PO. Te miasta kwitna.Łódź ma ogromna sznase rozwoju, ale potzrebuje zmiany prezydenta. Potzreba nam człowieka młodego i energicznego.W moim przekonaniu jest to Kwiatkowski - czemu? U niego widac zapał do pracy. To nie gwarantuje sukcesu, ale jest dobrym prognostykiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roosevelt5 Re: Kropa na 3- IP: *.toya.net.pl 05.09.06, 14:29 A propo Czekalskiego. Czy wiesz, że aresztowano go w 2001 roku w świetle fleszy i kamer, tuż przed wyborami do sejmu. Po prawie roku, tuż przed wyborami do samorządów, sprawa weszła na wokande i znowu było głośno o nim. Przez następne lata sprawa ucichła w mediach, a smród pozostał. Teraz mamy 2006 rok i człowiek jest bez wyroku. Jeśli jest winien to niech będzie zasądzony wyrok, a jeśli nie to należy uniewinnić. Tak przynajmniej będzie uczciwiej w stosunku do opini publicznej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: głos Re: Kropa na 3- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 15:14 Co do Czekalskiego racja. Jesli nie ma wyroku to z jakiegos powodu. nie jestem prawnikiem, nie pracuje w prokuraturze, nie byłem w UW.Sprawe z nam z mediów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz z Łodzi Re: Kropa na 3- IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 05.09.06, 15:48 U Kwiatkowskiego i jego politycznych mocodawców widać tylko aptetyt na stołki.Jeżeli będzie taki pracowity jak PO(bojkot głosowań)w sejmie to naprawdę wielka przyszłość przed nim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: głos Re: Kropa na 3- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 16:24 Calkowity brak wiedzy panie Grzegorzu.Aż przykro czytać.czym się wyraża ten apetyt na stołki - może jakies konkrety.Boznów popada pan w klimat chorych insynuacji rodem z Radyja. Bilboardy platformy spełniaja swoja rolę - pobudzaja do dyskusji.Gdyby prezydent Kropiwnicki miał troche odwagi to by na nie odpowiedział.Tam nie ma zadnych oskarzeń bez pokrycia.Chetnie podyskutuje o przedstawionych na bilboardach stwierdzeniach. Które z nich jest fałszywe? Odpowiedz Link Zgłoś
vazz Widac na forum aktywnosc działaczy part. 05.09.06, 12:21 Do wszystkich panó z PiS i PO, opuśćie z łaski swojej to forum i gdzie indziej prowadzcie swoje dyskusje ok? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sfinks Re: Widac na forum aktywnosc działaczy part. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 12:26 Tak racja, PiS i PO, kropiwnicki i Kwiatkowski, tu juz nie ma miejsca dla Makowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robak Re: Widac na forum aktywnosc działaczy part. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 12:27 Pan Prezydent nie słucha ludu i znów jedzie na 14 dni do Izraela. Za czyje to pieniądze ten wyjazd. Tu się nic nie zmieni jak zostanie Jerzy. czas na zmiany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trzy_kropki Platforma Obywatelska atakuje prezydenta Łodzi IP: *.uml.lodz.pl 05.09.06, 12:27 Ta akcja to kompromitacja Platformy. Do tej pory ceniłam ich za uczciwość i walkę Fair Play... szkoda, że zapomnięli jak to jest i zaczynają dążyć do pyrusowego zwycięstwa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miś Re: Platforma Obywatelska atakuje prezydenta Łodz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 12:29 Jak to boli ,że PO chce wygrać Prezydenta w Łodzi. jak czyta się inne wątki na forum, to przypuszczam że ci sami oburzeni pisali, że PO w Łodzi nic nie robi, że jej nie ma. Zdecydujcie się urzędnicy. Rozdwojenie to pewien objaw!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fair Fair Play IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 12:39 FAIR PLAY dotyczy urzędów gmin, do których łódzki magistrat się nie zalicza !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KubaSchilbe Miasto należy do Fair Play, a PO rzuca pomyjami. IP: *.toya.net.pl 06.09.06, 00:15 Platforma straciła w moich oczach wszystko. Mój głos w Łodzi na nich nie padnie. Łódź ostatni naprawde się rozwija, a rzucanie takich pomyj to wstyd PO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peter Re: Miasto należy do Fair Play, a PO rzuca pomyja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 01:00 Łódź się rozwija? Spójrz na Wrocław czy Gdańsk. Jesteśmy daleko w tyle za tymi miastami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Reeset Re: Platforma Obywatelska atakuje prezydenta Łodz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 16:06 Hej, Trzy kropki! Fajnie tak wypisywać się na forum w czase pracy w UMŁ ?? Widać twoje IP *uml.lodz.pl !!! Nieźle, urzędnicy Kropy zostali zaprzęgnięci do kampanii wyborczej. Pięknie. I to za nasze pieniądze. Ale wstyd!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lea Re: Platforma Obywatelska atakuje prezydenta Łodz IP: 194.42.117.* 05.09.06, 12:51 co za bzdurne hasła, a jeszcze bardziej trywialne argumenty; ogólnie poziom rynsztoka, tak - rynsztokowa platforma obywateli porażonych zawiścią do prezydenta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Platforma Obywatelska atakuje prezydenta Łodz IP: *.toya.net.pl 05.09.06, 13:23 może nie jets to wymarzony język w jakim Platforma robi kampanię ale zauważcie co robi PiS??Przecież to kaczory z Kurskim na czele zaczęły obrzucac błotem PO! A co oni zrobili przez ten rok?? WIELKIE NIC.Miało byc tansze państwo a jest droższe,udają,że jednym dają ale przecież z pustego i Salomon nie naleje,komuś muszą zabrac,LUDZIE OTWÓRZCIE OCZY,i do tego kumają się z Giertychem i Lepperem.Jak dlamnie zostaje tylko jedna alternatywa-PO i Krzysztof Kwiatkowski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgosia Re: Platforma Obywatelska atakuje prezydenta Łodz IP: *.lublin.mm.pl 05.09.06, 14:06 Plajtforma ma zaprawę w bilbordzeniu. Proponuję zatem : PO i jej alternatywa Kwiatkowski. ("zostaje tylko JEDNA alternatywa- PO i Krzysztof Kwiatkowski") Koniunkcji mówimy nasze kategoryczne NIE ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roosevelt5 Platforma Obywatelska atakuje prezydenta Łodzi IP: *.toya.net.pl 05.09.06, 14:09 PO bazuje na opiniach i odczuciach ludzkich. Reputacje jest łatwo popsuć, a bardzo trudno naprawić i na to potrzeba czasu. Największy wpływ na dzisiejszą ocene (dot. korupcji) miały poprzednie ekipy. Nie głosowałem na Kropiwnickiego, ale muszę przyznać, że przełamał pewną niemoc. Trudno to nazwać hossą, ale przynajmniej pierwsze kroki zostały zrobione. A swoją drogą to Łódź jest przykładem, że można rządzić gdy poglądy polityczne prezydenta miasta są inne od przewagi w RM. No cóż. Taka kampania, jakie mamy społeczeństwo. Jeśli wyniki wyborów pokazały, że wygrywa partia, która obrzuca błotem innych, to czemu się dziwić. Tylko dokąd to prowadzi? Odpowiedz Link Zgłoś
skodabodzio Re: Platforma Obywatelska atakuje prezydenta Łodz 05.09.06, 14:25 A swoją drogą to Łódź jest przykładem, że można rządzić gdy poglądy polityczne > prezydenta miasta są inne od przewagi w RM. rzadzic to mozna i zza krat jak pokazal piotrkow. Sztuka jest rzadzic madrze i skutecznie. A to kropiwnickiemu nie wyszlo. Takim sztandarowym przykladem jednym z wielu jest droga S8, dwa lata temu chyba glowny punkt jego walki o Lodz. dzis od swoich partyjnych koelgow, ktorym dal bezwarunkowe poparcie dostal prezent w postaci przenosin i nawet nieppotrafi dosadnie zaprotestowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgosia Re: Platforma Obywatelska atakuje prezydenta Łodz IP: *.lublin.mm.pl 05.09.06, 14:39 "Prezydent Łodzi Krzysztof Kwiatkowski w ZADADZIE ze Zgierza" + fota. Belborda ustawcie na każdym rogu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: głos Pani Gosi - szambo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 15:28 W zasadzie szkoda komentarza.Pani wynurzenia są mocno nasycone fekaliami kłamstw. Kwiatkowski mieszka od lat w Łodzi. A z tego ,że ma doświadczenie samorządowe trudno robic zarzut. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgosia Re: Pani Gosi - szambo IP: *.lublin.mm.pl 05.09.06, 16:17 Panie elektoracie Drzewieckiego. Tu trzeba podprogowo. Tak, jak z tym Aleksandrem Wielgim i tą staruszką ! No piękne to było po prostu. Jak teraz już pójdzie z belborda, że ten Aleksander chce zusammen, tfu - RAZEM, no to wyborcy jak nic będą afirmować : prezio łodzi kwiatkowski ze zgierza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roosevelt5 Re: Platforma Obywatelska atakuje prezydenta Łodz IP: *.toya.net.pl 05.09.06, 14:41 Pieniądze na S8 pochodzą z budżetu krajowego i funduszy europejskich. Niestety PiS dzieli pieniądze tam gdzie wygrał wybory lub ma przewagę w samorządach. Przekaz jest jasny. Głosujcie na nas, bo nic nie dostaniecie, ewentualnie będą to resztki ze stołu. Podobnie jest z lotniskiem. Pieniądze wyszarpał Gosieskiemu, a w rewanżu nie wpisali Lublinka na listę europejską, a to oznacza pominięcie najbardziej rozwijającego się w ostatnim roku lotniska w podziale nie małych funduszy europejskich. Kropa jest w trudnej sytuacji. Wspierał w wyborach do sejmu PiS, a teraz kopią go w tyłek. Gdzie ta lojalność, że nie wspomnę o prawie i sprawiedliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: głos Re: Platforma Obywatelska atakuje prezydenta Łodz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 15:25 Zgadzam sie całkowicie.Niestety ta niemoc wskazuje na niekorzyść Kropy.Przeciez nie wybierzemy go z litości, że go koledzy oszukali.Prawda jest taka,że układ Kropy z PiSem działa na szodę miasta.Kropiwnicki jest zbyt słaby, żeby coś wywalczyc a jednoczesnie zbyt od nich uzalezniony, żeby sie sprzeciwiać. Te paltformiane bilboardy mają tą zalete, że jasno definiuja sytuacje. "PiS rządzi. Łodzi zabrano 1 200 000PLN"- to fakt.Z jednej strony oczywista wina PiSu (także łódzkiego) ale i Kropy.Europejski algorytm podziału funduszy był dla nas duzo korzystniejszy (właśnie o te 1,2 mld).Czemu Kropiwnicki nie nagłośnił sprawy??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Leszczyński Re: Platforma Obywatelska atakuje prezydenta Łodz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 16:15 Fakt. J.Kropiwnmicki nie nagłośnił sprawy utraty 300 tys. Euro dla regionu łódzkiego z funduszy europejskich, ponieważ ma być kandydatem PiS na prezydenta Łodzi. Ciężko by mu było zaatakować PiS i J.Kaczyńskiego, skoro prosi PiS o poparcie dla siebie. Fotel prezydencki jest dla niego cenniejszy niż dobro miasta i regionu :( Odpowiedz Link Zgłoś
skodabodzio Re: Platforma Obywatelska atakuje prezydenta Łodz 05.09.06, 15:27 Pieniądze na S8 pochodzą z budżetu krajowego i funduszy europejskich. > Niestety PiS dzieli pieniądze tam gdzie wygrał wybory lub ma przewagę w > samorządach. > Przekaz jest jasny. Przeciez PiS wygral w sieradzu. a sieradz na tym traci najwiecej. Mysle ze dostal tam wiecej glosow niz w belchatowie czy piotrkowie. Wiec sie mylisz. Po prostu liczy sie partykularny interes piotrkowa bo stamtad jest jurek i kielc bo jest gosiewski. Na przeniesieniu pieniedzy w okolice tomaszowa zyskuje tez warszawa gdzie PiS przegral z kretesem, w lodzi wynik byl remisowy wiec nie wciskaj ciemnoty. Głosujcie na nas, bo nic nie dostaniecie, ewentualnie będą to resztki ze stołu. > Podobnie jest z lotniskiem. Przekaz jest jasny, lodzi sieradzowi mozna zabrac bo malo tracimy a w warszawie czy piotrkowie mozna wiele zyskac. Pieniądze wyszarpał Gosieskiemu, a w rewanżu nie wpisali Lublinka na listę > europejską, a to oznacza pominięcie najbardziej rozwijającego się w ostatnim > roku lotniska w podziale nie małych funduszy europejskich. No wlasnie, a co to ma wspolnego z wyborcami i wynikami wyborow? Nic, marne gierki polityczne malych ludzi. A kropa sam sie w te gierki wmanewrowal, co bylo jego najwiekszym bledem, bo powinien walczyc wykorzystujac swoj kapital glosow i stanowisko o interes lodzi a nie liczyc na dobra wole PiS Kropa jest w trudnej sytuacji. > Wspierał w wyborach do sejmu PiS, a teraz kopią go w tyłek. > Gdzie ta lojalność, że nie wspomnę o prawie i sprawiedliwości. Kropie brak jaj. I to wszystko. zamiast dbac o interes wyborcow i walczyc o inwestycje i drogi dla lodzi to sie bawil w te mierne intrygi. Jak ktos lize d... za nic to nie ma co liczyc na lojalnosc. pis wyczul ze kropa i tak ich poprze co by nie zrobili i dlatego kopnal go w d... ale w ta sytuacje sam sie kropa wpedzil, bo nie potrafil nic wynegocjowac i sie postawic gdy jeszcze byl czas. Kropa powinien zrobic podobna kampanie przeciwko pis jak teraz robi PO pol roku temu, jak zabierano BOT i PHF do warszawy, jak byly cyrki z pieniedzmi na lublinek, jak dostalismy miernote z lublina, jak LSSE zaczela iwestowac w warszawie. dzis PiS by wogole sie w lodzi nie liczyl i by musial zwrocic to co zabral, bo alternatywa bylbay spektakularna porazka w drugim co do wielkosci miescie w polsce. a tak PiS wie ze ma tu jelenia ktory przynajmniej przejdzie do drugiej tury i jesli przegra to minimalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: politolog Migalski ostatnio cały czas sie myli IP: 167.3.114.* 05.09.06, 16:28 Według niego PO dawno miała się rozpaść. PiSior z niego, że aż śmierdzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Z Migalskiego fachowiec jak z koziej d...y trąba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 21:37 Migalski to miał chyba tyle mylnych przepowiedni, że trudno zliczyć. Nie dość,że według niego PO już miało dawno nie być, to i SLD miało nie przekroczyć progu w zeszłym roku www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_050627/publicystyka/publicystyka_a_2.html Kto w Wyborczej chodzi poradę do tego faceta??? Przecież co diagnoza to strzał kulą w płot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roosevelt5 Re: Platforma Obywatelska atakuje prezydenta Łodz IP: *.toya.net.pl 05.09.06, 18:53 Zerknij w mape. Na przesunięciu drogi S8, najwęcej skorzysta Bełchatów. Dzisiejsza 8-ka omija Piotrków. Nawet gdyby ruch na 8-ce był kilkadziesiąt razy większy, Piotrków tego nie odczuje. Może trochę. Przeglądałem prase lokalną GW. Stąd taki mój wniosek. W regionie łódzkim PiS nie może się pochwalić sukcesami wyborczymi. Sieradz dla PiS-u to nie wszystko. Obserwując z boku scene polityczną a zwłaszcza PiS, dochodzę do wniosku, że w PiS-ie obowiązuje chierarchia. Im bliżej Kaczorków tym większe możliwości. A Kropiwnicki jest w drugim lub trzecim szeregu. Choć i tak jest bliżej Kaczorków od łódzkich poselskich PiS-owców. Ci to zwykli żołnierze do głosowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helmut z Chojen Re: Platforma Obywatelska atakuje prezydenta Łodz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 16:28 Wreszcie PO pokazała, że nie boi się Kropiwnickiego. Bardzo dobry pomysł z tymi plakatami i hasłami! Do tej pory miałem wrażenie, że Kropa kieruje PO, bo siedziała cicho. Teraz widać, ze tak nie jest. Gratuluję!! Oby tak dalej. Kropiwnicki nie może dłużej być prezydentem Łodzi. On ośmiesza to miasto. Odpowiedz Link Zgłoś
ordynat.uchleja Re: Platforma Obywatelska atakuje prezydenta Łodz 05.09.06, 16:33 Teraz też widać to samo, bo PO nie siedzi cicho. Jest potrzeba. Idąca za tą potrzebą PO wydaje pożądany odgłos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konradsylwester Platforma Obywatelska atakuje prezydenta Łodzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.06, 16:48 wsiok na prezydenta miasta Lodzi, ten kwiatkowski<kto to jest> niech spada do warszawki natychmiast!!!!!!zapewne pijaczek i frajerek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: Platforma Obywatelska atakuje prezydenta Łodz IP: *.lodz.dialog.net.pl 05.09.06, 20:17 Słyszeliście wypowiedź Chadzyńskiego w ŁWD? Słoma z butów mu wyszła. Aż żal było na niego patrzec. Platforma kompletnie go załatwiła, Kropa i jego klika są w szkou. Brawo PO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mir Re: Platforma Obywatelska atakuje prezydenta Łodz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 10:38 Chądzyński wypowiada się w imieniu Kropiwnickiego, takiej wiochy dawno w Łodzi nie było. Ten kto wymyślił plakaty to geniusz, pokazał że król jest nagi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reks Re: Platforma Obywatelska atakuje prezydenta Łodz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 10:43 Kropa sprzedał po ukazaniu się bibordów Tomaszewskiego i Chądzyńskiego za poparcie PiS-u. Im wmawia, że po wyborach jak wygra to PiS może im naskoczyć i oni wrócą do urzedu. Jak ci kolesie się oszukują-cała prawica, głosuj na lewicę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lenon Re: Platforma Obywatelska atakuje prezydenta Łodz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 11:08 Chądzyński twarz Urzędu Kropiwnickiego- żal tych panów jak oni mówią i wyglądają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Klika Kropiwnickiego... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 19:12 ...sama się atakuje. wypowiedzi Chądzyńskeigo, buta Tomaszewskiego, niekompetencja urzedników, "brak czasu" Kropiwnickiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PD. Kandydat Platformy stosuje grubiańskie chamstewko. IP: *.toya.net.pl 05.09.06, 22:21 Taki język PO jest obrzydliwy. Nidy nie zagłosuje na Kwiatkowskiego, który jest gotowy zrobić wszystko aby tylko zaistnieć. Kandydat Platformy stosuje grubiańskie chamstewko. Może w Zgierzu tak bywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tedi Re: Kandydat Platformy stosuje grubiańskie chamst IP: *.lodz.dialog.net.pl 05.09.06, 23:05 Ten język nie jest obrzydliwy. Nie jest drastyczny. Nie ma tam kłamstw. Jest za to pokazana prawda, która została przekazana w bardzo dosadny sposób. Widac, że Kropiwnickiego zabolała ocena jego bezproduktywnej prezydentury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: głos pd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 00:19 No co Ty? Nie zagłosujesz na Kwiatkowskiego?Straszne. BO BĘDZIESZ GŁOSOWAŁ NA MAKOWSKIEGO. To się nazywa ideowiec z PD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seba Re: Kandydat Platformy stosuje grubiańskie chamst IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 01:11 Gość portalu: PD. napisał(a): > Taki język PO jest obrzydliwy. Nidy nie zagłosuje na Kwiatkowskiego, który jest > > gotowy zrobić wszystko aby tylko zaistnieć. Kandydat Platformy stosuje > grubiańskie chamstewko. Może w Zgierzu tak bywa. Obrzydliwe są rządy Kropiwnickiego, który trzyma w Urzędzie wiceprezydentów oskarżonych o korupcję. Chamstwem natomiast były wypowiedzi Chądzyńskiego w ŁWD, którego jedynym argumentem na plakaty PO była wypowiedź na temat okularów Kwiatkowskiego. To było dopiero żenujące. Odpowiedz Link Zgłoś
skodabodzio Widze prawda jest obrzydliwa 06.09.06, 13:14 A wspaniale sa klamstwa w ustach ludzi z UML. Juz nie moge sluchac, jak slysze ludzi Kropiwnickiego gadajacych chociazby o ich wielkim wsparciu przy rewitalizacji centrum lodzi. Mysle ze wladze inwestora realizujacego najwieksza inwestycje rewitalizacyjna w tej czesci europy maja troche inne zdanie niz te klamstwa. A moze wspaniale sa klamstwa ze kropiwnicki przyciaga inwestorow? Tylko prosze mi wymienic ktorych, bo ja znam tylko jednego z indii ktory prawie wybral lodz ale w koncu skonczyl we wroclawiu. Phillips, Indesit i pochodne z nimi to zasluga rzadow SLD, jezeli bedzie Dell, to podobnie, bo to Belka zmienil lokalizacje inwestycji z Goleniowa na Lodz. Dzis jak od 9 miesiecy rzadza przyjaciele kropy, wyraznie widac jak on przyciaga inwestorow. W lodzi nie liczac tych zalatwionych przez SLDE nie ma ani jednego nowego a LSSE inwestuje poza lodzia. I wina jest tez kropy, bo dwa lata temu skonczyly sie tereny pod inwestycje a kropa dopiero teraz sie obudzil. OBRZYDLIWE TO SA KLAMSTWA RZADZACEJ EKIPY I W LODZI I W POLSCE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zigi Rozalski Re: Platforma Obywatelska atakuje prezydenta Łodz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 22:43 Brawo PO. Tak trzymac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vic Platforma Obywatelska atakuje prezydenta Łodzi IP: *.lodz.dialog.net.pl 05.09.06, 22:51 Dla mnie akcja jest ok. Dosadne hasła, które pokazują opinie łodzian o Kropiwnickim. Pora odsunąc tego załosnego tetryka od władzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Platforma Obywatelska atakuje prezydenta Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 23:52 Jestem za uwagami PO. Nareszcie ktoś ma odwagę głośno mówić prawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: głos ŁWD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 00:17 Pieknie się Chądzyński pokazał w ŁWD. Całkowity brak kultury osobistej. Emerytom z UMŁ puszczaja nerwy.Czyja, że się kończy czas koryta i przyjdzie zapłacic za kase wyłudzona od Gałkiewiczów. Jeśli to co robi PO jest tak strasznie agresywne, tak bardzo poniżej poziomu to chyba Ci, którzy tak głoszą nie widzieli poprzedniej kampanii parlamentarnej; nie słyszeli macierewicza; nie wiedza od giertycha, że Kuroń to zdrajca itp. Gdzie tu jest opluwanie ludzi albo kampania negatywna. Tam sa tylko fakty, ale do nich Kropa i jego lokaje nie ma odwagi się odnieść. W sumie dobrze, że na komentarz nie wysilił się Tomaszewski, bo by się chyba udławił od ślinotoku szczerbol jeden. - o to jest chamstwo i niemerytoryczny argument a nie to, ze zgodnie z prawda, Kropa nie ruszył palcem jak na Pisuary 300mln euro zabierały! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tro Re: ŁWD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 10:51 Chądzyński na Prezydenta zamiast Kropy, to dopiero będą jaja. Kiedyś rozdawał podkowy dla Policji, tylko taki gość od Kropy może to wymyśleć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witek Re: ŁWD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 10:57 Droga redakcjo Pan Migalski ma wątpliwe sukcesy analizy politycznej. Przed wyborami parlamentarnymi mówił , że SLD nie przekroczy progu z Olejniczakiem, oj jak sie pomylił. Choć głosuję na SLD uważam pomysł Posła Grabarczyka z PO za świetny. Gratuluje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lepalc Re: ŁWD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 11:16 Zmiana przewodniczącego Regionu z Poseł katarasińskiej na Grabarczyka, dała animusz łódzkiej PO. Dobrze, że Poseł Grabarczyk wprowadził nowe metody komunikowania się z łodzianami(plakaty). Jaki powstał szum to każdy widzi. mam nadzieję, że Grabarczyk ma jeszcze jakieś pomysły w zanadrzu. To może być wielki sukces PO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: głos To nie Grabarczyk!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 09:49 Czy Lepalc to Jakub Lepalczyk? Nie istotne. W każdym razie Grabaryczyk nie ma z tym nic wspólnego.Jego tchórzostwo niemal nie zablokowało akcji!!!Do wyłacznie zasługa Grubskiego i zarządu a przede wszystkim sztabu.Tam naszczęscie Grababarz nie ma nic do powiedzenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PO No wlasnie Grabarczyk nie ma nic do gadania IP: *.lodz.mm.pl 07.09.06, 10:42 Grabarczyk nie ma nic do powiedzenia w łódzkiej PO a to dlatego, ze obecny zarzad jest jeszcze z nadania pani Katarasinskiej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bałuciarz Re: No wlasnie Grabarczyk nie ma nic do gadania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 21:16 W tym co piszesz niema żadnej logiki! Skoro podobno jak piszesz obecny zarząd jest ze starego nadania,to jakim cudem: 1.Grabarczyk został wybrany szefem regionu.Czyżby głosowały na niego krasnoludki?Bo w to, że głosowali na niego ludzie Katarasińskiej nie uwierzę. 2.Grabarczyk poparł Kwiatkowskiego jako kandydata na prezydenta Łodzi. 3.Od momentu wyboru Grabarczyka łódzka PO stałasię bardziej ekspansywna i widoczna. Skąd taka zmiana skoro, jak sugerujesz rządzą nią nadal ludzie Katarasińskiej. To wszystko układa się w logiczny ciąg wypadków. Nie rozumiem tylko dlaczego niektórzy chcą udowodnić,że najnowsza akcja nie jest pomysłem Grabarczyka. Nie ma się czego wstydzić,to dobry pomysł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KubaSchibel Platforma prezentuje Prymitywizm.Przebili Leppera. IP: *.toya.net.pl 06.09.06, 00:21 Platforma zachowała się prostacko, mój głos na nich nie padnie. Leper to przy nich inteligent. Powiatowa Platformo wstydź się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak mały Re: Platforma prezentuje Prymitywizm.Przebili Lep IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 01:07 Prostacko? może PO użyła kilku dosadnych sformułowań, ale to Kropiwnicki powinien się wstydzic, że zmarnował swą czteroletnią kadencję. Nie potrafi odpowiedziec na żaden z zarzutów Platformy. Mamy dziurawe drogi czy nie? Ilu Łodzian wyjechało w poszukiwaniu pracy? Czyż bezrobocie w Łodzi nie jest najwyższe wśród 16 miast wojewódzkich? Czy przeprowadzono remonty łódzkich stadionów? A czy Wiceprezydenci są oskarżeni o korupcję? W ŁWD Chądzyński mało nie dostał spazmów jak zobaczył plakaty PO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sum Re: Platforma prezentuje Prymitywizm.Przebili Lep IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 11:03 Jak możesz mówić o Grabarczyku prostak i porównywać go do Samoobrony. PO w łodzi to partia przyszłości, w maju wybrali bardzo dobrze, jaki efekt przygotowana przez Grabarczyka perfekcyjna kampania przeciwko Kropie. Brawo Panie grabarczyk. zawsze na Pana będę głosować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fin Re: Platforma Obywatelska atakuje prezydenta Łodz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 11:13 Co zrobi teraz Makowski, raport NIK, zaciązy na jego wyniku. Musi zrobić ruch do przodu. Kto wie udzrzy w Kropę czy Kwiatkowskiego, czy może już się poddał, a byłaby to wielka szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaśmin Grabarczyk kontra Kropiwnicki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 11:34 Na listach PO w Łodzi będą znani sportowcy Józef Młynarczyk i T Gapiński, to jest realizacja zapowiedzi zjazdowych Posła Grabarczyka. To znak że Po w Łodzi bedzie miała bardzo silne listy do samorządu lokalnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: centrolew piłkarze do rady? debilizm. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 16:50 Piłkarze do samorządu? Trzeba być kompletną idiotką, żeby sądzić, że oni mają kwalifikacje do zasiadania w radzie. Czemu nie wystawicie Myszki Mickey albo Dody Elektrody, kretyni? Doda też jest popularna, a jak pokaże cycki - macie murowane 30%. Jak za komuny - włókniarki do sejmu... Ja głosuję na centrolewicę. Odpowiedz Link Zgłoś