Gość: 1910 IP: *.toya.net.pl 25.09.06, 04:25 ebo najlpszy w Polsce jest łódzki Widzew RTS. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: . Re: Na półmetku rundy lider nadal z Bełchatowa IP: *.crowley.pl 25.09.06, 19:24 co na to lekarze? Pozdrowienia dla GKS-u z Krakowa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peak Re: Na półmetku rundy lider nadal z Bełchatowa IP: *.toya.net.pl 25.09.06, 20:03 dobre :-))) buhahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Na półmetku rundy lider nadal z Bełchatowa IP: *.tpnet.pl 25.09.06, 23:07 kolega 1910 wyrwał się pielęgniarkom w trakcie zastrzyków oszałamiających, albo był po innych środkach, stąd to "ebo najlpszy". Trzy byki w jednym krótkim zdaniu (jeszcze ten "łódzki") Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi! IP: *.toya.net.pl 26.09.06, 06:58 Kolega Gość wyrwał się z tego samego szpitala. W drugim zdaniu brak orzeczenia. Zasady interpunkcji w jego wypowiedzi są lekceważone. Pierwsze zdanie z błędami gramatycznymi. Taką krótka wypowiedź i tyle w nim błędów występuje.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi! IP: *.tpnet.pl 27.09.06, 03:05 nie - ja jestem ze szpitala łódzkiego, a Ty z podłódzkiego. Jakie błędy gramatyczne zrobiłem Twoim zdaniem? Chyba, że pod Łodzią uczą inaczej niż w Łodzi. Ostatnia część mojej wypowiedzi jest stwierdzeniem faktu, a nie zdaniem. Nie musi zatem być w nim orzeczenia. A dodatkowe przecinki oddzielają zdanie wtrącone, co jest zasadą interpunkcji, nespa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910 Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi! IP: *.toya.net.pl 27.09.06, 05:05 masz kompleksy żydzie z Karolewa? chyba tak. pamietaj WŁADCY MIASTA WŁÓKNIARZY> na pole, durniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FanFan No i "zwieracze puściły" obelgi i brak argumentów IP: *.zdnet.com.pl 27.09.06, 16:49 Alem się uśmiał po pachy. Ot nocne wypowiedzi niecenzuralne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 Re: No i "zwieracze puściły" obelgi i brak argume IP: *.chello.pl 27.09.06, 21:17 lepiej nie fikaj temu panu 1910, bo to wazna szycha jest. z jego dupy jehowi robia chrzcielnice w czasie swoich dorocznych spedow na kurniku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi! IP: *.tpnet.pl 29.09.06, 02:04 ach, chylę głowę Wielki Cadyku spod Łodzi. Twoja mądrośc i argumentacja mnie poraża. A na pole chętnie się udam. Wyjdę z dworu, w którym mieszkam aby popodziwiać okoliczne pola gdy będę jechał do Bełchatowa Ty natomiast udaj się na dwór. Z pola na wsi Widzew, na którym mieszkasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi! IP: *.tpnet.pl 27.09.06, 03:11 I jeszcze: 1) "wypowiedź" jest rodzaju żeńskiego, więc skąd to "w nim" się bierze u szanownego Kolegi "1910". 2) Zdania nie zaczynamy od słowa "Taką". A nie jest to u Kolegi niezamierzonym błędem, gdyż nic nie usprawiedliwia trzymania klawisza "alt" w tym momencie pisania. Przypadkowym błędem tego typu mógłby być np. "krołik" zamiast "królik" albo coś innego w tym stylu. Odpowiedz Link Zgłoś
dreszczu GieKSa liderem! 27.09.06, 16:28 Po tym spotkaniu GieKSa umocni sie na pozycji lidera :) ŁKS niech szuka punktow w innych meczach, nie mam nic przeciwko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi! IP: *.toya.net.pl 27.09.06, 20:15 Kot mi skakał po klawiaturze w trakcie pisania tego postu (rodzaj meski) i wcisnął przypadkowy alt... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 masz z kotem zwiazek partnerski? IP: *.chello.pl 27.09.06, 21:20 on umie pisac a ty czytac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: masz z kotem zwiazek partnerski? IP: *.tpnet.pl 29.09.06, 02:09 1908 napisał: "masz z kotem zwiazek partnerski?" 1910 prawie jak premier :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi! IP: *.toya.net.pl 29.09.06, 07:43 To co jest normą wśród kibiców ŁKSu, u kibiców RTSu Widzew Łódź jest wynaturzeniem -> nie sypiamy z kotami oraz nie mamy obrzezanych siusiaków EOT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi! IP: *.tpnet.pl 29.09.06, 02:06 Cóż widzę, że w podłódzkim jeszybocie uczą nie tylko polszczyzny, ale i matematyki. Np. cyfrę 1922 zapisujemy jako 1919 z gwiazdką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi! IP: *.tpnet.pl 29.09.06, 02:07 oczywiście miało być 1910 z gwiazdką. Biję się w piersi za swój błąd, którego na kota nie zrzucę - bo potrafię się przyznać do swoich błędów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi! IP: *.toya.net.pl 29.09.06, 07:41 To przyznaj się dlaczego kibicujesz ŁKSowi z Karolewa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi! IP: *.tpnet.pl 29.09.06, 17:22 kot Ci to podpowiedział? Bo teoria mówiąca, że ja jestem z Karolewa jest równie prawdziwa jak teoria mówiąca, że Widzew nie będzie miał potężnych problemów z utrzymaniem (nawiastem mówiąc życzę wam wygrania tych baraży o utrzymanie, bo nieco głupio byloby bez derbów). To, że kiedyś dyskutowałem z jakimś podmiejskim co to pojechał za ocean azbest zrywać, a podpisuje się karolew - nie oznacza jeszcze wcale tego, że stamtąd jestem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolew Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi! IP: *.range81-157.btcentralplus.com 30.09.06, 00:24 nigdy nie dyskutowałem z żadnym przydworcowym kundelkiem pt. Gość, bo nie zniżam się do poziomu wylizywaczy trybunowo-tunelowych miazmatów. I tyle w temacie, kto jest z Karolewa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi! IP: *.tpnet.pl 02.10.06, 21:55 a Ty nawet przydworcowym kundelkiem być nie możesz, bo w USA zlikwidowano koleje pasażerskie. Ani nawet nie możesz wylizywać trybunowo-tunelowych miazmatów, bo w USA w piłkę grają geje i dziewczyny. Został Ci niższy poziom: być zawodnym kibicem Widzewa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolew Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi! IP: *.range81-129.btcentralplus.com 03.10.06, 08:18 bez komentarza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Widzew szkodzi miastu Łodzi! IP: *.tpnet.pl 06.10.06, 02:52 a ja olewam tego z karolewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi! IP: *.toya.net.pl 29.09.06, 07:48 Drogi Gościu chciałem Ci powiedzieć abyś od czasu do czasu wyjechał gdzieś dalej za al. Unii. Zobaczysz wtedy że w Łodzi i w Łódzkim jest nieco odmienna struktura kształcenia młodzież niż w Izraelu. Mamy szkoły podstawowe, gimnazja, licea, technika itd... a nie jakieś tam jeszyboty. Jakżeś wpadł na pomysł Watsonie że gwiazdka przy 1910 oznacza 1922??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi! IP: *.tpnet.pl 29.09.06, 17:32 Wielce Szanowny 1910*. Nie musiałem wpaść na pomysł. Wystarczy przewertować obiektywne źródła (np. roczniki prasy sprzed I i II wojny. One podawały fakty w czasie rzeczywistym, wszelakie późniejsze opracowania nieco ją - na życzenie I sekretarzy wiadomo czego - upiększyły). Wc ten sposób można poznać prawdziwą datę założenia RKS Widzew pod Łodzią, którego tradycje sobie dopisujecie. Na dodatek mozna się dowiedzieć wielu ciekawych rzeczy. Np. tego, że tenże RKS Widzew istniał 3 lata, ale potem pan hrabia się o coś zezłościł i zlikwidował przyzakładowy klubik. Po kolejnych 2 latach klub reaktywowano, i tak jeszcze ze 2 razy do wybuchu wojny. Jakaś nieciągłość historyczna drobna, nespa? Po wojnie oczywiście władze nie zezwalały już ani na panów hrabiów, ani na rozwiązywanie robotniczego towarzystwa. A nawet, aby podnieść jego prestiż włączyły wieś Widzew do miasta Łodzi. Ale widać szkoły podstawowe, gimnazja, licea, technika w Łódzkiem nie uczą korzystania z ogólniedostępnych źródeł bibliotecznych. W Łodzi uczą - przynajmniej te szkoły, do których uczęszczałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b-cz-b Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.06, 09:21 "W drugim zdaniu brak orzeczenia" hmmmm. to się nazywa równoważnik zdania i jest całkowicie poprawne gramatycznie. Odpowiedz Link Zgłoś