Dodaj do ulubionych

Na półmetku rundy lider nadal z Bełchatowa

IP: *.toya.net.pl 25.09.06, 04:25
ebo najlpszy w Polsce jest łódzki Widzew RTS.
Obserwuj wątek
    • Gość: . Re: Na półmetku rundy lider nadal z Bełchatowa IP: *.crowley.pl 25.09.06, 19:24
      co na to lekarze? Pozdrowienia dla GKS-u z Krakowa :)
    • Gość: Peak Re: Na półmetku rundy lider nadal z Bełchatowa IP: *.toya.net.pl 25.09.06, 20:03
      dobre :-))) buhahahaha
    • Gość: Gość Re: Na półmetku rundy lider nadal z Bełchatowa IP: *.tpnet.pl 25.09.06, 23:07
      kolega 1910 wyrwał się pielęgniarkom w trakcie zastrzyków oszałamiających, albo
      był po innych środkach, stąd to "ebo najlpszy". Trzy byki w jednym krótkim
      zdaniu (jeszcze ten "łódzki")
      • Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi! IP: *.toya.net.pl 26.09.06, 06:58
        Kolega Gość wyrwał się z tego samego szpitala. W drugim zdaniu brak orzeczenia.
        Zasady interpunkcji w jego wypowiedzi są lekceważone. Pierwsze zdanie z błędami
        gramatycznymi. Taką krótka wypowiedź i tyle w nim błędów występuje....
        • Gość: Gość Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi! IP: *.tpnet.pl 27.09.06, 03:05
          nie - ja jestem ze szpitala łódzkiego, a Ty z podłódzkiego. Jakie błędy
          gramatyczne zrobiłem Twoim zdaniem? Chyba, że pod Łodzią uczą inaczej niż w
          Łodzi.
          Ostatnia część mojej wypowiedzi jest stwierdzeniem faktu, a nie zdaniem. Nie
          musi zatem być w nim orzeczenia. A dodatkowe przecinki oddzielają zdanie
          wtrącone, co jest zasadą interpunkcji, nespa?
          • Gość: 1910 Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi! IP: *.toya.net.pl 27.09.06, 05:05
            masz kompleksy żydzie z Karolewa? chyba tak.

pamietaj WŁADCY MIASTA WŁÓKNIARZY>

na pole, durniu.
            • Gość: FanFan No i "zwieracze puściły" obelgi i brak argumentów IP: *.zdnet.com.pl 27.09.06, 16:49
              Alem się uśmiał po pachy. Ot nocne wypowiedzi niecenzuralne.
              • Gość: 1908 Re: No i "zwieracze puściły" obelgi i brak argume IP: *.chello.pl 27.09.06, 21:17
                lepiej nie fikaj temu panu 1910, bo to wazna szycha jest. z jego dupy jehowi
                robia chrzcielnice w czasie swoich dorocznych spedow na kurniku
            • Gość: Gość Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi! IP: *.tpnet.pl 29.09.06, 02:04
              ach, chylę głowę Wielki Cadyku spod Łodzi. Twoja mądrośc i argumentacja mnie
              poraża.

A na pole chętnie się udam. Wyjdę z dworu, w którym mieszkam aby popodziwiać
              okoliczne pola gdy będę jechał do Bełchatowa

Ty natomiast udaj się na dwór. Z pola na wsi Widzew, na którym mieszkasz.
        • Gość: Gość Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi! IP: *.tpnet.pl 27.09.06, 03:11
          I jeszcze:
          1) "wypowiedź" jest rodzaju żeńskiego, więc skąd to "w nim" się bierze u
          szanownego Kolegi "1910".
          2) Zdania nie zaczynamy od słowa "Taką". A nie jest to u Kolegi niezamierzonym
          błędem, gdyż nic nie usprawiedliwia trzymania klawisza "alt" w tym momencie
          pisania. Przypadkowym błędem tego typu mógłby być np. "krołik" zamiast "królik"
          albo coś innego w tym stylu.
          • dreszczu GieKSa liderem! 27.09.06, 16:28
            Po tym spotkaniu GieKSa umocni sie na pozycji lidera :) ŁKS niech szuka punktow
            w innych meczach, nie mam nic przeciwko...
          • Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi! IP: *.toya.net.pl 27.09.06, 20:15
            Kot mi skakał po klawiaturze w trakcie pisania tego postu (rodzaj meski) i
            wcisnął przypadkowy alt...
            • Gość: 1908 masz z kotem zwiazek partnerski? IP: *.chello.pl 27.09.06, 21:20
              on umie pisac a ty czytac?
              • Gość: Gość Re: masz z kotem zwiazek partnerski? IP: *.tpnet.pl 29.09.06, 02:09
                1908 napisał: "masz z kotem zwiazek partnerski?"

1910 prawie jak premier :)
              • Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi! IP: *.toya.net.pl 29.09.06, 07:43
                To co jest normą wśród kibiców ŁKSu, u kibiców RTSu Widzew Łódź jest
                wynaturzeniem -> nie sypiamy z kotami oraz nie mamy obrzezanych siusiaków
                EOT
            • Gość: Gość Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi! IP: *.tpnet.pl 29.09.06, 02:06
              Cóż widzę, że w podłódzkim jeszybocie uczą nie tylko polszczyzny, ale i
              matematyki.

Np. cyfrę 1922 zapisujemy jako 1919 z gwiazdką.
              • Gość: Gość Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi! IP: *.tpnet.pl 29.09.06, 02:07
                oczywiście miało być 1910 z gwiazdką. Biję się w piersi za swój błąd, którego
                na kota nie zrzucę - bo potrafię się przyznać do swoich błędów
                • Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi! IP: *.toya.net.pl 29.09.06, 07:41
                  To przyznaj się dlaczego kibicujesz ŁKSowi z Karolewa...
                  • Gość: Gość Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi! IP: *.tpnet.pl 29.09.06, 17:22
                    kot Ci to podpowiedział? Bo teoria mówiąca, że ja jestem z Karolewa jest równie
                    prawdziwa jak teoria mówiąca, że Widzew nie będzie miał potężnych problemów z
                    utrzymaniem (nawiastem mówiąc życzę wam wygrania tych baraży o utrzymanie, bo
                    nieco głupio byloby bez derbów).

To, że kiedyś dyskutowałem z jakimś podmiejskim co to pojechał za ocean azbest
                    zrywać, a podpisuje się karolew - nie oznacza jeszcze wcale tego, że stamtąd
                    jestem
                    • Gość: karolew Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi! IP: *.range81-157.btcentralplus.com 30.09.06, 00:24
                      nigdy nie dyskutowałem z żadnym przydworcowym kundelkiem pt. Gość, bo nie zniżam
                      się do poziomu wylizywaczy trybunowo-tunelowych miazmatów. I tyle w temacie,
                      kto jest z Karolewa.
                      • Gość: Gość Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi! IP: *.tpnet.pl 02.10.06, 21:55
                        a Ty nawet przydworcowym kundelkiem być nie możesz, bo w USA zlikwidowano
                        koleje pasażerskie. Ani nawet nie możesz wylizywać trybunowo-tunelowych
                        miazmatów, bo w USA w piłkę grają geje i dziewczyny. Został Ci niższy poziom:
                        być zawodnym kibicem Widzewa ;)
                        • Gość: karolew Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi! IP: *.range81-129.btcentralplus.com 03.10.06, 08:18
                          bez komentarza...
                          • Gość: Gość Re: Widzew szkodzi miastu Łodzi! IP: *.tpnet.pl 06.10.06, 02:52
                            a ja olewam tego z karolewa
              • Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi! IP: *.toya.net.pl 29.09.06, 07:48
                Drogi Gościu chciałem Ci powiedzieć abyś od czasu do czasu wyjechał gdzieś
                dalej za al. Unii. Zobaczysz wtedy że w Łodzi i w Łódzkim jest nieco odmienna
                struktura kształcenia młodzież niż w Izraelu. Mamy szkoły podstawowe, gimnazja,
                licea, technika itd... a nie jakieś tam jeszyboty.
                Jakżeś wpadł na pomysł Watsonie że gwiazdka przy 1910 oznacza 1922???????
                • Gość: Gość Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi! IP: *.tpnet.pl 29.09.06, 17:32
                  Wielce Szanowny 1910*.

Nie musiałem wpaść na pomysł. Wystarczy przewertować obiektywne źródła (np.
                  roczniki prasy sprzed I i II wojny. One podawały fakty w czasie rzeczywistym,
                  wszelakie późniejsze opracowania nieco ją - na życzenie I sekretarzy wiadomo
                  czego - upiększyły). Wc ten sposób można poznać prawdziwą datę założenia RKS
                  Widzew pod Łodzią, którego tradycje sobie dopisujecie. Na dodatek mozna się
                  dowiedzieć wielu ciekawych rzeczy. Np. tego, że tenże RKS Widzew istniał 3
                  lata, ale potem pan hrabia się o coś zezłościł i zlikwidował przyzakładowy
                  klubik. Po kolejnych 2 latach klub reaktywowano, i tak jeszcze ze 2 razy do
                  wybuchu wojny. Jakaś nieciągłość historyczna drobna, nespa?
                  Po wojnie oczywiście władze nie zezwalały już ani na panów hrabiów, ani na
                  rozwiązywanie robotniczego towarzystwa. A nawet, aby podnieść jego prestiż
                  włączyły wieś Widzew do miasta Łodzi.

Ale widać szkoły podstawowe, gimnazja, licea, technika w Łódzkiem nie uczą
                  korzystania z ogólniedostępnych źródeł bibliotecznych. W Łodzi uczą -
                  przynajmniej te szkoły, do których uczęszczałem.
        • Gość: b-cz-b Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.06, 09:21
          "W drugim zdaniu brak orzeczenia"

hmmmm. to się nazywa równoważnik zdania i jest całkowicie poprawne gramatycznie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka