kochanalodz 25.09.06, 19:48 Kropa był średnim prezydentem, ale już czas mu podziękować i wybrać kogoś młodszego i bardziej rozumiejącego obecne potrzeby miasta.pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Piotr Dobre i złe prezydenckie decyzje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 19:55 Na szczęście za dwa miesiące będzie nowy prezydent Łodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Będę głosował na Prezydenta Kropiwnickiego!! IP: *.toya.net.pl 25.09.06, 20:22 Bo ta reszta to niepoważni i beznadziejni konkurenci. Kandydat PO ze Zgierza to totalna klapa ze strony PO, przecież oni się ośmieszają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodzianka Re: Będę głosował na Prezydenta Kropiwnickiego!! IP: *.4web.pl 26.09.06, 10:51 A gdzie argumenty? Jesli ich nie podajesz to twoja wypowiedz jest nic nie warta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ERG Dobre i złe prezydenckie decyzje IP: *.toya.net.pl 25.09.06, 21:19 Temu Panu już dziękujemy.Niech zabiera swoje czapeczki,szarfy,Chądzyńskiego i papapapappaa. Pan Prezydent Tomaszewski może zostać.TEN CZŁOWIEK PRACUJE I MYŚLI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lodziaanka Re: Dobre i złe prezydenckie decyzje IP: *.toya.net.pl 25.09.06, 21:43 Dziennikarze piszą, że łodzianom żyje się lepiej? Pytam którym? wszystko drożeje a zarobki stoją w tym samym miejscu. Kropie zdecydowane STOP. Ja zagłosuje na Platformę i Kwiatkowskiego. A co to za znaczenie że jest ze Zgierza? Mamy wojewodę z Lublina i nie widać jakichś protestów i czarnych marszy. Grunt to fachowość a Kwiatkowskiego jej nie brakuje. Pora na młodą gwardię której chce się jeszcze coś robić a nie tylko wypoczywać na koszt miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remem brak absolutorium za 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 21:55 Kropiwnicki oberwał na początku roku ! "Prezydent Łodzi Jerzy Kropiwnicki nie otrzymał od radnych absolutorium za wykonanie ubiegłorocznego budżetu miasta. Prezydentowi zabrakło jednego głosu poparcia do wymaganych 22-óch. Za absolutorium dla Kropiwnickiego głosowali radni Łódzkiego Porozumienia Obywatelskiego, Samoobrony i Partii Demokratycznej. Przeciw było SLD. Od głosu wstrzymali się radni Socjaldemokracji Polskiej i klubu "Solidarni z Rodziną" - czyli do niedawna Ligi Polskich Rodzin." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek były dzienni dla mnie same złe IP: *.retsat1.com.pl 25.09.06, 22:02 mam dośc słuchania, ze ten facet coś zrobił, przecież jego wcale tutaj nie ma. On ma nasze misto gdzieś. Dzisiaj wywalił do Izraela na tydzień, podróżnik i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Zgierzak Kwiatkowski to było dopiero była siarka. IP: *.toya.net.pl 25.09.06, 22:07 Przecie Łódź by była wyśmiewana w całej Polsce. To dziś najgorszy wybór dla Łodzi. Mając taki wybór. To albo nie iść na wybory albo zagłosować na Krope. A ponieważ musze spełnić patriotyczny obowiązek trzeba głosować na obecnego Prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Moja ocena w 17 punktach: 25.09.06, 22:03 1. Expose forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=674&w=44507964&a=44507989 2. Teatr działań forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=674&w=44507964&a=44508014 3. Auta na PietryNIE forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=674&w=44507964&a=44508026 4. Łódź nie od Parady forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=674&w=44507964&a=44508041 5. Pietryna atrakcyjna? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=674&w=44507964&a=44508065 6. Doradców 15 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=674&w=44507964&a=44508079 7. Łódzki nielot forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=674&w=44507964&a=44508092 8. Hipermarkety forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=674&w=44507964&a=44508102 9. Manufaktura forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=674&w=44507964&a=44508115 10. Inwestycje forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=674&w=44507964&a=44508124 11. Budynek komunikacji forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=674&w=44507964&a=44508134 12. Zabytki forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=674&w=44507964&a=44508174 13. Dla turystów nie mieszkańców forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=674&w=44507964&a=44508186 14. Czystość forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=674&w=44507964&a=44508208 15. Fontanny i odpust forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=674&w=44507964&a=44508220 16. Komunikacja i transport forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=674&w=44507964&a=44508228 17. Sport forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=674&w=44507964&a=44508240 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wacław Makowski powinien być prezydentem IP: *.retsat1.com.pl 25.09.06, 22:06 Ja będce głosował na młodego doświadczenego Krzysztofa Makowskiego. Tylko on widze ma wizje na Łódź. Super pomysł z tymi ankietami propgramowymi, ode mnie cała rodzina wypełniła. Zagłosuje na Makowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: władek Makowski ze swoim kumplem partyjnym Pęczakiem. IP: *.toya.net.pl 25.09.06, 22:10 To by też było niewesołe dla Łodzi. Naprawde SLD powinno wystawić kogoś bardziej wiarygodnego , bo gorzej już nie mogli wybrać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lodzianin Makowski powinien siedziec w wiezieniu IP: *.icm.edu.pl 25.09.06, 22:11 Jego miejsce jest w wiezieniu za przekrety przy prywatyzacji Woli, gdy byl wojewoda łódzkim. Tylko nie Makowski!!! Tutaj wiecej o "dokonaniach" Makówy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łodzianin Re: Makowski powinien siedziec w wiezieniu IP: *.icm.edu.pl 25.09.06, 22:12 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=674&w=48659238 Odpowiedz Link Zgłoś
gosiakz 18. Deklaracja 25.09.06, 22:56 "Do dzisiaj nas lekceważyli, od dzisiaj zaczną się nas bać, a to znaczy, że zechcą nas zniszczyć. Naszą bronią uczciwość i odwaga. Z Bogiem." Te słowa 12 października 2003 w Warszawie wypowiedział Jerzy Kropiwnicki, Przewodniczący Rady Naczelnej Chrześcijańskiego Ruchu Samorządowego na zakończenie Kongresu Założycielskiego Stowarzyszenia ChRS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lodziaanka kropie STOP IP: *.toya.net.pl 25.09.06, 23:07 W dalszym ciągu twierdze że jedyny konkretny kandydat to Kwiatkowski. Mlody z doświadczeniem, bardzo preżny w działaniu. Co to za przeszkoda że był wickiem w Zgierzu? W dobie otwartych granic, gdy lodzianie jeżdzą po świecie za pracą problemem ma być zatrudnienie w innym, na dodatek, bliskim mieście? Śmiech. Kropa niech wczasuje na koszt swój nie podatnika. Jego inwestycje też chluby Łodzi nie przynoszą. Zobaczcie ile zarabiają w Dellu zagranicą. U nas proponują śmieszne grosze!!! Niech płacą normalnie albo jadą gdzie indziej. Głupków do pracy za 1200 brutto trudno znaleźć w cywilzowanych krajach. A Makowski po latach zajmowania ważnych samorządowych stanowisk doszedł do wniosku że wreszcie zrobi coś dla Łodzi. NO COMMENTS! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Platformer Platforma jeszcze może poprzeć Krope. IP: *.toya.net.pl 25.09.06, 23:52 Jest wielka szansa że pod koniec tygodnia PO wycofa Kwiata a poprze Krope. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lodziaanka Re: Platforma jeszcze może poprzeć Krope. IP: *.toya.net.pl 26.09.06, 00:21 Dobry żart? Niby dlaczego PO miałoby poprzec Kropę i wycofać Kwiatkowskiego?. PO-PIS Ci się marzy? Wyluzuj i nie pisz tak bezsensownych rzeczy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JFK Re: Platforma jeszcze może poprzeć Krope. IP: *.toya.net.pl 26.09.06, 00:49 A tobie już proponowali wynagrodzenie w Dellu? Chyba przy wyrębie lasu i grodzeniu działki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Platforma jeszcze może poprzeć Krope. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 07:04 Nie rób sobie jaj z poważnych ludzi!!!! Po raz trzeci w kolejnym wątku wpisujes to samo. Jak się komuś wydeje, ze PO mogłoby poprzeć Kropę po tej akcji plakatowej, która zrobiło, to powinien się udac na leczenie tam gdzie tramwaj ma pętle na Aleksandrowskiej. Co do poparcia Kropy możnaby się łudzić jeszce za starej PO , ale gdy do głosu doszli nowi ludzie - Grabarczyk został szefem, a kwiatkowski kandydatem na prezydenta jasno powiedziano Kropie nie. Oczywiście taki misterny plan był w środowisku Kropy by został on kandydatem całej centroprawicy, ale na szczęście PO pokazało mu fige, tak jak on pokazywał figę łodzianom przez całą kadencję. Jakie poparcie ma Kropa w szeregach PO skoro na zjeżdzie miejskim nie było głosów przeciwnych wystawieniu Kwiatkowskiego. Podaj nazwisko chociaz jednej osoby z PO popierającej Kropę lub zamilknij! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POinformowany Dlaczego PO nie poprze Kropy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 07:14 Bo Kropa: - jest niekompetentny, - otacza się niekompetentnymi ludźmi, - chroni bliskich współpracowników, którymi interesuje się prokurator, - toleruje nepotyzm w urzędie i miejskich spółkach - spędza masę czasu i pieniędzy w nic nie przynoszących miastu podróżach, - z przyczyn ideologicznych zlikwidował promującą miasto paradę techno, - walczył z Manufakturą, - utrudniał rozwój lotniska, - od roku nie potrafi znaleźć nowych połączen z Lublinka i okłamuje łodzian w sprawie połączeń - wywołał awanturę w Teatrze Nowym, - nosi i zmusza innych do noszenia kretyńskich i osmieszających miasto strojów, - drogi łódzkie są nieprzejezdne, - w mieście jest brudno, - poparła go najbardziej antyłódzka partia - PiS, I to na razie tyle reszta argumentów w dalszym ciągu kampanii:-))) Ale najważniejsze jest to, że PO ma własnego lepszego kandydata Krzysztofa Kwiatkowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodzianin Re: kropie STOP IP: *.toya.net.pl 26.09.06, 07:05 zgadzam się!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Platformers W Zgierzu olbrzymie bezrobocie, większe od Łodzi. IP: *.toya.net.pl 26.09.06, 09:39 Tak to wygląda pod rządami niekopetentnego Kwiatkowskiego, który nie ma żdnych komepetncji do kierowania nawet takim miasteczkiem jak Zgierz. Dlatego w zarządzie głównym Platform, chcą wycofać pana Kwiatkowskiego a poprzeć Prezydenta Kropiwnickiego. W ciągu dziesięciu dni Tuzk podejmie decyzje, gdyż Kwiatkowski jest beznadziejnym kandydatem bez cienia szans. Odpowiedz Link Zgłoś
foxtrot2 Re: W Zgierzu olbrzymie bezrobocie, większe od Ło 26.09.06, 10:32 No to teraz znamy nazwisko tajemniczego członka PO, który popiera Kropiwnickiego, to...Tusk. Ciekawe tylko czy on sam o tym wie:-)) A na poważnie...człowieku zastanów się co ty piszesz. Jak kwiatkowski nie ma szans? Badania dowodzą, że ma druga turę wyborów przezydenckich jak w banku miasta.gazeta.pl/lodz/1,75412,3625843.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papmir Dobre i złe prezydenckie decyzje IP: *.smrw.lodz.pl 26.09.06, 08:15 Zgadzam się z Panem Naze,Kropiwnicki powinien koniecznie usunąć ze swojego otoczenia Karola Chądzyńskiego,bo przynosi mu wstyd ten prostak.Zmiana czapeczek też jest wskazana. Jak patrzę na naszych przedstawicieli kiedy występują w ważnych dla miasta momentach to jest mi wstyd -tak zwyczajnie.Widzę kupę pajacy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: Dobre i złe prezydenckie decyzje IP: *.toya.net.pl 26.09.06, 08:33 Tego drugiego też. Tomszewskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henio Re: Ta ocena to skandal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 09:11 Państwo dziennikarze chyba w innym mieście żyją. takiego wazeliniarstwa to nawet na Białorusi nie widziałem- wstyd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kloss5 Otoczenie Kropiwnickiego to w większośći prostacy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.06, 13:25 oraz osoby niekonpetentne bądż nieuczciwe Chądzyński , Tomaszewski,Łaszkiewicz, Białecka , Skrzydlewska ( tą "usunął'do Sejmu) Nowak, Rosset i liczni inni. jakby Kropiwnicki chciał ich usunąc to zostałby sam -najlepszy dowód to fakt że jego polityczne zaplecze ma tylko 3 % poparcia. Smiechu warte - strateg bez zaplecza - dlatego błaga na kolanach Jarka Jagiełłe o umieszczenie tych swoich nieudaczników na listach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PO W Zgierzu jest dwukrotne bezrobocie jak w Łodzi. IP: *.toya.net.pl 26.09.06, 09:37 Tak to wygląda pod rządami Kwiatkowskiego, który nie ma żdnych komepetncji do kierowania nawet takim miasteczkiem jak Zgierz. Dlatego w zarządzie głównym, chcą wycofać pana Kwiatkowskiego a poprzeć Prezydenta Kropiwnickiego. W ciągu dziesięciu dni Tuzk podejmie decyzje, gdyż Kwiatkowski jest beznadziejnym kandydatem bez cienia szans. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matowy "władza ma być przezroczysta". IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 09:53 "władza ma być przezroczysta". jak woalka na dupie młodej wdowy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młodywilczur Język pod poziomu Kwiatkowskiego ze Zgierza. IP: *.toya.net.pl 26.09.06, 10:14 Tak u was w ZGierzu mówią , taki język może jest u was na wsi powszechny, ale nie w mieście Łodzi, Kwiatkowski wstydu nie masz. TAKIE BEZROBOCIE CO JEST W ZGIERZU TO HAŃBA TEGO CZŁOWIEKA. KWIATKOWSKI WSTYDU NIE MASZ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robotnik "nie krył rezerwy do tej inwestycji" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 10:07 "Do sukcesów Jerzego Kropiwnickiego nie mogę zaliczyć łódzkiej Manufaktury, dzięki której "odżyło" dawne imperium Izraela Poznańskiego. Prezydent nigdy nie krył rezerwy do tej inwestycji." "REZERWY" ?!?!?!?!?! Ten człowiek stawał na głowie żeby storpedoawać Manufakturę. To właściwie dzięki BRAKU SKUTECZNOŚCI naszego prezydenta Manufaktura zaistniała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balt Dobre i złe prezydenckie decyzje IP: *.comarch.com 26.09.06, 10:34 Po owocach powinno się oceniać prezydenta, moim zdaniem. Łódź zaczęła się świetnie rozwijać, przybywa nowych inwestorów (nie chodzi tylko o Della) spadła przestępczość (!!!), rozbudowuje się lotnisko. Dla mnie liczy się efekt, a nie żadna polityka. A w temacie Piotrkowskiej... każdy kto był za powstaniem manufaktury był również poniekąd za spadkiem frekwencji na ulicy Piotrkowskiej - to oczywiste, że ludzie przestawili się na manufakturę, gdzie właściwie sklepy rodem z deptaka. Myślcie co chcecie, dla mnie Łódź zmierza w dobrym kierunku i póki co nie chciałbym zmieniać sternika :) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodzianka Re: Dobre i złe prezydenckie decyzje IP: *.4web.pl 26.09.06, 10:49 A skąd w tobie to przekonanie, że młodszy to bardziej rozumiejący? Poza tym albo się coś rozumie, albo nie, nie ma możliwości, aby coś rozumieć bardziej lub mniej :))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosiakz J.Kropiwnicki rozumie sam siebie ? 26.09.06, 11:21 TAK GŁOSIŁ Z TRYBUNY 8 MARCA 2003r. na KONFERENCJI RZECZPOSPOLITA SAMORZĄDNA ! (...) 3. Zarządzanie mieszkaniami: ˇ Gminy (jednostki komunalne) nie powinny bezpośrednio zarządzać zasobami mieszkaniowymi, gdyż nie obejmuje tego definicja użyteczności publicznej (eliminuje to konkurencję, nie wymusza racjonalności itp.). ˇ Występuje sprzeczność interesów gminy z interesem jednostki gminnej, która we wspólnotach mieszkaniowych najczęściej nie wykonuje funkcji właścicielskiej w imieniu gminy. ˇ Obowiązujące przepisy ustawowe są dostosowane do sytuacji normalnej, to znaczy do zarządzania zasobami mieszkaniowymi na zasadach rynkowych. ˇ Nowelizacji wymaga art. 20 ustawy o własności lokali. ˇ Występuje nieuzasadnione zróżnicowanie prawne zasobów mieszkaniowych różnych rodzajów. Kierunki działań: ˇ Niezbędne jest prawidłowe określenie i wykonywanie funkcji właścicielskich gminy w stosunku do jej zasobów mieszkaniowych. ˇ Konieczne jest doprowadzenie do urynkowienia zarządzania zasobami mieszkaniowymi. ˇ Niezbędne są zmiany prawne we wskazanym zakresie. www.oblicze.stt.pl/archiwum.html#rzeczpos ALE CZY ROZUMIAŁ TO CO MÓWIŁ, CZY TYLKO PRZECZYTAŁ CO MU NAPISALI ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paliwoda Wreszcie coś śmiesznego! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.09.06, 12:09 „Szczęściarz Kropiwnicki” to kawał starannej, dziennikarskiej roboty. Dzisiejsze wypowiedzi łódzkich dziennikarzy są równie wyważone i obiektywne. Dlatego jestem zażenowany wypowiedziami na forum. Czemu stali, zalogowani forumowicze nie wypowiadają się nt. wyborów? Zapewne dlatego, że każdy, jakikolwiek post wywołuje natychmiast wściekłe ataki oddelegowanych do pisania na forum Gazety PR-owców rozmaitych komitetów wyborczych, którzy w dodatku nie grzeszą ani rozumem, ani kulturą. Można przeto oczekiwać niezłego ubawu. Ja oczekuję od red. Gnacikowskiej następnych prezentacji kandydatów. Mam nadzieję, że będą wywoływały jeszcze wścieklejsze, czyli jeszcze zabawniejsze ataki wielbicieli kolejnych kandydatów. Szkoda wielka, że żaden z nich nie jest muzułmaninem. Chociaż z drugiej strony - co prawda, to prawda: jeden z wiceprezydentów (wiemy który) czym prędzej powinien podać się do dymisji gdyby miał choć odrobinę rozumu. Ale, niestety, nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁODZIAN Prezydentem Łodzi jest Dr Jerzy Kropiwnicki. IP: *.toya.net.pl 26.09.06, 12:48 I TO JEST FAKT. ŁODZIANIE KOCHAJĄ SWOJEGO PREZYDENTA. BO DUŻO ZROBIŁ DLA ROZWOJU MIASTA. A JAK MACIE W ZGIERZU TAKIE DNO TO WASZ PROBLEM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kop Re: Kropa musi odejść IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 13:24 Ta laurka, to pomyłka: bezrobocie, brud, złe relacje władza-społeczeństwo, sprawy Prokuratorskie, przypinanie się do nie swoich inwestycji, takie jest to miasta. Jak pisze ktoś inaczej, to tylko kto pracuje na 104. Rozumiem strach przed utrata tych intratnych posadek. Tak nie wolno się zachowywać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cesna Re: Kropa musi odejść IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 13:25 Panie Prezydencie proszę już do nas nie wracać!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jelfa Re: Kropa musi odejść IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 13:27 Kto wie co na 104 znalazła Policja od spraw korupcyjnych- pisała o tym prasa- czy to nastepny skandal z ludźmi Prezydenta w tle. A miało być tak przeźroczyście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodzianin Re: Kropa musi odejść IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 14:54 a kto musi przyjść, bo ja cuś nie widzę... godnego Łodzi zamiennika za Kropę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BABOL Kwiatkowski won do ZGierza, żenado i bezrobocie. IP: *.toya.net.pl 26.09.06, 15:58 ZGierz z gigantycznym bezrobociem, to są zasługi Jakiegoś Kwiatowskiego. Nie foruj swojego kumpla kop bo jest beznadziejny. A oprócz tego to raczej w ZGierzu powinno się bliżej przyjrzeć na pewne sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Augustyn Chamskie odzywki niech znikną z forum! IP: *.lodz.mm.pl 26.09.06, 16:23 Chamskie odzywki niech znikną z forum! Co znaczy: "won do Zgierza"? Kim jestes internauto? Z Miasta Łodzi, czy aby... Forum G.W. słuzy wymianie informacji i poglądów-nie jest ściekiem. Proszę nie używaj wstrętnych niedopowiedzeń, nie szkaluj, nie kłam... Jeżeli wiesz o jakimś świństwie, ktorego Kwiatkowski się dopuścił, napisz o tym... A jeśli nie, to skorzystaj z okazji i siedź cicho. Na tym forum definiuje się łódzkie problemy i (wykorzystany i nie) potencjał naszego Miasta. Chamstwo Łodzi nie słuzy na pewno P.S. Jam z PiS-u, ale nie jestem PR-owcem. Myślę sam, więc jestem. Hej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BABOL Atakuje to Kwiatkowski obiektywnych dziennikarzy. IP: *.toya.net.pl 26.09.06, 16:31 A ja nie moge się na to pogodzić jako krwisty Łodzianin, żeby jakiś Zgierzak atakował moją ukochaną gazetę. Bo Łódź się rozwija i każdy w Łodzi ma pozytywne zdanie o Prezydencie Łodzi, a jak w ZGierzu mają giga bezrobocie, to mówią raczej o zgierskiej władzy, skąd jest Kwiatkowski. A swoją drogą PO mogła wystawić kogoś bardziej na poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BABOL Jestem w PO zanim przyszedł Kwiatkowski z AWS. IP: *.toya.net.pl 26.09.06, 16:43 O samego początku byłem w PO i liczyłem że w Łodzi PO wystawi posła który miał szanse, ale w powiecie przejeli PO ludzi którzy kompletnie urwali się z choinki moim zdaniem. Przypadkowi nie mają żadnych celów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POinformowany Re: Jestem w PO zanim przyszedł Kwiatkowski z AW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 18:09 Ja akurat też jestem w PO od samego początku (od spotkania w Marhabie) i znam wszystkich ludzi, którzy są od początku w PO, nie ma ich zresztą tak wielu. Nie pamiętam aby ktokolwiek z nich sprzeciwiał się kandydaturze kwiatkowskiego. zresztą wogóle niewielu się sprzeciwiało i to raczej nie najstarsi stażem. Więc albo kłamiesz. A może wogóle nie jesteś z PO? Jak jesteś od samego poczatku to napisz o spotkaniu w Marhabie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc I znowu nieprawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 18:02 Ja nie mam pozytywnego zdania o prezydencie, a mieszkam włodzi , więc nie jest prawdą, ze każdy w Łodzi ma pozytywne zdanie o prezydencie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) łodzianin, co tak dajesz bez wazeliny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.06, 10:50 Ile ci Kropa płaci? Odpowiedz Link Zgłoś