asiek46 26.09.06, 14:56 ktoś się wybiera na zjazd? interesują mnie zwłaszcza osoby, które kończyły szkołę w 2000, 2001, 2002 roku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
keridwen Re: absolwenci XXI LO 26.09.06, 15:12 chyba karolina durys. ja raczej nie ide, bo powiem paru osobom cos brzydkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
peaeszet Re: absolwenci XXI LO 26.09.06, 15:34 Hehe, podobna motywacja mną kieruje ;) Swoją drogą, obserwuję popularność takiego stosunku (brzydko powiedziane, ale trudno) do zjazdu. Sami w kilkoro znajomych od ponad miesiąca podejmujemy decyzję i jeszcześmy nie podjęli ;) Gdyby tak wszyscy myślący z niechęcią o niektórych osobach związanych z 21LO przyszli, to mogłoby być całkiem na tym zjeździe zabawnie. To może jednak? Może warto ciutek zaangażować się w niekonwencjonalne obchody? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mag.gie Re: absolwenci XXI LO 26.09.06, 16:00 Keri, nie wiedziałam, że chodziłyśmy do tego samego LO :) Ja tam idę i zamierzam się dobrze bawić :) Odpowiedz Link Zgłoś
mag.gie Re: absolwenci XXI LO 26.09.06, 16:12 maturę zdawałam w 1998 r. chyba jakoś tak ;) Odpowiedz Link Zgłoś
asiek46 Re: absolwenci XXI LO 26.09.06, 16:13 ja się wciąż zastanawiam czy pójść czy sobie darować; bo to trochę takie snobistyczne spotkanie - chociaż to "spotkanie pod chmurką" może byc całkiem sympatyczne.. Odpowiedz Link Zgłoś
mag.gie snobistyczne? eeeeeeeeeeeeeeee! 26.09.06, 16:21 zależy kto z jakim zamiarem przychodzi :) Nie przekonuje Cię fakt, że spotkasz 'starych' znajomych? Spotkanie 'pod chmurką' fajna sprawa, ale ja licze jeszcze na jakieś 'after' party :) Odpowiedz Link Zgłoś
binia7 pytanko 26.09.06, 16:23 Głupio trochę o to pytać, ale czy można sobie wejść ot tak czy wcześniej trzeba było zgłosić swój udział? Odpowiedz Link Zgłoś
mag.gie trza było zapłacić 50 zeta 26.09.06, 16:52 albo nadal trza, tylko dyrektor napisał, żeby jak najszybciej to zrobić. Wszelkie informacje znajdziesz tu: lo21.szkoly.lodz.pl/zjazd/ramka.htm Ciekawe czy biletem wstępu np. na spotkanie z wychowawcami, będzie okazanie dowodu wpłaty ;P Odpowiedz Link Zgłoś
mag.gie poprawka 26.09.06, 17:03 dowód wpłaty trzeba okazać to zostanie wymieniony na zaproszenie :) Odpowiedz Link Zgłoś
peaeszet Re: poprawka 26.09.06, 18:45 Wiem, że zainteresowanie zjazdem jest znikome, więc liczyć na spotkanie starych znajomych trudno. Co jest dla naszej paczki argumentem za organizacją alternatywnych obchodów w sobotni wieczór ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bart_step Re: absolwenci XXI LO 26.09.06, 19:50 Ja bym poszedł, ale nie mam wolnych 150zł;) Odpowiedz Link Zgłoś
uerbe Re: absolwenci XXI LO 26.09.06, 21:04 keridwen napisała: > to chodz na piwo W ółrodziny do mordowni na Dąbrowie... moja praca idzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Re: absolwenci XXI LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 16:14 rozumiem to tak: idą Ci którzy widnieją na liście na stronie szkoły a reszta jak chce to się i tak spotka Odpowiedz Link Zgłoś