Dodaj do ulubionych

Rekrutacja do Della

IP: *.sttlwa.dsl-w.verizon.net 28.09.06, 09:35
Rzad pomogl Dellowi a kiedy pomoze polskiej inicjatywie. Moze jakies ulgi
podatkowe dla przedsiebiorcow zeby byli konkurencja dla Della? Moze jakies
dzialki by postawili polska fabryke. lepiej to zrobic teraz panowie z PISU
zanim Polska przeksztalci sie w gigantyczny oboz pracy.
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: Rekrutacja do Della IP: 213.192.75.* 28.09.06, 11:04
      Obawiam sie, ze juz jest o wiele lat za pozno. W Polsce nie ma juz firm na tyle
      poteznych kapitalowo, aby konkurowac z gigantami. Trzeba bylo o tym myslec,
      kiedy jeszcze istnial jakis polski przemysl. Wtedy trzeba bylo go modernizowac,
      a nie pozwolic go rozgrabic.
      • Gość: Konrad Re: Rekrutacja do Della IP: *.sedziejowice.sdi.tpnet.pl 28.09.06, 13:30
        jak polska posiada jakiegos giganta to panstwo chce wydusic od niego jak
        najwieksze pieniedze, przykład Optimus, teraz nie ma szans sie podniesc.
    • Gość: Jacek Re: Rekrutacja do Della IP: 82.152.201.* 02.10.06, 16:22
      Z tego co przeczytalem w ostanich tygodniach na lamach wyborczej zarobki w
      Dell-u maja wynosic okolo 1200-1500zl netto,to troche smieszne pieniadze jezeli
      chodzi o Dell-a. Polacy pracujacy w Dellu w Limericku (IRL) zarabiaja okolo
      400Euro na tydzien w normalnym wymiarze godzin z nadgodzinami to okolo 500 Euro
      na tydzien netto. Sumujac 1500zl/m-c -Lodz ; 2000 Euro Limerick
      Wspaniale ze mamy nastepny wielki koncern ktory nam pozwala znalezdz godziwa prace
      Konkluzje pozostawiam czytelnikom.................
      • Gość: Gość Re: Rekrutacja do Della IP: 217.153.10.* 02.10.06, 16:46
        ja jestem inżynierem po PŁ z 7-mio, letnim stażem:), znam biegle angielski.
        Zaproponowali mi 1200 na rękę, to zapytałem się czy NA TYDZIEŃ!!!!!, niech się
        bujają. Podniosą pensję, jak nie będą mogli znaleźć chętnych. Jakby tak nikt się
        nie zgłosił:), to byłaby jazda...
        • Gość: ON Re: Rekrutacja do Della IP: 217.96.21.* 22.11.06, 08:32
          interesujaca jest twoja wypowiedz zaproponowali mi 1200 zl na
          reke...KTO??????????????????????? dell od dzisiaj rozpoczyna rekrutacje i
          jeszcze dzis nie bedzie mowy o zarobkach albo zyjesz w swiecie fantazji albo
          ktos ci nagadal glupot
          • Gość: Piotr Re: Rekrutacja do Della IP: *.braun.de 22.11.06, 12:07
            Nie od dziś, ponad dwa tygodnie temu dzwonił do mnie jakiś gościu (tyle że nie
            z samego Della a firmy rekrutacyjnej) i pytał czy jestem zainteresowany pracą w
            Dellu. Nie byłem więc nie dowiedziałem się więcej na temat ewentualnych
            warunków pracy czy płacy.
        • Gość: Piotr Re: Rekrutacja do Della IP: *.braun.de 22.11.06, 12:11
          Myślę że jednak znajdą, dużo ludzi w łódzkich firmach robi za takie same
          pieniądze ale w systemie 4 brygadowym lub podobnym. W Dellu praca ma być na 2
          zmiany a to jest już wystarczającą zachętą do zmiany pracy.
    • Gość: adam kto byl IP: 83.16.165.* 22.11.06, 13:04
      czy jest tu ktoś kto był na spotkaniach u della, moze sie pochwali tym czego sie dowiedzial>?<
      • Gość: ktosik Re: kto byl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.07, 22:56
        i co z tym Dell`em??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka