Gość: Eliza Włodzimierz Tomaszewski, wiceprezydent Łodzi. IP: *.toya.net.pl 03.10.06, 18:53 jesteśmy z panem Panie Prezydencie, dzięki Panu nasz miasto staje sie kolorowsze, te budynki(ul.Nawrot) naprawde są super Tak dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elwira Re: Włodzimierz Tomaszewski, wiceprezydent Łodzi. IP: *.toya.net.pl 03.10.06, 22:08 I pan je budował osobiście, ludzie widzieli jak nocami ukradkiem dobierał pan kolorystykę tynku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Włodzimierz Tomaszewski - budowniczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.06, 22:24 i chodził w kasku po budowie ! nieraz nawet w garniturze wizytowym! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magnus Re: Włodzimierz Tomaszewski - budowniczy IP: *.toya.net.pl 07.10.06, 18:53 I był bardzo śmieszny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ron Re: Włodzimierz Tomaszewski - budowniczy IP: *.net-partner.pl 08.10.06, 18:48 Mam wrażenie że ogladam "misia" łubudubu niech nam zyje prezes naszego klubu ! to byłem ja Jarzabek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: Włodzimierz Tomaszewski - budowniczy IP: 212.191.170.* 09.10.06, 19:57 I dlatego , że tylko oglądasz to bedziesz jarząbkiem do końca,zamiast robić coś, mówić coś, ruszać się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biennale Re: Włodzimierz Tomaszewski - biegacz łódzki IP: *.toya.net.pl 22.10.06, 23:13 W niedzielę w biegach startuje, męczy się i poci. Po co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: search Re: Włodzimierz Tomaszewski - koniec drogi IP: *.gprspla.plusgsm.pl 28.02.07, 09:47 Meta tuż, tuż. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIŚ-RYŚ Re: Włodzimierz Tomaszewski, wiceprezydent Łodzi. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.07, 14:04 kruca bomba po przeczytaniu tych postów jakbym oglądał "Misia" i scenkę przy szafie . Niech żyje Prezes Klubu to byłem ja Jarząbek ale jajka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Włodzimierz Tomaszewski, wiceprezydent Łodzi. IP: *.toya.net.pl 17.04.07, 00:23 to prawy człowiek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zip Re: Włodzimierz Tomaszewski, wiceprezydent Łodzi. IP: *.adsl.inetia.pl 17.04.07, 13:11 z dwoma lewymi ręcami do robienia na lewo : kto da wiecej ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BIEC Panie Tomaszewski, kiedy te 1000 mieszkań? IP: *.gprspla.plusgsm.pl 04.05.07, 22:02 Do roboty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biennale Re: Panie Tomaszewski, kiedy te 1000 mieszkań? IP: *.toya.net.pl 11.05.07, 17:46 Ten facet sam nie wie co mówi. Odpowiedz Link Zgłoś
entropia66 Re: Panie Tomaszewski, kiedy te 1000 mieszkań? 13.05.07, 19:27 Jakiś dziwnie nieobecny jest nasz zuch od mieszkalnictwa w Łodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: presse Re: Włodzimierz Tomaszewski, wiceprezydent Łodzi. IP: *.gprspla.plusgsm.pl 01.06.07, 21:26 O święta naiwności. Ta jego pracowitość bokiem wychodzi. Efekty widać jak na dłoni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pat Re: Włodzimierz Tomaszewski, wiceprezydent Łodzi. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 15:07 Jest pracowity. A to, że mało skuteczny to wina jego podwładnych. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiakz efekty akcji W.Tomaszewskiego 12.07.07, 18:13 Kilka dni temu miałam średnią przyjemność bliskiego kontaktu z efektami akcji Włodzimierza Tomaszewskiego "To nie kupa roboty". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyryl Re: efekty akcji W.Tomaszewskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 18:17 Bez ogólników proszę , to są już pomówienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alice springs Co słychać u dzielnego zucha? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.07, 14:05 Pana Włodka niezatapialnego. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiakz efekty akcji W.Tomaszewskiego 02.10.07, 12:07 www.lodz.naszemiasto.pl/wydarzenia/775332.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iusticia Re: efekty akcji W.Tomaszewskiego IP: *.gprspla.plusgsm.pl 12.10.07, 23:38 jola1213 jest zachwycona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: team Godziny prawdy IP: *.toya.net.pl 23.10.07, 06:38 Proces wiceprezydentów Wiceprezydent Łodzi Włodzimierz Tomaszewski stanął wczoraj przed śródmiejskim Sądem Rejonowym pod zarzutem przywłaszczenia 10 tys. zł. O współudział w tym przestępstwie oskarżony jest także niegdysiejszy wiceszef tego urzędu Karol Chądzyński. Sprawa dotyczy kampanii wyborczej Jerzego Kropiwnickiego w 2002 r. Prokurator zarzuca im, że 4 listopada działając wspólnie i w porozumieniu wzięli tę kwotę od biznesmena ze Rzgowa Andrzeja Gałkiewicza. Pieniądze przeznaczone były przez ofiarodawcę na wybory Jerzego Kropiwnickiego ubiegającego się o prezydencki urząd. Spotkanie miało się odbyć w biurze wieżowca, w którym mieści się łódzki ośrodek telewizyjny. Przedsiębiorca nie wziął wtedy pokwitowania, bo - jak stwierdził - nie wspierał wcześniej kampanii wyborczych. - Mam poczucie krzywdy, że pomówił mnie człowiek, którego wcześniej w ogóle nie znałem - wyznał na korytarzu sądowym Karol Chądzyński, od niedawna prezes Łódzkiego Przedsiębiorstwa Ogrodniczego. - Sprawa ciągnie się od kilku lat, czuję się bezradny wobec takich oszczerstw. Nie przyznał się też do winy Włodzimierz Tomaszewski. Brał wtedy aktywny udział w kampanii prezydenckiej Jerzego Kropiwnickiego. - Nigdy nie miałem kontaktu z osobą, która mnie pomawia, nie byłem wtedy w tym budynku, o którym mówi pomawiający - zapewniał sąd. Czyn ten zagrożony jest karą do 5 lat więzienia. Następna rozprawa odbędzie się 25 października. (st) - Express Ilustrowany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Godziny prawdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.07, 12:55 Arogancja władz Łodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
balance21 Re: Włodzimierz Tomaszewski, wiceprezydent Łodzi. 28.09.07, 23:53 Ile skrajnych emocji wzbudza ten człowiek. Od uwielbienia po niechęć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wł Re: Włodzimierz Tomaszewski, wiceprezydent Łodzi. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.07, 18:27 Nie obawiajcie się prawda zwycięży .Ukłony i pozdrowienia dla wszystkich uczciwych urzędników .Gałkiewicz G. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: index pani Grażyno IP: *.toya.net.pl 25.10.07, 20:41 Dużo szacunku! Pani ma rację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wł Re: Włodzimierz Tomaszewski, wiceprezydent Łodzi. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.07, 21:10 Prawda zwycięży . Wiceprezydenci drżyjcie , bo ,,hotel ,, na Smutnej już na Was czeka . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TomTom Re: Włodzimierz Tomaszewski, wiceprezydent Łodzi. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.07, 18:29 Obrzydliwe jest nie to, że Gałkiewicze oskarzyli (czy pomowili jak chcą inni) Tomaszewskiego i Chądzyńskiego. Obrzydliwe jest to zadowolenie takich jak np. wł że obaj w/w maja kłopoty. Nie ważne czy są winni czy też nie (to zdecyduje są), ważne, że można komuś bezkarnie (bo anonimowo) dokopać. Przypominam podobną nagonke na Czekalskiego. I co? Po wyroku (uniwinniającym) ktokolwiek z forumowiczow go przeprosił? Draństwo i tyle. Szczególnie, że przynajmniej kilku forumowiczów atakowało Tomaszewskiego na innych forach, np. za to że przegrali postepowanie sądowe, czy też rada miejska odrzuciła ich skargi. Ot mali, podli ludzie. A prawda i tak wyjdzie na wierzch, tylko czy jesteście pewni, że to taka prawda jaką wykreowaliście? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elwira Jak Włodek raduje się z porażki PiS IP: *.toya.net.pl 29.10.07, 20:48 miasta.gazeta.pl/lodz/51,35136,4623946.html?i=0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kj Czy teraz Włodek liczy na wsparcie PO? IP: *.tktelekom.pl 21.11.07, 16:07 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iusticia Re: Włodzimierz Tomaszewski, wiceprezydent Łodzi. IP: *.gprspla.plusgsm.pl 29.10.07, 22:00 TomTom Ty wiesz wszystko. Ten dyrektor z parteru to chory jest dyplomatycznie czy faktycznie? Odpowiedz Link Zgłoś
balance21 Włodzimierz Tomaszewski, wiceprezydent Łodzi. 17.11.07, 23:45 Według Expressu Ilustrowanego Toamszeswski tworzył "Solidarność". W tym samym czasie pewnie jego brat bliźniak chadzał po Zarządzie Regionu "S" ZŁ w mundurze SOR. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uml bliźniaki ? IP: *.gprs.plus.pl 19.11.07, 08:52 kurde,znów bliźniaki ? to on ma brata-bliźniaka ? Odpowiedz Link Zgłoś
madox44 Tomaszewski i Chądzyński znów staną przed sądem 09.04.08, 20:05 miasta.gazeta.pl/lodz/1,35136,5104953.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Włodzimierz Tomaszewski, wiceprezydent Łodzi. IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 29.10.07, 17:59 Włodek znów na tapecie ? to kiedy c.d rozprawy ? Odpowiedz Link Zgłoś
jasam za zasługi na rzecz rewitalizacji śródmieścia Łodz 19.11.07, 20:39 "Wczoraj odznaczenia za zasługi dla budownictwa przyznane przez ministra budownictwa otrzymali Włodzimierz Tomaszewski, wiceprezydent Łodzi, i Wojciech Kuś, dyrektor Wydziału Budynków i Lokali Urzędu Miasta Łodzi. Doceniono ich za zasługi na rzecz rewitalizacji śródmieścia Łodzi i obiektów pofabrycznych oraz nowego budownictwa komunalnego." miasta.gazeta.pl/lodz/1,35153,4669069.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w Re: za zasługi na rzecz rewitalizacji śródmieścia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.07, 01:34 A cóż takiego Ci dwaj zrewitalizowali , chyba siebie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naprędce Tomaszewski pomaga ludziom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.08, 13:07 i dyrektorce z telewizji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wir Re: Tomaszewski pomaga ludziom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.08, 16:31 Za pokłony bite przed Prezydentem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grs i paru dziennikarzom IP: *.gprs.plus.pl 08.01.08, 07:40 żeby dobrze pisali o nim i jego pomysłach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytający Re: co sie dzieje w łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.08, 12:57 Może ktoś wie co się dzieje z władzą Łodzi ? A to jakis park sprzedali , a to jakis problem z Warecką , a to problem z AN -ami a to za bezcen mieszkanie dla Potockiej , potem chcą oddać Księzy Młyn jakiejś firmie developerskiej niby w zamian za bloki . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: co sie dzieje w łodzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.08, 10:06 Gość portalu: pytający napisał(a): > Może ktoś wie co się dzieje z władzą Łodzi ? Oni też pytają: Może ktoś wie co się dzieje z władzą Łodzi ? CBA w magistracie - czy to jest mieszkaniowa ośmiornica? lodz.naszemiasto.pl/wydarzenia/882803.html?ses_nm=cf03835ccb4f966c741d747d7cce88f2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: co sie dzieje w łodzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.08, 11:25 Wszystko w porządku. Ponieważ Tomaszewski to ogromny pracuś wszędzie go pełno, ma bardzo dobry kontakt z mieszkańcami a przygotowanie i znajomość pracy w samorządzie ma najlepsze ze wszystkich dotychczasowych prezydentów. Jest po prostu super! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akn jakby chłopaki byli z PełO to tak by się skończyło IP: *.adsl.inetia.pl 24.01.10, 22:45 gratuluję PełO wprowadzenia wyższych standardów wśród własnych członków. trojmiasto.gazeta.pl/trojmiasto/1,35612,7483940,hel__z_aresztu_do_ratusza.html?as=4&ias=4&startsz=x Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wt osierocony adwokat Tomaszewskiego IP: *.toya.net.pl 25.01.10, 10:06 Mecenas o inicjałach SB znany jako pan Szymon utraci wiele lukratywnych zleceń. No chyba, że znajdzie klientów wśród kierownictwa marketów łódzkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Tomaszewski pomaga ludziom IP: *.toya.net.pl 21.06.09, 18:15 to rada miejska pomogla, facet poczytaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michaś Re: za zasługi na rzecz rewitalizacji śródmieścia IP: *.chello.pl 07.04.08, 00:35 > "Wczoraj odznaczenia za zasługi dla budownictwa przyznane przez ministra budownictwa otrzymali Włodzimierz Tomaszewski, wiceprezydent Łodzi, i Wojciech Kuś, dyrektor Wydziału Budynków i Lokali Urzędu Miasta Łodzi. Doceniono ich za zasługi na rzecz rewitalizacji śródmieścia Łodzi i obiektów pofabrycznych oraz nowego budownictwa komunalnego." Czy nadal mają osiągnięcia, czy spoczęli na laurach? Odpowiedz Link Zgłoś
ordynat.uchleja Re: Włodzimierz Tomaszewski, wiceprezydent Łodzi. 07.04.08, 15:59 Jest taka anegdota o wręczniu odznaczeń. Kró Stanisław August Poniatowski wieszając jakiemuś nicponiowi order powiedział : tylko zdejm go waść z szyi gdy cię wieszać będą. Odpowiedz Link Zgłoś
desidero1 odwaga ma swoja cenę 10.04.08, 19:17 "Dzisiaj pozornie tylko odwaga staniała. Ciągle przecież mamy do czynienia z sytuacjami, w których musimy opowiedzieć się po którejś stronie. Mamy takie same możliwości wyboru: zachować się uczciwie albo… udawać, że nas to nie dotyczy. Odwaga ciągle ma swoją cenę." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: odwaga ma swoja cenę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.08, 19:18 TOMASZEWSKI DZIĘKI KROPIE JEST NIEZATAPIALNY . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lublinianka Re: odwaga ma swoja cenę IP: 213.77.15.* 05.08.08, 19:20 flagowy okręt Kropy nabiera wody Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przypomnienie Dni Tomaszewskiego policzone IP: *.gprs.plus.pl 10.08.08, 09:55 www.lodz.naszemiasto.pl/wydarzenia/884977.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wp Re: Włodzimierz Tomaszewski, wiceprezydent Łodzi. IP: *.lodz.msk.pl 22.08.08, 16:14 TO CO ZOBACZYŁEM W TV TO FACET ZACHOWUJE SIĘ JAK DZIECKO, BRAK ZIELONEGO POJĘCJA I ZDANIA NA PODSTAWOWE SPRAWY I PROBLEMY MIASTA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: na przekór Re: Włodzimierz Tomaszewski, wiceprezydent Łodzi. IP: *.toya.net.pl 22.08.08, 16:44 Gość portalu: wp napisał(a): > TO CO ZOBACZYŁEM W TV TO FACET ZACHOWUJE SIĘ JAK DZIECKO, BRAK > ZIELONEGO POJĘCIA I ZDANIA NA PODSTAWOWE SPRAWY I PROBLEMY MIASTA. Rzeczywiście, to żenująca postać, zakłamana, bezmyślna i bezczelna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc z wczoraj ? IP: *.gprs.plus.pl 22.08.08, 18:43 jak TVPotocka udostępniła antenę na tokowanie tej wyblakłej wylniałej sroce ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: z wczoraj ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.08, 11:30 Ano właśnie co tu się w Łodzi wyrabia ,przestrzeganie prawa Pana wiceprezydenta nie obowiązuje ? NIK i CBA wykryły nieprawidłowości , w AN-ach przekręty , mieszkanie dla Potockiej ,apelacja od wyroku , ujawnienie wyników badań lekarskich poszkodowanej, ujawnienie zeznań świadków przed rozpoczęciem procesu ,ujawnienie danych osobowych świadków , przekręty z halą sportową itd . Co tu się dzieje gdzie CBA .prokuratura ,PIS ? Dlaczego wszyscy nabrali wody w usta ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TW Zdumiewająca zmowa milczenia IP: *.gprs.plus.pl 23.08.08, 18:19 Włodzimierz Tomaszewski, człowiek mający za nic prawo, rozdawniczy posad magistrackich, ulubieniec "Samoobrony", Inicjatywy RP, admirator P. H. Rusek z "Tervent", b. agentów SB, kpi sobie z nas wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
desidero1 państwo prawa inaczej 21.09.09, 22:07 Gość portalu: gosc napisał(a): > Ano właśnie co tu się w Łodzi wyrabia ,przestrzeganie prawa Pana > wiceprezydenta nie obowiązuje ? NIK i CBA wykryły nieprawidłowości , > w AN-ach przekręty , mieszkanie dla Potockiej ,apelacja od wyroku , > ujawnienie wyników badań lekarskich poszkodowanej, ujawnienie zeznań > świadków przed rozpoczęciem procesu ,ujawnienie danych osobowych > świadków , przekręty z halą sportową itd . Co tu się dzieje gdzie > CBA .prokuratura ,PIS ? Dlaczego wszyscy nabrali wody w usta ? Tak wyglada państwo prawa w wydaniu łódzkim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corin Re: państwo prawa inaczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.09, 22:00 Zapomnieliście o hali wielofunkcyjnej. Afera wybuchnie natychmiast po mistrzostwach Odpowiedz Link Zgłoś
desidero1 Re: państwo prawa inaczej 02.10.09, 22:24 mam nadzieję, że g... wypłynie, nie zamierzam tego utrzymywać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dosc www.kropastop.pl IP: *.aster.pl 29.07.09, 11:14 www.kropastop.pl zloz podpis i przerwij prezydencką farsę w Łodzi. akcja obywatelska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karibis Re: www.kropastop.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.09, 19:34 Przyjdzie referendum i ..... po Panu Tomaszewskim. Oby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lam Re: Włodzimierz Tomaszewski, wiceprezydent Łodzi. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.09, 13:42 Przeczytałem z uwagą Twój post, a teraz muszę się wyrzygać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z nizin jolu IP: *.toya.net.pl 21.09.09, 21:26 jola1213! Czekamy na kolejne ociekające łgarstwem i wazeliną posty. Wal śmiało! szef się ucieszy, a i Ty podążysz za nim w otchłań zapomnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: jolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.09, 20:53 Brzydka pogoda ,to Was rozweselę . Chądzyński na prezydenta a Pęczak na zastępcę .HAHA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olgierl jeśli Tomaszewski będzie kandydował to ma mój głos IP: *.toya.net.pl 06.10.09, 22:48 jeśli Tomaszewski będzie kandydował to na mój głos może liczyć, mam już dośc platformy, pisu i tych ujadaczy z sld. Tomaszewski to najlepszy wybór. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olgierl Re: jeśli Tomaszewski będzie kandydował to ma mój IP: *.toya.net.pl 06.10.09, 23:13 To był oczywiście żart! To dopiero byłby ubaw; sepleniący prezydent! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiris Re: jeśli Tomaszewski będzie kandydował to ma mój IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.09, 05:19 niestety, bedzie kandydaowal i ma spore szanse Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: observer Re: jeśli Tomaszewski będzie kandydował to ma mój IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.09, 13:41 Chyba nie macie pojęcia o czym piszecie. Tomaszewski jest po prostu niewybieralny: przeciwko niemu są wszyscy - PO, PiS, SLD. Nawet koledzy od Kropiwnickiego nie ukrywają, ze to najgorszy kandydat. Wpisy popierające Tomaszewskiego to tylko pobożne życzenia kolegów obawiających się o utratę pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cassis Re: jeśli Tomaszewski będzie kandydował to ma mój IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.09, 06:47 Juz niedlugo, odejdzie razem ze swoim pryncypałem. miasta.gazeta.pl/lodz/1,35136,7104631,Sa_podpisy__bedzie_referendum_ws__Kropiwnickiego.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pok. 306 Tomaszewski rozdaje miliony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.09, 22:13 lodz.gazeta.pl/lodz/1,35136,7360381,Tomaszewski_rozdaje_miliony__Widzew____To_absurd_roku_.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pok. 306 Re: Włodzimierz Tomaszewski, wiceprezydent Łodzi. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.09, 17:17 Afera z kibicami ŁKS to wynik rozdawnictwa Pan Prezydenta. Ciekawe co jeszcze i komu obieca przed wyborami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zelig Pomysł na doskonały interes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.09, 15:49 Pan Tomaszewski jak lew broni pomysłu radnego Skrzydlewskiego na ratowanie ŁKS przez "anonimowego"inwestora (który odkupi klub od spółki miejskiej). Pomysł świetny, ale na bussines. I jak "ćwierkają wróbelki od samego rana" tym inwestorem jest właśnie Pan W.S. A głównym przedmiotem "pomocy" byłyby grunty warte kilkanaście razy więcej niż 1 mln. zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pok.306 Re: Pomysł na doskonały interes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.09, 23:51 Jeszcze lepszy tzw. Nowe Centrum Łodzi z kompleksem dla Camerimage. Polecam lekturę GW. Może niech ktoś pomysli jakie pieniądze moga zostać roztrwonione. Fontanna , to "mały pikuś" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1krol kropiwnicki.com i wszystko jasne ???? IP: *.org.all.de 06.01.10, 08:34 kropiwnicki.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Tomaszewski i Zydowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.10, 22:26 Dla polityki Pan Tomaszewski gotowy jest na wszystko, nawet na podarowanie 500 mln zł. na centrum Camerimage. Nowy obra tancerza- merkurego: teraz animator kultury. Za nasze pieniądze. Tylko jakoś z odsnieżaniem miasta nie potrafi sobie poradzić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc I po Tomaszewskim IP: *.toya.net.pl 18.01.10, 07:06 Wyborcy uwolnili Łódź od Tomaszewskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc WłodzioPierwszy jeszcze w magistracie? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.01.10, 12:28 czas oszustów pseudokatolickich dobiegł konca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adieu Nie chcem ale muszem odejść - Tomaseski IP: *.anonymouse.org 18.01.10, 12:58 zwolnili mojego pryncypała i mnie też każą odejść Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Nie chcem ale muszem odejść - Tomaseski IP: *.toya.net.pl 18.01.10, 20:50 Szymon Byczko łka od wczoraj po stracie przyjaciela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Nie chcem ale muszem odejść - Tomaseski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.10, 22:22 Panie Tomaszewski i Panie Kropiwnicki,Panie Sz. Byczko i pozostali kumple tej grupy - życzę WAM ,aby te krzywdy ,które wyrządziliscie innym dosięgły teraz WAS . Tylko tyle . Adieu Odpowiedz Link Zgłoś
gosiakz Kuś, Podwysocka, Dyakowski,Słodki, Sardecki, 20.01.10, 09:42 Szczepaniak,Walentkiewicz-Gustowska, Chądzyński, Sobieszek, Walczak, Ciszewski,Gwadera,Szemis,Juszczak, Cieślar(radca prawny ANu) i wiele innych. ORAZ radni, często bezradni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pok 306 Re: Kuś, Podwysocka, Dyakowski,Słodki, Sardecki, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.10, 19:26 Nie wiesz co piszesz: mylisz decydentow z wykonawcami. Decydował o wszystkim Tomaszewski, czasem z Kusiem. Reszta to wykonawcy: mogli wykonać polecenia albo przepaść i szukać pracy. I tak bylo w całym urzędzie. Więc czemu czepiasz się ludzi, ktorzy po prostu byli lojalnymi urzędnikami. A co robi w tym towarzystwie p. Slodki, to naprawde trudno zrozumieć. Podziwiam Twój słuszny upór w walce o wyprowadzenie wspólnot mieszkaniowych z ANów. Ale czasem przeginasz, a to po prostu śmieszy i obniża wiarygodność wypowiedzi. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gosiakz Re: Kuś, Podwysocka, Dyakowski,Słodki, Sardecki, 22.01.10, 00:28 Gość portalu: pok 306 napisał(a): > Nie wiesz co piszesz: mylisz decydentow z wykonawcami. Decydował o > wszystkim Tomaszewski, czasem z Kusiem. Reszta to wykonawcy: mogli > wykonać polecenia albo przepaść i szukać pracy. Trąba ta sama. Każdy z w/w mógł_może prowadzić samodzielnie działalność gospodarczą i wykazać umiejętności. > Więc czemu czepiasz się ludzi, ktorzy po prostu byli lojalnymi > urzędnikami. Urzędnik lojalny w wykonywaniu poleceń służbowych, ale w granicach prawa. W/w rażąco naruszali/-ją przepisy prawa, o czym szaaaaaaa. > A co robi w tym towarzystwie p. Slodki, to naprawde trudno > zrozumieć. G.Słodki wie, a ja rozumiem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wt Re: Kuś, Podwysocka, Dyakowski,Słodki, Sardecki, IP: *.toya.net.pl 22.01.10, 08:29 Oni tylko wykonywali rozkazy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pok. 306 Pakowanie walizek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.10, 11:57 Pakowanie walizek. Nareszcie będzie można normalnie czuć się w pracy (UMŁ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fy Re: Pakowanie walizek IP: *.chello.pl 20.01.10, 07:06 Nareszcie normalnie, czego życzę również w pozostałych delegaturach UMŁ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pakowanie Przy pakowaniu nie zapomnijcie szczoteczki do zębó IP: *.anonymouse.org 22.01.10, 08:17 w (jak je jeszcze macie) i pidżamy bo pewnego ranka ktoś o 6 rano może zapukać do drzwi i pojedziecie karetą ale bez okien na Smutną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sądek Re: Przy pakowaniu nie zapomnijcie szczoteczki do IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.10, 13:59 A milo być tak pieknie: 8 lat Kropiwnicki, potem 8 lat Tomaszewski. Nastepne 8 znow ktoś z namaszczenia Jureczka. I wszystko przepadło. Za to nie przepadły afery i aferki o ktorych jeszcze usłyszymy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pok. 306 Tabliczka odkręcona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.10, 07:47 Tabliczka odkręcona, papa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Tabliczka odkręcona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.10, 20:31 Panie Zagdan teraz ma Pan możliwośc powrotu , Kropa wyautowany . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pok. 306 Re: Tabliczka odkręcona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.10, 07:36 "Wróbel ćwierkają", że do wyborów W.Tomaszewski zatrudni się w firmie H.Skrzydlewska. Do noszenia kwiatków i zniczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kopidół Z jego grymasem uśmiechu na twarzy na IP: *.anonymouse.org 27.01.10, 08:28 grabarza się nie nadaje. Chyba raczej na kopidoła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ostrzeżenie Re: Z jego grymasem uśmiechu na twarzy na IP: *.toya.net.pl 27.01.10, 08:33 Ładniutki i fałszywy uśmieszek skrywający podłość. Tomaszewski z perspektywy dokonań okazał wielkim szkodnikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: finis To już definitywny koniec Tomaszewskiego IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.01.10, 11:58 Ponura epoka panowania wszechwładnego wiceprezydenta dobiegła kresu. Odpowiedz Link Zgłoś