Dodaj do ulubionych

Znani liderzy PO i SLD

05.10.06, 20:12
Swietni kandydaci PO. Wniosa trochę zycia do Rady.
Obserwuj wątek
    • noe2000 Re: Znani liderzy PO i SLD 05.10.06, 20:16
      Brawo panie Janie!
      Mędrzak jest świetnym przełożonym, dba o swoich pracowników.
      • tragikomix Re: Znani liderzy PO i SLD 05.10.06, 21:14
        Jasiu, zagłosuję na ciebie. Kumpel z XIII.
    • awantur-nick Re: Znani liderzy PO i SLD 05.10.06, 22:23
      agnieszkakeller napisała:

> Swietni kandydaci PO. Wniosa trochę zycia do Rady.

hahaha Gapiński, Młynarczyk-byli piłkarze, Skrzydlewski-przedsiębiorca pogrzebowy
    • Gość: laser Re: Znani liderzy PO i SLD IP: *.p.lodz.pl 05.10.06, 22:49
      Platformo, opamiętaj się!!!!!! Dopóki na liście będą tacy marni karierowicze,
      jak krętacz i pyskata miernota, Tomcio Kacprzak, nie będziemy na was głosować.
      • Gość: Extreme Re: Znani liderzy PO i SLD IP: *.lodz.dialog.net.pl 05.10.06, 23:19
        Dobrze, że na listach PO jest trochę młodych ludzi. Oni nie mówią, że to ich
        ostatnia kadencja (vide:Kropiwnicki), lecz że to ich pierwsza kadencja. Patrzą w
        szerszej perspektywie, długoterminowo.
        • Gość: JFK Re: Znani liderzy PO i SLD IP: *.toya.net.pl 06.10.06, 00:54
          Ha, ha, ha...boki można zrywać. Skrzydlewski patrzy perspektywicznie,
          długoterminowo.
        • vazz Re: Znani liderzy PO i SLD 06.10.06, 09:20
          Gość portalu: Extreme napisał(a):

> Dobrze, że na listach PO jest trochę młodych ludzi. Oni nie mówią, że to ich
          > ostatnia kadencja (vide:Kropiwnicki), lecz że to ich pierwsza kadencja.
          Patrzą
          > w
          > szerszej perspektywie, długoterminowo.

Mam wątpliwości co do młodych, nie wątpie że patrza długoerminowo,ale na swoją
          kariere i zarobki ;).Takie prawo dżungli,że młody najpierw chce sie ustawic,a
          potem moze pomysli o innych xD
          • Gość: kandydat Re: Znani liderzy PO i SLD IP: 212.160.172.* 06.10.06, 10:42
            mam pracę i nie potrzebuje pieiędzy z moich podatków (czytaj: zwrot podadtku),
            moze w koncu my młodzi wyrwiemu Łódź z marazmu Kropy i starych wyjadaczy SLD
    • Gość: darek Kandydaci centrolewu to porażka IP: *.toya.net.pl 05.10.06, 23:44
      Same przechodzone i skompromitowane gęby.Jakiś niedorobiony idiota ustalał taka
      liste.To wstęp do porażki.Na mnie i moją rodzine nie mają co liczyć.
    • Gość: amigoxxx Re: Znani liderzy PO i SLD IP: *.ukonline.co.uk 05.10.06, 23:57
      Masz racje. W koncu miasto sie rozwinie pod skrzydlami PO
      • Gość: jonasz Re: Znani liderzy PO i SLD IP: 193.238.18.* 06.10.06, 18:54
        Bardzo dobra lista, ci co krytykują prawdopodobnie sie boją- to wstyd tak
        działać
    • Gość: Mike Znani liderzy PO i SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 00:25
      Trener Lks - u startuje od czerwonych???
    • Gość: nerd Rosset na liście lewicy?? ale jaja! IP: *.toya.net.pl 06.10.06, 02:58
      hehehe!
    • Gość: Gość Znani liderzy PO i SLD IP: *.4web.pl 06.10.06, 06:31
      Proponuję nowe hasło PO w Łodzi "PO TRUPACH DO CELU" :)
      • Gość: JFK Re: Znani liderzy PO i SLD IP: *.toya.net.pl 06.10.06, 09:06
        Doskonałe hasło:)
      • Gość: rozbawiony trochę o Tomaszu Kacprzaku... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 18:58
        Po pierwsze, zapraszam do obejrzenia strony tego "superkandydata":
        www.kacprzak.platforma.org/private.htm
        Można się z niej dowiedzieć, że ten wybitny fachowiec ma 28 lat i... studiuje
        prawo na UŁ. Dodajmy, że od 9 (dziewięciu) lat. Jeśli Łódź ma się rozwijać tak,
        szybko, jak kariera tego młodego człowieka, to ja wyjeżdżam.

Po drugie, pan Kacprzak najwyraźniej cierpi na amnezję. Nie wspomina bowiem w
        tym "opisie kariery", że przez całe lata był aktywnym działaczem Unii Wolności,
        piewcą Marka Czekalskiego (obecnie Marka Cz., sprawa w sądzie). Czyżby Tomasz
        Kacprzak usiłował oszukać swoich wyborców sugerując im, że politycznie narodził
        się wraz z Platformą Obywatelską??? Otóż trzeba wyjaśnić, że tak nie jest.

Proponuję także, by ktoś zadzwonił do tego "wyśmienitego" kandydata i spróbował
        z nim się porozumieć w jakimkolwiek języku poza polskim. Niestety rozczaruje
        się, bo ten "przyszłościowy młody człowiek" niestety nie posiadł jeszcze
        umiejętności posługiwania się obcymi językami.

Z tych to przyczyn mój głos powędruje na konto Centrolewicy, która takich
        podejrzanych miernot nie wystawia. Pan Kacprzak reprezentuje poziom
        intelektualny sałatki ze śledzia, a moralnie dorównuje swojemu politycznemu
        mentorowi, wspomnianemu Markowi Cz.

Pozdrawiam.
        • Gość: POodpadała Re: trochę o Tomaszu Kacprzaku... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.06, 00:27
          Wszystko sie zgadza. Tomasz K. to typowy karierowicz, który wygadaniem próbuje
          ukryć swe mizerne umiejętności i wiedzę.
        • Gość: kid A Re: trochę o Tomaszu Kacprzaku... IP: *.mysmart.ie 07.10.06, 03:09
          Dokladnie tak jak mowisz kolego dramat i mizeria to krotka charakterystyka T.Kacprzaka karierowiczostwo i jeszcze raz karierowiczostwo
          • citoyen Re: trochę o Tomaszu Kacprzaku... 07.10.06, 18:02
            Nie zgadzam się z takim stwierdzeniem.
    • sajonara6 Znani liderzy PO i SLD 06.10.06, 08:30
      Jeśli chodzi o kandydatów POz to niewiele o nich powiem bo nie znam.
      Ale kandydaci SLD to porażka. Większość to ludzi, którzy w Radzie Miejskiej
      znaleźli sobie ciepłe posadki za ok. 3000,00 zł. miesięcznie i nic nie robią
      poza romansowaniem i podkaładaniem sobie na wzajem świń. Gratuluję wyboru. Jak
      tak dalej będzie to Łódź zamieni się w szambo bo ludzie z szamba rządzą Łodzią.
    • Gość: mm Rządy PO i SLD to klęska dla Łodzi i człej Polski. IP: *.109.rev.vline.pl 06.10.06, 11:53
      Platforma jak zwykle stawia na znane nazwiska. Z tym idzie oczywiście brak
      kompetencji. Ludzie ci kieruja się własnym egoizmem jak cała PO. O SLD to
      szkoda mówić. Zero komentarza. Polityka PO przyniesie więcej strat niż korzyści.
    • Gość: platforma na dnie Kandydaci PO to żenada IP: *.bbtec.net 06.10.06, 12:15
      Skrzydlewski czyli śmiech na sali, o Młynarczyku i Gapińskińskim nawet nie chce
      mi się wspominać. Szykują się kolejni karierowicze chcący za wszelką cenę
      dorwać się do koryta.
      • Gość: Kalafior Re: Kandydaci PO to żenada IP: *.upc.chello.be 06.10.06, 22:17
        Zgadzam sie! Przyklad idzie z gory. Wyglada na to, ze w Polsce polityka to
        rodzinny biznes. O ile wiem p. J. Skrzydlewska jest juz w Sejmie teraz czas na
        Szanownego Tate... Brawooooooooooooo !!!!
    • Gość: ja Znani liderzy PO i SLD IP: *.lodz.mm.pl 06.10.06, 12:53
      Trener MAREK CHOJNACKI !!! Bez względu na to z czyjej listy startuje, to ja
      głosuję na niego !!!
    • Gość: koko Re: Znani liderzy PO i SLD IP: *.pl 06.10.06, 13:32
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=674&w=48849573
    • Gość: Józek Przypomnienie o kandydacie PO na prezydenta IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 06.10.06, 13:46
      Przykro że mamy amnezję przypomne że w GW z 2003 roku jest obszerny artykół o
      rodzinie Kwiatkowskich gdy Krzysztof był sekretarzem Buzka a jego brat szefem
      NZS UŁ gdzie defraudował pokażne sumy pieniędzy które krzysztof wykorzystując
      swoje stanowisko załatwiał w ministerstwach jako dotacje na fikcyjne
      działalnosci statutowe NZS UŁ gdy AWS odeszła od władzy sprawa sie rypła
      bratem K.Kwiatkowskiego zainteresowała sie prokuratura a on zwial za granice
      i sie ukrywa niebawem bedzie przedawnienie sprawy wtedy wroci moze bedzie
      miał brata prezydenta Łodzi dopiero wtedy sie otworzy świat nieograniczonych
      możliwości i przekrętów

• Gość: ww oszust IP: *.eranet.pl 06.10.06, 14:34
      Lider listy oszukuje podatnikow i wydzwania w prywatnych sprawach ze sluzbowego
      tel.
      Pracownik DPS
      • Gość: Jonasz Re: Brawo Platforma IP: 193.238.18.* 06.10.06, 18:55
        Jan Medrzak jest najlepszym kandydatem na Bałutach- brawo PO
        • Gość: Jonasz Re: Brawo Platforma IP: 193.238.18.* 06.10.06, 18:57
          Jan jest swietnym organizatorem pomocy dla osób niepełnosprawnych - brawo będę
          na niego głosowac
          • Gość: Jonasz Re: Brawo Platforma IP: 193.238.18.* 06.10.06, 18:58
            Jan zdobędzie głosy pracowników MPK
            • tragikomix Re: Brawo Platforma 06.10.06, 20:59
              Tu się z tobą Jonaszu zgodzę. Mędrzakowie to od pokoleń zacna, łódzka rodzina.
              Mama Janka pomogła wielu młodym ludziom, on swoją pracą świadczy o sobie. Zapracował na zaufanie wyborców.
              • Gość: Lodzianin P. Godson na liście PO IP: *.toya.net.pl 07.10.06, 08:38
                Dowiedziałem się, że pan Godson także kandyduje z listy PO. Brawo! Znam go z
                osiedla i na pewno jest jednym z najlepszych kandydatów PO. Chcemy takich
                radnych. Życzę zwycięstwa i powodzenia. Możesz na mnie liczyć.
      • Gość: link Re: oszust IP: *.toya.net.pl 06.10.06, 21:11
        o kogo chodzi?
        • Gość: nick Re: oszust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.06, 22:09
          Chodzi o M.Grubskiego. Dziwie sie Kropiwnickiemu, ze to toleruje
    • Gość: Lodzianka Glosuje na W. Rosseta i R. Wrobla !!! IP: *.upc.chello.be 06.10.06, 22:10
      Doswiadczeni, mlodzi, inteligentni, wiedza o czym mowia i umieja skladnie
      prezentowac swoje mysli! A do tego dobrze sie prezentuja :)!
      • Gość: Anka Głosuję na Godsona IP: *.toya.net.pl 07.10.06, 14:23
        Ja też mieszkam na Olechowie i jestem dumna, że pan Godson reprezentował nas w
        radzie osiedla. Wiele rzeczy zrobił na osiedlu (strony internetowa osiedla,
        chodniki i wiele interwencji). Jest po prostu niesamowity. Jestem dumna, że był
        także i moim nauczycielem. Gorąco polecam. Pozdrawiam pana Godsona ;-)

Ania z grupy wtorkowej!
        • citoyen Re: Głosuję na Godsona 07.10.06, 18:06
          Godson Onykwere?
          Nigeria?
          Popieram!
      • Gość: andrzej Re: Glosuje na W. Rosseta i R. Wrobla !!! IP: *.net-partner.pl 08.10.06, 10:12
        ...i wlasnie nam takich potrzeba. byli juz wszyscy a teraz potrzeba nowych i
        mlodych osob bez pokretnej przeszlosci. maja glos mojej rodziny.
    • plus_k Tylko nie Izolda... 08.10.06, 12:52
      Myślińska.
      Proszę - wszystko w odpowiednim czasie. Pokazała juz co potrafi. Jej czas
      minął. Dajcie szanse trochę młodszym.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka