agnieszkakeller 05.10.06, 20:12 Swietni kandydaci PO. Wniosa trochę zycia do Rady. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
noe2000 Re: Znani liderzy PO i SLD 05.10.06, 20:16 Brawo panie Janie! Mędrzak jest świetnym przełożonym, dba o swoich pracowników. Odpowiedz Link Zgłoś
tragikomix Re: Znani liderzy PO i SLD 05.10.06, 21:14 Jasiu, zagłosuję na ciebie. Kumpel z XIII. Odpowiedz Link Zgłoś
awantur-nick Re: Znani liderzy PO i SLD 05.10.06, 22:23 agnieszkakeller napisała: > Swietni kandydaci PO. Wniosa trochę zycia do Rady. hahaha Gapiński, Młynarczyk-byli piłkarze, Skrzydlewski-przedsiębiorca pogrzebowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laser Re: Znani liderzy PO i SLD IP: *.p.lodz.pl 05.10.06, 22:49 Platformo, opamiętaj się!!!!!! Dopóki na liście będą tacy marni karierowicze, jak krętacz i pyskata miernota, Tomcio Kacprzak, nie będziemy na was głosować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Extreme Re: Znani liderzy PO i SLD IP: *.lodz.dialog.net.pl 05.10.06, 23:19 Dobrze, że na listach PO jest trochę młodych ludzi. Oni nie mówią, że to ich ostatnia kadencja (vide:Kropiwnicki), lecz że to ich pierwsza kadencja. Patrzą w szerszej perspektywie, długoterminowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JFK Re: Znani liderzy PO i SLD IP: *.toya.net.pl 06.10.06, 00:54 Ha, ha, ha...boki można zrywać. Skrzydlewski patrzy perspektywicznie, długoterminowo. Odpowiedz Link Zgłoś
vazz Re: Znani liderzy PO i SLD 06.10.06, 09:20 Gość portalu: Extreme napisał(a): > Dobrze, że na listach PO jest trochę młodych ludzi. Oni nie mówią, że to ich > ostatnia kadencja (vide:Kropiwnicki), lecz że to ich pierwsza kadencja. Patrzą > w > szerszej perspektywie, długoterminowo. Mam wątpliwości co do młodych, nie wątpie że patrza długoerminowo,ale na swoją kariere i zarobki ;).Takie prawo dżungli,że młody najpierw chce sie ustawic,a potem moze pomysli o innych xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kandydat Re: Znani liderzy PO i SLD IP: 212.160.172.* 06.10.06, 10:42 mam pracę i nie potrzebuje pieiędzy z moich podatków (czytaj: zwrot podadtku), moze w koncu my młodzi wyrwiemu Łódź z marazmu Kropy i starych wyjadaczy SLD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Kandydaci centrolewu to porażka IP: *.toya.net.pl 05.10.06, 23:44 Same przechodzone i skompromitowane gęby.Jakiś niedorobiony idiota ustalał taka liste.To wstęp do porażki.Na mnie i moją rodzine nie mają co liczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amigoxxx Re: Znani liderzy PO i SLD IP: *.ukonline.co.uk 05.10.06, 23:57 Masz racje. W koncu miasto sie rozwinie pod skrzydlami PO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jonasz Re: Znani liderzy PO i SLD IP: 193.238.18.* 06.10.06, 18:54 Bardzo dobra lista, ci co krytykują prawdopodobnie sie boją- to wstyd tak działać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mike Znani liderzy PO i SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 00:25 Trener Lks - u startuje od czerwonych??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nerd Rosset na liście lewicy?? ale jaja! IP: *.toya.net.pl 06.10.06, 02:58 hehehe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Znani liderzy PO i SLD IP: *.4web.pl 06.10.06, 06:31 Proponuję nowe hasło PO w Łodzi "PO TRUPACH DO CELU" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JFK Re: Znani liderzy PO i SLD IP: *.toya.net.pl 06.10.06, 09:06 Doskonałe hasło:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozbawiony trochę o Tomaszu Kacprzaku... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 18:58 Po pierwsze, zapraszam do obejrzenia strony tego "superkandydata": www.kacprzak.platforma.org/private.htm Można się z niej dowiedzieć, że ten wybitny fachowiec ma 28 lat i... studiuje prawo na UŁ. Dodajmy, że od 9 (dziewięciu) lat. Jeśli Łódź ma się rozwijać tak, szybko, jak kariera tego młodego człowieka, to ja wyjeżdżam. Po drugie, pan Kacprzak najwyraźniej cierpi na amnezję. Nie wspomina bowiem w tym "opisie kariery", że przez całe lata był aktywnym działaczem Unii Wolności, piewcą Marka Czekalskiego (obecnie Marka Cz., sprawa w sądzie). Czyżby Tomasz Kacprzak usiłował oszukać swoich wyborców sugerując im, że politycznie narodził się wraz z Platformą Obywatelską??? Otóż trzeba wyjaśnić, że tak nie jest. Proponuję także, by ktoś zadzwonił do tego "wyśmienitego" kandydata i spróbował z nim się porozumieć w jakimkolwiek języku poza polskim. Niestety rozczaruje się, bo ten "przyszłościowy młody człowiek" niestety nie posiadł jeszcze umiejętności posługiwania się obcymi językami. Z tych to przyczyn mój głos powędruje na konto Centrolewicy, która takich podejrzanych miernot nie wystawia. Pan Kacprzak reprezentuje poziom intelektualny sałatki ze śledzia, a moralnie dorównuje swojemu politycznemu mentorowi, wspomnianemu Markowi Cz. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POodpadała Re: trochę o Tomaszu Kacprzaku... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.06, 00:27 Wszystko sie zgadza. Tomasz K. to typowy karierowicz, który wygadaniem próbuje ukryć swe mizerne umiejętności i wiedzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kid A Re: trochę o Tomaszu Kacprzaku... IP: *.mysmart.ie 07.10.06, 03:09 Dokladnie tak jak mowisz kolego dramat i mizeria to krotka charakterystyka T.Kacprzaka karierowiczostwo i jeszcze raz karierowiczostwo Odpowiedz Link Zgłoś
citoyen Re: trochę o Tomaszu Kacprzaku... 07.10.06, 18:02 Nie zgadzam się z takim stwierdzeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
sajonara6 Znani liderzy PO i SLD 06.10.06, 08:30 Jeśli chodzi o kandydatów POz to niewiele o nich powiem bo nie znam. Ale kandydaci SLD to porażka. Większość to ludzi, którzy w Radzie Miejskiej znaleźli sobie ciepłe posadki za ok. 3000,00 zł. miesięcznie i nic nie robią poza romansowaniem i podkaładaniem sobie na wzajem świń. Gratuluję wyboru. Jak tak dalej będzie to Łódź zamieni się w szambo bo ludzie z szamba rządzą Łodzią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Rządy PO i SLD to klęska dla Łodzi i człej Polski. IP: *.109.rev.vline.pl 06.10.06, 11:53 Platforma jak zwykle stawia na znane nazwiska. Z tym idzie oczywiście brak kompetencji. Ludzie ci kieruja się własnym egoizmem jak cała PO. O SLD to szkoda mówić. Zero komentarza. Polityka PO przyniesie więcej strat niż korzyści. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: platforma na dnie Kandydaci PO to żenada IP: *.bbtec.net 06.10.06, 12:15 Skrzydlewski czyli śmiech na sali, o Młynarczyku i Gapińskińskim nawet nie chce mi się wspominać. Szykują się kolejni karierowicze chcący za wszelką cenę dorwać się do koryta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kalafior Re: Kandydaci PO to żenada IP: *.upc.chello.be 06.10.06, 22:17 Zgadzam sie! Przyklad idzie z gory. Wyglada na to, ze w Polsce polityka to rodzinny biznes. O ile wiem p. J. Skrzydlewska jest juz w Sejmie teraz czas na Szanownego Tate... Brawooooooooooooo !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Znani liderzy PO i SLD IP: *.lodz.mm.pl 06.10.06, 12:53 Trener MAREK CHOJNACKI !!! Bez względu na to z czyjej listy startuje, to ja głosuję na niego !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: Znani liderzy PO i SLD IP: *.pl 06.10.06, 13:32 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=674&w=48849573 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józek Przypomnienie o kandydacie PO na prezydenta IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 06.10.06, 13:46 Przykro że mamy amnezję przypomne że w GW z 2003 roku jest obszerny artykół o rodzinie Kwiatkowskich gdy Krzysztof był sekretarzem Buzka a jego brat szefem NZS UŁ gdzie defraudował pokażne sumy pieniędzy które krzysztof wykorzystując swoje stanowisko załatwiał w ministerstwach jako dotacje na fikcyjne działalnosci statutowe NZS UŁ gdy AWS odeszła od władzy sprawa sie rypła bratem K.Kwiatkowskiego zainteresowała sie prokuratura a on zwial za granice i sie ukrywa niebawem bedzie przedawnienie sprawy wtedy wroci moze bedzie miał brata prezydenta Łodzi dopiero wtedy sie otworzy świat nieograniczonych możliwości i przekrętów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ww oszust IP: *.eranet.pl 06.10.06, 14:34 Lider listy oszukuje podatnikow i wydzwania w prywatnych sprawach ze sluzbowego tel. Pracownik DPS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jonasz Re: Brawo Platforma IP: 193.238.18.* 06.10.06, 18:55 Jan Medrzak jest najlepszym kandydatem na Bałutach- brawo PO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jonasz Re: Brawo Platforma IP: 193.238.18.* 06.10.06, 18:57 Jan jest swietnym organizatorem pomocy dla osób niepełnosprawnych - brawo będę na niego głosowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jonasz Re: Brawo Platforma IP: 193.238.18.* 06.10.06, 18:58 Jan zdobędzie głosy pracowników MPK Odpowiedz Link Zgłoś
tragikomix Re: Brawo Platforma 06.10.06, 20:59 Tu się z tobą Jonaszu zgodzę. Mędrzakowie to od pokoleń zacna, łódzka rodzina. Mama Janka pomogła wielu młodym ludziom, on swoją pracą świadczy o sobie. Zapracował na zaufanie wyborców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lodzianin P. Godson na liście PO IP: *.toya.net.pl 07.10.06, 08:38 Dowiedziałem się, że pan Godson także kandyduje z listy PO. Brawo! Znam go z osiedla i na pewno jest jednym z najlepszych kandydatów PO. Chcemy takich radnych. Życzę zwycięstwa i powodzenia. Możesz na mnie liczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nick Re: oszust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.06, 22:09 Chodzi o M.Grubskiego. Dziwie sie Kropiwnickiemu, ze to toleruje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lodzianka Glosuje na W. Rosseta i R. Wrobla !!! IP: *.upc.chello.be 06.10.06, 22:10 Doswiadczeni, mlodzi, inteligentni, wiedza o czym mowia i umieja skladnie prezentowac swoje mysli! A do tego dobrze sie prezentuja :)! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Głosuję na Godsona IP: *.toya.net.pl 07.10.06, 14:23 Ja też mieszkam na Olechowie i jestem dumna, że pan Godson reprezentował nas w radzie osiedla. Wiele rzeczy zrobił na osiedlu (strony internetowa osiedla, chodniki i wiele interwencji). Jest po prostu niesamowity. Jestem dumna, że był także i moim nauczycielem. Gorąco polecam. Pozdrawiam pana Godsona ;-) Ania z grupy wtorkowej! Odpowiedz Link Zgłoś
citoyen Re: Głosuję na Godsona 07.10.06, 18:06 Godson Onykwere? Nigeria? Popieram! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: Glosuje na W. Rosseta i R. Wrobla !!! IP: *.net-partner.pl 08.10.06, 10:12 ...i wlasnie nam takich potrzeba. byli juz wszyscy a teraz potrzeba nowych i mlodych osob bez pokretnej przeszlosci. maja glos mojej rodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
plus_k Tylko nie Izolda... 08.10.06, 12:52 Myślińska. Proszę - wszystko w odpowiednim czasie. Pokazała juz co potrafi. Jej czas minął. Dajcie szanse trochę młodszym. Odpowiedz Link Zgłoś