Gość: uKa IP: *.u.wavenet.pl 05.10.06, 21:00 Śmieszny artykulik Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bigger Re: Polowanie na białe kołnierzyki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 22:37 To juz kolejny zenujacy artykul o klubach.Ktos kto to pisze poprostu kompletnie sie na tym nie zna.Gazeta poprostu osmiesza sie kolejnymi artykulami to przykre. .Jest jeszcze jedno wytlumaczenie kluba Paparazzi zaplacil za ten artykol co jest bardzo prawdopodobne.Znam czlowieka,ktory ma duzy pub w Lodzi i u niego czesto przebywaja cudzodziemcy.Chetnie odwiedzaja miejsca, w ktorych sie dzieje a nie miejsca ktore sa gettami dla nich.To nie Warszawa. Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Polowanie na białe kołnierzyki 05.10.06, 23:40 Takie...ni to słoma...ni to kompleksy z butów wychodzą. Nie wiem komu ma służyć pisanie i drukowanie takich artykułów:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOFIK Re: Polowanie na białe kołnierzyki IP: 87.198.192.* 06.10.06, 10:34 Lodzcy YAPISZONI ! BUHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!Proponuje napis wprowadzic sladem... " NUR FUHR MANADZERAS " Ciekawe kto im KoKs zalatwia? buhahahah! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mg Polowanie na białe kołnierzyki IP: *.bremultibank.com.pl 06.10.06, 11:52 "Głęboko" im współczuję :) Biedne ludziki nie mają gdzie zjeść, gdzie się pobawić, gdzie napić piwa, bo wszędzie Ci pozostali, przeciętni ludzie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Re: Polowanie na białe kołnierzyki IP: *.aster.pl 06.10.06, 14:46 Szkoda, że tzw artykuły sponsorowane pojawiają się na tzw standardowych stronach. Nic nie wnoszą, a przy tym mącą czytelnikom w głowie. Szkoda więc czasu na ich czytanie, nieprawdaż? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Polowanie na białe kołnierzyki IP: *.leom.ec-lyon.fr 06.10.06, 17:28 "Menedżer to bardziej wymagający TARGET." A autor tego artykulu to taki maly, zakompleksiony ludzik z ambicjami do bycia swiatowcem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drow82 Paparazzi IP: 217.97.239.* 06.10.06, 19:26 a byłem tam dziś, miejsce nawet fajne, wygodne kanapy, bardzo dobre espresso za 5 PLN, tvn24 na 2 dużych plazmach, spokojna muzyczka. NIe mam nic do zarzucenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tsdg Re: Paparazzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.06, 14:36 hehe to pewnie menagerklubu napisal Odpowiedz Link Zgłoś