Gość: ewka IP: *.toya.net.pl 25.03.03, 14:58 nie chcę w moim rodzinnym mieście ani łks ani widzewa-można wydawać pieniądze na inne cele, przynajmniej tramwaje autobusy i pociągi nie będą dewastowane! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: grzegorz Re: I Ty pomóż ŁKS IP: *.lodz-polnoc.sdi.tpnet.pl 25.03.03, 15:13 Nie widze najmniejszego powodu by ratowac LKS - dlaczego mam dawac pieniadze na sprzedawane mecze, niebezpieczne stadiony , zarozumialych pilkarzy ktorzy nie potrafia grac a zarabiaja krocie. Niech to UPADNIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SomeBody Re: I Ty pomóż ŁKS IP: *.toya.net.pl 25.03.03, 15:18 A Panstwo po co tutaj przyszli? Przeca sport to glupota bo sie czlowiek poci? Przyszliscie sobie po staropolsku ponarzekac? Wroccie na swoje miejsce do szeregu... Serdecznie dziekujemy za konstruktywne uwagi - ale zapraszamy do watku z cyklu "gdzie w lodzi najlepszy fryzjer"... Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyrewolwerowany kaloryfer Re: I Ty pomóż ŁKS IP: *.vline.pl / 172.16.3.* 25.03.03, 16:33 Jestem całkowicie ZA inicjatywą GW i podpisuję sie pod nią obiema rękami.Moim skromnym zdaniem najpierw trzeba się zabrać za zrobienie porządku w strukturach kierowniczych ŁKS-u.Jest rzeczą niedopuszczalną, aby prezes Stępień spędzał prawie cały czas na SMS-ie a w klubie z al.Unii był rzadkim gościem.Taka sytuacja ma miejsce od dawna i uważam to za całkowitą patologię.Pan Stępień musi sobie zadać pytanie czy jest prezesem ŁKS-u czy SMS-u.Niestety jak na razie prezes traktuje ŁKS jako promotornie mlodzieży szkolącej się w SMS.Naturalnie, dochody z ewentualnych transferów zostaną na ul. Milionowej.Człowiek ten jak i cała jego świta jest rakiem który toczy ŁÓDZKI KLUB SPORTOWY.Pod ich rządami nie zjawił się ani jeden sensowny sponsor.Sytuacja taka jest spowodowana przede wszystkim "renomą" R.Stępnia w środowisku biznesowym.Wielokrotnie miałem okazję słyszeć opinie ludzi którzy byliby w stanie wspomóc ŁKS choćby drodnymi kwotami pieniężnymi,ale stwierdzali, że póki prezesem jest pan Stępień nie dadzą ani złotówki bo rozpłynie się ona niewiadmo gdzie.Przypadkowa niechęć do prezesa, czy może jednak jest coś na rzeczy...opinię pozostawiam Wam. Pozdrawiam wszystkich sympatyków najstarszego klubu sportowego w naszym mieście i mam nadzieję, że w końcu nadejdą czasy gdy prezesem klubu będzie prawdziwy menedżer i fachowiec a nie mitoman i nieudacznik próbujący mimo swej nieudolności (może celowej) zapewniać wokoło że robi wszystko aby utrzymać ŁKS przy życiu. A teraz słowo bespośrednio do wodzusia Romcia: - Powiada pan że odda ŁKS jeśli ktoś przedstawi biznesplan i około 4 mln. złotych.Bardzo chciałbym (i nie tylko ja) zobaczyć jakiż to biznesplan przygotował pan... Naturalnie pana Stępnia jako wielkiego menedżera nie obchodzą drobni inwestorzy, tylko wielkie koncerny z którymi bez przerwy negocjuje:-).Panie Romanie powiem krótko WYJAZD!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mateo31 Kilka słów w temacie traktowania kibiców 27.03.03, 12:46 Nie znam opinii na jego temat z kręgów biznesowych i nie tylko. Ale że brakuje mu wyobraźni mogłem zaobserwować przed spotkaniem z GKS Bełchatów. W wywiadzie udzielonym przed meczem na łamach GW P. Prezes stwierdził, iż ma nadzieję, iż będzie cały stadion kibiców na meczu z GKS. I co- jest godzina 15 .35 a ja stoję w kolejce przed głownym wejściem gdzie otwarte jest tylko 1 ( słownie: jedno ) stanowisko sprzedaży biletów. Zapewniam nie byłem ostatni w kolejce a spóźniłem się na mecz kilka minut. Wyjście po meczu - ta sama głowna brama i co. Wielki ścisk bo otwarta tylko mała furtka. Panie Prezesie troszeczkę wyobraźni. Mnie to nie zniechęci do chodzenia na ŁKS, bo robię to od 20 z górą lat, ale innych myślę, że jak najbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
mateo31 Re: Kilka słów w temacie traktowania kibiców 27.03.03, 12:49 Oczywiście chodziło o godz. 17. 35.tzn .25 minut przed rozpoczeciem meczu. Odpowiedz Link Zgłoś
rastamaniana Re: I Ty pomóż ŁKS 25.03.03, 17:56 Gość portalu: ewka napisał(a): > nie chcę w moim rodzinnym mieście ani łks ani widzewa-można > wydawać pieniądze na inne cele, przynajmniej tramwaje autobusy > i pociągi nie będą dewastowane! Proponuję przeznaczyć te środki na operacje kuracje i rehabilitacje osób takich jak Ty. Przynajmniej mózgi nasze nie będą dewastowane... pzdr Bozia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Re: I Ty pomóż ŁKS IP: PXcumulus:* / 10.113.1.* 25.03.03, 21:19 Bez mądrego zarządu nie da się uratować naszego kochanego klubu. Koniec gadania tylko proszę przedstawić jakiś konstruktywny plan działania a ludzi chętnych do pomocy napewno wtedy nei braknie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ano Ja się na prezesa zgłaszam IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.03, 23:15 To nie jest żart. Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Ja się na prezesa zgłaszam 26.03.03, 10:12 Gość portalu: Ano napisał(a): > To nie jest żart. Ciekawa propozycja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBICE Z POZA ŁODZI Re: I Ty pomóż ŁKS IP: *.rawa-mazowiecka.sdi.tpnet.pl 26.03.03, 13:23 Olać tych ŁKS niech lecą.JEST TYLKO JEDEN KLUB W ŁODZI I NA ZAWSZE BĘDZIE TO WIDZEW ŁÓDŹ.INNI NIE ISTNIELI I NIE BĘDĄ ISTNIEĆ. Odpowiedz Link Zgłoś
adminf Re: I Ty pomóż ŁKS 26.03.03, 13:31 > INNI NIE ISTNIELI I NIE BĘDĄ > ISTNIEĆ. tylko twoje pochodzenie tlumaczy twoje zacofanie ŁKS Fans www.lksfans.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Damian nie ma komu pomagać!!!!!! IP: *.toya.net.pl 26.03.03, 14:22 Łódź jest stanowczo za biedna na utrzymywanie dwóch klubów - do ŁKS-u nikt szanujący się nie wejdzie z bardzo prostej przyczyny - tylko w tym klubie kibice tłuką śędziego, piłkarzy i Bogu ducha winnych ochroniarzy..... Gdybym miał tam inwestować to bym bardzo poważnie się nad tym zastanawiał - zamiast promować swoją markę szybciej bym doprowadził do jej zepsucia..... Notabene już jeden taki był co się na łks-ie przypiekł, a nazywał się Ptak... jego kapitał pomógł w zdobyciu mistrzostwa Polski - wszyscy pamiętają jak mu kibice podziękowali - tylko nie odpisujcie, że zostawił po sobie jakieś długi..... bo w to nie uwierzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: nie ma komu pomagać!!!!!! IP: *.toya.net.pl / 10.0.221.* 26.03.03, 23:04 A gdziez to spiewano "Pilkarze Co H... wam w D..."A Grajewski mowi ze po nim to splywa jak woda po kaczce.Chyba po panu tez p. Damian.Pewnie to jacys obcy chuligani spoza Łodzi.Jakies Kutno Łęczyca lub tym podobne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kleczes Re: I Ty pomóż ŁKS IP: 80.51.243.* 26.03.03, 20:08 buahaha Jebac koszernych niech spadna do c klasy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: I Ty pomóż ŁKS 26.03.03, 20:12 Gość portalu: kleczes napisał(a): > buahaha Jebac koszernych niech spadna do c klasy!!! Spierdalaj, idioto. Jesli jestes fanem Widzewa, to serdecznie wspolczuje mojemu ukochanemu kluboi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr A. W. Doroszewski Re: I Ty pomóż ŁKS IP: *.dip.t-dialin.net 26.03.03, 21:05 Pamietam ten dzien, kiedy pilkarze LKS swietowali zdobycie tytulu mistrza Polski. Bylem wtedy dzieckiem, ale do dzis pamietam audycje radiowa, w ktorej Szczepanski, Soporek, Jezierski i inni spiewali przy akompaniamencie gitary "O LKS. my chcemy twej slawy, niech w meczach ligowych, zmaganiach sportowych, los bedzie ci laskawy..." Szkoda by bylo, gdyby LKS pozostal tylko wspomnieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ronin "Ewka"kolejna glupia blondynka na forum!!! IP: *.wshe.lodz.pl 27.03.03, 08:11 A czemu mamy wlasnie pomagac Lks-owi?Jestem kibicem Widzewa i tylko jego przyszlosc mnie interesuje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dragonspirit Re: I Ty pomóż ŁKS IP: *.retsat1.com.pl / 10.0.7.* 27.03.03, 08:30 Byłem od dziecka kibicem Widzewa, ale cieszyłem się kiedy ŁKS zdobywał mistrzosto. Ale nie mogę znieść myśli że nie będzie Widzewa w 1 a ŁKS w drugiej lidze. Nigdy w łódzkich klubach nie będzie dobrze jeśli będą tam pracowali tacy panowie jak Antoni Ptak który rozwalił doszczętnie ŁKS, który mógł walczyć o ligę mistrzów. Kolejnym złodziejem jest pan Grajewski który także rozniósł mistrzowski skład, a niedawno uniemożliwił widzewowi skorzystanie z potęznej szansy danej przez ITI. To byli są i będą zwykli złodzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rozzi Re: I Ty pomóż ŁKS IP: *.net 31.03.03, 16:30 Wszyscy wykazują chęć pomocy Łódzkiemu Klubowi Sportowemu. Dziennikarze Gazety dwoją się i troją aby uratować ŁKS. (chwała im za to). Najwierniejsi kibice, fani i jeszcze niezmanierowani działacze (to ci, którym chęć zysku nie przysłoniła celu do którego my przyjaciele klubu zmierzamy) robią wszystko co w ich mocy aby Łódź miała swój ŁKS. I CÓŻ Z TEGO ......skoro piłkarze swoją grą wykazują odmienne działania. SZKODA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeski Re: I Ty pomóż ŁKS IP: *.zstp.lodz.pl 04.04.03, 13:43 jak pomóc ŁKS? 1 specjalny serwis sms 2 wydzierżawienie terenu 3 Express Ilustrowany sponsoruje Budowlanych może Gazeta Wyborcza zasponsorowałaby ŁKS 4 poszukiwanie sponsorów wśród gazet, radia, telewizji, filantropów ludzi którym zależy na Łodzi i ŁKS (bo pan Kropiwnicki chyba nie chce pomóc) ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic z Piotrkowa Re: ŁKS nasza duma IP: *.radom.pilickanet.pl 24.05.03, 18:18 ŁKS to symbol Łodzi i polskiej piłki a symboli się nie niszczy! ŁKS to gwiazdy polskiej piłki wychowane na boiskach tego klubu ! ŁKS to świątynia dla łódzkich kibiców! ŁKS to wszystko co mamy ! Pomóć musimy bo wysiłek i dumę naszych dziadków i ojców zniweczymy ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kostek1943@op.pl Re: I Ty pomóż ŁKS IP: *.vline.pl / 172.16.2.* 24.07.03, 09:14 Jestem kibicem ŁKS od czerwca 1953 wtedy jako 9 letni chłopak poszedłem z wujkiem( ojciec -kibic pracoawał )na mecz ŁKS-Górnik (Szombierki)Bytom,to był mecz o mistrzostwo II ligi.ŁKS przegrał 2:0.I wtedy się zaczęło.......Dziś kiedy patrzę na wchodzących-podobno VIP-ów na bezpłatne miejsca w loży A to jest mi przykro,że ci ludzie mniemający się być bogatymi,korzystają z tych wejściówek ciągnąc za sobą całe rodziny czy znajomych,oczywiście bezpłatnie.Ileż zabiegów wykonywał na ŁKs-sie,kandydujący z Bałut na radnego,Pan Tomasz Rosłoński.Jak został radnym poiszedł szukać kariery na Widzewie,bo tam można spotkać premiera.A Bałuty to kibice ŁKS- u.Chciałbym też usiąść w tej loży i zapewniam że kupię tę wejściówkę i dam za nią 500zł.To będzie mój wkład w ratowanie kochanego KLUBU.Mam dowody wpłat kiedy była akcja "Jestem sponsorem ŁKS"płaciłem po 20zł.Akcja umarła w żadnej gazecie o tym nie napisano a wplacającym nawet nie powiedziano DZIĘKUJĘ.Życzę PANU GOSZCZYŃSKIEMU powodzenia w prowadzeniu ukochanej drużyny a jednocześnie doradzam-niech ci "sympatycy"ci dobrzy doradcy kupują bilety na mecze!Tak jest na całym świecie,że im bogatszy tym droższy kupuje bilet bo to jest nobilitacja.Nie tak P.Rosłoński,że na stadion podwożi Pana kierowca pod wejście do loży,Pan ciągnie za sobą sznur "kolegów"a póżniej się Pan "wypina"Taki z Pana VIP??!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pafcio Re: I Ty pomóż ŁKS IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.07.03, 17:28 Niestety miłość to chęć dawania więcej niż samemu się za nią otrzyma , więc na wdzięczność i zwykłe słowo DZIĘKUJĘ od władz nie ma co liczyć. Za ten tekst i za kasę na nasz Łódzki Klub Sportowy wielkie dzięki od młodszego stażem kibica . Życzę dużo zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś