agu444 20.10.06, 21:00 czy ktos wie gdzie mozna kupic w lodzi DERMACOL??? z gory dzieki za odp bo ja szukam i szukam.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iluminacja256 Re: dermacol- dos pilne 20.10.06, 21:12 Najlepiej byłoby poszukać na Narutowicza w okolicach Kilińskiego, albo na Kilińskiego, albo na Rewolucji i bocznych przecznicach - zazwyczaj sprowadzają go te same małe sklepy, które sprowadzaja też całą paletę polskich kosmetyków, których nigdzie nie ma . Odpowiedz Link Zgłoś
agu444 Re: dermacol- dos pilne 20.10.06, 21:41 dzieki w niedziele spr chyba ze bedzie pozakykane? jeszcze raz dzieki:) a w ogole znasz ten kosmetyk? masz o nim jakas opinie? Odpowiedz Link Zgłoś
iluminacja256 Re: dermacol- dos pilne 20.10.06, 22:21 www.wizaz.pl/produkty/baza/produkt.php?produkt=2595 www.allegro.pl/item135628204_dermacol_make_up_zawsze_wszystkie_odcienie_.html Nie uzywałam nigdy, bo nei uzywam podkładów, zwłaszcza tak kryjących. Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: dermacol- dos pilne 21.10.06, 11:54 Moja wizażystka korzystała kiedyś z tego podkładu. Rzeczywiście, w makijazu telewizyjnym sprawdza się, bardzo ładnie krył wszystkie moje niedoskonałości i w tv wygladałam, jakbym miała nieskazitelną cerę;) Do użytku codziennego raczej nie polecam, widać go na twarzy. Trudny do rozprowadzenia. Jesli chcesz dobrze kryjący podkład, polecam Ideal Balance L'Oreal. tiny.pl/r7kf Odpowiedz Link Zgłoś
bryzolin Re: dermacol- dos pilne 21.10.06, 11:57 Występujesz w TV? Gdzie, kiedy, chętnie pooglądam! Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: dermacol- dos pilne 21.10.06, 11:59 Już nie wystepuję, kiedyś się tym zajmowałam, ale to strrrasznie nudne. Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Rozmowo medialna 21.10.06, 12:20 a monikę borysow znasz? ona też medialna, dlatego pozwalam sobie umieścić jej nazwisko. Odpowiedz Link Zgłoś
bryzolin Re: dermacol- dos pilne 21.10.06, 12:49 Dlaczego nudne? prowadziłaś jakiś program? Pracujesz w mediach? Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: dermacol- dos pilne 21.10.06, 13:36 Tak, pracuję w mediach. A nudne było, bo ja jestem zwierzę radiowe i przed kamerą się męczę, swiatła mnie oslepiaja, gorąco jest jak diabli- no i praca odtwórcza niekoniecznie jest moja ulubioną;) Odpowiedz Link Zgłoś