Dodaj do ulubionych

Kupili tramwaje, na nowe tory jeszcze poczekamy

• brokowisko Kupili tramwaje do muzeum Kaczynskich ! 25.10.06, 22:13
      Brawo PiS ! ! ! ! !
    • Gość: basdew lowcy skor maja dostac nowe tramwaje? IP: *.westend.de 25.10.06, 22:17
      super:(
    • pixelpainter Kupili tramwaje ladne ale (www.gs-arts.net) lepiej 25.10.06, 22:48
      niech stoja pod dworcem Lodz Fabryczna jako eksponaty sztuki nowoczenej ,
      modern Gallery
      • Gość: J.S. Re: Kupili tramwaje ladne ale (www.gs-arts.net) l IP: *.pai.net.pl 26.10.06, 13:03
        Nie spamuj tragicznymi stronami
    • Gość: wujek Dobra Rada Nie ma torów? No problem, przerobić na trolejbusy. IP: *.tpnet.pl 25.10.06, 23:14
    • Gość: J.S. Re: Kupili tramwaje, na nowe tory jeszcze poczeka IP: *.pai.net.pl 26.10.06, 09:42
      Po raz kolejny gratuluje autorowi artykulu stwierdzenia "Nowe tramwaje beda
      musialy stac w zajezdni". "Ciemny lud Kurskiego" oczywiscie ten belkot kupil i
      teraz wypisuje na tym watku pierdoły i watpliwej jakosci zarty.

Po raz kolejny Gazeta osiagnela poziom Expressu
    • Gość: Tomasz.bu Jeb! IP: *.joensuunelli.fi 26.10.06, 16:26
      Myślę, że za tę stertę bzdur powypisywanych przez dziennikarza i forumowiczów
      powinien zostać przyznany złoty kibel dla portalu Gazeta.pl.

Ale może jednak da się to wytłumaczyć. Tak więc drodzy forumowicza zacznijmy od
      początku. Policzcie sobie ile to jest 7-7?
      Nie teraz, w domu sobie policzcie!
      No to będzie 0
      A teraz następna zagadka, trudniejsza: 107-107
      Brawo pan w trzecim rzędzie - też zero.
      A ile to będzie 2008-2008?
      Ha. Zadziwiające też zero.
      To ile lat będą stały bezczynnie w zajezdni tramwaje z PESY, skoro remont trasy
      N-S zakończy się w 2008 roku a dostawa tramwajów przewidziana jest na rok 2008
      (przypominam: 2008-2008=0)?
      Załapali?
      I przy okazji chciałem oświadczyć że MPK zapłaciło mi za to milion dolarów, a
      Wąsowicz to mój wujek.
      • Gość: STUDI Kopmu to tlumaczysz.... IP: *.ipartners.pl 31.10.06, 21:28
        ... hieny dziennikarskie i tak tego nie przyjma do wiadomosci tlyko beda nadal
        wypisywac stek bzdur za co wzieli kase. Moze w koncu nalezy wsadzac ich do
        pierdla za oczernianie.
    • Gość: Wojtek Kupili tramwaje, na nowe tory jeszcze poczekamy IP: *.toya.net.pl 01.11.06, 09:19
      Kończy się kadencja Kropaszenki. Wraz z końcem tej kadencji kończy sie
      kadencja Prezesa Wąsowicza. I co widzimy przy końcu jego działalności. POTOP.
      Kataklizm w wydaniu technicznym. Infrastruktura torowa praktycznie zużyta w
      90%. Grozi w każdej chwili wypadkiem. Tramwaje brudne i zaniedbane. Wypadajace
      silniki i urywające sie podwozia. Z autobusami to samo. Nie chce mi sie pisac
      dalej , ale każdy klient MPK to widzi na własne oczy. Widzą też kierowcy
      muszący jeździc po dziurawych torowiskach. Wobec tego gadanie o dobrm stanie
      łódzkiej komunikacji zbiorowej to mydlenie oczu społeczeństwu.
      • Gość: J.S. Re: Kupili tramwaje, na nowe tory jeszcze poczeka IP: 195.69.82.* 01.11.06, 18:16
        > Infrastruktura torowa praktycznie zużyta w 90%

W 90.5%

> Nie chce mi sie pisac dalej

Alez pisz...
        • Gość: Adam Re: Kupili tramwaje, na nowe tory jeszcze poczeka IP: *.devs.futuro.pl 02.11.06, 11:30
          > W 90.5%

Nie, w 90.74%

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka