Gość: Marek Sydney IP: *.nsw.bigpond.net.au 02.11.06, 01:28 Kocham TEN Klub WIDZEW OLE!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: widzewfan qźwa!!!!!!!!!! wkurzacie mnie już z tymi meczami w IP: 195.33.104.* 02.11.06, 08:56 piątki. komu przeszkadzała ta sobota!!! chyba bońkowi i canal+. trochę szacunku dla tych co przychodzą na mecze, a piątek to dla przypomnienia dzień roboczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rwt Re: qźwa!!!!!!!!!! wkurzacie mnie już z tymi mecz IP: *.astral.lodz.pl 02.11.06, 11:14 Zgadzam się. Jak chcecie dużej frekwencji, to niech mecze będą w soboty. Przez te piątki nie mogłem być ani na Lechu ani na Legii! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: qźwa!!!!!!!!!! wkurzacie mnie już z tymi mecz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 13:33 Prawdopodobnie będzie transmisja w canal+. Stąd ta zmiana. Sam pracuję w piątki do 20.00, więc niejednemu z nas to nie na rękę :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karem Re: qźwa!!!!!!!!!! wkurzacie mnie już z tymi mecz IP: *.lnet.pl 02.11.06, 23:56 trzeba byc baranem zeby tak negowac kase za transmisje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan ZDM [...] IP: *.chello.pl 02.11.06, 10:46 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rwt do ZDM IP: *.astral.lodz.pl 02.11.06, 11:22 Co ty tu gościu z takimi linkami wyjeżdżasz? "legia.com-źródło informacji o Legii Warszawa" Żenada jak się czyta. Z artykułu wynika, że stadion powinien zostać zamknięty, a wszyscy kibice mieć sprawy prokuratorskie! To zgłoście zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa, albo się zwyczajnie nie wygłupiajcie (ośmieszajcie). Swoją drogą bardzo ciekawie napisany artykuł. Prawie jak donos. P.S. Takich zdjęć buteleczek na trawie mogę ci podesłać ze 100. Chcesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan ZDM Re: do ZDM IP: *.chello.pl 02.11.06, 17:49 > P.S. Takich zdjęć buteleczek na trawie mogę ci podesłać ze 100. Chcesz? Wszystkie jak rozumiem z widzewa... to wal od razu z nimi do Ekstraklasa S.A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi! IP: *.toya.net.pl 02.11.06, 22:16 ooo... ku.. z Warszawy się znalazła... Pewnie laskę robisz czarnemu co bije białe dzieci dzieci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rwt Re: do ZDM IP: *.centertel.pl 03.11.06, 00:27 Nie z Widzewa, tylko spod twojego okna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzaba Re: Binczyk obiektywny inaczej IP: *.vline.pl 02.11.06, 12:17 No super obiektywny artykuł - nawet kibice (L) się z niego smieja i mówia że nie jest obiektywny :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan ZDM Najbardziej obiektywny jest Probierz, nie? IP: *.chello.pl 02.11.06, 17:50 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gawar Re: Najbardziej obiektywny jest Probierz, nie? IP: *.toya.net.pl 02.11.06, 19:12 Nikt nie widział początku zajścia nawet komisja OE(mająca napewno materiały TV z C+) a Ty widziałeś?Dlaczego nie skomentujesz oplucia Nowaka przez Eltona czy prowokacyjnego zachowania Choto?Komentujesz brak obiektywizmu a sam nie jesteś obiektywny.Otwórz oczy to poprawia widzenie-CIEMNA strono miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rwt Re: Najbardziej obiektywny jest Probierz, nie? IP: *.centertel.pl 03.11.06, 00:32 Słuchaj ty, ZDM. Wróć na swoje forum (L) i dalej przeżywaj tam ekstazę. Będzie ci przyjemniej, a przy okazji nie będziesz robił obciachu normalnym warszawiakom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roosevelt5 Michał Probierz nie wierzy w winę swojego zawod.. IP: *.toya.net.pl 02.11.06, 15:05 Bez paniki. Dzień 11 listopada to święto narodowe i jest dniem wolnym. Jednak to prawda, mnie też irytują piątki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gawar Re: Michał Probierz nie wierzy w winę swojego zaw IP: *.toya.net.pl 02.11.06, 19:03 Spoko luzik.Zgodnie z kodeksem pracy jeśli dzień świąteczny przypada w sobotę to pracodawca zobowiązany jest do oddania tego dnia pracownikowi za inny dzień roboczy(nie cytuję dosłownie ale tak jest-sprawdźcie sami).Więc mówić w pracy że odbieracie sobie sobotę w piątek i po sprawie.Macie odebrany dzień i jesteście na meczu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roosevelt5 Re: Michał Probierz nie wierzy w winę swojego zaw IP: *.toya.net.pl 05.11.06, 21:35 Myślałem o czymś innym. To mnie pomyliło się. Początkowo sądziłem, że 11 listopada wypada w piątek. Nie muszę chyba pisać jak się zdenerwowałem, gdy zobaczyłem swój błąd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz jasnowidz Kandydat do tytułu_złota kosa polskiej ligi_ IP: *.zdnet.com.pl 02.11.06, 15:21 Jeszcze trochę pogra i pójdzie w ślady legionisty Załężnego odbierając mu ten "zaszczytny" tytuł. Rozumiem że ktoś gra na pograniczu faulu ale tak brutalnych kopów i "wjazdów" jak wykonaniu tego młodzieńca to dawno nie widziałem. Odpowiedz Link Zgłoś