Dodaj do ulubionych

Michał Probierz nie wierzy w winę swojego zawod...

IP: *.nsw.bigpond.net.au 02.11.06, 01:28
Kocham TEN Klub

WIDZEW OLE!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: widzewfan qźwa!!!!!!!!!! wkurzacie mnie już z tymi meczami w IP: 195.33.104.* 02.11.06, 08:56
      piątki. komu przeszkadzała ta sobota!!! chyba bońkowi i canal+. trochę szacunku
      dla tych co przychodzą na mecze, a piątek to dla przypomnienia dzień roboczy.
      • Gość: rwt Re: qźwa!!!!!!!!!! wkurzacie mnie już z tymi mecz IP: *.astral.lodz.pl 02.11.06, 11:14
        Zgadzam się. Jak chcecie dużej frekwencji, to niech mecze będą w soboty. Przez
        te piątki nie mogłem być ani na Lechu ani na Legii!
        • Gość: Piotrek Re: qźwa!!!!!!!!!! wkurzacie mnie już z tymi mecz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 13:33
          Prawdopodobnie będzie transmisja w canal+. Stąd ta zmiana. Sam pracuję w piątki
          do 20.00, więc niejednemu z nas to nie na rękę :/
        • Gość: karem Re: qźwa!!!!!!!!!! wkurzacie mnie już z tymi mecz IP: *.lnet.pl 02.11.06, 23:56
          trzeba byc baranem zeby tak negowac kase za transmisje...
    • Gość: Fan ZDM [...] IP: *.chello.pl 02.11.06, 10:46
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: rwt do ZDM IP: *.astral.lodz.pl 02.11.06, 11:22
        Co ty tu gościu z takimi linkami wyjeżdżasz? "legia.com-źródło informacji o
        Legii Warszawa" Żenada jak się czyta. Z artykułu wynika, że stadion powinien
        zostać zamknięty, a wszyscy kibice mieć sprawy prokuratorskie! To zgłoście
        zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa, albo się zwyczajnie nie wygłupiajcie
        (ośmieszajcie). Swoją drogą bardzo ciekawie napisany artykuł. Prawie jak donos.
        P.S. Takich zdjęć buteleczek na trawie mogę ci podesłać ze 100. Chcesz?
        • Gość: Fan ZDM Re: do ZDM IP: *.chello.pl 02.11.06, 17:49
          > P.S. Takich zdjęć buteleczek na trawie mogę ci podesłać ze 100. Chcesz?

Wszystkie jak rozumiem z widzewa... to wal od razu z nimi do Ekstraklasa S.A.
          • Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi! IP: *.toya.net.pl 02.11.06, 22:16
            ooo... ku.. z Warszawy się znalazła...
            Pewnie laskę robisz czarnemu co bije białe dzieci dzieci...
          • Gość: rwt Re: do ZDM IP: *.centertel.pl 03.11.06, 00:27
            Nie z Widzewa, tylko spod twojego okna.
      • Gość: rzaba Re: Binczyk obiektywny inaczej IP: *.vline.pl 02.11.06, 12:17
        No super obiektywny artykuł - nawet kibice (L) się z niego smieja i mówia że nie
        jest obiektywny :)
        • Gość: Fan ZDM Najbardziej obiektywny jest Probierz, nie? IP: *.chello.pl 02.11.06, 17:50
          • Gość: gawar Re: Najbardziej obiektywny jest Probierz, nie? IP: *.toya.net.pl 02.11.06, 19:12
            Nikt nie widział początku zajścia nawet komisja OE(mająca napewno materiały TV z
            C+) a Ty widziałeś?Dlaczego nie skomentujesz oplucia Nowaka przez Eltona czy
            prowokacyjnego zachowania Choto?Komentujesz brak obiektywizmu a sam nie jesteś
            obiektywny.Otwórz oczy to poprawia widzenie-CIEMNA strono miasta.
          • Gość: rwt Re: Najbardziej obiektywny jest Probierz, nie? IP: *.centertel.pl 03.11.06, 00:32
            Słuchaj ty, ZDM. Wróć na swoje forum (L) i dalej przeżywaj tam ekstazę. Będzie
            ci przyjemniej, a przy okazji nie będziesz robił obciachu normalnym warszawiakom.
    • Gość: Roosevelt5 Michał Probierz nie wierzy w winę swojego zawod.. IP: *.toya.net.pl 02.11.06, 15:05
      Bez paniki.
      Dzień 11 listopada to święto narodowe i jest dniem wolnym.
      Jednak to prawda, mnie też irytują piątki.
      • Gość: gawar Re: Michał Probierz nie wierzy w winę swojego zaw IP: *.toya.net.pl 02.11.06, 19:03
        Spoko luzik.Zgodnie z kodeksem pracy jeśli dzień świąteczny przypada w sobotę to
        pracodawca zobowiązany jest do oddania tego dnia pracownikowi za inny dzień
        roboczy(nie cytuję dosłownie ale tak jest-sprawdźcie sami).Więc mówić w pracy że
        odbieracie sobie sobotę w piątek i po sprawie.Macie odebrany dzień i jesteście
        na meczu!!!
        • Gość: Roosevelt5 Re: Michał Probierz nie wierzy w winę swojego zaw IP: *.toya.net.pl 05.11.06, 21:35
          Myślałem o czymś innym.
          To mnie pomyliło się.
          Początkowo sądziłem, że 11 listopada wypada w piątek.
          Nie muszę chyba pisać jak się zdenerwowałem, gdy zobaczyłem swój błąd.
    • Gość: widz jasnowidz Kandydat do tytułu_złota kosa polskiej ligi_ IP: *.zdnet.com.pl 02.11.06, 15:21
      Jeszcze trochę pogra i pójdzie w ślady legionisty Załężnego odbierając mu ten "zaszczytny" tytuł. Rozumiem że ktoś gra na pograniczu faulu ale tak brutalnych kopów i "wjazdów" jak wykonaniu tego młodzieńca to dawno nie widziałem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka