bart_step 04.11.06, 12:54 Po problemie samorozwiązujących się sznurówek natychmiast nasunął mi się inny problem. Otóż: siedząc w wannie często przysysam się - nomen-omen - krzyżem do tylnej ścianki wanny. Też tak macie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
excentrix toż musisz mieć te plery wyprofilowane... 04.11.06, 12:59 która siłownia ? ja się bardziej przysysam do dna Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Ciekawostka dla fizyków 04.11.06, 13:03 w hotelu, w którym obecnie mieszkam większą część tygodnia, prysznic zasłania się obrzydliwą, zapleśniałą zasłonką. Jakkolwiek bym jej nie odsuwała, nie kształtowała, ta zawsze przemożną mocą adhezji klei mi się do tyłka. Choćby początkowo miała do niego pół metra, za chwilę MYK - przysysa się. Może to obieg powietrza w kabinie prowokowany ciepłem strumienia wody powoduje? Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: Ciekawostka dla fizyków 04.11.06, 13:34 Nie. Chodzi o płeć zasłonki. To jest zasłonek! Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: Ciekawostka dla anatomów 04.11.06, 13:33 Mam tak samo. Może to ten sam typ wanny. Albo pleców. Odpowiedz Link Zgłoś
mona817 Re: Ciekawostka dla anatomów 04.11.06, 23:44 Ja się raczej zsuwam w stronę odpływu i muszę odepchnąć się nogami, żeby wrócić na pierwotnie zajmowaną pozycję. I niczym się nie przysysam, ale to pewnie sprawa wzrostu i szerokości pleców. Odpowiedz Link Zgłoś
thomasch Re: Ciekawostka dla anatomów 05.11.06, 00:25 Też zdarza mi się przyssać plecami albo pupą do wanny. Myślałem, że to tylko ja tak mam :P Odpowiedz Link Zgłoś
nakole To zjawisko mogłoby być wstrzasające, ale 05.11.06, 00:54 że zdarza się milionom osób kontemplującym w wannach nie jest niczym wyjątkowym. Wy też jesteście typowi...niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel-strzalka Re: Ciekawostka dla anatomów 05.11.06, 09:37 wcale sie nie przysysasz tylko się przyklejasz z brudu! o! :> Odpowiedz Link Zgłoś
nakole pawel-strzalka wskazuje DROGĘ ! 05.11.06, 14:22 pawel-strzalka napisał: > wcale się nie przysysasz tylko się przyklejasz z brudu! o! :> WYNIKA Z TEGO, ŻE PRZED KĄPIELĄ W WANNIE NALEŻY SIĘ DOKŁADNIE WYSZOROWAĆ RYŻOWĄ SZCZOTĄ WSPOMAGANĄ PUMEKSEM. Dobre też na pobudzenie krążenia i ujędrnianie obwisłych miejsc. Odpowiedz Link Zgłoś