Gość: wyborca 3 IP: 212.191.68.* 08.11.06, 12:00 Wysylam info o ocenzurowaniu wczorajszego tzw. "redagowania" "Gazety" przez Was juz 3-ci raz. Jednak cenzura w "Gazecie Lodz" istnieje. Zaintersuje tym Redaktora Michnika. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ad, wyborca Re: Kwiatkowski ocenzurowany IP: 212.191.68.* 08.11.06, 12:24 Dwie poprzednie wiadomosci, ktore wyslalem na temat Kwiatkowskiego "redagowania" "Gazety Lodzkiej" zostaly usuniete. Oto jedna z nich. Redaktor Naczelna wystapila wczoraj w niechlubnej roli cenzorki. "GL" szybuje w okolice przeznaczone dla prasy bardzo prowincjonalnej. Wyraznie faworyzuje urzedujacego prezydenta Lodzi zamieszczajac prawie codziennie zdjecia jak "przecina wstegi", "zbiera gratulacje", "otwiera", itp. Czy ma jeszcze czas na urzedowanie? O to, oczywiscie, "Gazeta LOdz" nie pyta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiemka Re: Kwiatkowski ocenzurowany IP: 217.116.110.* 08.11.06, 18:19 byłem autorem pierwszego komentarza do artykułu dotyczącego wczorajszych wydarzeń w redakcji Gazety. Z ubolewaniem stwierdzam, że zaczęliście państwo cenzurowac już nie tylko polityków wybierając co który może napisac, ale i swoich czytelników. Chyba pierwszy raz najpierw pozwoliliście komentowac swój artykuł, a poźniej skasowaliście wszystkie komentarze. Mam nadzieję, że nie ujdzie wam to na sucho i osobiście również będę się o to starał. To, że nie lubicie jakiegoś kandydata i chcecie aby Łódź przez następne cztery lata była w niekompetentych rękach bo się do was częściej uśmiechają to jedno... i to wasz problem elementarnej dziennikarskiej uczciwości, którą straciliście, ale to, że cenzurujecie swoich czytelników to już problem nawet nie pana Michnika, o którym wspomniał przedmówca, ale wydawcy czyli Agory oraz Rady Etyki Mediów. Życzę równiez miłej lektury innych gazet...już na was zęby ostrzą za te numery. Odpowiedz Link Zgłoś
zgierzak Re: Kwiatkowski ocenzurowany 09.11.06, 16:20 tak jest - głosuj na kfiatka - on cię sam oprawi Odpowiedz Link Zgłoś
mazeltow Re: Kwiatkowski ocenzurowany 09.11.06, 19:14 Przeczytałem tekst Kwiatkowskiego "Nic innego nie mieć na względzie, jak cel społeczny" i, pytam o tego menedżera z pomysłami, który tchnie w miasto nową energię rozwoju, przyciągnie nowe inwestycje. Takiego jakich mają we Wrocławiu, Gdańsku, Gdyni, Katowicach, Rzeszowie. Niestety - pisze Kwiatkowski - wśród tych miast nie można wymienić Łodzi. Ja dodam, że także i Zgierza. Karol Maśliński wybrany i będący prezydentem przy dużym udziale Kwiatkowskiego, który był jego zastępcą, nie ma szans na reelekcję (tak zniechęcił do siebie ludzi). Szkoda, że swoich pomysłów na "energię rozwoju" nie tchnął Kwiatkowski, przez 4 lata swego menedżerowania, w Zgierz i w Maślińskiego. Odpowiedz Link Zgłoś