Dodaj do ulubionych

Kwiatkowski ocenzurowany

IP: 212.191.68.* 08.11.06, 12:00
Wysylam info o ocenzurowaniu wczorajszego tzw. "redagowania" "Gazety" przez
Was juz 3-ci raz. Jednak cenzura w "Gazecie Lodz" istnieje. Zaintersuje tym
Redaktora Michnika.
Obserwuj wątek
    • Gość: ad, wyborca Re: Kwiatkowski ocenzurowany IP: 212.191.68.* 08.11.06, 12:24
      Dwie poprzednie wiadomosci, ktore wyslalem na temat
      Kwiatkowskiego "redagowania" "Gazety Lodzkiej" zostaly usuniete. Oto jedna z
      nich.

Redaktor Naczelna wystapila wczoraj w niechlubnej roli cenzorki. "GL" szybuje w
      okolice przeznaczone dla prasy bardzo prowincjonalnej. Wyraznie faworyzuje
      urzedujacego prezydenta Lodzi zamieszczajac prawie codziennie zdjecia
      jak "przecina wstegi", "zbiera gratulacje", "otwiera", itp. Czy ma jeszcze czas
      na urzedowanie? O to, oczywiscie, "Gazeta LOdz" nie pyta.
      • Gość: tiemka Re: Kwiatkowski ocenzurowany IP: 217.116.110.* 08.11.06, 18:19
        byłem autorem pierwszego komentarza do artykułu dotyczącego wczorajszych
        wydarzeń w redakcji Gazety. Z ubolewaniem stwierdzam, że zaczęliście państwo
        cenzurowac już nie tylko polityków wybierając co który może napisac, ale i
        swoich czytelników. Chyba pierwszy raz najpierw pozwoliliście komentowac swój
        artykuł, a poźniej skasowaliście wszystkie komentarze. Mam nadzieję, że nie
        ujdzie wam to na sucho i osobiście również będę się o to starał. To, że nie
        lubicie jakiegoś kandydata i chcecie aby Łódź przez następne cztery lata była w
        niekompetentych rękach bo się do was częściej uśmiechają to jedno... i to wasz
        problem elementarnej dziennikarskiej uczciwości, którą straciliście, ale to, że
        cenzurujecie swoich czytelników to już problem nawet nie pana Michnika, o
        którym wspomniał przedmówca, ale wydawcy czyli Agory oraz Rady Etyki Mediów.
        Życzę równiez miłej lektury innych gazet...już na was zęby ostrzą za te numery.
        • zgierzak Re: Kwiatkowski ocenzurowany 09.11.06, 16:20
          tak jest - głosuj na kfiatka - on cię sam oprawi
    • mazeltow Re: Kwiatkowski ocenzurowany 09.11.06, 19:14
      Przeczytałem tekst Kwiatkowskiego "Nic innego nie mieć na względzie, jak cel
      społeczny" i, pytam o tego menedżera z pomysłami, który tchnie w miasto nową
      energię rozwoju, przyciągnie nowe inwestycje. Takiego jakich mają we Wrocławiu,
      Gdańsku, Gdyni, Katowicach, Rzeszowie. Niestety - pisze Kwiatkowski - wśród tych
      miast nie można wymienić Łodzi. Ja dodam, że także i Zgierza. Karol Maśliński
      wybrany i będący prezydentem przy dużym udziale Kwiatkowskiego, który był jego
      zastępcą, nie ma szans na reelekcję (tak zniechęcił do siebie ludzi). Szkoda, że
      swoich pomysłów na "energię rozwoju" nie tchnął Kwiatkowski, przez 4 lata swego
      menedżerowania, w Zgierz i w Maślińskiego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka