kamiljaniszewski 09.11.06, 16:26 Co sądzicie o inicjatywie: freelodz.pl Cała treść jest w blogach, ale i wstęp wart przeczytania (swoista deklaracja grupki ludzi Free Łódź) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brite Re: Liberałów zapraszam do wątku !!! 09.11.06, 16:29 Ja już pozwoliłem sobie dodać komentarz :) Odpowiedz Link Zgłoś
kamiljaniszewski Re: Liberałów zapraszam do wątku !!! 09.11.06, 16:37 Pozwoliłem sobie zuważyć i odwdzięczyć się na twoim blogu :) Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: Liberałów zapraszam do wątku !!! 09.11.06, 16:56 pozwolę sobie podziękować za odwdzięczenie się oraz nie odwdzięczać się za owoż, aby nie doprowadzić do niekończącej się spirali wymiany uprzejmości. :) Odpowiedz Link Zgłoś
kamiljaniszewski Re: Free Lodz! Free Lodz! 09.11.06, 16:37 Wolna w znaczeniu liberalna Odpowiedz Link Zgłoś
agtsmith Re: Free Lodz! Free Lodz! 09.11.06, 16:56 Naprawde? Nie no, fajnie, ze masz mnie za idiote :> Odpowiedz Link Zgłoś
damndogu Re: Free Lodz! Free Lodz! 10.11.06, 19:29 kamiljaniszewski napisał: > Wolna w znaczeniu liberalna wolna i liberalna to synonimy, więc nie wiem w jaki sposób tenże przymiotnik może przyjmować znaczenie innego równoznacznego :) hihi Odpowiedz Link Zgłoś