Dodaj do ulubionych

Jerzy Kropiwnicki komentuje wyniki

IP: *.4web.pl 13.11.06, 02:01
komentarz kwiatkowskiego to kilka ogólnych zdań, kolejnych w kampanii wyborczej
a kropiwnickiemu rąbek od spódnicy przeszkadza, niepotrzebnie gościł w tv, bo przez to nie wygrał i przy okazji obsmarował jak mógł swojego konkurenta
ciekawa różnica w poziomie wypowiedzi obu panów...
Obserwuj wątek
    • Gość: historyk Jerzy Kropiwnicki komentuje wyniki IP: 195.69.80.* 13.11.06, 02:30
      Jestem przekonany że jak się dokonana wnikliwej analizy dokonań pana
      Kwiatkowskiego ,to może się okazać że to głowa nowej ośmiornicy .Ciekawe co na
      to powiedzą jego polityczni Protektorzy czy złożą go na ołtarzu racji
      stanu ,jak jego matka chrzestna w 1968 swoich kolegów.
    • Gość: Kiku Jerzy Kropiwnicki komentuje wyniki IP: *.toya.net.pl 13.11.06, 07:37
      Żegnaj Kropa. To twoje ostatnie podrygi
    • Gość: Dawid Jerzy Kropiwnicki komentuje wyniki IP: *.toya.net.pl 13.11.06, 09:08
      Byłoby bardzo źle gdyby przegrał najlepszy z prezydentów jakich do tej pory
      miała Łódź. Szkoda, że Kwiatkowski nie dzielił się swoimi dokonaniami w Zgierzu.
      Może wtedy byłby bardziej wiarygodny. Moglibyśmy go lepiej poznać. Smutne jest
      to, że moi współobywatele głosują na kogoś takiego, kto sypie samymi ogólnikami,
      a nie ma cywilnej odwagi przedstawić swoich dokonań.
      Pozdrawiam.
      • Gość: j.f. ŁKS Re: Jerzy Kropiwnicki komentuje wyniki IP: *.pixs.philips.com 13.11.06, 09:41
        Też chciałbym się dowiedzieć o działalności Kwiatkowskiego w Zgierzu. Bo o tym
        cisza, a wiele interesujących rzeczy słyszałem. Zgierzanie aż śmieją się z
        głupoty Łodzian.
        • Gość: eee... Re: Jerzy Kropiwnicki komentuje wyniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 10:52
          z punktu widzenia interesu Łodzi - najlepsza byłaby kosmiczna koalicja pis-sld i
          kropa niz wpuszczenia kfiatka i jego ludzi. straszne i smieszne ale prawdziwe.
    • Gość: lodzrmensz Jerzy Kropiwnicki komentuje wyniki IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.06, 10:33
      No, to można już gratulować zwycięstwa Kwiatkowi. Jest raczej oczywiste, że
      wyborcy Makówy zagłosują przeciw Kropie, czyli poprą kandydata PO, kimkolwiek
      by ten kandydat nie był.

Najbardziej Kropie zaszkodziło przyjęcie rekomendacji PiS-u. Wiadomo jednak, że
      rekomendację kaczory wymusiły, szantażując Kropę odsunięciem od Łodzi szosy
      Warszawa – Wrocław. Tak źle i tak niedobrze.

Ciekawe, że gdyby na drugim miejscu był Makówa, to Kropa zwyciężyłby na pewno w
      drugiej turze, bo elektorat Kwiatka poparłby raczej Kropę, niż Makówę.

Tak wygląda paranoja po Łódzku.

Kropa jednak jeszcze ma pewną szansę w drugiej turze. Musi tylko bez skrupułów
      dać sobie z żyłę Tymochowicza, lub coś podobnego i pozbyć się szybko, na miłość
      Boską, tego Piaskowego Dziadka, który, co otworzy usta, to kompromituje szefa.

Amen.
    • Gość: mnaiekmamucimamut Jerzy Kropiwnicki komentuje wyniki IP: *.uml.lodz.pl 13.11.06, 12:24
      Zwsze moje głosy były na lewicę, ale w tych wyborach nastąpił zwrot o 180
      stopni. Dlaczego? ..... Kropiwnicki jest w Łodzi od lat - podoba mi się jego
      konsekwencja, Kwiatkowski jest ze Zgierza i nie zna realiów naszego miasta,
      Makowski tylko obiecuje.

Mam nadzieję, Kropiwnicki wygra. Prawdę mówiąc byłoby to wskazane z
      praktycznego punktu widzenia - dokończył by spopkojnie to co zaczął......
      Boję się, że jeżeli wygra Kwiatkowski to wszystko to co zdział Kropa
      przepadnie, jego już znają.

Mam nadzieję, że ludzie pomyślą zanim oddadzą swoje głosy.......
      • katrina_bush Twoje: IP: *.uml.lodz.pl mówi wszystko. 15.11.06, 17:46
        Twoje: IP: *.uml.lodz.pl mówi wszystko.

Czy za propagandę na forum wam płacą w Urzędzie Miasta ?

I to z naszych pieniędzy !!!

• Gość: obywatelka Jerzy Kropiwnicki komentuje wyniki IP: *.toya.net.pl 14.11.06, 09:24
      Poprę Prezydenta Kropiwnickiego. Łódź za jego rządów wreszcie odzyskuje blask
      np. rozwijające się lotnisko czy remontowane drogi (pewnie zaraz wszyscy
      powiedzą, że przed wyborami, ale czy taka skala napraw miała miejsce) i
      odnawiane fabryki.
      • michal.ch Re: Jerzy Kropiwnicki komentuje wyniki 14.11.06, 12:58
        > odnawiane fabryki.

Którą odnowił z własnej inicjatywy UMŁ? Bo ja tu widzę tylko prywatne
        inwestycje, w tym jedną, którą Kropiwnicki mocno oprotestował swojego czasu
        (manufaktura).
    • Gość: Aska Kwiatkowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 18:53
      Ludzie co wy opowiadacie Kropiwnicki nic nie zrobił dla Łodzi tylko jezdził na
      te swoje wycieczki głównie do Izraela i pławił się w morzu za nasze pieniądze,
      a zdjęcie jak pan prezydent się kapie jest w jego ostatniej ksiażce jak chcecie
      głosujcie na niego ja głosuję na Kwiatkowskiego bo ma konkretny program. Łódź
      jest przedostatnim miastem jeśli chodzi o wykorzystanie funduszy UE. Czy to coś
      Państwu mówi?Czego jeszcze chcecie?
      • big_news Re: Kwiatkowski 15.11.06, 19:09
        Kwiatkowski nie umie pływać?
      • Gość: Zazuzi Re: Kwiatkowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 19:42
        Ciekawe co Kwiatkowski zrobił dla Łodzi? Pewnie tyle samo co dla Zgierza, czyli
        nic, a jego ekipa, to tacy sami chłopcy jak tzw. układ warszawski Pawła
        Piskorskiego - to samo pokolenie, ta sama bezwzględna walka o władze, pozycje i
        pieniądze.
        Co kropiwniockie zrobił dla Łodzi: Philips, Dell, drogi (np. Al. Włókniarzy),
        lotnisko, nowe bloki na ul. Nawrot, zakończenie budowy GOŚ, rozpoczęcie
        kanalizacji na Górnej (ani SLD ani Czekalski nawet nie próbowali tym się
        zająć). Oddłużenie miasta, polepszenie notowań w rakningach miedzynarodowych
        (zwiększenie tym samym atrakcyjności inwetycji), rozpoczęcie budowy Fali.
        Może to wszystko mało (choć dużo jak na 4 lata), ale na pewno "szczury nie
        atakują Łodzi", za to nawet z tym problemem pan Kwiatkowski nie potrafil
        poradzić sobie w Zgierzu (zapraszam na łamy konkurencyjnego Ekspressu
        Ilustrowanego).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka